Dobrý den,
moje fenka před sebou prní porod a já budu poprvé v roli porodní báby. Přečetla jsem nezpočet odborných článů, ale i přesto mám nějaké nejasností, proto bych Vás chtěla moc poprosit o radu:
1 .) Někdo říkal, ať 10 dní před porodem začnu měřit tělesou teplotu, abych poznala z jejího poklesu kdy příjde porod, ale druhá strana říkala, že toto plemeno má bezproblémové porody, a proto nemám touto procedurou fenu zaťežovat.
Mám nebo nemám měřit??
2 .) Mám mít připravenou tepelnou žárovku, aby šťěňátkům po porodu nebyla zima?
Porodní bedna bude na verandě.
Co všechno mám mít připravené??
Děkuji moc za rady..![]()
barletka
napsal(a):
Dobrý den,
moje fenka před sebou prní porod a já budu poprvé v roli porodní báby. Přečetla jsem nezpočet odborných článů, ale i přesto mám nějaké nejasností, proto bych Vás chtěla moc poprosit o radu:
1 .) Někdo říkal, ať 10 dní před porodem začnu měřit tělesou teplotu, abych poznala z jejího poklesu kdy příjde porod, ale druhá strana říkala, že toto plemeno má bezproblémové porody, a proto nemám touto procedurou fenu zaťežovat.
Mám nebo nemám měřit??
2 .) Mám mít připravenou tepelnou žárovku, aby šťěňátkům po porodu nebyla zima?
Porodní bedna bude na verandě.
Co všechno mám mít připravené??
Děkuji moc za rady..![]()
My jsme měřili, a měřili a měřili, ale pod avizovaných 37 stupňů jsme se nedostali. Taky jsem lítala 2x denně s teploměrem, ale celkem nanic, na naši fenu to nefungovalo. Porodní bedna na verandě? Nebude tam zima? Počitejte s tím, že prvních 10-14 dnů by měla mít štěňata 28 stupňů a žádný průvan.