jana
napsal(a):
Ahojte, chtěla jsem vás poprosit o doporučení veterináře, který by provedl kastraci fenky, nejlépe v Brně. a ještě by mě zajímalo jaké jsou asi tak ceny, díky. Samozřejmě vím, že kastraci provede skoro každý vet, ale chtěla bych opravdu dobrého veterináře, inhalační narkozu... Díky moc, Jana
my chodíme k MVDr. Weidenhöferovi a jsme spokojeni - je to již několikátý vet a myslím, že u něj už zůstaneme natrvalo. Všechno má v PC, ne jak někteří nevědí o Vašem psovi vůbec nic, co dělali nebo nedělali.. tito ví vše
je to ve strarým lískovci na ul. Jemelkova 42, tel 547 210 914.
Každý den mají od 8-11 a 14-17/18:30 a v sobotu od 9 do 10
cenově budou asi zlatej střed, ale péče na jedničku s hvězdičkou
jana
napsal(a):
Ahojte, chtěla jsem vás poprosit o doporučení veterináře, který by provedl kastraci fenky, nejlépe v Brně. a ještě by mě zajímalo jaké jsou asi tak ceny, díky. Samozřejmě vím, že kastraci provede skoro každý vet, ale chtěla bych opravdu dobrého veterináře, inhalační narkozu... Díky moc, Jana
Na Mendláku MVDr. Hošek, popřípadě MVDr.Místecká na stejné klinice. Jsou tam dobří.
Cenu dodám v neděli - jdu tam se psem na kontrolu tak se poptám :-)
Zaručeně se nemusíš bát, operace bývají klidné a pečlivé, psa dostaneš až po probrání z narkózy :-) Takže pohoda :-)
anuska
napsal(a):
Na Mendláku MVDr. Hošek, popřípadě MVDr.Místecká na stejné klinice. Jsou tam dobří.
Cenu dodám v neděli - jdu tam se psem na kontrolu tak se poptám :-)
Zaručeně se nemusíš bát, operace bývají klidné a pečlivé, psa dostaneš až po probrání z narkózy :-) Takže pohoda :-)
Tak jsem zjistila kastrace feny je kolem 2.500. U toho Hoška.
Tak skuste. A udělají tam kastraci - odebrání vaječníků.
Někde dělají odebrání dělohy, ale to je podle mě docela dost hloupé (máme tak kastrovanou fenu a vždy v době hárání "voní" a sbíhají se za ní psi).