Dobrý den, asi před týdnem jsme si dovezli domů štěnátko pitbulla, je to fenka, a všechno by bylo v pohodě, kdyby asi tak 10x denně nešťukala. Osobně mi to nevadí, ale vím jak je to nepříjemné, když šťukám já a je mi jí líto a absolutně nevím co se děje, jeslti to něco neznamená. Poradí mi někdo?Děkuji moc, Tina
maťa

boa a redsnake
napsal(a):
Dobrý den, asi před týdnem jsme si dovezli domů štěnátko pitbulla, je to fenka, a všechno by bylo v pohodě, kdyby asi tak 10x denně nešťukala. Osobně mi to nevadí, ale vím jak je to nepříjemné, když šťukám já a je mi jí líto a absolutně nevím co se děje, jeslti to něco neznamená. Poradí mi někdo?Děkuji moc, Tina
Prakticky všechna štěňátka škytají, nevím, čím to je, jestli prostě jak mají malé žaludečky a hltany a hltají , ale prostě štěnda škytají
Přejde je to s věkem....v půl roce už nejspíš škytat nebude, nebo skoro ne
Ničeho se nebojte a užívejte si štěněcích radostí
boa a redsnake
napsal(a):
Jak praví Maťa - věkem to přejde. Když si na nemoderku dáte vyhledat slovo škytavka, zjistíte, že nejste sama, kdo je velmi překvapen intenzitou škytání u škvrňat.