Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2005 23:26

Neplánuje někdo vrh border kolií s PP na jaro 2006? Měla bych zájem o fenečku - na agility.

28.11.2005 09:31

atyska napsal(a):
Neplánuje někdo vrh border kolií s PP na jaro 2006? Měla bych zájem o fenečku - na agility.

Taky bych měla zájem o jedno štěně. taktéž fenečku s PP. Nejlépe bleu merle, nebo tricoloru. Nabízím výbornou péči, společnost Border colie(roční fenečky), koní a velkou zahradu a samozdřejmě lásku!!Tel: 774 06 20 25

sita

29.11.2005 13:43
sita

atyska napsal(a):

Ahojky.
Já plánuji na jaro štěňata borderky,tak jestli budeš nebo budete mít zájem tak mrkněte na moje stránky www.ulovcova.wz.cz.
Nakrývat budu fenku JOLIE.
Ahojte Míša Ú

30.11.2005 23:50

barletka napsal(a):
Taky bych měla zájem o jedno štěně. taktéž fenečku s PP. Nejlépe bleu merle, nebo tricoloru. Nabízím výbornou péči, společnost Border colie(roční fenečky), koní a velkou zahradu a samozdřejmě lásku!!Tel: 774 06 20 25

Nabízíme fenku borderinky ve zbarvení bluemerle. Byla zamluvená, ale zájemkyně na poslední chvíli odřekla...
Je jí osm týdnů, více o ní, fotky a kontakt najdeš na http://mujweb.cz/www/zcernobilych

1.12.2005 00:36

monika s napsal(a):
Nabízíme fenku borderinky ve zbarvení bluemerle. Byla zamluvená, ale zájemkyně na poslední chvíli odřekla...
Je jí osm týdnů, více o ní, fotky a kontakt najdeš na http://mujweb.cz/www/zcernobilych

Jezis, to je prenadherne, zavidim :-) Dej sem vic fotek!

2.12.2005 22:57

dejavu napsal(a):
Jezis, to je prenadherne, zavidim :-) Dej sem vic fotek!

Tak jo, posílám další...

2.12.2005 23:04

monika s napsal(a):
Tak jo, posílám další...

A ještě jednu...

2.12.2005 23:07

monika s napsal(a):
A ještě jednu...

A taky máme dva kluky. Takže tady je první...

2.12.2005 23:09

monika s napsal(a):
A taky máme dva kluky. Takže tady je první...

A tady druhý...

2.12.2005 23:14

monika s napsal(a):
A tady druhý...

A tuhle příšerku si necháváme doma

atýska

3.12.2005 15:30
atýska

monika s napsal(a):
A ještě jednu...

Jé, ty jsou všechna tak hezoučááááááááá!!!!!!!!!!
Škoda, že táta rozhodl že až na jaro - jinak je to přesně takový štěně, po jakým toužím!!!!! Neplánujete mít ještě nějaká na jaro???

7.12.2005 22:54

atýska napsal(a):
Jé, ty jsou všechna tak hezoučááááááááá!!!!!!!!!!
Škoda, že táta rozhodl že až na jaro - jinak je to přesně takový štěně, po jakým toužím!!!!! Neplánujete mít ještě nějaká na jaro???

Zatím nevím jak to bude příští rok, merle štěňátka budou po naší Hany určitě, otázka zda blue, nebo red
Jinak holčička je už také u nových páníků- dnes odcestovala, snad se tam má fajn.

7.12.2005 23:26

sita napsal(a):
Ahojky.
Já plánuji na jaro štěňata borderky,tak jestli budeš nebo budete mít zájem tak mrkněte na moje stránky www.ulovcova.wz.cz.
Nakrývat budu fenku JOLIE.
Ahojte Míša Ú

Ty jsou NÁDHERNÝ!!! Vážně jsou všechny kouzelný! Netušila jsem, že tohle plemeno je tak krásný

Přidejte reakci

Přidat smajlík