Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2007 16:14

Už tady o nich dlouho nic nebylo, tak zakladam nove forum, o techto jedinecnych pejsich(i kdyz ktery pejsek neni ze jo ). Tak sup , davejte sem fotecky, historky, zkusenosti, rady, uspechy z vystav atd. co vas jen napadne.

25.6.2007 16:16

krai napsal(a):
Už tady o nich dlouho nic nebylo, tak zakladam nove forum, o techto jedinecnych pejsich(i kdyz ktery pejsek neni ze jo ). Tak sup , davejte sem fotecky, historky, zkusenosti, rady, uspechy z vystav atd. co vas jen napadne.

A zrovna prosim o radu, co puzivate u nahacku, ktere musite upravovat (mezitypu a hlavne silnych mezitypu), aby jim po holeni nezarustali chloupky, netvorili se pupinky a kuze byla hladka a jemna.
Dekuji za odpoved

25.6.2007 16:21

krai napsal(a):
A zrovna prosim o radu, co puzivate u nahacku, ktere musite upravovat (mezitypu a hlavne silnych mezitypu), aby jim po holeni nezarustali chloupky, netvorili se pupinky a kuze byla hladka a jemna.
Dekuji za odpoved

Jeste vkladam fotky moji berusky, jako stenatka

25.6.2007 18:21

krai napsal(a):
Jeste vkladam fotky moji berusky, jako stenatka

25.6.2007 18:29

jani napsal(a):

jejda ti jsou krasni, ale to druhe neni Cinanek, nebo jo ?

25.6.2007 19:47

krai napsal(a):
jejda ti jsou krasni, ale to druhe neni Cinanek, nebo jo ?

Miluna

25.6.2007 19:49

black napsal(a):
Miluna

chlupatý naháč Vulkan

25.6.2007 19:51

black napsal(a):
chlupatý naháč Vulkan

a chlupatý naháč Blackoňa:-)

25.6.2007 19:55

black napsal(a):
chlupatý naháč Vulkan

Jsou to dvě holky peruánské nahačky Beatka (12let) a Eliška (3měs) pejsek je číňánek Asperek. Děkuji za chválu, jsou to mí nej miláčci. Máte fotečku toho rozkošně spícího stvořeníčka ze současnosti?

25.6.2007 20:34

jani napsal(a):
Jsou to dvě holky peruánské nahačky Beatka (12let) a Eliška (3měs) pejsek je číňánek Asperek. Děkuji za chválu, jsou to mí nej miláčci. Máte fotečku toho rozkošně spícího stvořeníčka ze současnosti?

Konečně zajímavé a aktuální téma :-))) Co říkáte na včerejší Intercanis a hodnocení paní rozhodčí ?

25.6.2007 20:43

aliane napsal(a):
Konečně zajímavé a aktuální téma :-))) Co říkáte na včerejší Intercanis a hodnocení paní rozhodčí ?

My na výstavě nebyli ale výsledky jsou některé opravdu podivné

25.6.2007 20:47

black napsal(a):
My na výstavě nebyli ale výsledky jsou některé opravdu podivné

Jako třeba mezitř. chlupaté feny ?

25.6.2007 20:50

jani napsal(a):

No mam, ale jen na mobilu. Tak musim nejake nafotit na normalni fotak a pak sem neco vlozim. Jinak na intercanis jsem byla, ale u kruhu nahacku jsem se nezdrzela natolik dlouho, abych videla hodnoceni, takze nemuzu posoudit, ale nekteri pejsi tam byli opravdu moc pekni. O patro vys byli peruanci a mexicani a byl tam jeden peruanek, ktery se mi opravdu moc libil.... Z vrchu byl hnedy a packy a brisko mel flekate, no byl proste naprosto rozkosny. A mrzi me, ze jsem prosvihla tridu pupy a dorotostu u cinanku, videla jsem na narodce v Brne a byla to opravdu podivana, vystavovani se tomu sice moc rict nedalo, ale byla to sranda.

25.6.2007 20:54

krai napsal(a):

Jo a zahledla jsem tam i pani Brychtovou. Mela tam i nejake pejsky, nebo byla jenom na cumendu ?

25.6.2007 20:59

krai napsal(a):
Jo a zahledla jsem tam i pani Brychtovou. Mela tam i nejake pejsky, nebo byla jenom na cumendu ?

Byla se asi podívat na na svoje odchovy. A byl tam i Oliver a Juraja.

25.6.2007 21:33

aliane napsal(a):
Byla se asi podívat na na svoje odchovy. A byl tam i Oliver a Juraja.

No, já na výstavě byla také. U číňánků jsem jen nakoukla, někteří byli opravdu krásní. Ale protože jsem víc úchylná na peruány, většinu času jsem trávila u nich. (jako každý rok jsem byla sama bez mojich pesanů,bo ti dva starší cestování nemají v lásce a ta moje malá je ještě rozjívené štěně o hmotnosti 7kg a tahat se mi ji nechtělo,doufám, že se do příští výstavy umoudří,mám s ní jeden malý problém, a to ten, že po mně neustále skáče,takže trpělivě se snažíme zbavit se tohoto nešvaru,neustálým NESMÍŠ a odstrkáváním ji).Ten pejsek co se vám tam líbil mohl být Dájínek,byl veliký? (asi 15kg) Ten byl vždycky mojim favoritem,tak jsem hrdá na to, že je dědečkem mojí Elišky .Jinak mě naprosto okouzlil veliký peruánek, o kterém vím jen to, že jeho taťka je Dájínek a má slovenské páníčky - kteří jsou strašně fajn.Nevzala jsem si katalog, takže víc nevím.

25.6.2007 21:56

jani napsal(a):
No, já na výstavě byla také. U číňánků jsem jen nakoukla, někteří byli opravdu krásní. Ale protože jsem víc úchylná na peruány, většinu času jsem trávila u nich. (jako každý rok jsem byla sama bez mojich pesanů,bo ti dva starší cestování nemají v lásce a ta moje malá je ještě rozjívené štěně o hmotnosti 7kg a tahat se mi ji nechtělo,doufám, že se do příští výstavy umoudří,mám s ní jeden malý problém, a to ten, že po mně neustále skáče,takže trpělivě se snažíme zbavit se tohoto nešvaru,neustálým NESMÍŠ a odstrkáváním ji).Ten pejsek co se vám tam líbil mohl být Dájínek,byl veliký? (asi 15kg) Ten byl vždycky mojim favoritem,tak jsem hrdá na to, že je dědečkem mojí Elišky .Jinak mě naprosto okouzlil veliký peruánek, o kterém vím jen to, že jeho taťka je Dájínek a má slovenské páníčky - kteří jsou strašně fajn.Nevzala jsem si katalog, takže víc nevím.

Ta mezitřída je opravdu zajímavá

25.6.2007 21:58

krai napsal(a):

Bella Mia Maria z Perlového údolí

25.6.2007 22:30

airin napsal(a):
Bella Mia Maria z Perlového údolí

Tak když už jsme u toho, tak tř. dorostu v nahých fenkách byla pro mě taky trošku mimo mísu ! Ale je to jen můj dojem. Proti vám p. Pešinová vůbec nic nemám, jen myslím že tam byly kvalitnější fenky. Rozhodčí si to nemyslí, tak to řešit nebudeme. Blahopřeji :-)

25.6.2007 22:41

aliane napsal(a):
Tak když už jsme u toho, tak tř. dorostu v nahých fenkách byla pro mě taky trošku mimo mísu ! Ale je to jen můj dojem. Proti vám p. Pešinová vůbec nic nemám, jen myslím že tam byly kvalitnější fenky. Rozhodčí si to nemyslí, tak to řešit nebudeme. Blahopřeji :-)

A kam se chystáte na další výstavy?
Vulky byl včera na výstavě v Německu a získal VV1

25.6.2007 22:47

aliane napsal(a):

Děkuji za gratulaci. Posudky rozhodčích u Belly Mii Marii se nerozcházejí v ničem a to již 4x po sebě.

25.6.2007 22:53

airin napsal(a):
Děkuji za gratulaci. Posudky rozhodčích u Belly Mii Marii se nerozcházejí v ničem a to již 4x po sebě.

Ta Vaše fenečka je tak podobná Claudiusovi Eve Bler

25.6.2007 23:00

badboi napsal(a):
Ta Vaše fenečka je tak podobná Claudiusovi Eve Bler

Však to je v pořádku. My jsme tomu rádi a doufáme, že jejich potomci budou velmi perspektivní. Claudius a Bella bude snad ideální chovný pár.

25.6.2007 23:04

airin napsal(a):
Však to je v pořádku. My jsme tomu rádi a doufáme, že jejich potomci budou velmi perspektivní. Claudius a Bella bude snad ideální chovný pár.

Nevim, jestli je v pořádku podvádět.
Však krevní testy ukážou správnost rodičů

25.6.2007 23:42

badboi napsal(a):
Nevim, jestli je v pořádku podvádět.
Však krevní testy ukážou správnost rodičů

No a já nevím zda je v pořádku někoho napadat, ale je to takový nesmysl, jako nedávno zveřejněný atomový výbuch v ranních zprávách.

26.6.2007 00:00

airin napsal(a):
No a já nevím zda je v pořádku někoho napadat, ale je to takový nesmysl, jako nedávno zveřejněný atomový výbuch v ranních zprávách.

Ano, posudky se nerozcházejí a tak to asi má být. Špatně jsem se vyjádřila. Fenka je určitě pěkná, jen to není můj tip. A gratulace byla upřímná, jen jsem tipovala jiný výsledek. Tak to prosím neberte ve zlém.

26.6.2007 00:07

aliane napsal(a):
Ano, posudky se nerozcházejí a tak to asi má být. Špatně jsem se vyjádřila. Fenka je určitě pěkná, jen to není můj tip. A gratulace byla upřímná, jen jsem tipovala jiný výsledek. Tak to prosím neberte ve zlém.

Já to zdaleka neberu špatně a taky jsem Vám upřímně poděkovala. Na výstavě byl se mnou prvně tatínek a ten sám konstatoval, že jemu osobně se o mnoho více líbily ty hnědé fenky. Konkrétně Caylie Plyšový přítel. Já jsem zatížená na puntíky a velmi se mě líběj. Proto mám doma vše si podobné.

26.6.2007 08:26

airin napsal(a):
Já to zdaleka neberu špatně a taky jsem Vám upřímně poděkovala. Na výstavě byl se mnou prvně tatínek a ten sám konstatoval, že jemu osobně se o mnoho více líbily ty hnědé fenky. Konkrétně Caylie Plyšový přítel. Já jsem zatížená na puntíky a velmi se mě líběj. Proto mám doma vše si podobné.

El Reno V 1 CAJC Jiao Ji VN 1

26.6.2007 10:31

aliane napsal(a):
Jako třeba mezitř. chlupaté feny ?

přěsně

26.6.2007 11:25

rostaci napsal(a):
El Reno V 1 CAJC Jiao Ji VN 1

Glorka V1 CAC a Chiquittka V3

26.6.2007 13:16

chuan napsal(a):
Glorka V1 CAC a Chiquittka V3

Barbara

26.6.2007 14:57

spirit napsal(a):
Barbara

Náš Kimek CAC,CACIB,BOB a 5. místo BIG. Jinak mně se pejsci i fenky moc líbili..určitě CACIB fenka vypadala moc hezky, také maličký Bombshell Vivid Dell..

26.6.2007 17:49

jani napsal(a):

No nevim ,jak se pejsek jmenoval. Nemate nekdo foto peruanu z Brna ? Ale myslim, ze 15kilo nemel. Tipovala bych o dost min.

26.6.2007 19:06

jessie l napsal(a):
Náš Kimek CAC,CACIB,BOB a 5. místo BIG. Jinak mně se pejsci i fenky moc líbili..určitě CACIB fenka vypadala moc hezky, také maličký Bombshell Vivid Dell..

já mám nafocené ty dva nádherné peruány, ale vzhledem k tomu, že nemám svolení majitelů ke zveřejnění jejich foteček, netroufám si je sem dát.Pokud mi napíšete meilíka, tak vám je pošlu.

27.6.2007 16:40

jani napsal(a):
já mám nafocené ty dva nádherné peruány, ale vzhledem k tomu, že nemám svolení majitelů ke zveřejnění jejich foteček, netroufám si je sem dát.Pokud mi napíšete meilíka, tak vám je pošlu.

My jsme v Brně nebyli

27.6.2007 17:31

whiskey napsal(a):
My jsme v Brně nebyli

škoda Alfi

27.6.2007 19:18

nobinka napsal(a):
škoda Alfi

Kam se kdo a s čím chystáte na výstavy ? Jedete do Ml. Boleslavy ?

27.6.2007 19:26

aliane napsal(a):
Kam se kdo a s čím chystáte na výstavy ? Jedete do Ml. Boleslavy ?

My jedeme v neděli do Maďarska, s Milunou:-)

27.6.2007 19:43

black napsal(a):

Pojedeme do Černošic a Mladé Boleslavi

27.6.2007 19:45

black napsal(a):

Kam do Maďarska ? Myslíte do Budapeste pristi tyden ? Kdo je Miluna ? Z fotky ji nepoznám.

27.6.2007 19:57

aliane napsal(a):
Kam do Maďarska ? Myslíte do Budapeste pristi tyden ? Kdo je Miluna ? Z fotky ji nepoznám.

Miluna je Taijan Dreamer Lucille
Jedeme do Szekeszfehervaru - snad jsem to napsala dobře

27.6.2007 20:06

black napsal(a):
Miluna je Taijan Dreamer Lucille
Jedeme do Szekeszfehervaru - snad jsem to napsala dobře

Aha, tak to jo. Držím palečky !!!! Kdo tam posuzuje ?

27.6.2007 20:09

aliane napsal(a):
Aha, tak to jo. Držím palečky !!!! Kdo tam posuzuje ?

Myslím, že Tamás Jakkel, ale jistá si nejsem. A co máte vy za pejska?

27.6.2007 20:57

black napsal(a):
Myslím, že Tamás Jakkel, ale jistá si nejsem. A co máte vy za pejska?

Nany Pupo Haichi

28.6.2007 12:41

kathy napsal(a):
Nany Pupo Haichi

Tak jsem to popletla a založila nové fórum,jsem to ale popleta.Takže ještě jednou.Mi jedeme na KV Ostrava,NVP Brno a do Pohořelic.Posílam fotečku kde má Catlin 6 měsíců.

28.6.2007 12:50

ket napsal(a):
Tak jsem to popletla a založila nové fórum,jsem to ale popleta.Takže ještě jednou.Mi jedeme na KV Ostrava,NVP Brno a do Pohořelic.Posílam fotečku kde má Catlin 6 měsíců.

My.Ještě jednu kde má 7 měsíců a kamarádku Elišku.

28.6.2007 14:40

ket napsal(a):
My.Ještě jednu kde má 7 měsíců a kamarádku Elišku.

z jaké je Catlin stanice?
pěkně jí stojí ouška

28.6.2007 16:03

airin napsal(a):

Nemáte někdo foto ostříhané labutěnky? Jaký střih je na nich hezký? Viděla jsem vždy jen labutěnky ostříhané na naháče.
Náš pes má nekvalitní a příliš suchou srst, která se vlní a tak jsme uvažovali o tom,že bychom ho nechali ostříhat a pak srst nechali znovu narůst. Může to pomoci?

28.6.2007 16:04

polpol napsal(a):
Nemáte někdo foto ostříhané labutěnky? Jaký střih je na nich hezký? Viděla jsem vždy jen labutěnky ostříhané na naháče.
Náš pes má nekvalitní a příliš suchou srst, která se vlní a tak jsme uvažovali o tom,že bychom ho nechali ostříhat a pak srst nechali znovu narůst. Může to pomoci?

Další foto z netu.

28.6.2007 16:09

polpol napsal(a):
Další foto z netu.

Labutěnkám na fotkách střih sluší,ale co když tomu našemu slušet nebude? :-(
Nemáte foto labutěnky, které ostříhaná srst nesluší?

28.6.2007 16:09

polpol napsal(a):
Další foto z netu.

záleží na genetických předpokladech a taky na volbě kosmetiky ... jinak to moc nepomůže, srst už nikdy nenaroste taková, jako byla.. stačí jen zastřihávat konečky ...
Jakého máte pejska? Kdyžtak pošlete foto na mail

28.6.2007 17:57

black napsal(a):
z jaké je Catlin stanice?
pěkně jí stojí ouška

Catlin je z Valašského ráje a ouška ji stála hned v 8 týdnech posílam fotečku na ukázku.

28.6.2007 17:58

ket napsal(a):
Catlin je z Valašského ráje a ouška ji stála hned v 8 týdnech posílam fotečku na ukázku.

A tady posílam v 10 týdnech kde jsem ji ouška vyholila.

28.6.2007 18:22

black napsal(a):
záleží na genetických předpokladech a taky na volbě kosmetiky ... jinak to moc nepomůže, srst už nikdy nenaroste taková, jako byla.. stačí jen zastřihávat konečky ...
Jakého máte pejska? Kdyžtak pošlete foto na mail

moc jí to sluší

28.6.2007 20:49

black napsal(a):
moc jí to sluší

Díky.Je to takové moje sluníčko,když mě někdo vytočí tak mě vždycky rozveselí a taky je to aktivka, začali jsme běhat agility a vypadá to že ji to baví,chystáme se na 2.ročník gremagility.

29.6.2007 21:16

ket napsal(a):
Díky.Je to takové moje sluníčko,když mě někdo vytočí tak mě vždycky rozveselí a taky je to aktivka, začali jsme běhat agility a vypadá to že ji to baví,chystáme se na 2.ročník gremagility.

Jéé taky možná dorazíme na gremagility, i když nám to v poslední době moc nejde, no spíš kašlu na trénink , ale snad neskončíme úplně

29.6.2007 22:18

polpol napsal(a):
Další foto z netu.

Taky přidávám foto....

30.6.2007 13:59

kressinka napsal(a):
Taky přidávám foto....

Tak taky jedno foto přidáme ;-) Štěňátka focená v jednom dni :-D Konečně jsme se dočkali ;-) Jinak další fota na www.loiseleuria.unas.cz

30.6.2007 19:42

aradek napsal(a):
Tak taky jedno foto přidáme ;-) Štěňátka focená v jednom dni :-D Konečně jsme se dočkali ;-) Jinak další fota na www.loiseleuria.unas.cz

Ahoj Lído ! Gratuluji Baronovi k prvním potomkům !!!!! Jsem zvědavá jak porostou !

1.7.2007 09:51

aradek napsal(a):

Jejda gratuluju ke stenatkum. A uz mate vsechny zadane ?

1.7.2007 10:40

krai napsal(a):
Jejda gratuluju ke stenatkum. A uz mate vsechny zadane ?

Dík za gratulace ;-) Baronek je šikovný tatínek :-D Myslím si, že zatím jsou volná... však se narodili ve čtvrtek.

2.7.2007 23:39

aradek napsal(a):
Dík za gratulace ;-) Baronek je šikovný tatínek :-D Myslím si, že zatím jsou volná... však se narodili ve čtvrtek.

Kdo všechno jedete do Mladé Boleslavy ? Už je rozpis tříd a třída mladých opět v devíti :-)))

4.7.2007 10:38

kressinka napsal(a):
Kdo všechno jedete do Mladé Boleslavy ? Už je rozpis tříd a třída mladých opět v devíti :-)))

jejda to je fenecka od pani Brychtove ze ? Obdivovala jsem ji kazdy den na internetu, kdyz byla jeste male stenatko, hrozne se mi libila a vidim ze z ni roste velka krasavice.

Jo a mohli by jste, prosim, ti co mate s timto zkusenosti, poradit s mym dotazem ? Je na zacatku fora, ale zatim tady neni ani jedna odpoved. Dekuji

4.7.2007 12:55

kressinka napsal(a):

Evi, už vám přišel vstupák na MB?

4.7.2007 13:02

dante napsal(a):
Evi, už vám přišel vstupák na MB?

Jestli se ptáte mě, tak nepřišel a ani ho nečekám Na tuto výstavu nejsme přihlášení. Ale je škoda že je to tak daleko, určitě bych se přišla aspoň mrknout Držím všem palečky !!!

4.7.2007 13:30

kressinka napsal(a):
Jestli se ptáte mě, tak nepřišel a ani ho nečekám Na tuto výstavu nejsme přihlášení. Ale je škoda že je to tak daleko, určitě bych se přišla aspoň mrknout Držím všem palečky !!!

Od Avonu mají tělové mléko proti zarůstání chloupků.... chystám se ho taky koupit, ale zkušenosti s tím zatím nemám,...

14.7.2007 23:24

black napsal(a):
Od Avonu mají tělové mléko proti zarůstání chloupků.... chystám se ho taky koupit, ale zkušenosti s tím zatím nemám,...

Tak nám to téma nějak zapadá !!! Kdo se chystáte do Pohořelic a s kým ? My jsme byly s Kresskou dva dny v Maďarsku a výsledky : sobota VD, neděle V2. Přikládám foto fenečky která nás v sobotu porazila ( a nejen nás ) a dostala HPJ :-))

15.7.2007 11:20

kressinka napsal(a):
Tak nám to téma nějak zapadá !!! Kdo se chystáte do Pohořelic a s kým ? My jsme byly s Kresskou dva dny v Maďarsku a výsledky : sobota VD, neděle V2. Přikládám foto fenečky která nás v sobotu porazila ( a nejen nás ) a dostala HPJ :-))

My s Catlinkou se do Pohořelic chystáme, přičemž doufám že nezačne jak na potvoru hárat. Hlásíme se do třídy mladých ,chlupatých.

15.7.2007 11:26

ket napsal(a):
My s Catlinkou se do Pohořelic chystáme, přičemž doufám že nezačne jak na potvoru hárat. Hlásíme se do třídy mladých ,chlupatých.

S Violkou určitě ne, někdy v září/říjnu má hárat... Arádka uvažuju dát do čestné, ale ještě nevím. Na klub jsem si dala žádost o vedoucího kruhu, tak nevím, jestli to vyjde nebo ne, jak na potvoru jsem to poslala den po schůzi výboru.

15.7.2007 12:27

kressinka napsal(a):

Nj, asi mají v maďarsku jiný vkus

15.7.2007 12:37

black napsal(a):
Nj, asi mají v maďarsku jiný vkus

Myslím, že v Maďarsku mají podobný vkus jako u nás. V tomto případě šlo bohužel o jméno chov. stanice. Paní rozhodčí se nezdráhala při posuzování na stole podívat do katalogu a s dotazem : z Haliparku ? - mi podala kartičku VD a s úsměvem nás poslala z kruhu. Ale asi tam hrála roli i známost s paní této nahé fenečky, protože obě dvě labutěnky, které byly s náma ve třídě byly daleko hezčí než tato. Škoda že neumím maďarsky, docela by mě zajímalo co je v posudku.

15.7.2007 12:44

kressinka napsal(a):
Myslím, že v Maďarsku mají podobný vkus jako u nás. V tomto případě šlo bohužel o jméno chov. stanice. Paní rozhodčí se nezdráhala při posuzování na stole podívat do katalogu a s dotazem : z Haliparku ? - mi podala kartičku VD a s úsměvem nás poslala z kruhu. Ale asi tam hrála roli i známost s paní této nahé fenečky, protože obě dvě labutěnky, které byly s náma ve třídě byly daleko hezčí než tato. Škoda že neumím maďarsky, docela by mě zajímalo co je v posudku.

.....jinak do Pohořelic se taky chystáme a taky máme strach z hárání. Ale vypadá to, že by měla začít co nevidět, vše tomu nasvědčuje. Akorát se mi to zdá dost brzo. Poprvé hárala v únoru.
... jo a jdeme ještě do mladých.
Kdo se chystáte do Brna 9.9. ?

15.7.2007 13:10

kressinka napsal(a):
.....jinak do Pohořelic se taky chystáme a taky máme strach z hárání. Ale vypadá to, že by měla začít co nevidět, vše tomu nasvědčuje. Akorát se mi to zdá dost brzo. Poprvé hárala v únoru.
... jo a jdeme ještě do mladých.
Kdo se chystáte do Brna 9.9. ?

Pokud budeš chtít to přeložit ještě v říjnu, můžu se pokusit. Jeden můj spolužák má jako mateřský jazyk maďarštinu, tak ho ve škole poprosím...

15.7.2007 13:34

aradek napsal(a):
Pokud budeš chtít to přeložit ještě v říjnu, můžu se pokusit. Jeden můj spolužák má jako mateřský jazyk maďarštinu, tak ho ve škole poprosím...

Jasně, mám je schované. Co ten zítřek, počítáš s Lindou ?

15.7.2007 13:50

kressinka napsal(a):
Jasně, mám je schované. Co ten zítřek, počítáš s Lindou ?

Jj, já s ní počítám. Ale nevím teda ještě, kdy mi Petr ty granule doveze, že dopoledne někam musí. Kdyžak to s ní zvládnu sama ;-) A nemáš třeba icq? :-D

15.7.2007 13:56

aradek napsal(a):
Jj, já s ní počítám. Ale nevím teda ještě, kdy mi Petr ty granule doveze, že dopoledne někam musí. Kdyžak to s ní zvládnu sama ;-) A nemáš třeba icq? :-D

Ne, to nemám. Nejede nám PC. Teď píši z Mirkovýho notebooku, ten si ale bere zítra do práce. Napiš ji zítra SMS. Číslo ti pošlu na mobil.

15.7.2007 14:13

kressinka napsal(a):
Ne, to nemám. Nejede nám PC. Teď píši z Mirkovýho notebooku, ten si ale bere zítra do práce. Napiš ji zítra SMS. Číslo ti pošlu na mobil.

Číslo došlo v pořádku ;-) Teďka jdu pryč a dojdu asi až někdy večer. Jinak ještě k té rozhodčí, co bude v Brně. Viděla jsem, že už 2x číňany pískala. V roce 2001 a 2002... takže nevim, co si o ní myslet. Ne vždy asi podle výsledků jde na výšku ale určitě jde po pohybu a stavbě těla.

15.7.2007 19:53

aradek napsal(a):
Číslo došlo v pořádku ;-) Teďka jdu pryč a dojdu asi až někdy večer. Jinak ještě k té rozhodčí, co bude v Brně. Viděla jsem, že už 2x číňany pískala. V roce 2001 a 2002... takže nevim, co si o ní myslet. Ne vždy asi podle výsledků jde na výšku ale určitě jde po pohybu a stavbě těla.

9.9 chci jet s Catlin taky,už máme i odeslanou přihlášku ale jak jsem psala doufám že nebude hárat.Při prvním hárání měla falešku ,tak ji vet musel dát iněkci, teť nevím kdy to mám čekat.

9.8.2007 08:47

ket napsal(a):
9.9 chci jet s Catlin taky,už máme i odeslanou přihlášku ale jak jsem psala doufám že nebude hárat.Při prvním hárání měla falešku ,tak ji vet musel dát iněkci, teť nevím kdy to mám čekat.

Tak nám to fórum opět zapadá :-((( Vkládám fotčky ze psího tábora ve Svojanově.

9.8.2007 08:48

kressinka napsal(a):
Tak nám to fórum opět zapadá :-((( Vkládám fotčky ze psího tábora ve Svojanově.

Ještě jedna :

9.8.2007 08:49

kressinka napsal(a):
Ještě jedna :

A další :-))

17.8.2007 10:58

kressinka napsal(a):
A další :-))

Aby tu nebylo tak mrtvo přidávám fotečky s 2.ročníku gremagility.

17.8.2007 11:01

ket napsal(a):
Aby tu nebylo tak mrtvo přidávám fotečky s 2.ročníku gremagility.

Tady je Kim a Casíno který má úžasnou povahu.

17.8.2007 11:03

ket napsal(a):
Tady je Kim a Casíno který má úžasnou povahu.

a tady moje Catlinka s Kimečkem.

17.8.2007 11:05

ket napsal(a):
a tady moje Catlinka s Kimečkem.

Arad s paničkou.

17.8.2007 11:08

ket napsal(a):
Arad s paničkou.

Alfík přez překážku.

17.8.2007 11:10

ket napsal(a):
Alfík přez překážku.