Ahojky přatelé šarpejů a psů ostatních ras. Sem prosím dávejte fotečky šarpejů. Uděláte mi tím móóóc velkou radost (a myslím že nejen mně)!
Začnu jednou z netu.
elsa
napsal(a):
Ahojky přatelé šarpejů a psů ostatních ras. Sem prosím dávejte fotečky šarpejů. Uděláte mi tím móóóc velkou radost (a myslím že nejen mně)!
Začnu jednou z netu.
... a ještě jedna...
Uživatel s deaktivovaným účtem

elsa
napsal(a):
...
Naše Baffy a Leon při jídle.
Mimochodem Ayla, ta plavkyně na prvním obrázku, je příbuzná naší Bafči.

napsal(a):
Naše Baffy a Leon při jídle.
Mimochodem Ayla, ta plavkyně na prvním obrázku, je příbuzná naší Bafči.
A jejich hrátky.

napsal(a):
A jejich hrátky.
A hlídají....
elsa
napsal(a):
Začnu jednou z netu.
A toto je sarpej z naseho chovu...
elsa
napsal(a):
Začnu jednou z netu.
A toto dalsi...
elsa
napsal(a):
Začnu jednou z netu.
Tak přidám pár foteček šarpíků:-) Tohle je Gwendulka.
jana69
napsal(a):
Tak přidám pár foteček šarpíků:-) Tohle je Gwendulka.
A ještě jednou Gwendulka.
jana69
napsal(a):
A ještě jeden Viloušek.
A tohle je Mulisák, můj první šarpej a pes v životě.
jana69
napsal(a):
A tohle je Mulisák, můj první šarpej a pes v životě.
A ještě Mulisák s Vilouškem.
elsa
napsal(a):
Ahoj Jani. Máš opravdu skvělý psiska. Všechny fotečky sou úžasný, ale ta prostě nej je ta s Gwendulkou jak se suprově šklebí
Eliško, dík za pochvalu a jestli se chceš podívat ještě na další fotečky šarpíků, tak na: http://maotai.wz.cz jich máme spoustu:-)

jana69
napsal(a):
Eliško, dík za pochvalu a jestli se chceš podívat ještě na další fotečky šarpíků, tak na: http://maotai.wz.cz jich máme spoustu:-)
Jano, zdravím. Na té poslední fotce, jak jsou ti tři štěňátka, tak to je kdo? Viloušek, když byl štěňátko?