zebra
napsal(a):
Takže jsem něco vyštrachala....
"Pořád jen slintá, ale nepopojel s tím ani kousek".
zebra
napsal(a):
"Náčelníku, tady máte ty čtyři nejlepší, co ste si vybral na počítači. "
...Varovala jsem s kvalitou...
zebra
napsal(a):
A tady něco, co tedy nemá se psem moc společného, ale pes na obrázku je, přesto alespoň se týká dnešního dne. Tedy alespoň u nás (v noci tu bylo -10°C).
Text: "...Ráda bych se u vás vořála, jsem zmrzlá na kost..."
zebra
napsal(a):
A jestli toto má něco společného se psem, nechám na uvážení každého z vás...
"Stopa, Karle"
eva nohelova
napsal(a):
A jestli toto má něco společného se psem, nechám na uvážení každého z vás...
"Stopa, Karle"
Chlápek venčí rotwajlera. Vídí babičku s jezevčíkem a s chutí na něj svého psa pošle.
Řev, lítají chlupy, stříká krev. Najednou je povšem, rotwajler leží v krvi."Ježiš ženská! Co to máte za psa?"
Babička: "To není pejsek, chlapče, to je krokodýl po plastice."
muchomurka
napsal(a):
Chlápek venčí rotwajlera. Vídí babičku s jezevčíkem a s chutí na něj svého psa pošle.
Řev, lítají chlupy, stříká krev. Najednou je povšem, rotwajler leží v krvi."Ježiš ženská! Co to máte za psa?"
Babička: "To není pejsek, chlapče, to je krokodýl po plastice."
Dva pejskaři v krutém mraze venčí své čtyřnohé miláčky. Jednoho zima zmáhá a tak říká:
"Pojďte na pivo..."
Tak dodupou k první hospodě, ale ouha, na dveřích nápis, že prý psům vstup zakázán. Ale ten zmrzlejší pejskař říká:
"Sledujte, jak se na to musí."
Vejde se svým vlčákem dovnitř a směle se usadí k prvnímu volnému stolu. Okamžitě k němu přikvačí vrchní a povídá:
"Pane, sem se psem nesmíte."
On s přivřenýma očima praví tak neurčitě směrem k vrchnímu:
"Ale to je můj slepecký pes!"
"Ech, promiňte, já si nevšiml. Co si dáte?"
Chlápek si objedná pivo a nenápadně mrkne na druhého. Ten z gestikulace pochopil princip a tak se usadí u toho samého stolu. Vrchní zas přiběhne a povídá:
"Ale vždyť to je pudl!"
"Cože?!? Oni mi dali pudla?"
mishka
napsal(a):
Dva pejskaři v krutém mraze venčí své čtyřnohé miláčky. Jednoho zima zmáhá a tak říká:
"Pojďte na pivo..."
Tak dodupou k první hospodě, ale ouha, na dveřích nápis, že prý psům vstup zakázán. Ale ten zmrzlejší pejskař říká:
"Sledujte, jak se na to musí."
Vejde se svým vlčákem dovnitř a směle se usadí k prvnímu volnému stolu. Okamžitě k němu přikvačí vrchní a povídá:
On s přivřenýma očima praví tak neurčitě směrem k vrchnímu:
"Ech, promiňte, já si nevšiml. Co si dáte?"
Chlápek si objedná pivo a nenápadně mrkne na druhého. Ten z gestikulace pochopil princip a tak se usadí u toho samého stolu. Vrchní zas přiběhne a povídá:
"Ale vždyť to je pudl!"
"Cože?!? Oni mi dali pudla?"
Dva maníky zasypala na horách lavina. Najednou ten jeden vidí, jak se k nim blíží ten záchranářskej pes, bernardýn se soudkem.
A tak říká tomu druhému: Hele, nejlepší přítel člověka. No jo, a nese ho pes.
Přijde paní na úřad: "Ráda bych zaplatila poplatek za psa."
"Jméno prosím?"
"Fifinka."
mishka
napsal(a):
Dva maníky zasypala na horách lavina. Najednou ten jeden vidí, jak se k nim blíží ten záchranářskej pes, bernardýn se soudkem.
A tak říká tomu druhému: Hele, nejlepší přítel člověka. No jo, a nese ho pes.
Přijde paní na úřad: "Ráda bych zaplatila poplatek za psa."
"Jméno prosím?"
"Fifinka."
Víte proč má pes ocas???
No aby si nerozbil hubu když vyplázne jazyk.
Vejde slepec do obchodu, vezme psa za ocas a začne s ním točit ve vzduchu.
Přijde k němu prodavač a ptá se: "Co to děláte s tím psem?"
"No co, vybírám zboží."
evelin
napsal(a):
Víte proč má pes ocas???
No aby si nerozbil hubu když vyplázne jazyk.
Vejde slepec do obchodu, vezme psa za ocas a začne s ním točit ve vzduchu.
Přijde k němu prodavač a ptá se: "Co to děláte s tím psem?"
"No co, vybírám zboží."
Zvonek nemáme,hlasitým voláním laskavě uveďte v činnost psy
Anička se ptá své matky:
„Mami, můžu vzít psa na procházku kolem našeho domovního bloku?“
Matka odpoví, „Ne, protože hárá.“
„Co to znamená?“ zeptá se dítě.
„Běž se zeptat tatínka. Myslím že je v garáži.“
Anička jde do gráže a ptá se:
„Tati, můžu vzít Belu na procházku kolem našeho domovního bloku? Ptala jsem se maminky, ona ale řekla že hárá a abych se šla zeptat tebe.“
Otec řekl, „Přiveď Belu sem.“
Vzal hadr, namočil jej do benzínu, potřel jím zadní část psa, aby zakryl zápach a řekl:
„Dobrá, můžeš jít. Ale drž Belu na vodítku a obejdi s ní blok jenom jednou.“
Malé děvčátko se psem odešlo. Za několik minut se ale vrátilo a pes na vodítku chyběl.
Překvapený otec se zeptal, „Kde je Bela?“
Anička odpověděla: „Asi v polovině cesty kolem bloku jí došel benzín a nějaký pes se ji teď snaží dotlačit domů.“.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Omlouvám se za vytažení starého vlákna, ale onehdá jsme tu měli něco i o papouchovi, tak tady je to sakumprásk dohromady:
Paní Novákové se rozbila myčka a tak zavolala opraváře, který měl čas hned na druhý den. To se však paní Novákové nehodilo, a tak jelikož se jí nechtělo odkládat opravu pračky, ani měnit program, řekla opraváři po telefonu: "Klíče budou pod rohožkou, až opravíte myčku, nechte mi účet na stole. Mého psa se nemusíte bát, neublíží vám, ale za žádnou cenu nemluvte na papouška." Když opravář druhý den přijel, vše bylo, jak paní řekla. Klíč pod rohožkou, v bytě děsivý, ale vcelku hodný pes, který ho při práci pozoroval a nad stolem klec s ptákem parchantem! Házel po chudákovi opraváři oříšky, nadával mu a bez ustání jej urážel nejhoršími výrazy. Po nějaké době už to opravář nevydržel a syknul směrem ke kleci: "Drž už zobák ty blbej, opelichanej ptáku!" Papoušek ztichl, kradmo se na opraváře podíval a rázně zakrákoral: "Azore, trhej!"
Vtip to není-taková zajímavost:Tchyně bydlící od nás přes dvůr má žaka,v létě je na balkoně.A ten se naučil volat na naše psy-to není nic divnýho papoušci to dělaj.Jenže on na čubu volá :Karinooo -takhle jí nikdo z nás neříká-já používám krátce Kari,manžel volá:čupakabra ke mně(ona na to taky slyší)Jak na to sakra ten pták přišel

Malkina
napsal(a):
Vtip to není-taková zajímavost:Tchyně bydlící od nás přes dvůr má žaka,v létě je na balkoně.A ten se naučil volat na naše psy-to není nic divnýho papoušci to dělaj.Jenže on na čubu volá :Karinooo -takhle jí nikdo z nás neříká-já používám krátce Kari,manžel volá:čupakabra ke mně(ona na to taky slyší)Jak na to sakra ten pták přišel
....známý měli velký byt na Vinohrady, hala přes celý byt a na konci haly pod oknem stolek s telefonem, kousek vedle klec s papouchem.......zvonění imitoval tak přesvědčivě, že je vždycky prohnal.....stokrát si řekli, že mu nenaletí a stejně naletěli..........

hanelbi
napsal(a):
Přidám svůj oblíbenej :D : Jak se říká spícímu rottweilerovi? Jakkoli, jen to musí být hodně potichoučku.