Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2007 15:42

Přenecháme štěňátka. Matka vlčák a otec labrador. Štěňátka jsou celé tatínek, jak postavou tak barvou a pár jich má bílou náprsenku. Už teď štěkají a chovají se jako praví hlídači. A to je jim měsíc.

Tady fotka otce a matky.

9.7.2007 15:44

kapusta napsal(a):
Přenecháme štěňátka. Matka vlčák a otec labrador. Štěňátka jsou celé tatínek, jak postavou tak barvou a pár jich má bílou náprsenku. Už teď štěkají a chovají se jako praví hlídači. A to je jim měsíc.

Tady fotka otce a matky.

matka

9.7.2007 15:46

kapusta napsal(a):
matka

A tady už jsou naši prcci

9.7.2007 15:49

kapusta napsal(a):

omluvte prosím mé fotogravické (ne)umění

9.7.2007 15:50

kapusta napsal(a):
omluvte prosím mé fotogravické (ne)umění

trochu nepovedená fotka

9.7.2007 15:51

kapusta napsal(a):
trochu nepovedená fotka

další nepovedená

9.7.2007 15:55

kapusta napsal(a):
další nepovedená

Ani byste netušili, jak je těžké fotit takový prcky aby to aspoň trochu vypadalo když pořád někam utíkají a sou tak rychlí... navíc je jich šest a fotit je tak pohromadě nám dalo fakt zabrat když neutíkal ten napravo tak utíkala ta nalevo no prostě hrůza :D

Jinak jsou to 3 kluci a 3 holky a jedna holka už je zadaná. Myslím že z nich budou moc pěkní pejsci. Kdo by chtěl vidět fotky ve větším, tak ať mi napíše na maila katkaondrova@seznam.cz

Určitě budu ještě fotit tak sem nějaký fotky přidám

9.7.2007 15:56

kapusta napsal(a):

Tady fotka otce a matky.

Pěkný štěnda. dokonce dva křížence NO a labradora znám - a nejsou to sourozenci.

Byla to náhoda, že jsou rodiče nebo úmysl? V každém případě jsou krásná a kdybych mohla, hned bych si jedno vzala

9.7.2007 15:57

slecnanikdo napsal(a):
Pěkný štěnda. dokonce dva křížence NO a labradora znám - a nejsou to sourozenci.

Byla to náhoda, že jsou rodiče nebo úmysl? V každém případě jsou krásná a kdybych mohla, hned bych si jedno vzala

Budou z nich takoví menší černí labradoři s protáhlým čumákem. Aspoň tak vypadají ti dva co je znám.

9.7.2007 16:04

slecnanikdo napsal(a):
Budou z nich takoví menší černí labradoři s protáhlým čumákem. Aspoň tak vypadají ti dva co je znám.

No ta vlčačka je prvnička... A byli spolu na dvoře a když začla hárat tak jsme si toho nevšimli... až asi po pár dnech.. no ale vypadalo to pořád tak, že když na ni skákal tak ona se nenechala... tak sme si mysleli že z toho nic nebude.. no a nakonec bylo.. ale toho jsme si všimli až dva týdny před porodem protože jí natekly cecky :) bylo to celý takový zamotaný... takže jsou to nechtěný štěňata... ale jsem moc ráda že je máme :) jsou to vlastně první štěňata po tom mojem miláčkovi černym.. a to už je mu jedenáct (zhruba)

9.7.2007 18:51

kapusta napsal(a):
No ta vlčačka je prvnička... A byli spolu na dvoře a když začla hárat tak jsme si toho nevšimli... až asi po pár dnech.. no ale vypadalo to pořád tak, že když na ni skákal tak ona se nenechala... tak sme si mysleli že z toho nic nebude.. no a nakonec bylo.. ale toho jsme si všimli až dva týdny před porodem protože jí natekly cecky :) bylo to celý takový zamotaný... takže jsou to nechtěný štěňata... ale jsem moc ráda že je máme :) jsou to vlastně první štěňata po tom mojem miláčkovi černym.. a to už je mu jedenáct (zhruba)

jsou ještě 3 k dispozici tak se ozývejte!!

9.7.2007 20:19

kapusta napsal(a):
jsou ještě 3 k dispozici tak se ozývejte!!

ahoj, písni mi na mail kolik bys za jedno chtěla a jaký ty 3zbyli?? jako myslím fenky nebo psi...kuju
Barbucha.C@seznam.cz

13.7.2007 16:32

Psala sem ti na icq, ale ty nic...
Takže sem z Krumvíře a cena by byla jen za očkování a odčervení a to zatim nevim kolik bude.

14.7.2007 19:39

Tak zkus ty mně.. moje icq je 253605708

27.7.2007 12:44

kapusta napsal(a):
Tak zkus ty mně.. moje icq je 253605708

posouvám

10. srpna jsou jim dva měsíce a ještě jsou 2 volné

27.7.2007 12:46

kapusta napsal(a):
posouvám

10. srpna jsou jim dva měsíce a ještě jsou 2 volné

Přidejte reakci