Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2007 18:15

Musim si postezovat, co za pako mam doma. Jsem sla s Mafianem nakoupit, psa na flexine. Pes se zabalenou tatrankou v hube, kterou chvili predtim vyfasl od kamosky. Z jednoho obchodu na nas normalne vyletel jezevcik a povesil se mu na bok. A to moje "bojovy plemeno"? Nic! Cumi jak idiot a odmita tu tatranku pustit! Musela jsem jezevce lehce zkopnout, jinak jsme ho jako privesek tahli az domu... :-(

11.7.2007 18:17

impact napsal(a):
Musim si postezovat, co za pako mam doma. Jsem sla s Mafianem nakoupit, psa na flexine. Pes se zabalenou tatrankou v hube, kterou chvili predtim vyfasl od kamosky. Z jednoho obchodu na nas normalne vyletel jezevcik a povesil se mu na bok. A to moje "bojovy plemeno"? Nic! Cumi jak idiot a odmita tu tatranku pustit! Musela jsem jezevce lehce zkopnout, jinak jsme ho jako privesek tahli az domu... :-(

No, sice je pit jen ze 3/4, ale stejne. Nechat si krz tatranku procvaknout bok...? Nechapu to. :-)

11.7.2007 18:34

impact napsal(a):

No, asi tam ty 3/4 dělají dost, od nás by si to nenechal líbit ani jeden...drak by ho sežral hned, jak by ho zmerčil, a Buca by mu dala co proto, až by projevil zájem o kořist :-) viz foto. A to se jen mírně škorpili o vepřové ucho :-) Asi bych Mafa nenazývala pitbullem.

11.7.2007 18:35

impact napsal(a):

Pro doplnění-opravdu to oba přežili, k sobě jsou jako můj s mojí :-)

11.7.2007 18:36

impact napsal(a):

A taky rádi žerou sekačky, příležitostně se ji i odnesou.

11.7.2007 19:08

mucholabka napsal(a):
No, asi tam ty 3/4 dělají dost, od nás by si to nenechal líbit ani jeden...drak by ho sežral hned, jak by ho zmerčil, a Buca by mu dala co proto, až by projevil zájem o kořist :-) viz foto. A to se jen mírně škorpili o vepřové ucho :-) Asi bych Mafa nenazývala pitbullem.

Tak jezevce by snad vyprovodil kazdej pes, ne? Mi prijde, jakoby se fakt bal o tu tatranku. V takovych situacich jinak chyta na drc. Nevim, je to pako a je videt, ze i ve trech letech dokaze prekvapit. :-)

maťa

11.7.2007 19:24
maťa

mucholabka napsal(a):
A taky rádi žerou sekačky, příležitostně se ji i odnesou.

Není on Mafoš ochránce přírody? Z Tatranek jde myslím nějaká kačka, či kolik, na obnovu Tater, nejde?

11.7.2007 20:13

maťa napsal(a):
Není on Mafoš ochránce přírody? Z Tatranek jde myslím nějaká kačka, či kolik, na obnovu Tater, nejde?

To měl ten jezevčík veeelké štěstí, že je Mafík takový tatranko-hlídač!

12.7.2007 00:51

wera napsal(a):
To měl ten jezevčík veeelké štěstí, že je Mafík takový tatranko-hlídač!

Mucholabko,to druhý foto je super momentka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík