Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2007 17:12

Dobrý den!

Právě jsme se vrátili z dovolené pod stanem, kde jsme byli poprvé se psem. Náš bišon to zvládl dobře. Je pravda, že se mu moc spát ve stanu nechtělo. Po dvou dnech strávených ve stanu šel na jednu noc do auta. A poté kvůli zimě spal opět s náma.
Jaké máte zkušenosti vy?
Je lepší nechat psa přes noc v autě?

12.7.2007 17:21

kook napsal(a):
Dobrý den!

Právě jsme se vrátili z dovolené pod stanem, kde jsme byli poprvé se psem. Náš bišon to zvládl dobře. Je pravda, že se mu moc spát ve stanu nechtělo. Po dvou dnech strávených ve stanu šel na jednu noc do auta. A poté kvůli zimě spal opět s náma.
Jaké máte zkušenosti vy?

S námi spí psi ve stanu už proto, že auto s sebou na stanovacích akcích nemíváme, ale já bych se bála, že dřív, než se ráno probudím, začne svítit slunce a auto se moc rozpálí. Když si vzpomenu, jak se kolikrát rozpálí stan, a to se třeba snažíme postavit ho tak, aby byl ráno ve stínu. Ale vždycky se nepodaří. Rozhodně je lepší, když je pes s lidma. Řekne, když se mu chce čurat (ti naši jsou experti na to, že se na výletech na večer nachlemtají a pak potřebujou pustit ven i v noci), poznám, kdy je jim horko nebo zima, a něco s tím můžu udělat.

12.7.2007 17:43

sissi napsal(a):
S námi spí psi ve stanu už proto, že auto s sebou na stanovacích akcích nemíváme, ale já bych se bála, že dřív, než se ráno probudím, začne svítit slunce a auto se moc rozpálí. Když si vzpomenu, jak se kolikrát rozpálí stan, a to se třeba snažíme postavit ho tak, aby byl ráno ve stínu. Ale vždycky se nepodaří. Rozhodně je lepší, když je pes s lidma. Řekne, když se mu chce čurat (ti naši jsou experti na to, že se na výletech na večer nachlemtají a pak potřebujou pustit ven i v noci), poznám, kdy je jim horko nebo zima, a něco s tím můžu udělat.

Ono první dva dny bylo teplo jak ve stanu tak v autě...to měl chudák teplý čumák..já toho moc nenaspala,tak jsem s ním vždy kolem třetí hodiny ranní šla ven...pak jsme podle teploměru zjistili,že v autě není moc horko (měl trošičku otevřené okna)...pak jsme se přesunuli na jiné místo a tam bylo zima v autě,tak spal zase s náma....

12.7.2007 17:45

kook napsal(a):
Dobrý den!

Jaké máte zkušenosti vy?

My jsme byli pod stanem s naší fenkou minulý týden, první noc bylo docela škaredé počasí, pršelo a v noci byla zima. Fenka s náma spala ve stanu, v noci se klepala zimou, proto jsem ji vzala k nám do spacáku a krásně spinkala až do rána. Je to ještě štěndo a proto ještě nevdrží celou noc nečurat, ale už si umí říct, tak je určitě lepší, aby byla ve stanu. Na druhý den si tam chodila lehnou už úplně sama. Zalíbilo se jí tam a hrála si ve stanu s hračkami. Určitě je lepší mít pejska u sebe než aby byl sám v autě.

12.7.2007 17:46

kook napsal(a):
Dobrý den!

Jaké máte zkušenosti vy?

V předsíňce, v pohodě (dovnitř by se nám naši mazlíci nevešli) Pokud se pes přes den dostatečně unaví, spinká jako jezulátko kdekoliv

12.7.2007 17:48

marcha napsal(a):
V předsíňce, v pohodě (dovnitř by se nám naši mazlíci nevešli) Pokud se pes přes den dostatečně unaví, spinká jako jezulátko kdekoliv

A náš druhý psík, na Velké Fatře. Letos chceme vyrazit s oběma a tam mám trochu obavu, jak se srovnáme

12.7.2007 18:01

marcha napsal(a):
A náš druhý psík, na Velké Fatře. Letos chceme vyrazit s oběma a tam mám trochu obavu, jak se srovnáme

my byly loni na Moravě, spali jsme ve stanu, on na dece v předsíňce a bylo mu dobře,občas strčil čumák do stanu, ale nevydržel tam, takže se uvelebil před vchodem aby na nás viděl,ale měl svůj klid,
myslím, že psům to rozhodně neublíží, pokud není velká zima a není to naháč. záleží taky jak je zvyklej doma, pokud s váma spí v posteli, tak ho těžko necháš před stanem.

12.7.2007 20:06

kook napsal(a):
Dobrý den!

Jaké máte zkušenosti vy?

O víkendu jsme byly s kámoškou v Roztokách u Křivoklátu, ve stanu jsme měly 2 feňule, které s námi spaly ve spacákách, protože v noci byla docela zima, tak jsme se navzájem zahřívaly .

13.7.2007 10:59

petra06 napsal(a):
O víkendu jsme byly s kámoškou v Roztokách u Křivoklátu, ve stanu jsme měly 2 feňule, které s námi spaly ve spacákách, protože v noci byla docela zima, tak jsme se navzájem zahřívaly .

Jo, jo, taky s námi buldočka spala ve stanu, buď jen přitulená, nebo si vlezla k někomu do spacáku, byl z něj pak pytel s chrápajícíma nohama :-)

13.7.2007 11:14

kook napsal(a):
Dobrý den!

Jaké máte zkušenosti vy?

Psa bych nechávala spíš ve stanu. v autě není o nic tepleji, stan ve dvou lidech slušně zadýcháte nebo psa můžete trochu přikrýt spacákem, pokud se vám do něj nevejde. auto se zahřívá i vychládá díky plechům mnohem rychleji a navíc to nemáte pod kontrolou. můj velký pes spí obvykle normálně venku (zvládá bivak i na sněhu, i když je to byťák), jezevec zas leze do spacáku i v létě.

13.7.2007 11:17

dav napsal(a):
Jo, jo, taky s námi buldočka spala ve stanu, buď jen přitulená, nebo si vlezla k někomu do spacáku, byl z něj pak pytel s chrápajícíma nohama :-)

Náš labís má stanování rád. Spinká s námi, ale do spacáku se nevleze , tak má vždy svoji deku. A když je v noci moc teplo a ve stanu je vydýcháno, tak si štěkne a jdem chvilku ven.

Přidejte reakci

Přidat smajlík