Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2007 12:30

Tááák. Rok se s rokem sešel a Mafiánče dneska slaví třetí narozeniny.
Vůbec netuším, co mu koupím. Ale máme v záloze bílej obojek a vodítko, který dostane zřejmě se zpožděním, protože se k nám musí teprve dopravit.
No a v místním zveráči má objednanou velikánskou uzenou kost. Má snad půl metru a je to z krávy nebo z čeho. Akorát už vidím ten zasviněnej byt...

18.7.2007 12:58

impact napsal(a):
Vůbec netuším, co mu koupím. Ale máme v záloze bílej obojek a vodítko, který dostane zřejmě se zpožděním, protože se k nám musí teprve dopravit.
No a v místním zveráči má objednanou velikánskou uzenou kost. Má snad půl metru a je to z krávy nebo z čeho. Akorát už vidím ten zasviněnej byt...

Tak sice nemáme kulatiny, ale nyní už slavíme každý měsíc
Dnes 17.7.07 je Geoffreyovi 14,5 let!

19.7.2007 11:18

impact napsal(a):

Super kost k narozeninám.

19.7.2007 11:19

impact napsal(a):

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.7.2007 11:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

paja m napsal(a):
Tak sice nemáme kulatiny, ale nyní už slavíme každý měsíc
Dnes 17.7.07 je Geoffreyovi 14,5 let!

Náš Balu v neděli oslavil 14 let...

19.7.2007 12:56

impact napsal(a):

Gratuluju oslavenci. Impact nejezdíš náhodou vlakem do Kojetína. Někdy tam vystupuje holka se stejným (nebo alespoň hodně podobným) krasavcem. Tak mě zajímalo, jestli to náhodou nejsi ty.

19.7.2007 13:12

nokamila napsal(a):
Gratuluju oslavenci. Impact nejezdíš náhodou vlakem do Kojetína. Někdy tam vystupuje holka se stejným (nebo alespoň hodně podobným) krasavcem. Tak mě zajímalo, jestli to náhodou nejsi ty.

Jasna. To jsme my. Denně trasa Kojetín-Přerov a zpět. Jezdí se mnou do práce. Odkud jsi...?

19.7.2007 13:13

impact napsal(a):

19.7.2007 13:50

impact napsal(a):

Němčice nad Hanou, denně trasa Kroměříž - Němčice. Jezdím se štěnětem KAO, poznávací znamení - neumíme nastoupit do vlaku. Ale myslím, že když jsem tě potkala naposled, tak jsem štěndo ještě neměla. Mirka

19.7.2007 14:08

nokamila napsal(a):
Němčice nad Hanou, denně trasa Kroměříž - Němčice. Jezdím se štěnětem KAO, poznávací znamení - neumíme nastoupit do vlaku. Ale myslím, že když jsem tě potkala naposled, tak jsem štěndo ještě neměla. Mirka

Jééé, no já mám dojem, že jsem tam něco takovýho potkala, jak se souká do vlaku. Ale je dost možný, že jsme byla zrovna třeba bez psa. Vyjímečně se to stává. A máte nějakej pravidelnej čas, kdy jezdíte???

19.7.2007 14:33

impact napsal(a):
Jééé, no já mám dojem, že jsem tam něco takovýho potkala, jak se souká do vlaku. Ale je dost možný, že jsme byla zrovna třeba bez psa. Vyjímečně se to stává. A máte nějakej pravidelnej čas, kdy jezdíte???

Většinou 18.10 přijíždíme z KM, a odjíždíme 18.20 směr Brno, někdy ale přijedeme 16.10 a odjíždíme 16.20. Kdybys náhodou chtěla pokecat, tak se dá odjezd posunout a mohli bysme pokecat. Jsem přistěhovalec, takže tady v okolí nikoho neznám, a pejskařů obvzlášť nikoho.

19.7.2007 14:34

nokamila napsal(a):
Většinou 18.10 přijíždíme z KM, a odjíždíme 18.20 směr Brno, někdy ale přijedeme 16.10 a odjíždíme 16.20. Kdybys náhodou chtěla pokecat, tak se dá odjezd posunout a mohli bysme pokecat. Jsem přistěhovalec, takže tady v okolí nikoho neznám, a pejskařů obvzlášť nikoho.

Jo a já měla taky APBT, takže můžem pokecat i o nich.

19.7.2007 15:12

nokamila napsal(a):
Jo a já měla taky APBT, takže můžem pokecat i o nich.

Máš icq???
Jinak pořádáme srazík v Kroměříži, tak se přidej, jestli chceš. Info je někde tady na ifauně v dalším tématu.

19.7.2007 15:20

impact napsal(a):
Máš icq???
Jinak pořádáme srazík v Kroměříži, tak se přidej, jestli chceš. Info je někde tady na ifauně v dalším tématu.

ICQ mám, ale jen doma a nevím číslo z hlavy. Ozvu se večer. Pod čím tě na ICQ najdu? Příp. napiš číslo.

19.7.2007 15:23

nokamila napsal(a):
ICQ mám, ale jen doma a nevím číslo z hlavy. Ozvu se večer. Pod čím tě na ICQ najdu? Příp. napiš číslo.

Tento mesic sme oslavili 4 roky
LILLI

19.7.2007 16:03

nokamila napsal(a):

322-442-858

19.7.2007 16:09

die3 napsal(a):
Tento mesic sme oslavili 4 roky
LILLI

Nějak mi nejdou stahnout fotky tak přidám aspon recept na psí dortík- cukroví1/2 až kilo jater buď pomeleme nebo nadrobno nakrájíme.Přřidáme 10 vajec a ovesné vločky aby to bylo přiměřeně husté nalijeme do formy nebo na plech a pečeme do zlatova. Zaneřádíme si kuchyň při pečení to smrdí ale zlatíčka se po tom mohou utlouct

Přidejte reakci

Přidat smajlík