Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2007 20:26

Ahoj,byl jste tu někdo???měl jste tam psa(fenu¨)Já a Sesta.a naše Denny....(přesné jmeno:Keny Boy Pepinos .....no na to že deny byla poloviční,,,tak dostala oceněné Velmi Dobré....takže naše první akce a i Deny tu byla poprvé

Dám sem pár foteček:krásná fenka co byla vedle nás.

22.7.2007 20:33

luda napsal(a):
Ahoj,byl jste tu někdo???měl jste tam psa(fenu¨)Já a Sesta.a naše Denny....(přesné jmeno:Keny Boy Pepinos .....no na to že deny byla poloviční,,,tak dostala oceněné Velmi Dobré....takže naše první akce a i Deny tu byla poprvé

Všech 6 fen...

23.7.2007 08:35

luda napsal(a):

My vystavovali po oba dva dny. V sobotu jsme se pekli s foxličkou do odpoledních hodin.Udělala nám móc velkou radost,což jsme vůbec nečekali - CAC,NV a BOB.
V neděli počasí bylo jak stvořené pro naše další psy bernardýny, fenu Elišku - CAC, NV a pejska Harleye - Výborný 2.

23.7.2007 08:36

aranka napsal(a):
My vystavovali po oba dva dny. V sobotu jsme se pekli s foxličkou do odpoledních hodin.Udělala nám móc velkou radost,což jsme vůbec nečekali - CAC,NV a BOB.
V neděli počasí bylo jak stvořené pro naše další psy bernardýny, fenu Elišku - CAC, NV a pejska Harleye - Výborný 2.

Tady s pohárem.

23.7.2007 08:37

aranka napsal(a):
Tady s pohárem.

Náš mlaďoch

23.7.2007 08:38

aranka napsal(a):
Náš mlaďoch

A do třetice fenka Eliška

23.7.2007 11:30

luda napsal(a):

Mě se výstava moc líbila, počasí v neděli tak akorát, spousta stánků a ještě jsme dopadli více než skvěle. Domů jsme přjeli totálně utahaní až před 20 hodinou večer, ale naprosto spokojení :-)) Na fotce naše smečka při čekání na BIG.

23.7.2007 11:36

lagoking napsal(a):
Mě se výstava moc líbila, počasí v neděli tak akorát, spousta stánků a ještě jsme dopadli více než skvěle. Domů jsme přjeli totálně utahaní až před 20 hodinou večer, ale naprosto spokojení :-)) Na fotce naše smečka při čekání na BIG.

Baltík (třída mladých) si odnesl V 2 za netotální chůzi. Zřejmě se rozhodl, že si bude hrát na \"bolí, bolí nohy\" a naprosto zaslouženě se připravil o možný titul. Zato má ale krásný posudek: \"15 měsíční pes, krásná hlava, předkus, typické oko a ucho, výborná stavba těla, pevný a rovný hřbet, bázlivější v předvedení\".

23.7.2007 11:41

lagoking napsal(a):

Ve třídě miminek se předvedla na své první výstavě teprve naše 3.měsíční Elenka a naprosto si získala paní rozhodčí. Dokonce jsme museli chodit tři kruhy, aby ukázala všem okolo, jak umí štěňátko chodit a ať si z ní dospělí hafani vezmou příklad. Paní rozhodčí se nad Elenkou naprosto rozplývala a napsala jí nádherný posudek: "3.měsíční něžná fenka, milá, vemi hezká hlava, předkus, předpoklad velmi hezké stavby těla, pevné a dobře úhlené končetiny, výborně se prezentuje" a získala Velmi Nadějná 1.

23.7.2007 11:55

lagoking napsal(a):

No a ve třídě vítězů se předvedla naše Rosinka, kterou jsme přihlásili jen tak do počtu a po dlouhých 7 měsících se zase nědke předvedla. Rosi získala krásný posudek: "Ušlechtilá fena, velmi hezká hlava, pěkný tělesný rámec, typické končetiny, typický hrudník, pěkná v pohybu" a odvezli jsme si Výborná 1, CAC, Národní vítěz a BOB, bylo vystaveno 15 kingů a porazili jsme i letošního dvojnásobného vítěze klubovky od anglického rozhodčího. Posuzovala nás paní Zdena Jílková.

23.7.2007 12:49

luda napsal(a):

Já vystavovala v neděli se svým hovawartem. S výsledkem V4 ;-) ale osobně tato rozhodčí mi moc neseděla... absolutně jsem nechápala co na psovi posuzuje.. a to neříkám proto, že bych se chtěla umístit líp.. jen co jsem pozorovala ;-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík