Kdy se spustí varlata???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2007 13:22

Prosím mám štěně (teda máme jich 6). 3 holky a 3 kluky.. 10. srpna jim budou 2 měsíce a pejsci ještě nemají nahmatatelné varlata. Kdy asi půjdou poznat? prosím o radu

26.7.2007 13:37

kapusta napsal(a):
Prosím mám štěně (teda máme jich 6). 3 holky a 3 kluky.. 10. srpna jim budou 2 měsíce a pejsci ještě nemají nahmatatelné varlata. Kdy asi půjdou poznat? prosím o radu

v nedělích by měla být nahmatatelná ,teda sestouplá

26.7.2007 13:38

zuzanda napsal(a):
v nedělích by měla být nahmatatelná ,teda sestouplá

v nedělích???

26.7.2007 13:39

kapusta napsal(a):

chtěla jsem napsat v 6 nedělích

26.7.2007 13:42

zuzanda napsal(a):
chtěla jsem napsat v 6 nedělích

nevím o jaké plemeno jde, já mám KAO a ti je mají hmatatelné už 7 týdnu života ,někdy to trvá déle než se dají nahmatat

26.7.2007 14:34

marie m napsal(a):
nevím o jaké plemeno jde, já mám KAO a ti je mají hmatatelné už 7 týdnu života ,někdy to trvá déle než se dají nahmatat

Pokud nejste zkušený chovatel nemusíte je najít.Až k vám přijde veterinář očkovat nechte to na něm.

26.7.2007 14:38

marie m napsal(a):

tak to jo.. už chápu

jsou to kříženci NO a labradora.
Tohohle mazlíka si nechávám.. už má i jméno - Buddy

26.7.2007 14:39

kapusta napsal(a):
tak to jo.. už chápu

jsou to kříženci NO a labradora.
Tohohle mazlíka si nechávám.. už má i jméno - Buddy

má nádherný očenka že :) .. škoda že mu tak nezůstanou a škoda že takhle mooooc modrý jsou jen od blesku

Přidejte reakci

Přidat smajlík