Môj hravý jazvečík :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2005 13:42

prispejte fotkami jazvecikov v tych najsmiesnejsich polohah

17.12.2005 15:22

heidy411 napsal(a):
prispejte fotkami jazvecikov v tych najsmiesnejsich polohah

17.12.2005 16:23

heidy411 napsal(a):

Ahoj,mám trpasličí drsňačku a mooc jejích legračních fotek, ale bohužel mi to sem nejde hodit,tak musím počkat až dorazí přítel a pomůže mi je sem vložit...
Vy máte trpasličí nebo standartní?Jak se jmenuje? Mám pocit, že jsem viděla v oušku tetování, nebo se mýlím?
Verča

17.12.2005 19:27

veronika napsal(a):
Ahoj,mám trpasličí drsňačku a mooc jejích legračních fotek, ale bohužel mi to sem nejde hodit,tak musím počkat až dorazí přítel a pomůže mi je sem vložit...
Vy máte trpasličí nebo standartní?Jak se jmenuje? Mám pocit, že jsem viděla v oušku tetování, nebo se mýlím?
Verča

my mame standartnu velkost,aj ked su trocha mali,no ja si skor myslim,ze to ti ostatny su trocha velky
ta sucka uplne hore sa vola Era a je s PP,mas pravdu.
nizsie je jej dcera Viki s bloodhoundkou Tesou a dole je jej brasko Hugo.je to tak,ze Era mala 5steniatok a su bez PP.

17.12.2005 22:21

heidy411 napsal(a):
my mame standartnu velkost,aj ked su trocha mali,no ja si skor myslim,ze to ti ostatny su trocha velky
ta sucka uplne hore sa vola Era a je s PP,mas pravdu.
nizsie je jej dcera Viki s bloodhoundkou Tesou a dole je jej brasko Hugo.je to tak,ze Era mala 5steniatok a su bez PP.

Tak tohle je moje Cherinka:-)Tady byla zrovna otrimovaná...

17.12.2005 22:24

veronika napsal(a):
Tak tohle je moje Cherinka:-)Tady byla zrovna otrimovaná...

A tady neco dobreho ochutnava:-)

17.12.2005 22:29

veronika napsal(a):
A tady neco dobreho ochutnava:-)

Máte sympatické pejsky, jen by mě zajímalo, proč jste nenechali fenečku uchovnit, když je s PP?
Moje Cherinka právě čeká svoje první štěňátka:-)

17.12.2005 22:32

veronika napsal(a):
Máte sympatické pejsky, jen by mě zajímalo, proč jste nenechali fenečku uchovnit, když je s PP?
Moje Cherinka právě čeká svoje první štěňátka:-)

Cherinka si hraje:-)

18.12.2005 16:25

veronika napsal(a):
Cherinka si hraje:-)

Eruska je sice krasna ale na uchovnenie treba pokial viem zlozit nejake skusky ci chodit na vystavy a na to ona,bohuzial, nema nervy ani spravanie.je velmi bojazliva v neznamom prostredi a nema rada cudzich ludi

25.12.2005 13:39

heidy411 napsal(a):
Eruska je sice krasna ale na uchovnenie treba pokial viem zlozit nejake skusky ci chodit na vystavy a na to ona,bohuzial, nema nervy ani spravanie.je velmi bojazliva v neznamom prostredi a nema rada cudzich ludi

tak to rozhybem cerstvimi fotkami z dneska (pardon za kvalitu)

25.12.2005 13:42

heidy411 napsal(a):
tak to rozhybem cerstvimi fotkami z dneska (pardon za kvalitu)

a posledna(Hugo sa tu vali dole kopcom)

Přidejte reakci

Přidat smajlík