heidy411
napsal(a):
prispejte fotkami jazvecikov v tych najsmiesnejsich polohah
veronika
napsal(a):
Ahoj,mám trpasličí drsňačku a mooc jejích legračních fotek, ale bohužel mi to sem nejde hodit,tak musím počkat až dorazí přítel a pomůže mi je sem vložit...
Vy máte trpasličí nebo standartní?Jak se jmenuje? Mám pocit, že jsem viděla v oušku tetování, nebo se mýlím?
Verča
my mame standartnu velkost,aj ked su trocha mali,no ja si skor myslim,ze to ti ostatny su trocha velky
ta sucka uplne hore sa vola Era a je s PP,mas pravdu.
nizsie je jej dcera Viki s bloodhoundkou Tesou a dole je jej brasko Hugo.je to tak,ze Era mala 5steniatok a su bez PP.
heidy411
napsal(a):
my mame standartnu velkost,aj ked su trocha mali,no ja si skor myslim,ze to ti ostatny su trocha velky
ta sucka uplne hore sa vola Era a je s PP,mas pravdu.
nizsie je jej dcera Viki s bloodhoundkou Tesou a dole je jej brasko Hugo.je to tak,ze Era mala 5steniatok a su bez PP.
Tak tohle je moje Cherinka:-)Tady byla zrovna otrimovaná...
veronika
napsal(a):
Tak tohle je moje Cherinka:-)Tady byla zrovna otrimovaná...
A tady neco dobreho ochutnava:-)
veronika
napsal(a):
A tady neco dobreho ochutnava:-)
Máte sympatické pejsky, jen by mě zajímalo, proč jste nenechali fenečku uchovnit, když je s PP?
Moje Cherinka právě čeká svoje první štěňátka:-)
veronika
napsal(a):
Máte sympatické pejsky, jen by mě zajímalo, proč jste nenechali fenečku uchovnit, když je s PP?
Moje Cherinka právě čeká svoje první štěňátka:-)
Cherinka si hraje:-)
heidy411
napsal(a):
Eruska je sice krasna ale na uchovnenie treba pokial viem zlozit nejake skusky ci chodit na vystavy a na to ona,bohuzial, nema nervy ani spravanie.je velmi bojazliva v neznamom prostredi a nema rada cudzich ludi
tak to rozhybem cerstvimi fotkami z dneska (pardon za kvalitu)
heidy411
napsal(a):
tak to rozhybem cerstvimi fotkami z dneska (pardon za kvalitu)
a posledna(Hugo sa tu vali dole kopcom)