Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2007 19:10

Dobrý den,máme 7 letého něm.boxera a veterinář nám doporučil krmení Calibra Senior,Baronkovi docela chutná,ale jeho exkrementý celkem dost zapáchají a to nemluvím o případech,kdy se upšoukne....Má někdo nějaké zkušenosti s tímto krmením?Děkuji všem za odpovědi.

15.8.2007 20:01

johan napsal(a):
Dobrý den,máme 7 letého něm.boxera a veterinář nám doporučil krmení Calibra Senior,Baronkovi docela chutná,ale jeho exkrementý celkem dost zapáchají a to nemluvím o případech,kdy se upšoukne....Má někdo nějaké zkušenosti s tímto krmením?Děkuji všem za odpovědi.

Mám zkušenosti s Puppy a Juniorem - a vesměs negativní. Granule zrovna nevoní, a to co ze psů vycházelo, taky ne. A za tu cenu se najdou určitě lepší granule. Chtěla jsem vyzkoušet české granule, ale tyhle mi zklamaly.

16.8.2007 10:43

johan napsal(a):

Senior dávám 12leté jezevčici a nemůžu si vůbec stěžovat. Feně úplně vyhovuje a myslím, že je na tom lepší i fyzicky.

17.8.2007 14:43

johan napsal(a):

bohužel mám s calibrou stejné zkušenosti, používal jsem junior a boxerka mi smrděla jako špinavej hadr, nedalo se to vydržet, teď jíme K-9 a sice si občas taky foukne, ale jsme celkem spokojení

18.8.2007 12:06

obelix napsal(a):
bohužel mám s calibrou stejné zkušenosti, používal jsem junior a boxerka mi smrděla jako špinavej hadr, nedalo se to vydržet, teď jíme K-9 a sice si občas taky foukne, ale jsme celkem spokojení

Já měla postupně dva boxery , jednoho jsem krmila vařeným druhého nejprve K9 a od 9 let až do jeho smrti ve 13 letech Acanou senior. Oba celý život nezávisle na tom co baštili téměž stále pšoukali a to tak, že kolikrát sami před sebou utekli než to vysmrádne. Jinak Acana senior boxíkovi velice chutnala a až do konce byl pěkně osvalený a vypadal tak na osm let. Umřel na srdíčko, ale vzhledem k tomu, že ho měl slabší od osmi let a bral na ně léky a navíc měl od 10 i epilepsii je to myslím na boxera slušný věk. Jinak byl zdravý a v kondici a myslím, že mu v tom pomohla právě Acana senior. Považuji ji za dobré krmivo pro starší psy, nám vyhovovala. Teď mám labinu a voříška, krmím K9 light a jsem také spokojená, psi jsou v pohodě. A vůbec neprdí. Já myslím, že je to ucházení u boxerů častější než u jiných plemen, protože jsem zatím nepoznala boxera, který by nepšoukal a znám jich fakt dost. Ale zase žádný s tím neměl zdravotní problémy, jen se prostě občas nedali čuchat.

11.9.2007 20:02

johan napsal(a):

.....Tak po několika radách kolegů a veterinářů,jsem zkusil krmení vařit a pšoukání se rapidně zmírnilo!Bohužel je to příliš náročné a nemám jistotu,že pes dostane vše,co dostat mám a proto nyní najíždíme na Acanu prémium.Barčovi velice chutná a zatím vše OK.

Přidejte reakci

Přidat smajlík