kajuska
napsal(a):
Jedete někdo na mezinárodní výstavu do Mladé Boleslavi? My jedeme v neděli s fenkou plemene Bernardýn, bude to její druhá výstava a snad stejně úspěšná jako první. Dávejte i fotečky kdo jedete s jakým pejskem.
Já jedu se svým leopardem a náš krizenec jde jen na jukandu
monigues
napsal(a):
Já jedu se svým leopardem a náš krizenec jde jen na jukandu
My jedeme s tibetskou dogou.
kajuska
napsal(a):
Jedete někdo na mezinárodní výstavu do Mladé Boleslavi? My jedeme v neděli s fenkou plemene Bernardýn, bude to její druhá výstava a snad stejně úspěšná jako první. Dávejte i fotečky kdo jedete s jakým pejskem.
Zdravím tak se znovu uvidíme v kruhu,přijeďte včas bernardýni jdou do kruhu jako první
aranka
napsal(a):
Zdravím tak se znovu uvidíme v kruhu,přijeďte včas bernardýni jdou do kruhu jako první
Můžete mi prosím napsat, kde přesněji v Ml. Boleslavi ta výstava je? Dále pak které dny je a jací tam budou psi? vím, je to dost nevšední, ale přemýšlím o koupi psa a tak bych se ráda podívala na výstavu a sehnala tam eventuálně nějaké informace a kontakty. Jenže se mi nechce čekat až na listopad až bude výstava v Letňanech
Moooc děkuji
lakukacka
napsal(a):
Můžete mi prosím napsat, kde přesněji v Ml. Boleslavi ta výstava je? Dále pak které dny je a jací tam budou psi? vím, je to dost nevšední, ale přemýšlím o koupi psa a tak bych se ráda podívala na výstavu a sehnala tam eventuálně nějaké informace a kontakty. Jenže se mi nechce čekat až na listopad až bude výstava v Letňanech
Moooc děkuji
Výstava se koná na ve výstavním areálu "Krásná louka" od Prahy je to v Ml.Boleslavi ve směru na Českou Lípu ve dnech 1.-2.září,je to mezinárodní výstava všech plemen psů.V sobotu 1.9.budou vystavována plemena ze skupin FCI I., III., IV.,VII., VIII., X. a patterdale terrier,dlouhosrstý whippet
V neděli 2.září příjdou na řadu plemena ze skupin II., V., IX. a FCI zatím neuznaná plemena.
anawe
napsal(a):
To Monika: Koukám že Arsa už je pěkně velká jdete do dorostu a nebo už do mladých? Už se na vás s Anawe těšíme
Pro Anawe- my uz patrime do tridy mladych je hrozny jak to leti,ale jeste se nevystavujeme jedeme vsichni na cumendu.. az v listopadu v praze bude nase prvni vystava myslim si ,ze jeste nejsme pripraveny nebo spís ja :)
monigues
napsal(a):
Pro Anawe- my uz patrime do tridy mladych je hrozny jak to leti,ale jeste se nevystavujeme jedeme vsichni na cumendu.. az v listopadu v praze bude nase prvni vystava myslim si ,ze jeste nejsme pripraveny nebo spís ja :)
Mončo letí to hrozně, před týdnem jsem s hrůzou zjistila, že už mám Anny doma rok, tak jsem si zavspomínala na to malé klubíčko co jsem si brala minulý srpen domů
Jinak v listopadu jedem do Prahy taky tak se mrknem jak vám to v kruhu půjde
Že nejste připravený, jednou se začít musí a čím dří tím líp. Já si myslím že nejsem připravená před každou výstavou a to už máme doma Junioršampiona holt tréma je tréma, ale Anny se pokaždé tváří jako profesionál