Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2007 12:41

Dobrý den,
máme kříženku zhruba 62cm vysokou a pořád se nemůžeme shodnout, s čím je zkřížená. Já si myslím, že je zkřížená s velkým kníračem pepř a sůl (lehce nahrublá srst a hlídá o 106 ) + bearded kolií (má takový lehký vznesný krok, jako by tančila a rychle chápe, učí se rychle). Je to náš takový "malý" medvídek.
Co si myslíte vy?

9.9.2007 12:42

darwi napsal(a):
Dobrý den,
máme kříženku zhruba 62cm vysokou a pořád se nemůžeme shodnout, s čím je zkřížená. Já si myslím, že je zkřížená s velkým kníračem pepř a sůl (lehce nahrublá srst a hlídá o 106 ) + bearded kolií (má takový lehký vznesný krok, jako by tančila a rychle chápe, učí se rychle). Je to náš takový "malý" medvídek.
Co si myslíte vy?

a další

9.9.2007 12:42

darwi napsal(a):
Dobrý den,
Co si myslíte vy?

zas

9.9.2007 12:43

darwi napsal(a):
Dobrý den,
Co si myslíte vy?

9.9.2007 12:45

darwi napsal(a):
Dobrý den,
Co si myslíte vy?

pupík, chudinka byla brutálně ostříhána, když jsem tam nebyla...prej aby neměla pořád špinávý vousy..

9.9.2007 14:28

darwi napsal(a):
pupík, chudinka byla brutálně ostříhána, když jsem tam nebyla...prej aby neměla pořád špinávý vousy..

knírač v tom určo je! podle chlupu bych taky tipla bearded colii, ale nikdy nevite jestli rodice nejsou nejaci uplni krizenci vorizci a nevznikl z toho takoovy fesak

9.9.2007 14:30

monigues napsal(a):
knírač v tom určo je! podle chlupu bych taky tipla bearded colii, ale nikdy nevite jestli rodice nejsou nejaci uplni krizenci vorizci a nevznikl z toho takoovy fesak

fakt pěkný pesan.. já bych tam viděla knírače,bearded colii a trochu i briarda
Ale jak psala Monika rodiče mohli být dokonalý kříženci

9.9.2007 14:37

monigues napsal(a):

jé díky, za komplimenty, vyřídím je...a aspoň mám další názory, že pravdu(anbeo aspoň kousek...) mám já

9.9.2007 16:11

darwi napsal(a):
jé díky, za komplimenty, vyřídím je...a aspoň mám další názory, že pravdu(anbeo aspoň kousek...) mám já

Ten jazyk má flekatý, nebo se mi to jenom zdá?
I podle pigmentu na jazyku by šlo určit co jsou rodiče zač. Pokud vím, tak mnoho plemen flekatý jazyk nemá.

9.9.2007 16:53

scepancova napsal(a):
Ten jazyk má flekatý, nebo se mi to jenom zdá?
I podle pigmentu na jazyku by šlo určit co jsou rodiče zač. Pokud vím, tak mnoho plemen flekatý jazyk nemá.

..beardedka-no nevím,62 cm je hodně.Feny mívají cca 51,psi 54-57cm.
A Vámi popisovaný pohyb,také moc beardie neodpovídáAle velký knírač proč ne,ovšem všechno je zkreslené tím střihem..

9.9.2007 19:48

vazdik napsal(a):
A Vámi popisovaný pohyb,také moc beardie neodpovídáAle velký knírač proč ne,ovšem všechno je zkreslené tím střihem..

Fakt tipuju, ale nemohl by tam být vlkodav? Ten má takový vznešený pohyb.A trochu i ten výraz mi ho připomíná...

9.9.2007 20:44

vazdik napsal(a):

pro katku: ano, má flekatej jazyk
pro vazdik: no, když už tu udáváte ty velikosti...tak velký knírač měří až 70cm, u fen je to 60-65cm, takže v tom nevidim problém
pro rendik: no o to nevim, to by asi nebyla tak "malá", ale rychlá je jak chrt, aji lovecký instinkt jí nechybí, protože už jednou králíka ulovila, už je pohřbený

10.9.2007 07:42

darwi napsal(a):
pro katku: ano, má flekatej jazyk
pro vazdik: no, když už tu udáváte ty velikosti...tak velký knírač měří až 70cm, u fen je to 60-65cm, takže v tom nevidim problém
pro rendik: no o to nevim, to by asi nebyla tak "malá", ale rychlá je jak chrt, aji lovecký instinkt jí nechybí, protože už jednou králíka ulovila, už je pohřbený

Já bych to tipla na V.knírače a asi Boptaila nebo plavého Briarda.

maťa

10.9.2007 09:27
maťa

darwi napsal(a):
Dobrý den,
Co si myslíte vy?

Tak já tam vidím jednoznačně Briarda, taky nemají srst zrovna jemnou a přitom jsou učenlivý, pohyb mají "plující vzduchem", a může to být mix s kdo ví čím
Babička mohla být kříženec všeho s ovčákem, dědeček jakbysmet....těžko říct, ale pejsek je to povedenej

Přidejte reakci

Přidat smajlík