lmusa
napsal(a):
Ahoj po dlouhé době využila jsem dnešního fajn počasíčka tak vložím nějakou fotečku
stefifrend
napsal(a):
Ahoj po dlouhé době využila jsem dnešního fajn počasíčka tak vložím nějakou fotečku
Garýsek
stefifrend
napsal(a):
U nás tedy bylo pěkně ošklivo, tak přidávám pouze jednu hromadu
stana zem
napsal(a):
U nás tedy bylo pěkně ošklivo, tak přidávám pouze jednu hromadu
ahojky všem, je tu nějak mrtvo a všichni po tom maratonu asi dospavaj naše tročata na výstavním maratonu Zbraslav
stefifrend
napsal(a):
už máme doma velkou slečnu
háráme se
Ahoj všem - pár fotek z Rakouska
Fulger ŠS + Úžasná Lištička
nada
napsal(a):
EDIE ZS
A prosím kdo má fota Odry a Agripy -- o poslání na mail - DĚKUJI
lmusa
napsal(a):
Rodinné foto : Cingis a Cernea Nufira,Zbraslav,29.9.2007
corinka
napsal(a):
Povýstavní odpočinek,jako vždy pod ochranou paničky úplně natvrdo!
corinka
napsal(a):
......zatím je doma nejlépe.....Cingis N
corinka
napsal(a):
A ještě jedna.. Cingi při hře...
corinka
napsal(a):
A ještě jedna.. Cingi při hře...
Corinko, vysvětlení pro vás je v minulém tématu
eavy
napsal(a):
Máme přečteno,
Máte pěknou smečku, co pěknou, slabé slovo.Ach ty hlavy medvědí,krásné,ale
, aby si moc nemysleli.A ještě ode mne, jedna skoro spinkací...
eavy
napsal(a):
A jedna rošťácká : A tak co teda bude!!!!!!! Jde si někdo hrát?
corinka
napsal(a):
corinka
napsal(a):
corinka
napsal(a):
Corinko, koukám řecko-římské zápasy. Kdo vyhrává?
Děkujeme za pochvalu Kluci jsou moje "miminka"
Občas mi to na procházce ujede (oslovení "mimi") a to by jste měla vidět, jak po mě lidi koukají, div si neťukají na čelo
eavy
napsal(a):
Občas mi to na procházce ujede (oslovení "mimi") a to by jste měla vidět, jak po mě lidi koukají, div si neťukají na čelo
Dámy, nevíte náhodou, zda pan Nosál nemá nový mail?
lmusa
napsal(a):
Naďo díky. Měla jsem pocit, že jsem mail poslala na starý mail
eavy
napsal(a):
"Boj" končí vítězstvím azouše Umyta,maličkej se ale nevzdává snadno!Každá jejich hra je doprovázena úděsným řevem, rykem, kvičením.Do toho ječím i já, protože jim to jejich divadlo pokaždé "sežeru" i s navijákem.
Na procházkách volám na Umynka-70ti kg mimino- broučku a malému kavkazovi Cingimu doma říkáme Car, venku je to prostě maličkej nebo myšička,o ťukání na čelo vím rovněž , zažila jsem i dost nepříjemné okamžiky, kdy si naše mimi chtěli hladit, naštěstí se zeptali, tak jsem pro hodně lidí kráva, namyšlená d.....,p...., mám si ty psy sežrat, nepochopí, když nechci, aby se k nám někdo hrnul a muchloval mé psy ,takoví medvídci , jejich děcka si hladí všechny pejsky, jenom Vágnerka je prostě pro některé sousedy "debil" a nenechá na své psy nikoho cizího sáhnout.
Tak ať, jsou moji, lepší průšvihům předcházet, než potom hysterické mámě vysvětlovat, že za škrábanec od pejska si může nevychované děcko samo.Ach jo, naše zlatíčka a sladky medvídky si musíme chránit
eavy
napsal(a):
Naďo díky. Měla jsem pocit, že jsem mail poslala na starý mail
.....znovu Cingis,doma pod přezdívkou Car
corinka
napsal(a):
.....znovu Cingis,doma pod přezdívkou Car
Na houbách
nada
napsal(a):
Naďo, to se ten tvůj chlap snaží fence vyrvat hřiba z tlamy?
Jak dopadla výstava v Budějkách? Byli jsme tam s mužem a Vítkem, jenže jsem se s kočárem do B4 nemohla prorvat, jak tam bylo plno, tak jsem chvilku byla u neuznanejch plemen u Marušky a její moskevačky a pak jsme zase frčeli dom. Kočárek je na výstavu fakt nepraktickej
eavy
napsal(a):
Naďo, to se ten tvůj chlap snaží fence vyrvat hřiba z tlamy?
Jak dopadla výstava v Budějkách? Byli jsme tam s mužem a Vítkem, jenže jsem se s kočárem do B4 nemohla prorvat, jak tam bylo plno, tak jsem chvilku byla u neuznanejch plemen u Marušky a její moskevačky a pak jsme zase frčeli dom. Kočárek je na výstavu fakt nepraktickej
eavy, zkus příště styl "indiánská babička"
lmusa
napsal(a):
Je tu nějak mrtvo, tak dám pár fotek ze slovenské klubovky
lmusa
napsal(a):
lmusa
napsal(a):
Ekis RF
lmusa
napsal(a):
Gass z Údolí Kalspoltu
A ještě Gass z ÚK - rodinné foto
lmusa
napsal(a):
Ahoj Naďo ! Díky
kouknete se na stranky Coudyho z Baintha Brakku.A napiste mi jak se vam libi a jestli mam neco pridat nebo vymazat.
kati
napsal(a):
kouknete se na stranky Coudyho z Baintha Brakku.A napiste mi jak se vam libi a jestli mam neco pridat nebo vymazat.
ahojky všem, Libo hezké fotky a jedna nerozlučná dvojka Batir a Audrey na výstavě Č.B foto zaslala T. Vojtová
lmusa
napsal(a):
Ahoj dámy
Krásné fotky Naďo, feňule zmohutněla, že? Nebo jen nabaluje na zimu?
Maruško, Batir je moooc pěkný pesan
Dámy, potřebuji radu
Pro kluky mám obojky řetízkové, vel.75cm, velká tvrzená oka. Sehnala jsem je celkem náhodou přei internet. Jenže je klukům přes hlavu už stěží přetáhnu a na krku je mají dost fest. Nevíte některá náhodou, kde by se daly sehnat obojky min. vel.80cm? Nemáte někdo zkušenosti? Předem díky za tipy
stana zem
napsal(a):
Slyšela jsem, že Žana jako vždy nezklamala . No vždyť je taky strašně krásná
.
Škoda, že není víc fotek.
jj Stáňo, večer mi Maruška psala, že má i BOBa
Já víc fotek neudělala, měla jsem na povel naší výpravu a nestíhala jsem. Navíc jsme na výstavě byli jen necelou hodinu :o(
DanaN, díky za tip Já bych to trochu poupravila na styl alá "indiánský dědeček"
lmusa
napsal(a):
Ahojky
Sluší jim to A Maru, Baťa už kouká po holkách ?
ahojky, Libo Batir má rád jen Audrey a naše holky, jiné pejsky nee... ale jinak ví na co ho má doma trenuje jak se dá Berenis ho někdy plné zuby no a Aura začala hárat tak má trošku v hlavě zmatek
Verčo Batirek děkuje za pochvalu
eavy
napsal(a):
jj Stáňo, večer mi Maruška psala, že má i BOBa
Já víc fotek neudělala, měla jsem na povel naší výpravu a nestíhala jsem. Navíc jsme na výstavě byli jen necelou hodinu :o(
DanaN, díky za tip Já bych to trochu poupravila na styl alá "indiánský dědeček"
Zdravíme všechny
monika s
napsal(a):
Ještě brácha...
Ahoooj
no Moniko to je dost , že taky hodíš nějaké aktuální foto prcků , si je nemůžeš tak schovávat jen pro sebe
"bahňák lesní "
stefifrend
napsal(a):
Ahooooooooooooooj kavkazomilci Konečně jsem protrhla nemožnost se sem přihlásit. Nevím proč to nešlo, ale důležitý je, že už to zase jde
Kdo budete zítra na bonitaci? Chystám se "naleštit" Darlenku
stana zem
napsal(a):
Ty jsou krásný, já už chci, aby naši prckové byli taky větší.
Jenom nevím jací budou, na necelých třech týdnech už vrčí na všechno co není jejich máma.
No páni, po té dlouhé odmlce, kdy jsem vás tady mohla jen sledovat a nemohla se zapojit, tak jsem úplně zapomněla jak do debaty a můj píspěvek s dotazem, kdo budete na bonitaci je kdesi nahoře
Ale já se srovnám ! Vvšechny vás moc zdravím
pvc
napsal(a):
Moniko, co s nima děláš, že tak rostou? Nechceš si toho druhého nechat, psů není nikdy dost
.
Stáni, ještě budeš vzpomínat, jak to rychle uteklo a že hrozně rychle vyrostli (až začnou všechno a všechny okusovat).
To jo, až půjdou pryč, tak budu litovat, že už jsou tak velký. Ale teď se těším, až začnou řádit. Zatím to jsou pořád taková miminka. I když některá pořádně vzteklá, no jo asi budou po mamince
lida
napsal(a):
No páni, po té dlouhé odmlce, kdy jsem vás tady mohla jen sledovat a nemohla se zapojit, tak jsem úplně zapomněla jak do debaty a můj píspěvek s dotazem, kdo budete na bonitaci je kdesi nahoře
Ale já se srovnám ! Vvšechny vás moc zdravím
Ahoj Li
Já jedu v sobotu jako pozorovatel , tak nezapomeň Darlenku
stana zem
napsal(a):
To jo, až půjdou pryč, tak budu litovat, že už jsou tak velký. Ale teď se těším, až začnou řádit. Zatím to jsou pořád taková miminka. I když některá pořádně vzteklá, no jo asi budou po mamince
Foto Z bonitace
KAIR IZ DOMA MANSURA
jirinajanickova
napsal(a):
Naďo, jak to dopadlo s tím kavkazem v útulku? Přiznám se, že jsem chvíli zakoketovala s myšlenkou přifařit si ho, .ale pak jsem se nějak necítila... A teď vidím, že už v útulku není, což je moc dobře. Ale zvědavost mi velí spoň se zeptat
Ahoj Jiřino
kavkazáčka si vzal pán - na hlídání k rotvajlerce.Má se fajn a je to kousek od nás tak se na něj jezdím dohlížet ted zde máme krásného SAO
pvc
napsal(a):
Klučičí přesila
Peťo, to jsou nááádherný fotky
Tak já přidám taky jednu "letící"
lida
napsal(a):
Peťo, to jsou nááádherný fotky
Tak já přidám taky jednu "letící"
Dámy, hlásím první letošní sníh - snížek
Pěkné fotky Taky něco přihodím...
Neregistrovaný uživatel

pvc
napsal(a):
Díky . Jinak u nás taky od rána sněžení na střídačku s kroupami a sluníčkem, naštěstí se to zatím nedrží ani na střechách.
Ahoj
u nás naštěstí ještě nesněžilo Celej bylo nádherně a ted tu teda trochu sprchlo ,ale už je zase klídek :-)))
cipalka

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj
u nás naštěstí ještě nesněžilo Celej bylo nádherně a ted tu teda trochu sprchlo ,ale už je zase klídek :-)))
Ahoj holky,
Cipísek se s tím prvním sněhem vypořádal coby přírodní plemeno po svém...
lmusa
napsal(a):
Naše kočkopsí společenství, jenom Barča stačila odkráčet a zůstal z ní jenom ocásek :o))
kaca
napsal(a):
Naše kočkopsí společenství, jenom Barča stačila odkráčet a zůstal z ní jenom ocásek :o))
Barborka a Olísek :o)
kaca
napsal(a):
a naše bábinka...
http://www.pavelbooks.net.ru/ degeneration/ kavkazsky_ovcak.htm
Básnička o kavkazácích.
eavy
napsal(a):
Tak hlásím 5cm proklatě mokrého sněhu Když vylezu k pesanům, jsem rázem jedna velká blátivá a mokrá koule
Brrr, pesani si v tom lebedí
Ahojda hlásí se další těžce psotiženej pacient
stefifrend
napsal(a):
miláááššci
ahoj všem
A Štěpánko kdy se chystáte někam na výstavu s drobotinou ??
stefifrend
napsal(a):
Ahojda určo na jaro chystám Budějky MVP s Arčou by problém bejt neměla,ale s Garýsem ....on je táákovej lenoch
Ahoj všem, včera byla naše mimina poprvé venku. Tak tady je pár fotek.
Naše Aška
stana zem
napsal(a):
Ahoj všem, včera byla naše mimina poprvé venku. Tak tady je pár fotek.
Naše Aška
Tak to byla Aška s mámou, a teď sama.