Polský ovčák nížinný

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2006 14:55

Ahoj milovníci pejsků,Mám doma pejska,je to rasa,kterou moc lidí nezná,tak vám posílám pár jeho fotek.Doufám,že se bude líbit.Jestli máte doma někdo tohoto hafana,nebo se vám líbí,tak napište nebo pošlete fotečky.Můj 5-letý pejsek se jmenuje Argo.ten kokřík byl jeho kamarád,jmenoval se Alan.Už bohužel umřel

1.1.2006 14:33

zdenule napsal(a):
Ahoj milovníci pejsků,Mám doma pejska,je to rasa,kterou moc lidí nezná,tak vám posílám pár jeho fotek.Doufám,že se bude líbit.Jestli máte doma někdo tohoto hafana,nebo se vám líbí,tak napište nebo pošlete fotečky.Můj 5-letý pejsek se jmenuje Argo.ten kokřík byl jeho kamarád,jmenoval se Alan.Už bohužel umřel

Další

1.1.2006 14:34

zdenule napsal(a):
A další

Postupně budou přibývat

9.1.2006 15:46

zdenule napsal(a):
Postupně budou přibývat

Takže toto plemeno neznáte,co?
Jsou strašně hodní,chci se zeptat jestli toto plemeno někdo má,může se mi ozvat.Třeba je něco co ještě nevím

9.1.2006 16:02

zdenule napsal(a):
Takže toto plemeno neznáte,co?
Jsou strašně hodní,chci se zeptat jestli toto plemeno někdo má,může se mi ozvat.Třeba je něco co ještě nevím

Já je znám, jednu dobu to byl můj favorit na pořízení, ale získala jsem dojem, že se u nás skoro nechovají. A jenom jednou jsem jednoho viděla naživo. Takovej milej chundelka, vypadají skoro jako voříšcí, ale povedení Máš ho z Česka nebo ze zahraničí? A jaké mají ještě barvy? A napiš kdyžtak něco o povaze, prosím.

9.1.2006 16:53

asy napsal(a):
Já je znám, jednu dobu to byl můj favorit na pořízení, ale získala jsem dojem, že se u nás skoro nechovají. A jenom jednou jsem jednoho viděla naživo. Takovej milej chundelka, vypadají skoro jako voříšcí, ale povedení Máš ho z Česka nebo ze zahraničí? A jaké mají ještě barvy? A napiš kdyžtak něco o povaze, prosím.

Taky ho znám, ale jen z knih. Napiš o něm něco víc!

10.1.2006 11:56

zdenule napsal(a):

PON jsou super, mám ji doma asi 14 dní a nemůžu si stěžovat. Určitě bych se o nich chtěla dozvědět něco více. Zatím nemám žádnou fotečku, ale určitě nějaké dáme. Napište nějaké zkušenosti s těmato raubířema.

13.1.2006 12:47

nika napsal(a):
Taky ho znám, ale jen z knih. Napiš o něm něco víc!

AHOJ NEJDŘÍVE NAPÍŠU NĚCO O TOMTO PLEMENI.JE TO STŘEDNÍ OKOLO 50CM CHLUPÁTÝ PES,MÍRNĚ MOHUTNÝ.MĚL BY BÝT KUPÍROVANÝ(OCAS),MŮJ NENÍ ALE I TAK SI MYSLÍM ŽE MÁ NĚCO DO SEBE.DOBŘE UČENLIVÝ,STATEČNÝ,MÁ VYNIKAJÍCÍ PAMĚT,JE TROCHU TEMPERAMENTNÍ,VELKÁ CHUT DO PRÁCE I HER A DOBRÝ HLÍDAČ.SAMA SEM SE O TOM PŘESVĚDČILA,KDYŽ SE K NÁM VLOUPALI.SRST VYŽADUJE PÉČI,PRAVIDELNÉ ČESÁNÍ.KDYŽ HO PRAVIDELNĚ NEČEŠETE,MŮŽE SE VÁM STÁT ŽE SE MU SRST SLEPÍ NEBO ZACUCKUJE.BARVA SRSTI MŮŽE BÝT PLAVÁ(TOHO JSEM JEŠTE NEVIDĚLA,TAK JESTLI HO NĚKDO MÁTE,POŠLETE FOTO),ČERNOBÍLÁ,ŠEDÁ,ŠEDOBÍLÁ.
A TED NĚCO O MÉM PEJSKOVI:5-LETÝ,ČERNOBÍLÝ,HODNÝ,ODDANÝ(NEHNE SE ODE MNE NA KROK).
POZDĚJI VÁM POŠLU JEŠTĚ NĚJAKÉ FOTKY ARGA,TŘEBA JAK SE SMĚJE A TAK DÁLE

18.1.2006 16:24

zdenule napsal(a):
AHOJ NEJDŘÍVE NAPÍŠU NĚCO O TOMTO PLEMENI.JE TO STŘEDNÍ OKOLO 50CM CHLUPÁTÝ PES,MÍRNĚ MOHUTNÝ.MĚL BY BÝT KUPÍROVANÝ(OCAS),MŮJ NENÍ ALE I TAK SI MYSLÍM ŽE MÁ NĚCO DO SEBE.DOBŘE UČENLIVÝ,STATEČNÝ,MÁ VYNIKAJÍCÍ PAMĚT,JE TROCHU TEMPERAMENTNÍ,VELKÁ CHUT DO PRÁCE I HER A DOBRÝ HLÍDAČ.SAMA SEM SE O TOM PŘESVĚDČILA,KDYŽ SE K NÁM VLOUPALI.SRST VYŽADUJE PÉČI,PRAVIDELNÉ ČESÁNÍ.KDYŽ HO PRAVIDELNĚ NEČEŠETE,MŮŽE SE VÁM STÁT ŽE SE MU SRST SLEPÍ NEBO ZACUCKUJE.BARVA SRSTI MŮŽE BÝT PLAVÁ(TOHO JSEM JEŠTE NEVIDĚLA,TAK JESTLI HO NĚKDO MÁTE,POŠLETE FOTO),ČERNOBÍLÁ,ŠEDÁ,ŠEDOBÍLÁ.
A TED NĚCO O MÉM PEJSKOVI:5-LETÝ,ČERNOBÍLÝ,HODNÝ,ODDANÝ(NEHNE SE ODE MNE NA KROK).
POZDĚJI VÁM POŠLU JEŠTĚ NĚJAKÉ FOTKY ARGA,TŘEBA JAK SE SMĚJE A TAK DÁLE

jo,je z tadyma.mamka je ze Zlina.bohuzel uz nezije.otec z Valasskych Klobouk.ten prej jeste zije.
posilejte fotky.dikaz

19.1.2006 14:51

zdenule napsal(a):

Dnes jsem se na chvíli "zastavila" v mých albech a narazila jsem tam na plemeno SCHAPENDOES. Protože je velmi blízkým příbuzným polského ovčáka nížinného, dávám to sem pro zajímavost. Je jich taky jako šafránu.

19.1.2006 14:55

zdenule napsal(a):

Ale aby jste neřekli, že sem dám jen jiné plemeno, když je tu povídání o PON, tak sem dám foto, na které jsem taky narazila a líbí se mi. Jméno bohužel neznám, jen vím, že to byl pes a že byl z Polska. Matně si vzpomínám, že to bylo focené asi před 3-5 lety na NVP Ostrava.

3.11.2006 14:20

zdenule napsal(a):

pes mé kamarádky

3.11.2006 14:22

catch the spell napsal(a):
pes mé kamarádky

ještě jedna

3.11.2006 15:39

catch the spell napsal(a):
ještě jedna

PONka jsem poprvé viděla před 16 lety. Měl ho můj spolužák na základce. Od té doby jsem se s tímto plemenem nesetkala, jen občas je pár jedinců vidět na nějaké výstavě. Jednu dobu jsem o něm uvažovala, ale právě kvůli péči o srst jsem to vzdala. Určitě sem dejte nějaké fotečky a napište, co se svými psíky děláte, určitě jsou to sportovci tělem i duší.

3.11.2006 15:51

berta napsal(a):
PONka jsem poprvé viděla před 16 lety. Měl ho můj spolužák na základce. Od té doby jsem se s tímto plemenem nesetkala, jen občas je pár jedinců vidět na nějaké výstavě. Jednu dobu jsem o něm uvažovala, ale právě kvůli péči o srst jsem to vzdala. Určitě sem dejte nějaké fotečky a napište, co se svými psíky děláte, určitě jsou to sportovci tělem i duší.

Jednoho takového chundeláče mám také doma, je to 5-ti letá fenka, o prázdninách jsme byly na krytí v Polsku, protože prý u nás žádný pes není ale nic z toho nebylo. Tak máme jen fenečku, párkrát jsme byly na výstavě, kde byla vždy výborná 1-2. Posílám pár foteček.

3.11.2006 15:53

selticky napsal(a):
Jednoho takového chundeláče mám také doma, je to 5-ti letá fenka, o prázdninách jsme byly na krytí v Polsku, protože prý u nás žádný pes není ale nic z toho nebylo. Tak máme jen fenečku, párkrát jsme byly na výstavě, kde byla vždy výborná 1-2. Posílám pár foteček.

další

4.11.2006 12:15

selticky napsal(a):
a další

no kdybys chtěla PONí štěňátka a nevadilo by ti, že tatínek by byl bezpapírák a s neuříznutým ocasem, můžu se zeptat kamarádky.

4.11.2006 20:56

zdenule napsal(a):

Jee tohle jsou uplne super pejsci, jak PON tak Schapedoes. Az si budu vybirat nejake stredni plemeno, tak jedine mezi temito dvema Tak se holky snazte, at jsou v Cesku take miminka!!!

5.11.2006 13:30

nickdo napsal(a):
Jee tohle jsou uplne super pejsci, jak PON tak Schapedoes. Az si budu vybirat nejake stredni plemeno, tak jedine mezi temito dvema Tak se holky snazte, at jsou v Cesku take miminka!!!

foto 2:

5.11.2006 13:34

anet napsal(a):
foto 3:

Pozdravujem vsetkych obdivovatelov PONov.
K tym farbam, PONy mozu byt vsetkych farieb, vsetky znaky su povolene.
Standard a nejaku historiu nejdete na nasej stranke www.japlaja.pon.szm.sk

2.12.2006 17:01

zdenule napsal(a):

Nedávno jsem se tu bavili o štěňátkách, tak na léto plánujeme miminka, tak kdyby měl někdo zájem, tak se ozvěte na mail, jestli má cenu vůbec krýt, nechtěla bych rozšiřovat smečku o další. Můžu dát pak víc info o rodičích. Snad to dobře dopadne. Eliška

6.4.2007 19:10

zdenule napsal(a):

Kedze PONiky uz zapadli dost daleko, tak sem pridam aspon jednu fotecku.

9.6.2008 20:50

anet napsal(a):
Kedze PONiky uz zapadli dost daleko, tak sem pridam aspon jednu fotecku.

Nik nema PONa? Tak pridavam par fotiek
Pasieme

9.6.2008 20:51

anet napsal(a):
Nik nema PONa? Tak pridavam par fotiek
Pasieme

29.7.2008 06:59
anet

XXX.XXX.79.138

anet napsal(a):
A este jedna.

Tak máme malé prírastky, dvoch chlapcov . Sú úplne úžasný

30.3.2009 08:13
anet

XXX.XXX.79.228

anet napsal(a):

Prikladám fotku krpcov z nášho B-vrhu

30.3.2009 08:15
anet

XXX.XXX.79.228

anet napsal(a):

A ešte jedna. Na fotke majú 5 týždňov.

10.4.2009 12:30
zdenule

XXX.XXX.151.216

anet napsal(a):
A ešte jedna. Na fotke majú 5 týždňov.

ahoj,omlouvám se že sem tak dlouho nepsala. Ty jsou krásný, jo když si vzpomenu jak jsem dojela domu a k nohám mi přiběhlo taky takově baculaté štěnátko
posílám fotos mojeho "ponyho".
bohužel má ocásek, ale i tak je můj miláček

10.4.2009 12:34
zdenule

XXX.XXX.151.216

zdenule napsal(a):
ahoj,omlouvám se že sem tak dlouho nepsala. Ty jsou krásný, jo když si vzpomenu jak jsem dojela domu a k nohám mi přiběhlo taky takově baculaté štěnátko
posílám fotos mojeho "ponyho".
bohužel má ocásek, ale i tak je můj miláček

u vody, a přitom se tak nerad koupe

10.4.2009 22:12
anet

XXX.XXX.79.220

zdenule napsal(a):
u vody, a přitom se tak nerad koupe

super. Je veľmi pekný. Mne chvosty u ponov vôbec neprekážajú. Sama šteňatá nekupírujem. Maxim má tiež chvost a je s nim i tak pekný.
A takto sa hraje na "tatka"

25.7.2009 17:37
anet

XXX.XXX.79.103

zdenule napsal(a):

Hľadám nových milujúcich majiteľov pre psíka Benita (vek 5 mesiacov).
Beni sa k nám vrátil po troch týždňoch u nového "majiteľa" s jazvou na duši (bol bitý a "vyhodený" do koterca na záhrade).
Beni sa už dal trošku do poriadku, absolvoval svoju prvú výstavu so známkou veľmi nádejný, v BIS baby bol v užšom výbere. Je veľmi milý avšak nedôverčivý k cudzím ľuďom. Beni je veľmi pekný psík vhodný na výstavy, na šport.
Potrebuje však individuány prístup a ozaj milujúcich ľudí u ktorých by sa stal novým členom rodiny.
Psíka ponúkam za cenu 250 EUR.
Viac informácií o rodičoch a súrodencoch nájdete na našej web-stránke: www.japlaja.szm.sk
V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail: japlaja@hotmail.com

29.1.2013 19:57
vošmrl

XXX.XXX.129.149

Mám vážný zájem o štěně PON, jedno zda-li to bude fenečka, nebo pejsek. Nabídněte.
zalpetr@gmail.com. Petr

Přidejte reakci

Přidat smajlík