madlenka
napsal(a):
Ahojky všichni majitelé a kamarádi retrívrů Doufám, že jsem někdo napíšete - třeba něco o vašem retrívrovi atd.
Já začnu:
Barney, pejsek, zlatý retrívr, 8 týdení štěník
Ahojk, no nevím,jestli se stímhe tématem tady chytneš, o retrívrech už tu bylo několik témat a vždycky někam zmizly. A přitom těch retrieverů je tolik....Já bych třeba uvítala, kdyby jsme si tady psali něco o výstavách, zkouškách, výcviku a tak, ale nikdo takový, kdo by se přidal tady asi není...
No, nevadí, třeba setentokrát chytneme...
Tak já jsem hrdou majitelkou GR slečny, je jí jeden rok a jmenuje se Gwen Artesia Bohemica, ale říkáme jí Annie. A co tvůj štěník, je taky s PP??
hlozi
napsal(a):
Ahojk, no nevím,jestli se stímhe tématem tady chytneš, o retrívrech už tu bylo několik témat a vždycky někam zmizly. A přitom těch retrieverů je tolik....Já bych třeba uvítala, kdyby jsme si tady psali něco o výstavách, zkouškách, výcviku a tak, ale nikdo takový, kdo by se přidal tady asi není...
Tak já jsem hrdou majitelkou GR slečny, je jí jeden rok a jmenuje se Gwen Artesia Bohemica, ale říkáme jí Annie. A co tvůj štěník, je taky s PP??
Ahojky, jestli funguješ na svém mailu, tak budu ráda když se tam mrkneš - napsala jsem ti
sydney
napsal(a):
Ahojky, jestli funguješ na svém mailu, tak budu ráda když se tam mrkneš - napsala jsem ti
Ahojte, tak doufám, že tentokrát fórum nezapadne. Mám labíse, ale bez PP. A asi tak v únoru budu mít fenečku flat coated retrívra, zatím musíme ještě chvilku čekat.
Děláte se svýma pejskama lovecký výcvik, já jsem v tomto směru naprostý amatér, ale mám to s fletí holkou v plánu, tak uvidíme....
Tak pište a vkládejte fotečky, snad se někdo ještě přidá.
PS. Můj Rikýnek.
majdrous
napsal(a):
Ahojte, tak doufám, že tentokrát fórum nezapadne. Mám labíse, ale bez PP. A asi tak v únoru budu mít fenečku flat coated retrívra, zatím musíme ještě chvilku čekat.
Děláte se svýma pejskama lovecký výcvik, já jsem v tomto směru naprostý amatér, ale mám to s fletí holkou v plánu, tak uvidíme....
Tak pište a vkládejte fotečky, snad se někdo ještě přidá.
PS. Můj Rikýnek.
Pro Máju:
Ahojky,
zatím máme za sebou jenom OVVRka, mují vinou ne zcela tak jak jsme měli v plánu...
S loveckým výcvikem začínáme, ale určo se věnovat chci naplno. Taky děláme retriever sport...
Mrkni na www.gwen-ab.wbs.cz , tam je toho o nás víc...
Pro Sydney:
Meil jsem si přečetla, potěšil mě, určitě ti odepíšu, ale teď nemám moc času...Zítra to snad stihnu..Zatím papa
hlozi
napsal(a):
Pro Máju:
Ahojky,
zatím máme za sebou jenom OVVRka, mují vinou ne zcela tak jak jsme měli v plánu...
S loveckým výcvikem začínáme, ale určo se věnovat chci naplno. Taky děláme retriever sport...
Mrkni na www.gwen-ab.wbs.cz , tam je toho o nás víc...
Pro Sydney:
Meil jsem si přečetla, potěšil mě, určitě ti odepíšu, ale teď nemám moc času...Zítra to snad stihnu..Zatím papa
Nemo, 3 roky bohužel bez PP, ale rodinný miláček
andul
napsal(a):
Nemo, 3 roky bohužel bez PP, ale rodinný miláček
A tady s nejlepším kamarádem, labradorem Frodem.
V zápalu hry
andul
napsal(a):
A tady s nejlepším kamarádem, labradorem Frodem.
V zápalu hry
Ahoj, já mám taky zlaťáka, jmenuje se Dasty a je mu 3,5 roku. Naštěstí teď už zmoudřel a je hodný , ale jako malý a mladý byl pěkný ďáblík. Teď jsem mu pořídila kamaráda, berňáčka Dennyho, a jako dalšího kamaráda má i našeho adoptovaného kocourka.
marky88
napsal(a):
Ahoj, já mám taky zlaťáka, jmenuje se Dasty a je mu 3,5 roku. Naštěstí teď už zmoudřel a je hodný , ale jako malý a mladý byl pěkný ďáblík. Teď jsem mu pořídila kamaráda, berňáčka Dennyho, a jako dalšího kamaráda má i našeho adoptovaného kocourka.
a ještě Dasty
madlenka
napsal(a):
Ahojky všichni majitelé a kamarádi retrívrů Doufám, že jsem někdo napíšete - třeba něco o vašem retrívrovi atd.
Já začnu:
Tak tohle je můj golden (5 let) Bag.
rachel
napsal(a):
Tak tohle je můj golden (5 let) Bag.
A tady ještě fotka z minulé zimy.
baček ten sníh prostě miluje
madlenka
napsal(a):
Já začnu:
tak taky posílám jednu zimní
andul
napsal(a):
Dasty a berňákovské miminko jsou moc a moc krásní spolu
A Bag je taky moc krásnej kluk
Můžu se zeptat kolik ti Vaši zlatí kluci váží?
No, abych se přiznala, tak nám náš zlaťák trochu přerostl, v kohoutku má 66cm a váží 45kg. Ale tlustý není, to vůbec, jen má trochu mohutnější kostru. Tuhle nám dokonce někdo řekl, že se mu zdá moc hubený, což není pravda .
hlozi
napsal(a):
Artesia Bohemica... to máte štěně od mojí spolužačky z vejšky. Fešanda!
My máme labradora Sama, bez PP, pět a půl roku. Je nezávislák, pohodář, trochu dominantní, nerad aportuje, do vody vleze jen v létě, nebaví ho spolupracovat a poslouchat, rád si dělá věci po svém, problémy řeší samostatně. Ovšem po labradořím miluje všechny lidi, děti a mláďata, taky fenky a cokoliv poživatelného, na což ovšem má svůj názor - podle něj je poživatelné téměř cokoliv
. Samozřejmě ho milujem, ale poučil mne, že příště buď pes s PP, nebo voříšek či útulkář. Nejde totiž jen o zdraví a vzhled, ale i o povahu typickou pro plemeno, kterou člověk očekává a u bezpapíráka je větší šance, že se nedočká.
Chodili jsme na cvičák, občas zajdem i dnes, ale Sam dává hlasitým vzdycháním jasně na jevo, co si o tom všem myslí, takže to berem spíš jako společenskou událost. Taky jsem ho nutila běhat rekreačně canicross a skijöring, ale to ho rovněž nenadchlo. Nejvíc ho baví výlety a procházky na volno, tak mu to teď dopřáváme a na ukojení touhy po sportu a výcviku jsme si pořídili beauceronku. Ta je workoholička, takže Sam má konečně klid a už ho neotravuji nesmyslnými činostmi, naopak teď dokážu konečně náležitě ocenit jeho klidnou a pohodovou povahu. S Bárou se skvěle doplňují
.
Na obrázku je Sam na letošním podzimním výletu do Vogéz (Francie).
madlenka
napsal(a):
Já začnu:
Tak to je můj dvouletý Kelly. Mám ho týden a seznamujeme se. Pohodář, lenoch, proč se hodit za míčkem, když si pořádně rozmyslí, jestli se vůbec bude namáhat kvůli pamlsku
roony
napsal(a):
Tak to je můj dvouletý Kelly. Mám ho týden a seznamujeme se. Pohodář, lenoch, proč se hodit za míčkem, když si pořádně rozmyslí, jestli se vůbec bude namáhat kvůli pamlsku
Ahojík tak tohle je můj Baddýsek jsou mu 4 měsíce
muffff
napsal(a):
Ahojík tak tohle je můj Baddýsek jsou mu 4 měsíce
Ahojda, tak se taky přidáváme, tohle je náš Beník, pozítří mu bude 9 měsíců. Je to zlatíčko ale taky pěknej ďáblík . Je to typickej labís, doma neskutečnej pohodář, kterýho nic nerozhází a venku naopak strašně aktivní blázen, miluje vodu a aportovat by dokázal snad nonstop
. Má strašně rád lidi, což je ale někdy trošku problém protože ze samé lásky na každého hned skáče
No ale samozřejmě největší kámoši jsou ostatní pejsci, když někde nějakého zahlédne tak je k neudržení, hrál by si s každým a pořád
.
martaaa
napsal(a):
Ahojda, tak se taky přidáváme, tohle je náš Beník, pozítří mu bude 9 měsíců. Je to zlatíčko ale taky pěknej ďáblík . Je to typickej labís, doma neskutečnej pohodář, kterýho nic nerozhází a venku naopak strašně aktivní blázen, miluje vodu a aportovat by dokázal snad nonstop
. Má strašně rád lidi, což je ale někdy trošku problém protože ze samé lásky na každého hned skáče
No ale samozřejmě největší kámoši jsou ostatní pejsci, když někde nějakého zahlédne tak je k neudržení, hrál by si s každým a pořád
.
a ještě Beník...
madlenka
napsal(a):
Já začnu:
Moje smečka - Nejstarší fenka GR Carmen
madlenka
napsal(a):
Já začnu:
GR - Bruce
madlenka
napsal(a):
Já začnu:
Další člen smečky Pedro
madlenka
napsal(a):
Já začnu:
Další člen naší smečky - Vločka
madlenka
napsal(a):
Já začnu:
Nejmladší člen naší smečky flatice Rozárka
martaaa
napsal(a):
a ještě Beník...
se omlouvám za dvě stejný fotky, zkusim vložit tu druhou co jsem chtěla
madlenka
napsal(a):
Já začnu:
Všechno o nich najdete na našich stránkách www.bohemian-ariston.com
maja
napsal(a):
Všechno o nich najdete na našich stránkách www.bohemian-ariston.com
Jééé to jsem ráda, že je tady tolik majitelů retrívrů Všichni máte uplně nádherný pejsky
Já dávám slíbené fotečky Barneyho
madlenka
napsal(a):
Jééé to jsem ráda, že je tady tolik majitelů retrívrů Všichni máte uplně nádherný pejsky
Já dávám slíbené fotečky Barneyho
A další...s naším jezevčíkem Brokem...překvapivě se mají docela rádi
madlenka
napsal(a):
A další...s naším jezevčíkem Brokem...překvapivě se mají docela rádi
A poslední jako 6ti týdenní
madlenka
napsal(a):
Ještě bych měla dotázek: Od kolika týdnů jste s pejskem začali trénovat třeba sedni, lehni atd.? Barneymu je 8 týdnů, občas něco zkoušíme, ale spíš tak hravě...budem sice chodit na cvičák, ale nechci něco zanedbat, aby z něho nevyrost nevychovanec
já jsem lehce začala trénovat s pejskem hned, jak se u nás rozkoukal, tak v osmi či devíti týdnech, například povel ke mně se v tomto věku učí nejlépe, protože štěně za tebou chodí samo a nechce tě spustit z očí, takže jsem vždycky jako cvok pobíhala po zahradě se štěnětem v patách a volala na něho neustále "ke mně!", tím se tento povel bezvadně naučil, a třeba povel sedni se taky učí dobře, stačí vzít třeba piškot, trochu ho zvednout do výšky a pejsek sám si sedne. A povel lehni se pak z povelu sedni také učí snadno. Když jsme pak pejska naočkovali proti vzteklině, tak jsme chodili na cvičák, a tam si všechno z domova naučené krásně upevnil, takže poslouchá celkem obstojně
marky88
napsal(a):
já jsem lehce začala trénovat s pejskem hned, jak se u nás rozkoukal, tak v osmi či devíti týdnech, například povel ke mně se v tomto věku učí nejlépe, protože štěně za tebou chodí samo a nechce tě spustit z očí, takže jsem vždycky jako cvok pobíhala po zahradě se štěnětem v patách a volala na něho neustále "ke mně!", tím se tento povel bezvadně naučil, a třeba povel sedni se taky učí dobře, stačí vzít třeba piškot, trochu ho zvednout do výšky a pejsek sám si sedne. A povel lehni se pak z povelu sedni také učí snadno. Když jsme pak pejska naočkovali proti vzteklině, tak jsme chodili na cvičák, a tam si všechno z domova naučené krásně upevnil, takže poslouchá celkem obstojně
Já jsem taky začala s "výcvikem" hned jak se štěndo rozkoukalo. Šlo to celkem dobře, Annie se rychle učila a bylo to v pohodě. Povel ke mně jsme trénovali i v bytě a venku to pak šlo taky dobře, jelikož se pořád držela u mě. A sedni jsme trénovali v podstatě "pořád", u jídla, na procházce, hlavně nenápadně, jako že o nic nejde..
Je Berney s PP??
Věnuje se tady někdo nějakému konkrétnímu sportu??Nebo lovečině??
hlozi
napsal(a):
Já jsem taky začala s "výcvikem" hned jak se štěndo rozkoukalo. Šlo to celkem dobře, Annie se rychle učila a bylo to v pohodě. Povel ke mně jsme trénovali i v bytě a venku to pak šlo taky dobře, jelikož se pořád držela u mě. A sedni jsme trénovali v podstatě "pořád", u jídla, na procházce, hlavně nenápadně, jako že o nic nejde..
Je Berney s PP??
Věnuje se tady někdo nějakému konkrétnímu sportu??Nebo lovečině??
My se věnujeme převážně lovečině, ale zkoušíme i working testy. Více info je na našich stránkách www.retriever-training.blog.cz
Maja a smečka z Neuměřic www.bohemian-ariston.com
maja
napsal(a):
My se věnujeme převážně lovečině, ale zkoušíme i working testy. Více info je na našich stránkách www.retriever-training.blog.cz
Maja a smečka z Neuměřic www.bohemian-ariston.com
Tak jak jsem čekala, zase "jsme" zapadli...
Ale já už vím, čím to je všichni páníčci retrieverů se natolik věnují svým miláčkům, že nemají čas psát na fóra!!!
Chystáte se někdo na výstavu do Letňan??Ať známe konkurenci!!!My jdeme do mladých - fanky...
Přidávám foto z Boleslavy
hlozi
napsal(a):
Tak jak jsem čekala, zase "jsme" zapadli...
Ale já už vím, čím to je všichni páníčci retrieverů se natolik věnují svým miláčkům, že nemají čas psát na fóra!!!
Chystáte se někdo na výstavu do Letňan??Ať známe konkurenci!!!My jdeme do mladých - fanky...
Přidávám foto z Boleslavy
Tak my na výstavy nemůžem, jelikož sme bez PP. Ale to nám nijak neubírá na elánu! Tady fotka s mým nejlepším kamarádem Brokem (jinak po všech psech vždycky vyrazí a snaží se je zakousnout).
madlenka
napsal(a):
Tak my na výstavy nemůžem, jelikož sme bez PP. Ale to nám nijak neubírá na elánu! Tady fotka s mým nejlepším kamarádem Brokem (jinak po všech psech vždycky vyrazí a snaží se je zakousnout).
Ale dneska jsme smutní...
Zemřel mi můj dobrý kamarád...pejsek, kterého jsem viděl poprvé, když jsem se dostal k nové paničce. Německý ovčák Rolf, zřejmě na epilepsii..bylo mu půl roku...
rachel
napsal(a):
A tady ještě fotka z minulé zimy.
baček ten sníh prostě miluje
Fotka z ledna 2008 z vychajdy.
Bag (12.4. mu bude 6 let)
Jinak odpovídám na dotaz:
Náš Baček váží 36 Kg
madlenka
napsal(a):
Já začnu:
ahojky,s dovolením se k vám přidám.
Přidávám sem svého zlatého retrívra, Falco, 9 měsíců : )
pett
napsal(a):
ahojky,s dovolením se k vám přidám.
Přidávám sem svého zlatého retrívra, Falco, 9 měsíců : )
TAk my máme 8 letou labradorkuJe to milovník letních i zimních sportů
V létě se potápí a v zimě ráda sánkuje
Jé to zlatíčko celé rodiny...strašně přátelská(asi jako většina retrívrů že
)
lucik16
napsal(a):
TAk my máme 8 letou labradorkuJe to milovník letních i zimních sportů
V létě se potápí a v zimě ráda sánkuje
Jé to zlatíčko celé rodiny...strašně přátelská(asi jako většina retrívrů že
)
Ahojda, tak zrovna dnes jsme byli s kámoškou venčit a bohužel jsme potkali retrívra co nebyl vůbec přátelskej Byli jsme v parku asi 3 pejskaři a přiběhl k nám nádhernej zlatej retrívr, asi 8 měs., kamarádka ho zná, tak hned říkala jak má svoji lidskou ,,smečku" na háku. No a byl bez obojku a začal si dovolovat na naše psy! Tak jsme zavolali na kluka co s ním byl venku a stál jaksi nezúčastněně na kraji parku, ať si pro něho přijde! Mezitím zlaťák napadnul malýho bostonka a začal naskakovat na mýho Beníka (roční LR
), ten je naštěstí takovej dobrák že si to nechal líbit a jen stál a ani nezavrčel, jinak by se asi dost chytli....no ale bohužel klukovi se nepodařilo si psa chytit, vždycky když ho chtěl chytit tak po něm pes vyjel
Nepodařilo se to ani nám, na 8měs. goldena fakt síla!!! Tak nakonec kamarádka zavolala policejního psovoda, protože se přiznám že jsme se ho docela báli
. A když přijeli tak se dokonce uráčila přijít i paní majitelka, která se hrooozně divila co se děje
.
No jen jsem chtěla napsat jakej taky může bejt zlaťáček, bohužel ten pes za to asi nemůže, mají ho od štěněte a evidentně ho nechali převzít vůdcovství v jejich rodině Je mi ho líto, protože je to nádhernej pes a pravděpodobně skončí v útulku, paní už dřív říkala že je občas kousne když mu třeba chtějí dát vodítko.......Nicméně jak to dopadlo s policajtama nevím,protože Beník se šel v 5 stupních vykoupat do Labe, tak jsem ho šla odlovit
Přidávám fotku Beníka, je divokej a bláznivej, ale hrozně hodnej
madlenka
napsal(a):
Já začnu:
Můj miláček - fena 4 roky - Kony