matahari
napsal(a):
Ahoj, hledám sparing partnera na venčení. Jsme z Labské a chodíme hlavně za nemocnici nebo do Březhradu. Mám středního vořecha. Připojte se k nám!
Ahoj, chodím tam též. Teď mám štěně, které mi takovou dálku nezvládne. Ale ke sběrným surovinám by to šlo. Jinak mám dvě nvofundlandice. Markéta
matahari
napsal(a):
Ahoj, hledám sparing partnera na venčení. Jsme z Labské a chodíme hlavně za nemocnici nebo do Březhradu. Mám středního vořecha. Připojte se k nám!
ahoj, taky bych se připojila - mám štěně bordeauxské dogy - jsme z Pouchova, ale pojízdný, tak můžem přijet za váma.... něco navrhněte!
bambule
napsal(a):
ahoj, taky bych se připojila - mám štěně bordeauxské dogy - jsme z Pouchova, ale pojízdný, tak můžem přijet za váma.... něco navrhněte!
Ahoj, tvoji diskusi jsem cetla, urcite se s vama radi uvidime . Vy mate domluvene venceni ve stredu ve 4 u hrbitova, jak jsem pochopila? Ted jsme se pristehovali, takze netrefime, ale radi bysme prijeli. Nebo pak nekdy jindy zase vy k nam. Muj pejsek se stenatama rad blbne.
matahari
napsal(a):
Ahoj, tvoji diskusi jsem cetla, urcite se s vama radi uvidime . Vy mate domluvene venceni ve stredu ve 4 u hrbitova, jak jsem pochopila? Ted jsme se pristehovali, takze netrefime, ale radi bysme prijeli. Nebo pak nekdy jindy zase vy k nam. Muj pejsek se stenatama rad blbne.
TAK SE PŘIDEJTE! je to jednoduché - na mapách si najdi Velkou ulici na Pouchově, tam kde se kříží s ulicí Vážní je hřbitov a před ním park.
matahari
napsal(a):
Super, tak my prijedeme, snad nezabloudim! Vas asi pozname, my jsme hnedy vorech v zelenem Fiatu. Tesime se!
holky já jen doufám, že nebude pršet. Kdyby se chtěl ten můj rvát, tak bych s ním šla domů. On je poslední dobou divný na cizí psy, ale hlavně když je s náma naše štěně, hrozně ho chrání. tak uvidíme. ale budeme se taky těšit.