Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2007 11:19

V poslednim cisle Svet psu ma firma Hills reklamu,ze ke kazdemu nejvetsimu baleni Hills Science Plan dava reflexni vestu pro pesana zdarma. Nevite o tom nekdo neco bliz? Nebo kde se da tato akce uplatnit? Na strankach Avetu sem zadne ino nenasla. Predem dekuji za odpovedi

dobrmanier

3.12.2007 23:32
dobrmanier

misa napsal(a):
V poslednim cisle Svet psu ma firma Hills reklamu,ze ke kazdemu nejvetsimu baleni Hills Science Plan dava reflexni vestu pro pesana zdarma. Nevite o tom nekdo neco bliz? Nebo kde se da tato akce uplatnit? Na strankach Avetu sem zadne ino nenasla. Predem dekuji za odpovedi

Ahoj, stránky avetu nejsou moc dobre organizovane, ale je to tam Akce platí do 15.12.07, link zde

http://www.avet.cz/pet_akce.php

4.12.2007 09:34

dobrmanier napsal(a):
Ahoj, stránky avetu nejsou moc dobre organizovane, ale je to tam Akce platí do 15.12.07, link zde

http://www.avet.cz/pet_akce.php

My to dáváme v petcentrech k 15kg balení hillsu

dobrmanier

4.12.2007 13:25
dobrmanier

mikka napsal(a):
My to dáváme v petcentrech k 15kg balení hillsu

Přímo tedy v Petcentru jako třeba po Praze?

4.12.2007 14:58

dobrmanier napsal(a):
Přímo tedy v Petcentru jako třeba po Praze?

jj já dělám v petcentru na Zličíně a máme tam tušim ty vesty 3 , ale myslim,že iv ostatních po prazech ještě budou...

dobrmanier

4.12.2007 22:18
dobrmanier

misa napsal(a):

Ale jinak se spíš vyplatí si kupovat u chovatele, my máme Hill´s 15kg za 1400,- a k tomu ta vesta se da koupit na webu za 113,-Kč, tak je lepší než si to koupit za 1600,- až 1800,- s vestou

dobrmanier

5.12.2007 00:41
dobrmanier

mikka napsal(a):
jj já dělám v petcentru na Zličíně a máme tam tušim ty vesty 3 , ale myslim,že iv ostatních po prazech ještě budou...

Ještě by mě zajímalo, když pracuješ v Pet centru, jestli i vykupujete rybičky?

5.12.2007 10:30

dobrmanier napsal(a):
Ještě by mě zajímalo, když pracuješ v Pet centru, jestli i vykupujete rybičky?

ne rybičky opravdu nevykupujeme .... je to z důvodu zavlečení nemocí

5.12.2007 12:56

dobrmanier napsal(a):
Ale jinak se spíš vyplatí si kupovat u chovatele, my máme Hill´s 15kg za 1400,- a k tomu ta vesta se da koupit na webu za 113,-Kč, tak je lepší než si to koupit za 1600,- až 1800,- s vestou

ono vůbec kupovat krmení pro psa v Petcentru je podle mě hloupost (pokud zrovna nemají nějakou speciální akci nebo slevu), když na internetu ho koupíš o hodně levněji a ještě ti ho většinou dovezou až domů... A ne jen žrádlo. Koukala jsem po flexi vodítku, které jsem nakonec koupila na netu za 611 korun (a to ho mají někde i za 590..) a zrovna v petcentru ho měli za 936 korun, to už mi přijde opravdu trov
chu moc, o polovinu dražší... Beru tyhle obchody spíš jako nouzovku, když nemam čas čekat 3 dny, než mi něco pošlou, nebo dovezou z internet. obchodu.

5.12.2007 13:16

astlolita napsal(a):
ono vůbec kupovat krmení pro psa v Petcentru je podle mě hloupost (pokud zrovna nemají nějakou speciální akci nebo slevu), když na internetu ho koupíš o hodně levněji a ještě ti ho většinou dovezou až domů... A ne jen žrádlo. Koukala jsem po flexi vodítku, které jsem nakonec koupila na netu za 611 korun (a to ho mají někde i za 590..) a zrovna v petcentru ho měli za 936 korun, to už mi přijde opravdu trov
chu moc, o polovinu dražší... Beru tyhle obchody spíš jako nouzovku, když nemam čas čekat 3 dny, než mi něco pošlou, nebo dovezou z internet. obchodu.

No to máš pravdu, ikdyž bych to říkat neměla Já osobně tam kupuju psovi jen ty sušené věci jako střeva,uši, plíce,pařátky a podobně, protože je tam velký výběr. Taky hračky těch máme velkou spoustu a cena tak strašná není. Nejdražší tam máme fakt ty granule,jinak zase máme velký výběr a ostatní věci tak drahé nejsou. Zrovna nedávno na měl ječel jeden chlap, že jsme zloději, když chceme za 3kg pytel RC 590kč

Přidejte reakci

Přidat smajlík