bluemale
napsal(a):
Jestli máte svého miláčka a chtěli byste, aby měl své vlastní stránky, můžeme se domluvit. 2 letá praxe, reference, grafika, realizace, cokoliv Stačí mít svou představu a ozvat se, třeba na email : bluemale@seznam.cz
a) Tohle je nějaký inzertní server? NE
b) Jen 2 roky? To je jako zrnko písku na Sahaře
c) ad) Reference - což tak nějaké nadhodit a mkrneme, zda splňují legislativu ČR, směrnice W3C, WAI, BliendFirendly atd.
d) Cokoliv? Si nějak věříte, ani po 9-ti letech programování se specializací na web poalikace a technologie s marketingem si na plno věcí netroufnu...
e) Máte na to živnost nebo děláte pod firmou?
krizpe
napsal(a):
c) ad) Reference - což tak nějaké nadhodit a mkrneme, zda splňují legislativu ČR, směrnice W3C, WAI, BliendFirendly atd.
d) Cokoliv? Si nějak věříte, ani po 9-ti letech programování se specializací na web poalikace a technologie s marketingem si na plno věcí netroufnu...
Nemyslim si, že by slečna očekávala, že se přihlásí nějaká firma. Nabízí výtvor stránek pro obyčejný lidičky a jejich miláčky. Někde se ta praxe asi vzít musí ne? Nebo má sama sobě vytvořit 100 stránek? Někdo by třeba rád měl stránky o svých pejsáncích, ale prostě to neumí a uvítá tuto nabídku. Jak jste třeba začínal Vy? Spadl jste z nebe se svojí 9ti-letou praxí???
krizpe
napsal(a):
Za prvé se, Petře, uklidněte. A za další Vám ráda vypíšu: Pokud máte zájem si nechat udělat webové stránky, tak se mi ozvěte na e-mail, který jsem tam uvedla-od toho tam asi je, už chápete? Že Vám osobně přijdou 2 roky praxe jako málo, je Váš problém, ale pokud máte zájem si web nechat udělat, rozhodně se o to nemusíte starat. Stejně tak, že si Vy po 9ti leté praxi na ledaccos netroufáte, Váš problém. A jestli na to mám živnost, nebo firmu, když nabízím uděláni stránek zdarma, je dost hloupý dotaz, nemyslíte? Raději se nad sebou příště zamyslete a než ze sebe opět něco vypálíte, zhluboka se nadechněte, počítejte do 10ti( ve Vašem případě raději do 20ti), a pak to znovu přehodnoťte. Ale určitě ode mne nečekejte jakoukoliv pomoc po tom, co jste sem vyplivl. Pěkný den, pane Kříž.
bluemale
napsal(a):
Za prvé se, Petře, uklidněte. A za další Vám ráda vypíšu: Pokud máte zájem si nechat udělat webové stránky, tak se mi ozvěte na e-mail, který jsem tam uvedla-od toho tam asi je, už chápete? Že Vám osobně přijdou 2 roky praxe jako málo, je Váš problém, ale pokud máte zájem si web nechat udělat, rozhodně se o to nemusíte starat. Stejně tak, že si Vy po 9ti leté praxi na ledaccos netroufáte, Váš problém. A jestli na to mám živnost, nebo firmu, když nabízím uděláni stránek zdarma, je dost hloupý dotaz, nemyslíte? Raději se nad sebou příště zamyslete a než ze sebe opět něco vypálíte, zhluboka se nadechněte, počítejte do 10ti( ve Vašem případě raději do 20ti), a pak to znovu přehodnoťte. Ale určitě ode mne nečekejte jakoukoliv pomoc po tom, co jste sem vyplivl. Pěkný den, pane Kříž.
Krásně řečeno
moninka
napsal(a):
Krásně řečeno
no ja jsem si dělala svoje webovky a pak ještě jedny.. neříkám že jsem super duper, ale! umím v xhtml strickt ( a co neumím, to si najdu v literatuře) moje stránky jsou validní, maji validní css...
jinak Petře, vy se oháníte W3C... vždyť když si to necháte zkontrolovat, ono samo vám napíše kde máte chybu a rozhodně není problém ji odstranit...
dále předpokládám, že slečna dělá "obyčejné" stránky bez databází a php.. kniha hostů se dá přeci stáhnout že?
tak vm přeji té praxe ještě několik let, zkuste se podívat na stránky vytvářené firmou ANTEE - mnohaletá praxe a bla bla žvásty... jejich stránky jsou strašné, bez nápadu, bez kvalit...
míša.mar.

XXX.XXX.31.214
Pokud je tu někdo, kdo by měl zájem o kvalitní webovky, tak doporučuji spíše prověřené firmy, než podobné nabídky. Já sama jednou naletěla. Nakonec mám webovky od http://www.atondesign.cz a podobné inzeráty už neriskuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
míša.mar.
napsal(a):
Pokud je tu někdo, kdo by měl zájem o kvalitní webovky, tak doporučuji spíše prověřené firmy, než podobné nabídky. Já sama jednou naletěla. Nakonec mám webovky od http://www.atondesign.cz a podobné inzeráty už neriskuji
Já zase doporučuju, abyste si tu reklamu strčila někam - tady na to není nikdo zvědavý!
Kdyby tady takto spamoval každý, tak by to vypadalo
cilf

XXX.XXX.210.39
Nechápu, že tu ještě někdo má potřebu řešit tvorbu webových stránek, když je tu tak skvělá služba, jako je https://tapka.cz
cilf
napsal(a):
Nechápu, že tu ještě někdo má potřebu řešit tvorbu webových stránek, když je tu tak skvělá služba, jako je https://tapka.cz
Taky nechápu
cilf
napsal(a):
Tyhle stránky "prsk, prsk a mám to" nemusí každému vyhovovat. Jsou pro ty, co si chtějí někde vystavit svého pejska, ale nějaká webová kreativita jim nic neříká.
Kdo chce, aby to nějak vypadalo a mělo určitý punc originality, raději sáhne po skutečných stránkách, než nějakém instantním řešením.
Třeba mě osobně by ani nenapadlo vyhledávat nějakou "tapku", či podobnou službu. Asi bych totiž velmi rychle narazil na nějaké omezení, které by mi vadilo.
Tím samozřejmě nepodporuji toho, co sem tu nabídku hodil. Nebo nedoporučuji, aby k němu hned všichni běželi.
Nevím kdo to je, co umí, co za to a jak je důvěryhodný.
To je totiž typická závada nabízení se takovou podivnou cestou, jakou je anonymní fórum.
Při nejlepší vůli, záruka (zatím) nula.
Záruka. To, že vidíte v tv reklamu Vám zakládá právo na nějakou záruku? To, že i tu na ifauně vyběhnou reklamy zjevné či skryté nebo dobře mířená doporučení? Ne, až koupě, respektive objednávka a smluvní vztah z ní vyplývající. Dokud to někdo nevyzkouší, (důvěryhodný? Co to je?) nemůžem soudit.
Mar-Afra
napsal(a):
Tyhle stránky "prsk, prsk a mám to" nemusí každému vyhovovat. Jsou pro ty, co si chtějí někde vystavit svého pejska, ale nějaká webová kreativita jim nic neříká.
Kdo chce, aby to nějak vypadalo a mělo určitý punc originality, raději sáhne po skutečných stránkách, než nějakém instantním řešením.
Třeba mě osobně by ani nenapadlo vyhledávat nějakou "tapku", či podobnou službu. Asi bych totiž velmi rychle narazil na nějaké omezení, které by mi vadilo.
Tím samozřejmě nepodporuji toho, co sem tu nabídku hodil. Nebo nedoporučuji, aby k němu hned všichni běželi.
Nevím kdo to je, co umí, co za to a jak je důvěryhodný.
To je totiž typická závada nabízení se takovou podivnou cestou, jakou je anonymní fórum.
Při nejlepší vůli, záruka (zatím) nula.
Děkuji za váš názor.
Ťapka vznikla hlavně aby řešila problém. A tím jsou nedostatečné informace o chovu na internetu.
Chovatelé často nemají webové stránky, protože v okolí není žádný "webový kreativec". A nebo je mají, ale ty stránky jsou - ač originální - naprosto špatné. To je ta potíž, kdy si každý dnes myslí, že dovede vytvořit webovky. Určitě byste nechtěl, abych já jako programátor si přečetl návod "Jak opravit brzdy u Fábie" a po víkendové práci vám vrátil opravené auto. Ale zase byste rychle přišel na to, jestli moje oprava zabrala nebo ne U webů se funkčnost zjišťuje o dost hůře...
Více jsem o tom sepsal ve článku
https://tapka.cz/blog/je-tapka-opravdu-potreba/
Ťapka není pro každého. To ani netvrdím. Ovšem díky freemium cenové politice je zdarma, a tak si každý může po okamžité registraci udělat obrázek, jestli mu má Ťapka co nabídnout nebo ne.
Je hrozně jednoduché odsoudit "instantní řešení". Ale ono v 95% případech stačí a výborně funguje. Kolik lidí si doma připravuje praženou kávu? Suší čaj? Peče vlastní chléb nebo vaří knedlíky? A tak je to i s Ťapkou.
Marek - zakladatel Ťapka.cz.