Upozornění !!! Zájemkyně o štěňata !!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.11.2007 12:16

Nepsala Vám na štěně zájemkyně, která se podepisuje většinou jako Stopková? Je ze Slovenska. má zájem o štěnata malých plemen.
Její maily jsou schoky@atlas.sk, angelina.jolie@atlas.sk.....atd

8.11.2007 12:38

cmoky napsal(a):
Nepsala Vám na štěně zájemkyně, která se podepisuje většinou jako Stopková? Je ze Slovenska. má zájem o štěnata malých plemen.

DLE VŠEHO TATO PANÍ SCHÁNÍ ZEJMÉNA FENY JORKŮ,ČI MALTÉZŮ S PP,NICMÉNĚ JINÁ MALÁ PLEMENA NEVYLUČUJI.

8.11.2007 18:58

cmoky napsal(a):

------------ Původní zpráva ------------
Od: <magda.polakova@email.cz>
Předmět: PES NORISEK NORIS
Datum: 07.11.2007 00:56:14
---------------------------------------------
VYJÁDŘENÍ K LŽIVÉMU EMAILU ROZESÍLANÉMU PANÍ GIERANCZYK ZE DNE 5.11.2007(NEBO TAKÉ STOPKOVÉ,JAK SE DOTYČNÁ PANÍ RÁDA PODEPISUJE POD SVOU SLOVENSKOU IDENTITOU):

1/Vazene Damy vazeny Pani zdravim vas.Obraciam sa na vas s prosbou o pomoc.Kupili sme psika (Noriska cislo 9140)z chovatelaskej stanice Pleasure of dog Friendship www.dogsalon.wbs.cz Magda Polakova .Chceli sme psika s vystavnym potencionalom
ZDE CITACE EMAILU OD PANÍ R.G. ZE DNE 8.5.2007:
Dobry Den Pani Polakova
Dakujem za vas Mailik.Psika by sme chceli na mazlenie.
Bolo by mozne sa s vami na tych 15`000 Kc s tym ze si mozeme vybrat s tych psikou??My by sme nemali nic proti tomu sa mazlit s vystavnym hafanom :) a vsak simpatia rozhodne ale uz nam jeden troska padol do oka.
M.Polakova mi povedala ze je v najlepsiom poriadku kedze sa moc nevyznam uverila som.Avsak po navsteve u lekara mi bolo jasne ze ma oklamala psik ma zle zubky (jeden sa mu zabodava do dasna vytvorila sa mu tam dierka niektore sa mu doteraz nevyvynuli )
OPĚT NUTNO PODOTKNOUT,ŽE PSÍKOVI JSOU SOTVA 3 MĚSÍCE
a co je hruba chyba on ma len jedno varlatko (druhe ma v brusku vedla penisu).Najskor som nemohla tomu uverit a vyhladala som este ineho lekara ktory mi bohuzial potvrdil to iste.Mame to potvrdene pisomne od dvoch nezavyslych klinik.Kedze Norisko nieje v tej kvalite za aku sme zaplatili chceli sme ho najskor vratit( asi si viete predstavit ako nam bolo ) k tomu na mazlika je drahy (zaplatili sme 18000 Korun Ceskych).
NEBUDU ZDE ROZEBÍRAT,ŽE MI BYLO ZAMLČENO,ŽE PSÍK POPUTUJE DO ŠVÝCARSKA,NIKOLI NA SLOVENSKO,TO JSEM SE DOZVĚDĚLA AŽ PŘI PŘEDÁNÍ A PODEPISOVÁNÍ A VYPLŇOVÁNÍ SMLOUVY!
A to nas caka v buducnosti nakladna operacia.
OPĚT BYCH NERADA ROZEBÍRALA DOPORUČENÍ KASTRACE U SOTVA 3 MĚSÍČNÍHO PSÍKA!
Po tom case co je u nas sme si ho oblubili a radi by sme si ho nechali na mazlika.
OPĚT CITACE Z EMAILU ZE DNE 22.10.2007:
Ahoj Magda Dnes sme boli v jednej z najlepsich zvieracich klinik v okoli.To co som si tam vypocula ma moc nepotesilo.Magdus Noriskovi chyba jedno varlatko nejak sa mu to nevyvynulo.Ked si videla ze som na to kopyto mohla si mi doradit.Lekar nam odporuca kastrovatNorisko nieje ani na vystavy ani na kritie.
Kedze som chcela od teba kupit psika len a len na vystavy navrhujem ze ti Noriska bud vratime za vratenie plnej kupnej ceny( alebo vymenime za jeho sestru ak je na vystavu:) troska doplatime ) Obydva navrhy su primerane .
MÁ ODPOVĚĎ JEŠTĚ Z TÉHOŽ DNE BYLA,ABY SE PORADILA PANÍ R.G JEŠTĚ S JINÝM VETERINÁŘEM.
MÁ ODPOVĚĎ ZE DNE 24.10.2007,PO TEL.ROZHOVORU PANÍ R.G. S MOU MATKOU:
MLUVILA JSEM VEČER S MAMKOU,ŘÍKALA,ŽE JSI VOLALA.
HELE,JAK JSEM PSALA,ZKUSILA BYCH DOMA V KLIDU ,ZDA JSOU TAM VARLÁTKA OBĚ,PŘÍPADNĚ NAVŠTÍVIT JINÉHO VETERINÁŘE(JELIKOŽ TO DO TÉ DOBY PANÍ R.G. NEUDĚLALA).JEDNAK ŠTĚŇÁTKA VARLÁTKA OBČAS VE STRESU VTAHUJÍ DOVNITŘ A ZA DRUHÉ,POKUD ŘÍKAL,ŽE SE NEVYVINULO,JE TONESMYSL,NEBOŤ MĚL OBĚ VARLATA JIŽ V MĚSÍCI A MĚL JE I KDYŽ JSTE SI BRALI.JEDINÉ,CO SE MŮŽE STÁT,ŽE VARLÁTKO PŘI NĚJAKÉM SKOKU,ČI STRESU UTEČE ZPĚT,POKUD JEŠTĚ NENÍ KANÁLEK JEŠTĚ ZCELA UZAVŘENÝ,ALE TO SE STÁVÁ JEN VELMI ZŘÍDKA.KAŽDOPÁDNĚ,ŽE JE NEVYVINUTÉ,SE MI TEDY FAKT NEZDÁ,BÝT TEBOU,BYCH ZKUSILA JEŠTĚ JINÉHO VETERINÁŘE.

NO,KAŽDOPÁDNĚ,JE TO NA TOBĚ.
POKUD NORISEKOVI SKUTEČNĚ KULIČKA UTEKLA,AČ SE MI TO ZDÁ DIVNÉ,MÁŠ SAMOZŘEJMĚ PRÁVO OD SMLOUVY ODSTOPIT A POKUD HO DO TOHO DEVÁTÉHO DOVEZEŠ,JÁ TI VRÁTÍM PLNOU CENU A NORISKA DLE STAVU ZDE PRODÁM.
MÁM UŽ VŠECHNA ŠTĚŇÁTKA ZADANÁ A STÁLE VOLAJÍ LIDÉ,TAKŽE TO VŮBEC NENÍ PROBLÉM.BOHUŽEL NEMÁM MOMENTÁLNĚ ŽÁDNÉ ŠTĚNDO VOLNÉ,ABYCH TI MOHLA NABÍDNOUT JINÉ

DALŠÍ MOŽNOST,POKUD BY FAKT NORISEK TU KULIČKU NEMĚL(ALE FAKT SI TO POŘÁDNĚ OVĚR) JE,ŽE ABY JSI NEMUSELA SEM,MŮŽEŠ HO PRODAT TY.

NO,DEJ VĚDĚTMJAK JSTE SE ROZMYSLELI A ZKUSTE JEŠTĚ NĚJAKÉHO JINÉHO VETA,KDYŽ TO SAMI NEPOZNÁTE,POTŘEBOVALA BYCH TO ZAS TAK NĚJAK VĚDĚTCO NEJDŘÍV,PROTOŽE UŽ JSEM DNESKA ŘEKLA DVOUM LIDEM,ŽE PRO NĚ MOŽNÁ PESANA MÍT BUDU.

TAK AŽ BUDEŠ VĚDĚT,DEJ VĚDĚT,AHOJ,MAGDA

JELIKOŽ SE MI PANÍ R.G NEOZVALA,KONTAKTOVALA JSEM JI SAMA DRUHÝ DEN,TEDY 25,10.2007:
AHOJDA,
HELE,JÁ VÍM,ŽE JE TO TAK STRAŠNĚ NARYCHLO,ALE POTŘEBOVALA BYCH VĚDĚT,JAK TO S MALÝM VYPADÁ,ZDA JSTE TEDA NĚKDE JEŠTĚ BYLI A JAK SE TO MÁ A JESTLI HO TEDY PŘIVEZETE A TAK.
TAKY BYCH FAKT RÁDA VĚDĚLA CO SE S NÍM TEDY STALO,PROTOŽE JE TO TAKOVÉ DIVNÉ.
ZKUS PROSÍM NAVŠTÍVIT BRZO NĚJAKÉHO JINÉHO VETA,NEBO TŘEBA ZKUŠENÉHO CHOVATELE,AT SE NA TO PODÍVÁ.RÁDA BYCH TO VIDĚLA SAMA,ALE BOHUŽEL JSTE STRAŠNĚ DALEKO.KAŽDOPÁDNĚ,ZKUS TO ZJISTIT SAMA,ONO KDYŽ ZAJEDEŠ PRSTAMA UKAZOVÁČKEM A PROSTŘEDNÍČKEM PODÉL PINDÍKA A DOJEDEŠ DOLŮ,MĚLA BY JSI NAHMATAT KULIČKY.
PROSÍMTĚ OZVI SE NĚJAK CO NEJDŘÍVE,RÁDA BYCH VĚDĚLA,JAK SE VĚCI MAJÍ A NAŠLA NĚJAKÉ ŘEŠENÍ,ATD.....
MAGDA

JELIKOŽ SE PANÍ R.G. STÁLE NEOZÝVALA,POSLALA JSEM VEČER DALŠÍ EMAIL:
AHOJDA,
PROSÍMTĚ JIŽ NĚCO VÍŠ?
JÁ UŽ MÁM PŘÍPADNĚ NA NORISDKA 4 ZÁJEMCE,TAK PROSÍM DEJ VĚDĚT CO NEJDŘÍVE.
DÍK,MAGDA

DNE 26.10.2007 JSEM SE KONEČNĚ DOČKALA ODPOVĚDI:
Zdravime.Telefonovala som s tvojou mamou myslim ze ti povedala....Hovorila mi ze vas zverolekar Noriska ohodnotil ako vystavneho a ze mal obidve varlatka.Tak sme ti boli dnes u druheho lekara ten nam potvrdil to iste co ten prvy.(Norisko ma len jedno varlatko) vypada to na to ze lekarov tu mame lepsich .V kazdom pripade Lekarske potvrdenie ti mozem poslat v PO-UT .(Mozem ho poslat aj Thorstenovi zeby vam prelozil) Norisko je krasny chlapik ale nie na vystavy...... preto vam ho chceme dat naspet myslim ze v kupnej zmluve je tento bod dost vystihnuty.Sme dospely ludia myslim ze sa to da vyriesit bez nejakych komplikacii hadok vyjednavaciek sraciek....
Napadlo ma ze ak mas chut (alebo tvoja mama)mozes prist k nam po Noriska urobis si predlzeny vykend s vianocnymy nakupamy.
MÁ ODPOVĚĎ Z TÉHOŽ DNE:
AHOJ,
NO ,JÁ ANI NIC ŘEŠIT NEHODLÁM,POKUD PES KOULIČKU NEMÁ.STÁT SE TO MŮŽE,ŽE UTEČE.
NO,KAŽDOPÁDNĚ,MÁŠ POKUD KOULIČKU SKUTEČNĚ NEMÁ PRÁVO HO DO TĚCH 6 TÝDNŮ VRÁTIT A JÁ TI VRÁTÍM PLNOU CENU.ŠTĚŇÁTKA.TAKŽE TOLIK K TOMU
CO SE TÝČE CESTY,JÁ BYCH SE DOCELA K VÁM I PODÍVALA,ALE BOHUŽEL JEDNAK JE PROBLÉM KDY,NEB JSEM PŘÍŠTÍ VÍKEND NA VÝSTAVĚ NA SLOVENSKU A V TÝDNU JSEM KROM UTERÝ V PRÁCI,ALE HLAVNĚ ONO AUTOBUSEM BYCH MOHLA JEN TAM,NEB DO MEZINÁRODNÍCH SPOJŮ PSY NEBEROU(ONO TAKY 11 A PŮL HODINY BY V BEDNĚ ASI NEVYDRŽEL) A ZPET BYCH MUSELA VLAKEM,COŽ JE NAPROSTO NEREÁLNÉ,NEB JEDINÝ PŘÍMÝ JE LŮŽKOVÝ,KAM PSY TAKÉ NEBEROU A JINAK JE TO SE 4 PŘESTUPAMA A 14-16 HODIN JÍZDY,COŽ BY PRO NORISE TAKY ASI BYLA SÍLA A PRO MĚ TEDA TAKY,SE MUSÍM PŘIZNAT.NO A NAVÍC JÍZDENKA NA JEDNU CESTU MAŠINKOU STOJÍ 3500KČ,TAKŽE TO VYJDE DRÁŽ NEŽ AUTEM.
MAGDA
ODPOVĚĎ PANÍ R.G. ZE DNE 28,10.2007:
LEKARSKU SPRAVU MI POSIELA LEKAR V PONDELOK POCITAM ZE V UTOROK-STREDA BY SME TO MALI MAT.PRESKENUJEM POSLEM TI TO HNED.AK NEPRIFRCIS TY TO BY SME PRISLI TEDA MY SOBOTA 3 NOVEMBRA.PRIDEME LEN NA OTOCKU ROVNO K TEBE TAKZE ABY SI BOLA DOMA ALEBO TVOJA MAMA OD 18 HODINY VYMENIME NORISKA ZA KUPNU CENU (18 000 KORUN CESKYCH) ALEBO AK ROZMYSLIS PREDAT JEHO SESTRICKU.. PRIPLATIME.INAC POCKAME DO JARI 2008..JE TO FAKT S NIM SKODA JE NADHERNY. RENATA

OPĚT MÁ ODPOVĚĎ ZE STEJNÉHO DNE,TEDY 28.10.2007:
AHOJ,
NO,KAŽDOPÁDNĚ JÁ HLAVNĚ POTŘEBUJU VYJÁDŘENÍ VETA A KONTAKT NA KONKRÉTNÍHO VETA,CO TO POSUZOVAL,NEB ABY TO MĚL ZDE PŘÍPADNĚ MŮJ VETERINÁŘ S KÝM KONSULTOVAT,KYDBY SE NA NÁZORU NESCHODLI,NEBO TAK,PROTOŽE HO URČITĚ HNED V PONDĚLÍ VEZMU TAKY K VETOVI:-).
NAŠTĚSTÍ TU DOST MÝCH KÁMOŠEK UMÍ SUPER NĚMECKY,TAK NENÍ PROBLÉM I CINKNOUT A POPOVÍDAT SI:-).
NO,TA SOBOTABY NEBYL PROBLÉM,JÁ SICE JEDU DO NITRY,ALE TAK MAMKA BUDE URČITĚ DOMA,TAK JÍ PRO TEBE NECHÁM SMLOUVU O REKLAMACI A VRÁTÍ TI PENÍZE.

KAŽDOPÁDNĚ DOUFÁM,ŽE TEDY TOHO 3.11 FAKT DORAZÍTE,NEB ZAS MUSÍM DOMLUVIT NÁVŠTĚVY PRO ZÁJEMCE NA NORISKA,TAK ABYCH NESLIBOVALA NĚCO,CO NENÍ REÁLNÉ:-).
AHOJ,MAGDA

ODPOVĚĎ PANÍ R.G.ZE DNE 29.10.2007:
AHOJ TAK SOM TI TIE LEKARSKE NALEZY POSLALA.SPOMINALA SOM TI DVOCH LEKAROV Z DVOCH ROZNYCH KLINIK TAK MAS 2 POTVRDENIA DR.BUHOLZER 041-340 62 12 A DR.TOMSA 041 780 8080 MOZETE SI POPOVIDAT:) DR.TOMSA JE DOKONCA OD VAS Z PRAHY TAK NIEJE PROBLEM AJ V CESTINE.NEZABUDNI 0041 PREDVOLBA.TAK TEDA 3.11.2007:)

EMAIL OD PANÍ R.G.ZE DNE NÁSLEDUJÍCÍHO,TEDY 30.10.2007:
O.K. VIDIS SAMA 2 ROZNE KLINIKY TEN SAM VYSLEDOK PROSTE VARLATKO NEMA (ZEVRAJ NIEKDE V BRUSKU) A TO JE PRE NAS ROZHODUJUCE.AKO SOM PISALA PRIDEME 3.11.UZ ZA PAR DNI OKOLO 18.00 HODINY A VYMENIME ....AK BUDES MAT CASOM VIACEJ CASU :) NAPIS KOHO BUDES DALEJ KYM KRIT (2008) NA TVOJEJ STRANKE SOM VIDELA LEN GIPSI+KIGEN. RENATA

DNE 3.11.2007,KDY JIŽ BYLA PŘIPRAVENA SMLOUVA O REKLAMACI A PENÍZE ZPĚT PRO PANÍ RENATU A NORISEK BYL OBJEDNÁN NA PONDĚLÍ 5.11.2007 K VETERINÁŘI NA PROHLÍDKU PŘIŠLA V POLEDNE TATO SMS:
je to spontanne ale neprideme,nieje nam lahko dat prec bude ferove ked nam vratiš 50% kedze je na mazla tvoj lekat ti nepovie nic ine ako nas dr.tomsa moze zavolat tvojmu.

DNE 4.11.2007 MI PŘIŠLA SMS,ZDA ODPOVÍM,ODVĚTILA JSEM TEDY,ŽE JSEM PANÍ JÍŽ PSALA,ŽE ODJÍŽDÍM NA VÝSTAVU NA SLOVENSKO A ŽE ODSUD NIC ŘEŠIT NEBUDU,JELIKOŽ NA VÝSTAVĚ MÁ ČLOVĚK JINÉ STAROSTI:-).

NÁSLEDOVALO ROZESÍLÁNÍ TOHOTO EMAILU!

M.Polakovej sme dolozili lekarske potvrdenie s tel.cislom od lekarou ktory to posudzovali.Dr.Tomsa je z Prahy takze nieje problem porozpravat v ceskom jazyku.Okrem toho Veterinarni Osetrovna Pomoranska 489,180 00 Praha 8 ,Tel. 777 305 437 MVDr.Jan Sima u ktoreho bol Norisko na prve ockovanie s M.Polakovou musy mat o tom tiez nejake zaznymy alebo o tom vie . Z chovatelskej stanice kde sme Noriska kupili sa vyhovaraju a nechcu s namy komunikovat.

Z VÝŠE UVEDENÉHO MYSLÍM VCELKU JASNĚ VYPLÝVÁ,ŽE TVRZENÍ,ŽE BYCHOM SNAD NECHTĚLI KOMUNIKOVAT JE NAPROSTO LŽIVÉ!!!

Ziadali sme zlavu min.50%
TAKTÉŽ Z VÝŠE UVEDENÉHO VYPLÝVÁ,ŽE PANÍ R.G.CHTĚLA PEJSKA VRÁTIT A TO DNE 3,11.2007,NA ČEMŽ JSME BYLY DOMLUVENÉ!!!

Ona na to odpovedala po dlhom case(TAK TO JE DLE VÝŠE UVEDENÉHO ZCELA NEHORÁZNÁ LEŽ) ked sme jej uz napisali vela vela e-mailov ,sms .Ze nech jej ho donesieme ze sa chce na neho pozriet a ze este uvidi.(TOTO JE OPĚT TAKTÉŽ LEŽ,NEB JSEM JIŽ DNE 24.10.2007 NABÍZELA VRÁCENÍ KUPNÍ CENY).
Proste natahuje cas (PONĚKUD NEPOCHOPITELNÉ TVRZENÍ,NEB DNE 3.11. V POLEDNE,TEDY 6 HODIN PŘED PLÁNOVABNÝM PŘÍJEZDEM NORISKA PANÍ RENATA POSLALA SMS,ŽE NEDORAZÍ)mame od nej kupnu zmluvu kde je ohraniceny cas na reklamacie ktory zu coskoro konci.
Ked prideme do Prahy (zijeme vo Svajciarsku) tak zaplatime za cestu ,hotel ,....viac takze to jej pozretie Noriska nas pride draho a vlastne s tej zlavy by sme nic nemali.(jedine ze by nam to preplatila ale to sa urcite z jej strany nestane).A nakoniec kto vie co by si zas vymyslela.Navrhla som jej kamaradsky kompromis ...Pozvala som ju k nam s tym ze jej zaplatime cestu spat moze u nas v klude si ho moze prezriet.
Aj ked mi je jasne ze to len hra a sama vie co nam predala.Z chovatelskej stanice Pleasure of dog Friendship nas jednoducho podviedli okradli

JELIKOŽ CELÝ TENTO EMAIL ROZESLANÝ PANÍ RENETOU GIERANCZYK POVAŽUJI ZA NEHORÁZNOU LEŽ A POMLUVU A CÍTÍM SE JÍM POŠKOZENA,ŽÁDÁM TÍMTO JEJÍ OMLUVU,V OPAČNÉM PŘÍPADĚ BUDU NUCENA ŘEŠIT VZNIKLOU SIZUACI SOUDNÍ CESTOU!
VEŠKEROU KORESPONDENCI S PANÍ GIERANZCYK MÁM ULOŽENOU A JE SAMOZŘEJMĚ KDYKOLI V PŘÍPADĚ ZÁJMU KOMUKOLI K NAHLÉDNUTÍ.

a to nieje fair korektne stanice take veci nerobia.Verim ze nas pochopite, podporite a ze docakame spravodlivosti. Za vasu rychlu pozitivnu odpoved dakujeme predom .
S priatelskym pozdravom Renata a Christoph Gieranczyk(tel.0041-41 440 85 32)

S POZDRAVEM POLÁKOVÁ MAGDA

Magda Poláková
magda.polakova@email.cz
www.dogsalon.wbs.cz

8.11.2007 18:59

cmoky napsal(a):

ZDE ORIGINÁL EMAIL ROZESÍLANÝ PANÍ GIERANCZYK(STOPKOVOU,JAK SE PŮVODNĚ NAZÝVALA)
---------- Forwarded message ----------
From: angelina jolie <angelina.jolie@atlas.sk>
Date: 5.11.2007 13:05
Subject: prosyme o pomoc kupili sme psika
To: webmaster@bestinshow.cz

Vazene Damy vazeny Pani zdravim vas.Obraciam sa na vas s prosbou o pomoc.Kupili sme psika (Noriska cislo 9140)z chovatelaskej stanice Pleasure of dog Friendship www.dogsalon.wbs.cz Magda Polakova .Chceli sme psika s vystavnym potencionalom M.Polakova mi povedala ze je v najlepsiom poriadku kedze sa moc nevyznam uverila som.Avsak po navsteve u lekara mi bolo jasne ze ma oklamala psik ma zle zubky (jeden sa mu zabodava do dasna vytvorila sa mu tam dierka niektore sa mu doteraz nevyvynuli ) a co je hruba chyba on ma len jedno varlatko (druhe ma v brusku vedla penisu).Najskor som nemohla tomu uverit a vyhladala som este ineho lekara ktory mi bohuzial potvrdil to iste.Mame to potvrdene pisomne od dvoch nezavyslych klinik.Kedze Norisko nieje v tej kvalite za aku sme zaplatili chceli sme ho najskor vratit( asi si viete predstavit ako nam bolo ) k tomu na mazlika je drahy (zaplatili sme 18000 Korun Ceskych).A to nas caka v buducnosti nakladna operacia.Po tom case co je u nas sme si ho oblubili a radi by sme si ho nechali na mazlika. M.Polakovej sme dolozili lekarske potvrdenie s tel.cislom od lekarou ktory to posudzovali.Dr.Tomsa je z Prahy takze nieje problem porozpravat v ceskom jazyku.Okrem toho Veterinarni Osetrovna Pomoranska 489,180 00 Praha 8 ,Tel. 777 305 437 MVDr.Jan Sima u ktoreho bol Norisko na prve ockovanie s M.Polakovou musy mat o tom tiez nejake zaznymy alebo o tom vie . Z chovatelskej stanice kde sme Noriska kupili sa vyhovaraju a nechcu s namy komunikovat.Ziadali sme zlavu min.50% Ona na to odpovedala po dlhom case ked sme jej uz napisali vela vela e-mailov ,sms .Ze nech jej ho donesieme ze sa chce na neho pozriet a ze este uvidi.Proste natahuje cas mame od nej kupnu zmluvu kde je ohraniceny cas na reklamacie ktory zu coskoro konci. Ked prideme do Prahy (zijeme vo Svajciarsku) tak zaplatime za cestu ,hotel ,....viac takze to jej pozretie Noriska nas pride draho a vlastne s tej zlavy by sme nic nemali.(jedine ze by nam to preplatila ale to sa urcite z jej strany nestane).A nakoniec kto vie co by si zas vymyslela.Navrhla som jej kamaradsky kompromis ...Pozvala som ju k nam s tym ze jej zaplatime cestu spat moze u nas v klude si ho moze prezriet.Aj ked mi je jasne ze to len hra a sama vie co nam predala.Z chovatelskej stanice Pleasure of dog Friendship nas jednoducho podviedli okradli a to nieje fair korektne stanice take veci nerobia.Verim ze nas pochopite, podporite a ze docakame spravodlivosti. Za vasu rychlu pozitivnu odpoved dakujeme predom .
S priatelskym pozdravom Renata a Christoph Gieranczyk(tel.0041-41 440 85 32)
Dalej Vam dolozime e-mailom prefotene : 2 od seba nezavysle lekarske potvrdenia od Dr.Tomsa 0041-41 780 80 80 a Dr.Buholzer 0041-41 340 62 12, Kupnu zmluvu ,Pas zvierata.

8.11.2007 19:02

cmoky napsal(a):

A ZDE NĚKOLIK MAILŮ OD PANÍ R.G,KDE JASNĚ PÍŠE SAMA,ŽE CHCE PEJSKA VRÁTIT A TO DNE 3.11.2007
------------ Původní zpráva ------------
Od: angelina jolie <angelina.jolie@atlas.sk>
Předmět: RE: Fwd: Re: Norisko
Datum: 28.10.2007 12:54:56
LEKARSKU SPRAVU MI POSIELA LEKAR V PONDELOK POCITAM ZE V UTOROK-STREDA BY SME TO MALI MAT.PRESKENUJEM POSLEM TI TO HNED.AK NEPRIFRCIS TY TO BY SME PRISLI TEDA MY SOBOTA 3 NOVEMBRA.PRIDEME LEN NA OTOCKU ROVNO K TEBE TAKZE ABY SI BOLA DOMA ALEBO TVOJA MAMA OD 18 HODINY VYMENIME NORISKA ZA KUPNU CENU (18 000 KORUN CESKYCH) ALEBO AK ROZMYSLIS PREDAT JEHO SESTRICKU.. PRIPLATIME.INAC POCKAME DO JARI 2008..JE TO FAKT S NIM SKODA JE NADHERNY. RENATA

Magda Poláková
magda.polakova@email.cz
www.dogsalon.wbs.cz

----------- Původní zpráva ------------
Od: <schoky@atlas.sk>
Předmět: Norisko
Datum: 26.10.2007 20:53:53

Zdravime.Telefonovala som s tvojou mamou myslim ze ti povedala....Hovorila mi ze vas zverolekar Noriska ohodnotil ako vystavneho a ze mal obidve varlatka.Tak sme ti boli dnes u druheho lekara ten nam potvrdil to iste co ten prvy.(Norisko ma len jedno varlatko) vypada to na to ze lekarov tu mame lepsich .V kazdom pripade Lekarske potvrdenie ti mozem poslat v PO-UT .(Mozem ho poslat aj Thorstenovi zeby vam prelozil) Norisko je krasny chlapik ale nie na vystavy...... preto vam ho chceme dat naspet myslim ze v kupnej zmluve je tento bod dost vystihnuty.Sme dospely ludia myslim ze sa to da vyriesit bez nejakych komplikacii hadok vyjednavaciek sraciek....Mozno ze je to fakt len nedorozumenie clovek nikdy nevie. Inac mame nadalej zaujem odkupit od vas psickov (prveho jar2008) Takze ak ti ide len o to financne tak si zarobys urcite viacej ako s Noriskom. (mysli aj do buducnosti kritie) Pozri len do internetu s maltezerami je to tu viac nez ohromna slabota co je vase stastie nasa smola.Ak aj za dlhy cas nejakeho najdes tak je to des a hruza nejake kudrnate .V kazdom pripade Ked budeme obidve spolupracovat budeme mat s toho kazdy nieco. Napadlo ma ze ak mas chut (alebo tvoja mama)mozes prist k nam po Noriska urobis si predlzeny vykend s vianocnymy nakupamy.(svokrovcov mam do buducej soboty prec)Tak by si nas mohla tiez troska lepsie spoznat ukazala by som ti Luzern.Listok na busa by sme ti samozrejme preplatili.Ak nie to by sme dofrcali my .Premyslite to poradte sa a napis do nedele zeby sme sa tiez vedeli zariadit.Renata

----------- Původní zpráva ------------
Od: angelina jolie <angelina.jolie@atlas.sk>
Předmět: RE: RE: RE: Fwd: Re: Norisko
Datum: 30.10.2007 11:45:52
O.K. VIDIS SAMA 2 ROZNE KLINIKY TEN SAM VYSLEDOK PROSTE VARLATKO NEMA (ZEVRAJ NIEKDE V BRUSKU) A TO JE PRE NAS ROZHODUJUCE.AKO SOM PISALA PRIDEME 3.11.UZ ZA PAR DNI OKOLO 18.00 HODINY A VYMENIME ....AK BUDES MAT CASOM VIACEJ CASU :) NAPIS KOHO BUDES DALEJ KYM KRIT (2008) NA TVOJEJ STRANKE SOM VIDELA LEN GIPSI+KIGEN. RENATA

Magda Poláková
magda.polakova@email.cz
www.dogsalon.wbs.cz

8.11.2007 19:50

cmoky napsal(a):

Dobře že je to tady
Ale je mi líto psíka, kdo ví co s ním bude...

8.11.2007 19:55

andelaskoloudova napsal(a):
Dobře že je to tady
Ale je mi líto psíka, kdo ví co s ním bude...

No,já věřila tomu,že ho skutečně v sobotu přiveze a najdeme mu novou rodinu.

No a aby jste taky viděli o kom píšeme,tohle je Norisek.

8.11.2007 20:02

cmoky napsal(a):
No,já věřila tomu,že ho skutečně v sobotu přiveze a najdeme mu novou rodinu.

No a aby jste taky viděli o kom píšeme,tohle je Norisek.

Nádherný pejsek, bohužel momentálně vlastnící narušenou paničku Snad ho nějak získáte zpět. Máte nějaké tušení, co tím ta paní sleduje? Nemůžete nějak odstoupit od smlouvy vy?

8.11.2007 20:08

sarulka napsal(a):
Nádherný pejsek, bohužel momentálně vlastnící narušenou paničku Snad ho nějak získáte zpět. Máte nějaké tušení, co tím ta paní sleduje? Nemůžete nějak odstoupit od smlouvy vy?

No já ne,ale vůbec nechápu,co sleduje,protože celou dobu ho chtěla vrátit a ted toto.Ale vzhledem k tomu,že schání i jorky,fenky s pp,jak jsem zjistila,aby to nakonec nabyla nějaká překupnice.Majitelku otce štěnat ještě napadlo,zda třeba neplánuje,poku varlátko opravdu uteklo,psa prodat,a přetetovat nějakého bez pp a prodat,jelikož jen jeho rodokmen má sám o sobě velkou cenu.
Jeho matka je multišampionka,po importované fence ze Srn(také Multišampionce) a pejskovi z Itálie a otec je taktéž multišampion import,po pejskovi z usa-světovém vítězovi a matka otce je taktéž světová vítězka.
Jinak to fakt nechápu,co by tím sledovala.

8.11.2007 20:42

cmoky napsal(a):
No já ne,ale vůbec nechápu,co sleduje,protože celou dobu ho chtěla vrátit a ted toto.Ale vzhledem k tomu,že schání i jorky,fenky s pp,jak jsem zjistila,aby to nakonec nabyla nějaká překupnice.Majitelku otce štěnat ještě napadlo,zda třeba neplánuje,poku varlátko opravdu uteklo,psa prodat,a přetetovat nějakého bez pp a prodat,jelikož jen jeho rodokmen má sám o sobě velkou cenu.
Jeho matka je multišampionka,po importované fence ze Srn(také Multišampionce) a pejskovi z Itálie a otec je taktéž multišampion import,po pejskovi z usa-světovém vítězovi a matka otce je taktéž světová vítězka.
Jinak to fakt nechápu,co by tím sledovala.

TAKŽE DALŠÍ NOVINKA.PRÁVĚ JSEM DOSTALA EMAIL S VYJÁDŘENÍM VETERINÁŘE PANÍ GIERANCZYK:

From: tomsa@kleintierklinikrigiplatz.ch < tomsa@kleintierklinikrigiplatz.ch>
Date: 8.11.2007 20:15
Subject: Re: Fwd: ad. kauza maltézský psík Noris
To: Karolina Musilova <karolinamusilova@gmail.com >

Vazena pani Musilova

Dekuji za mail.

Zcela zjevne, jak jsem predpokladal, se jedna o nedorozumneni. Ja jsem
nikdy zadnou operaci nedoporucil; jenom jsem se zminil o tom, ze pokud
se varle nachazi v brisni dutine bylo by rozumne se ho zbavit. Jako
vzdycky, majitele si ze zmineneho vyberou jenom to co se jim hodi.

Ja, ani muj kolega jsme nebyli schopni varle zlokalizovat v inguinu,
takze predpokladam ze je nekde hloubeji (ale pripoustim ze pes je
stale hodne maly).

Jadrem celeho problemu je ale spise skutecnost, ze ke zklamani nove
majitelky nebude mozno pouzit psa k chovu. Na tom by tezko zmasirovani
neco zmenilo.

I Vam pekny den

Kamil Tomsa

Quoting Karolina Musilova < karolinamusilova@gmail.com>:

> ---------- Forwarded message ----------
> From: Karolina Musilova <karolinamusilova@gmail.com >
> Date: 7.11.2007 23:14
> Subject: ad. kauza maltézský psík Noris
> To: Poláková Magda <magda.polakova@email.cz>
>
> Dobrý večer,
> nezlobte se, že vás obtěžuji, ale neustále mi chodí emaily od paní Renaty,
> která u vás nechala zkontrolovat maltézáčka Norise a bylo mu shledáno pouze
> jedno varlátko. Jelikož mi neustále chodí emaily, kde je na Vás kontakt, kam
> se můžeme obrátit na případné informace o Noriskovi, tak by mě zajímalo,
> proč jste doporučil u tak malého štěňátka operaci, když jěště vše není
> ztraceno??? Znám mnoho případů, kdy varle sestoupilo při intenzivní masáži a
> již nebyl problém.
> Pěkný zbytek dne, Musilová Karolina
>

9.11.2007 12:37

cmoky napsal(a):
TAKŽE DALŠÍ NOVINKA.PRÁVĚ JSEM DOSTALA EMAIL S VYJÁDŘENÍM VETERINÁŘE PANÍ GIERANCZYK:

From: tomsa@kleintierklinikrigiplatz.ch < tomsa@kleintierklinikrigiplatz.ch>
Date: 8.11.2007 20:15
Subject: Re: Fwd: ad. kauza maltézský psík Noris
To: Karolina Musilova <karolinamusilova@gmail.com >

Vazena pani Musilova

Dekuji za mail.

Zcela zjevne, jak jsem predpokladal, se jedna o nedorozumneni. Ja jsem
nikdy zadnou operaci nedoporucil; jenom jsem se zminil o tom, ze pokud
se varle nachazi v brisni dutine bylo by rozumne se ho zbavit. Jako
vzdycky, majitele si ze zmineneho vyberou jenom to co se jim hodi.

Ja, ani muj kolega jsme nebyli schopni varle zlokalizovat v inguinu,
takze predpokladam ze je nekde hloubeji (ale pripoustim ze pes je
stale hodne maly).

Jadrem celeho problemu je ale spise skutecnost, ze ke zklamani nove
majitelky nebude mozno pouzit psa k chovu. Na tom by tezko zmasirovani
neco zmenilo.

I Vam pekny den

Kamil Tomsa

Quoting Karolina Musilova < karolinamusilova@gmail.com>:

> ---------- Forwarded message ----------
> From: Karolina Musilova <karolinamusilova@gmail.com >
> Date: 7.11.2007 23:14
> Subject: ad. kauza maltézský psík Noris
> To: Poláková Magda <magda.polakova@email.cz>
>
> Dobrý večer,
> nezlobte se, že vás obtěžuji, ale neustále mi chodí emaily od paní Renaty,
> která u vás nechala zkontrolovat maltézáčka Norise a bylo mu shledáno pouze
> jedno varlátko. Jelikož mi neustále chodí emaily, kde je na Vás kontakt, kam
> se můžeme obrátit na případné informace o Noriskovi, tak by mě zajímalo,
> proč jste doporučil u tak malého štěňátka operaci, když jěště vše není
> ztraceno??? Znám mnoho případů, kdy varle sestoupilo při intenzivní masáži a
> již nebyl problém.
> Pěkný zbytek dne, Musilová Karolina
>

Hmmm možná je to překupnice (o pejska se snad bát nemusíte, asi se nakonec dostane do dobrých rukou, pouze paní je pěkně vykutálená). Zkuste se třeba ještě spojit s veterinářem a zeptat se,co je ta dáma vlastně zač? Zda tam takhle chodí s více psy atd. Neměla jste třeba nějak ošetřeno ve smlouvě, že nesmí bez vašeho svolení pejska prodat dál, nebo že máte předkupní právo? I když nevíte, zda chce pejska skutečně prodat dál ....

9.11.2007 13:38

sarulka napsal(a):
Hmmm možná je to překupnice (o pejska se snad bát nemusíte, asi se nakonec dostane do dobrých rukou, pouze paní je pěkně vykutálená). Zkuste se třeba ještě spojit s veterinářem a zeptat se,co je ta dáma vlastně zač? Zda tam takhle chodí s více psy atd. Neměla jste třeba nějak ošetřeno ve smlouvě, že nesmí bez vašeho svolení pejska prodat dál, nebo že máte předkupní právo? I když nevíte, zda chce pejska skutečně prodat dál ....

Z toho všeho mi vychází poučka : bacha na koule !!!! / Jo to se mi to směje, když mám fenu, a ještě nechovnou bezpapíračku k tomu co ? / Helena

10.11.2007 19:51

cmoky napsal(a):

Tak to cely je teda pekne dsrny! Nene k takovymu cloveku nikdy neprodat.
Vzdyt co to je za lidi, neni na vystavy, tak vratit(kdyz puvodne ani na vystavy nechtela).
Bohuzel podobny priklad znam i ze sveho okoli, jine plemeno, taky se jednalo o psa. A ze nemel koulicku(u chovatelky mel) chtela vratit stene(po napichani injekci stenete hormonama) a jeste to zkousela usmlouvat na slevu. Ale chovatelka nastesti ihned trvala na vraceni stenete. A to toho psa chtela stejne ta nova majitelka vykastrovat!!!!
No a ma jinyho ted.
No hrozny

Drzim kazdopadne palce, s takovou jezibabou to bude zapotrebi

11.11.2007 00:39

moused napsal(a):
Tak to cely je teda pekne dsrny! Nene k takovymu cloveku nikdy neprodat.
Vzdyt co to je za lidi, neni na vystavy, tak vratit(kdyz puvodne ani na vystavy nechtela).
Bohuzel podobny priklad znam i ze sveho okoli, jine plemeno, taky se jednalo o psa. A ze nemel koulicku(u chovatelky mel) chtela vratit stene(po napichani injekci stenete hormonama) a jeste to zkousela usmlouvat na slevu. Ale chovatelka nastesti ihned trvala na vraceni stenete. A to toho psa chtela stejne ta nova majitelka vykastrovat!!!!
No a ma jinyho ted.
No hrozny

Drzim kazdopadne palce, s takovou jezibabou to bude zapotrebi

Mě to připadá, že z vás paní chtěla vytáhnout fenku a že je asi pěkně vačůraná a nechce se jí cestovat do ČR. Já bych jí asi naznačila, že pokud jdu reklamovat boty, tak je taky musím dopravit do obchodu a za cestu nic nedostanu.

13.11.2007 00:10

jara1 napsal(a):
Mě to připadá, že z vás paní chtěla vytáhnout fenku a že je asi pěkně vačůraná a nechce se jí cestovat do ČR. Já bych jí asi naznačila, že pokud jdu reklamovat boty, tak je taky musím dopravit do obchodu a za cestu nic nedostanu.

KOPÍRUJI:
NEB EVIDENTNĚ NEJSEM SAMA,KDO PODOBNÉ VĚCI ŘEŠÍ,BOHUŽEL!
Manželé Nešporovi z Liberce jsou podvodníci!
Monikos (xxxx.broadband6.iol.cz) odpovědět 13. 11. 07, 00:05:05
Chovatelé pozor!
Může se vám stát, že Vám zatelefonují nebo pošlou e-mail manželé Nešporovi z Liberce (popř. Jablonce). Projeví zájem o Vaše štěňátko, vychválí Váš chov, popíšou skvělé podmínky, které štěňátko bude mít (spaní v posteli, domeček s velkou zahradou, chození po výstavách, pětiletý chlapeček, se kterým bude vyrůstat). Jakmile jim na to skočíte a už se budete těšit, jak se Váš pejsek či fenka bude mít skvěle, napíšou Vám zprávu, že, bohužel, musejí se stěhovat, žení jednoho ze synů apod. apod. a momentálně nemají dost peněz, aby si štěně koupili. Tak se spolu domluvíte, že štěně dáte na splátky. První splátku buď uhradí v hotovosti nebo Vám řeknou, že ji složili na účet. Když peníze ne a nepřicházejí, tak příjdou s historkou, že peníze vložili na špatný účet a že vše urychleně napraví. Mezitím Vám telefonují, jak je štěňátko úžasné a nádherné, posílají fotky atd. A to až do té doby, dokud nezačnete striktně vyžadovat úhradu kupní ceny. Pak si najdou záminku, že štěně chtějí vrátit apod. V lepším případě Vám štěně po měsíci vrátí značně podvýživené (s tím, že náklady na dopravu nesete Vy), v tom horším případě štěně prodají, neznámo kam a Vy nemáte ani peníze, ani štěně. Navíc pan Nešpor začne vyhrožovat a házet na chovatele špínu - že štěně nebylo v době odběru zdravé, očkované, že vyrůstalo ve špatných podmínkách a že oni je vlastně zachránili!
Je možné, že i Vy jste se s nimi setkali, tak se s námi podělte o své zkušenosti, pokud nás bude víc, mohli bychom na ně podat společně trestní oznámení pro podvod!

13.11.2007 07:54

jara1 napsal(a):

Tak to je omyl - cestu zpět do obchodu s uznanou reklamací, mám musí proplatit - pokud o to budete stát a budete na to mít doklad... Jen Vám samo.. neproplatí např. cestu taxíkem, ale pouze cestu MHD - příkladem

13.11.2007 18:41

monika s napsal(a):
Tak to je omyl - cestu zpět do obchodu s uznanou reklamací, mám musí proplatit - pokud o to budete stát a budete na to mít doklad... Jen Vám samo.. neproplatí např. cestu taxíkem, ale pouze cestu MHD - příkladem

Ked pozeram na gramatiku tej pani tak by som jej nepredala ani zubnu pastu nieto este stendo. Take hrube gramaticke chyby to je na dospelu zenu fakt strasne aj ked zije vo Svajciarsku. Zijem par rokov v nemecku ale pisat som naozaj nezabudla. Na Vasom mieste by som to riesila sudnou cestou, aby ta pani naozaj vedela, ze jej sproste reci len tak neprejdu a ked uz to nic nevyriesi tak aspon bude mat znacne problemi so sudom a vase meno ako aj vasej chovnej stanice to aspon ciastocne ocisti. Skoda, ze chovatelia nemozu dopredu zistit komu stendo predavaju. Drzim palce k uspesnemu koncu!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík