chtěla jsem se vás někoho zeptat,co byste poradili,mám našemu CC dát kupírovat ouška?(samozřejmě,že ne u nás),ale chtěli bysme jezdit,pokud bude vše ok ,na výstavy,má dobrý předpoklady k úspěchu,jak po rodičích,tak po prarodičích.Vím,že je u nás zákaz,ale když mě se tak líbí ty jejich palice se stojícíma ušima
uncas
napsal(a):
chtěla jsem se vás někoho zeptat,co byste poradili,mám našemu CC dát kupírovat ouška?(samozřejmě,že ne u nás),ale chtěli bysme jezdit,pokud bude vše ok ,na výstavy,má dobrý předpoklady k úspěchu,jak po rodičích,tak po prarodičích.Vím,že je u nás zákaz,ale když mě se tak líbí ty jejich palice se stojícíma ušima
Jestli chcete na výstavy tak kupírovat určitě ne!!!Na výstavu Vás nepustí s kupírovaným psem ani na čumendu
uncas
napsal(a):
hmm,tak to je docela škoda,nechápu to,ocásky se můžou a ouška ne,ale určitě to nestojí za to,aby chudák seděl doma a nikam nemohl
Vida. Tady máme ukázku, k čemu je užitečný zákaz vstupu kupíráčků i jen na čumendu, že. Někoho to odradí.
Pro zadavatelku: nedělejte to... kromě toho, že pak fakt nikam nebudete moct, to není úplně sranda, jako když se děvčeti propíchne ouško (a i ty slečny mívají někdy z toho polízanice). Když si vzpomenu, jak můj pes řval po bolestí... (pro rejpaly: tehdy mě ani nenapadlo, že třeba nekupírovat, je to 20 let zpátky, kupírovali všichni...)