Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2007 18:03

lmusa napsal(a):

Věříte někdo, že ještě dnes v poledne bylo v OV na srazu takové nádherné počasí?
Než jsme dorazili domů, tak už jsme tomu nevěřili ani my!

11.11.2007 18:14

dargan napsal(a):
Věříte někdo, že ještě dnes v poledne bylo v OV na srazu takové nádherné počasí?

Ahoj tady sněželo od pátečního poledne až do dnešního rána-dopoledne.Dneksa po obědě začalo lejt a fičet všechen sníh je pryč jen rybník na dvorku a zahrádce jsem sebírala bobky po hafanech v holínkách Ráda bych se zase podívala mezi lidičky stejného postižení Jinak posílám pozdrav všem později příchozím

11.11.2007 19:41

lmusa napsal(a):

Ahoj holky - teda vy jste měli zase srazík , to teda závidím,já tvrdla v práci A jinak počasí je u nás veeeelmi bahnivé,ráno byl snížek ,ale celej den lilo a je to teda ne na holinky ,ale na brodičky .Jestli to bude přetrvávat celej tejden , tak místo s Odry pojedu do Letňan s bahnitou koulí

cipalka

11.11.2007 19:55
cipalka

dargan napsal(a):

Dášo, kdo nevěří, do Ostravy ať běží
Batyr "Sedlár"

cipalka

11.11.2007 19:57
cipalka

cipalka napsal(a):
Dášo, kdo nevěří, do Ostravy ať běží
Batyr "Sedlár"

Jeden téměř spící hrdobec Talísek

cipalka

11.11.2007 19:59
cipalka

cipalka napsal(a):
Jeden téměř spící hrdobec Talísek

Kajka - otrávená neustálým Cipískovým obtěžováním

cipalka

11.11.2007 20:00
cipalka

cipalka napsal(a):
Kajka - otrávená neustálým Cipískovým obtěžováním

Embada ŠS

cipalka

11.11.2007 20:02
cipalka

cipalka napsal(a):
Embada ŠS

Drsoň Nagy alias Škubánek alias Amulet Zlatá fontána

11.11.2007 20:03

nada napsal(a):
Ahoj holky - teda vy jste měli zase srazík , to teda závidím,já tvrdla v práci A jinak počasí je u nás veeeelmi bahnivé,ráno byl snížek ,ale celej den lilo a je to teda ne na holinky ,ale na brodičky .Jestli to bude přetrvávat celej tejden , tak místo s Odry pojedu do Letňan s bahnitou koulí

Jasně, srazík byl, a kavkazí krasavci dnes měli početní převahu!

cipalka

11.11.2007 20:05
cipalka

cipalka napsal(a):
Drsoň Nagy alias Škubánek alias Amulet Zlatá fontána

A toť vše. Zbytek fotek mám bohužel na výšku a vždycky se mně to tady zobrazí v nějaké šílené podobě...
A jeden tuplovanej vítěznej zrzavec na závěr

11.11.2007 20:31

cipalka napsal(a):
A toť vše. Zbytek fotek mám bohužel na výšku a vždycky se mně to tady zobrazí v nějaké šílené podobě...
A jeden tuplovanej vítěznej zrzavec na závěr

Cipuldovi převeliká gratulace
a super fota

cipalka

11.11.2007 20:49
cipalka

nada napsal(a):
Cipuldovi převeliká gratulace
a super fota

Naďo, díky, vyřídíme a zdravíme všechny Kocíkovic bahnité koule

11.11.2007 21:08

dargan napsal(a):

Aron z Brosikova - dnešní vítěz juniorhandlingu

11.11.2007 21:10

dargan napsal(a):

Cageri z DD

11.11.2007 21:12

nada napsal(a):

Citeli z DD

11.11.2007 21:14

nada napsal(a):

a poslední z DD - naše Colinečka

cipalka

11.11.2007 21:19
cipalka

dargan napsal(a):
a poslední z DD - naše Colinečka

Dargánci by měli získávat nějaké speciální ocenění coby nejpočetnější chovatelská skupina

11.11.2007 21:32

cipalka napsal(a):
Dargánci by měli získávat nějaké speciální ocenění coby nejpočetnější chovatelská skupina

Alko, cenami za účast pohrdáme, chcem vyhrávat - jako Cipísek

11.11.2007 21:52

dargan napsal(a):
Alko, cenami za účast pohrdáme, chcem vyhrávat - jako Cipísek

Dáša je koukám profi fotograf na svém na svém místě
A Alko - nevím čím to je ,ale bahnitá koule je jen Odry ostatní členi jsou čisťounký i když nevím jak to dělají

cipalka

11.11.2007 21:55
cipalka

nada napsal(a):
A Alko - nevím čím to je ,ale bahnitá koule je jen Odry ostatní členi jsou čisťounký i když nevím jak to dělají

Naďo, esli vony náhodou ostatní bahnité koule nepřemisťují potají své bahno na chudáka Cvakajdu a pak dělaj machry, že oni sou čistí jak slovo Bóži a ona je jak čunče... No? Chudák malá...

11.11.2007 22:03

nada napsal(a):

Naďo tak žádný profi ze mě néééni, dneska prý (dle mé drahé polovičky) tak leda profi zapomětlivá drbna!
A Audry že je bahňačka? Asi ví, že ji ve svých volných chvílích děsně ráda vyčesáváš

11.11.2007 22:12

dargan napsal(a):
Naďo tak žádný profi ze mě néééni, dneska prý (dle mé drahé polovičky) tak leda profi zapomětlivá drbna!
A Audry že je bahňačka? Asi ví, že ji ve svých volných chvílích děsně ráda vyčesáváš

Zdravím z Liberce, nám tady dnes nasněžilo, takže se mimina konečně očistili z toho bláta.

11.11.2007 22:13

stana zem napsal(a):
Zdravím z Liberce, nám tady dnes nasněžilo, takže se mimina konečně očistili z toho bláta.

Všude ochutnávají svatomartinské víno, naše mimča právě likvidují zbytky vína na zahradě

11.11.2007 22:15

stana zem napsal(a):
Všude ochutnávají svatomartinské víno, naše mimča právě likvidují zbytky vína na zahradě

A ještě kytičky likvidují. No, Petr slíbil ohrádku, aby nic nezničili a nějak ji nestihl udělat

12.11.2007 09:14

lmusa napsal(a):

Téda, nádherné fotky ze srazíku, gratulujeme bratránkovi Cipískovi! My už máme nad Libercem skoro půl metru sněhu a momentálně nádherně sněží. Takže nějak netuším, jak se dostanu z práce dom.

12.11.2007 19:37

pvc napsal(a):
Téda, nádherné fotky ze srazíku, gratulujeme bratránkovi Cipískovi! My už máme nad Libercem skoro půl metru sněhu a momentálně nádherně sněží. Takže nějak netuším, jak se dostanu z práce dom.

Ahojky
Sníh teda všem závidím,protože u nás je to neuvěřilnééé

12.11.2007 19:38

lmusa napsal(a):

A tady naše "dáma"

12.11.2007 19:40

nada napsal(a):
A tady naše "dáma"

a pro srovnání - bílá je bílá

12.11.2007 20:05

nada napsal(a):
Ahojky
Sníh teda všem závidím,protože u nás je to neuvěřilnééé

Teda Naďo, co to tam máte za rašeliniště ?!

12.11.2007 20:10

nada napsal(a):
A tady naše "dáma"

ahojky všem, teda Nado to je dáma

12.11.2007 20:20

marie m napsal(a):
ahojky všem, teda Nado to je dáma

Líbo to jsou "Pražský blata "
a s tou "dámou " jdu v neděli na výstavu tak to se chci vidět jak ji dám do původního stavu

12.11.2007 20:32

nada napsal(a):
Líbo to jsou "Pražský blata "
a s tou "dámou " jdu v neděli na výstavu tak to se chci vidět jak ji dám do původního stavu

Naďo, nevěš hlavu ! Copak nevíš, že kavkazáci jsou samočistící ?
Jen co uschne a oklepe se, může si dojít na Letňany pro pohár

12.11.2007 20:34

lmusa napsal(a):
Naďo, nevěš hlavu ! Copak nevíš, že kavkazáci jsou samočistící ?
Jen co uschne a oklepe se, může si dojít na Letňany pro pohár

No , ale pochybuju , že do neděle uschne

12.11.2007 20:56

nada napsal(a):

Ahoj všemNaďo gratuluju, to chci vidět, jak to z ní dostanešJeště pár fotek ze srazu. Cipísek

12.11.2007 20:56

nada napsal(a):

Aronek

12.11.2007 20:57

nada napsal(a):

Batir Azijský medved

12.11.2007 20:58

susan napsal(a):
Batir Azijský medved

Teda kvalita kvůli sněžení děsná

12.11.2007 20:58

nada napsal(a):

Colinka s paničkou

12.11.2007 21:00

nada napsal(a):

Cipi trénoval i na výstavy, aby to příště zase všem nandal

12.11.2007 21:04

nada napsal(a):

A pózoval s paničkou

12.11.2007 21:05

nada napsal(a):

Vztekloun Ťapec

12.11.2007 21:06

nada napsal(a):

Kajka s Aronkem

12.11.2007 21:07

nada napsal(a):

A se známým neodbytným erotomanem Cipískem

12.11.2007 21:08

nada napsal(a):

Návštěvník Číro Herbík

12.11.2007 21:11

nada napsal(a):

A na závěr K+T pod svým oblíbeným stromem Podobnost s fotkou z minulého srazu je čistě náhodná

12.11.2007 21:41

susan napsal(a):
A na závěr K+T pod svým oblíbeným stromem Podobnost s fotkou z minulého srazu je čistě náhodná

super fota

12.11.2007 21:47

marie m napsal(a):
super fota

Zuzko , já už to mám vymyšlený - v sobotu jde Odry pod sprchu a pod peřinu a v neděli ráno rovnou do auta
A pěkný fota !!! Paráda

cipalka

12.11.2007 22:09
cipalka

nada napsal(a):
Zuzko , já už to mám vymyšlený - v sobotu jde Odry pod sprchu a pod peřinu a v neděli ráno rovnou do auta
A pěkný fota !!! Paráda

Zuzo, fotky jsou fakt prďácký!!!!!!! Holt kdo umí, umí A to ještě musím na Zuzku bonznout, že kromě focení zvládala dopřávat na střídačku Kajce a Tališovi držkovanou na figuranta My ostatní čučkaři se můžem jít akorát tak klózat

13.11.2007 09:00

lmusa napsal(a):

Fotky ze srazíku se povedly

Dámy, hlásím 30 cm nádherné sypkého snížku Pesani si ho užívají

13.11.2007 09:13

eavy napsal(a):
Fotky ze srazíku se povedly

Dámy, hlásím 30 cm nádherné sypkého snížku Pesani si ho užívají

Hlásím, že u nás - Plzeň sever - to vypadá jako u Nadi na dvorečku - akorát jsou jak prasata - Audry promiň - asi úplně všici.
I když je fakt, že cca před pěti minutami začalo docela dost sněžit - otázka- zda se to přemění opět na bahno, nebo to vyrží a udělám z těch prasat psy - též potřebuji jednu na sobotu vypulírovat - akorát se mi lépe vejde do vany i do postele
Jinak malej Herbík je super příšerka, už se těším, až ho uvidím na vlastní oči.
Ostatní fota ze srazu samozřejmě též chválím

13.11.2007 09:44

monika s napsal(a):
Hlásím, že u nás - Plzeň sever - to vypadá jako u Nadi na dvorečku - akorát jsou jak prasata - Audry promiň - asi úplně všici.
I když je fakt, že cca před pěti minutami začalo docela dost sněžit - otázka- zda se to přemění opět na bahno, nebo to vyrží a udělám z těch prasat psy - též potřebuji jednu na sobotu vypulírovat - akorát se mi lépe vejde do vany i do postele

Moniko, co to je za fešáka nebo snad fešandu?

13.11.2007 13:51

monika s napsal(a):

Moniko - tak to jsem ráda , že v tom hnusu nejsem sama
A "dáma" Odry se nemůže urazit , páč máš 100% pravdu o prasátku
a na očistnou sobotní koupel se teda opravdu moooc těším

13.11.2007 17:54

nada napsal(a):
Moniko - tak to jsem ráda , že v tom hnusu nejsem sama
A "dáma" Odry se nemůže urazit , páč máš 100% pravdu o prasátku
a na očistnou sobotní koupel se teda opravdu moooc těším

Alko co kecánkáš, máš fotky hezčí než já. Naďo máš to dobře vymyšlené, tak dej pak vědět, jak jste si koupel užily A Číro je fakt srandovní

14.11.2007 09:19

lmusa napsal(a):

Za poslední týden napadlo víc sněhu, než loni za celou zimu. Jestli to takhle půjde dál, budeme zase bez plotů .

14.11.2007 12:47

pvc napsal(a):
Za poslední týden napadlo víc sněhu, než loni za celou zimu. Jestli to takhle půjde dál, budeme zase bez plotů .

Petro já bych teda brala radši čistý bílý sníh než déšť a bahno co tu máme. a myslím, že takových nás je víc, co Naďo?

14.11.2007 13:55

susan napsal(a):
Petro já bych teda brala radši čistý bílý sníh než déšť a bahno co tu máme. a myslím, že takových nás je víc, co Naďo?

No tak to je jasný, že než čuňačinky v bahně se mi víc líbí řádění ve sněhu. Jenže všeho moc škodí. Vůbec u nás - když se opravdu zadaří, tak musím všechno tahat kilák a půl od auta. Navíc do kopce. Takže přeprava masa se stává noční můrou (obzvlášť, když toho je ke 100 kg).
Detail Anuše, trénující na miss vánoční stromeček

14.11.2007 14:47

pvc napsal(a):
No tak to je jasný, že než čuňačinky v bahně se mi víc líbí řádění ve sněhu. Jenže všeho moc škodí. Vůbec u nás - když se opravdu zadaří, tak musím všechno tahat kilák a půl od auta. Navíc do kopce. Takže přeprava masa se stává noční můrou (obzvlášť, když toho je ke 100 kg).
Detail Anuše, trénující na miss vánoční stromeček

Se Zuzkou naprosto souhlasím A od Petry to beru jako velkou provokaci .
Tady sice sněží ,ale udrží se to maximálně na střeše

15.11.2007 12:21

nada napsal(a):
Se Zuzkou naprosto souhlasím A od Petry to beru jako velkou provokaci .
Tady sice sněží ,ale udrží se to maximálně na střeše

No tak já to teda taky beru jako provokaci. Zrovna dneska, kdy jsme ráno přivezli slámu - vynikající, když jí má člověk volně loženou a musí ji nějak dostat třičtvrtěmetrovou vrstvou těžkého sněhu k baráku . Ale první sníh prý podle jednoho starousedlíka vydrží maximálně jednou za 15 let , tak už se těším na ty záplavy. Jinak je to samozřejmě bezva, s tím bordelem v dešti se to nedá srovnávat.

17.11.2007 19:38

pvc napsal(a):
No tak já to teda taky beru jako provokaci. Zrovna dneska, kdy jsme ráno přivezli slámu - vynikající, když jí má člověk volně loženou a musí ji nějak dostat třičtvrtěmetrovou vrstvou těžkého sněhu k baráku . Ale první sníh prý podle jednoho starousedlíka vydrží maximálně jednou za 15 let , tak už se těším na ty záplavy. Jinak je to samozřejmě bezva, s tím bordelem v dešti se to nedá srovnávat.

Ahoj, chci se zeptat co děláte když potkáte někoho tak nezodpovědného když pustí během hodiny dvakrát psa volně po vsi a jdete na prochajdu?Páníček si poprví chytil, zřejmě zavřel nebo snad hned na to zase pustil jen jsem přešla kousek dál.Chodím s oběma pesotama....Mám od Geryho modřiny a spálené ruce!!!Ten malej volně pobíhající hafan za náma cupkal až k domovuNejhorší je,že je to vina nezodpovědného majitele.A ještě horší,že příště z něj může bejt dva ještě delší jezevčíci.Jak v takové krizové situaci jednáte?

17.11.2007 19:56

stefifrend napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat co děláte když potkáte někoho tak nezodpovědného když pustí během hodiny dvakrát psa volně po vsi a jdete na prochajdu?Páníček si poprví chytil, zřejmě zavřel nebo snad hned na to zase pustil jen jsem přešla kousek dál.Chodím s oběma pesotama....Mám od Geryho modřiny a spálené ruce!!!Ten malej volně pobíhající hafan za náma cupkal až k domovuNejhorší je,že je to vina nezodpovědného majitele.A ještě horší,že příště z něj může bejt dva ještě delší jezevčíci.Jak v takové krizové situaci jednáte?

Do prčic, když potřebuju radu, tu zrovna nikdo není.Kdepak všichní jste?

18.11.2007 15:35

nada napsal(a):
LETŇANY Batir

Agripka - CAJC - Gratulujeme

18.11.2007 15:37

nada napsal(a):
Agripka - CAJC - Gratulujeme

Akbar BADOZA VN1

18.11.2007 15:39

nada napsal(a):
Akbar BADOZA VN1

Opál Lištička

18.11.2007 15:43

nada napsal(a):
Cynthia BB

Anuška BADOZA

18.11.2007 16:07

nada napsal(a):
Anuška BADOZA

Naďo, fotky jsou naprosto úžasný, máš novej foťák, nebo tam bylo tolik světla? Jo a gratulujůůůůů

18.11.2007 16:38

lmusa napsal(a):

Verčo , foťák stejnej ,ale asi jsem byla dnes šikovnější

18.11.2007 19:22

nada napsal(a):
Verčo , foťák stejnej ,ale asi jsem byla dnes šikovnější

Posunu Kavkazany.
jedna fotka Batira Rama Gele

18.11.2007 19:23

kati napsal(a):
Posunu Kavkazany.
jedna fotka Batira Rama Gele

Batir a Berenis

19.11.2007 20:39

kati napsal(a):
Batir a Berenis

Ahoj, gratuluju k výsledkum z výstavy.Máte krásný pesany Lidičky náhubky takový ty lepší ty černý kupujete kde?Víte o nich někde na netu?Máte na hafany nějaký specielní,který sedí?Nebo máte přímo na plemeno KPP?Děkuji za případné rady

19.11.2007 23:24

stefifrend napsal(a):
Ahoj, gratuluju k výsledkum z výstavy.Máte krásný pesany Lidičky náhubky takový ty lepší ty černý kupujete kde?Víte o nich někde na netu?Máte na hafany nějaký specielní,který sedí?Nebo máte přímo na plemeno KPP?Děkuji za případné rady

Výborný jsou náhubky na RTW .koupit se daji v kdejakém zveráku nebo objednat .

20.11.2007 16:33

nada napsal(a):
Výborný jsou náhubky na RTW .koupit se daji v kdejakém zveráku nebo objednat .

Zdravím a děkuju,za odpověd´.To kupujete na kluka nebo na holku?U nás tu totiž zveráč není Přijdou mi lepší takový ty černý asi jsou něčím potažený?Snad i kvalitnější?

21.11.2007 16:50

stefifrend napsal(a):
Zdravím a děkuju,za odpověd´.To kupujete na kluka nebo na holku?U nás tu totiž zveráč není Přijdou mi lepší takový ty černý asi jsou něčím potažený?Snad i kvalitnější?

Ahoj, zdravím všechny přítomné.Kdepak všichni jste?Vždycky všichni přijdou když já už večer odpadnu

21.11.2007 17:23

lmusa napsal(a):

U Desenského je nový kavkazan, mrkněte na Kavkazany v nouzi jestli někdo nepoznáte svůj odchov, hafan je s PP (je v uchu tetován).

21.11.2007 17:34

kaca napsal(a):
U Desenského je nový kavkazan, mrkněte na Kavkazany v nouzi jestli někdo nepoznáte svůj odchov, hafan je s PP (je v uchu tetován).

Málinkej je mi ho líto.Má moc pěknou barvu a smutně na té fotce kouká.Snad se ho ujme někdo hodně brzy aby nestrádal.Já k dětěem už tři a navíc takhle velkýho...to by asi nešlo.To nejde aby zjistili tetování a nechali si zjistit chovatele na čmku?

21.11.2007 20:54

stefifrend napsal(a):
Málinkej je mi ho líto.Má moc pěknou barvu a smutně na té fotce kouká.Snad se ho ujme někdo hodně brzy aby nestrádal.Já k dětěem už tři a navíc takhle velkýho...to by asi nešlo.To nejde aby zjistili tetování a nechali si zjistit chovatele na čmku?

tak něco pro zpestření

21.11.2007 20:55

nada napsal(a):
tak něco pro zpestření

21.11.2007 21:39

nada napsal(a):

díky za Akara v novém domově, koukám, že je z něj kavkaz domácí . Jak zvládl cestu?

21.11.2007 21:55

stana zem napsal(a):
díky za Akara v novém domově, koukám, že je z něj kavkaz domácí . Jak zvládl cestu?

Zdravím celou cestu se vezl na klíně a byl nejhodnější miminko na světě

21.11.2007 22:10

nada napsal(a):
Zdravím celou cestu se vezl na klíně a byl nejhodnější miminko na světě

Já mu taky domlouvala, aby si zlobení nechal až domů. Ze začátku, že má být hodný.

21.11.2007 22:21

lmusa napsal(a):

Tak to jo , už si i doma zavrčel , takže je to pravda

22.11.2007 05:28

nada napsal(a):
Tak to jo , už si i doma zavrčel , takže je to pravda

Nad´o Vy jste měla děti?Ani jsem nevěděla.Jsou moc hezcí,vlci to je moje krevní skupina Pak se mi líbí ještě rezavý podklad s tmavou Ten co je u pana Desenského je moc hezký

22.11.2007 11:08

stefifrend napsal(a):
Nad´o Vy jste měla děti?Ani jsem nevěděla.Jsou moc hezcí,vlci to je moje krevní skupina Pak se mi líbí ještě rezavý podklad s tmavou Ten co je u pana Desenského je moc hezký

Ahojky, gratulace všem co bodovali v Letňanech a Naďoooo, jak to, že Audrey nepózovala? Ještě že to agripka zachránila. Nakonec jsi z ní to bláto nedostala nebo co?? A toho malýho sis vezla k sobě domů?

22.11.2007 11:14

lmusa napsal(a):

Ahojky dámy
Naďo prosím, jak jsi tu psala, že nej jsou náhubky na RTW, tak Bredíkovi je? Já totiž marně sháním náhubky pro kluky. Ještě než jim narostly papule, tak měli náhubky po holkách (NO-pes). Pro Báru se mi podařilo sehnat úplně náhodou úplně supráckej náhubek, ale od té doby štěstí nemám...

22.11.2007 15:23

eavy napsal(a):
Ahojky dámy
Naďo prosím, jak jsi tu psala, že nej jsou náhubky na RTW, tak Bredíkovi je? Já totiž marně sháním náhubky pro kluky. Ještě než jim narostly papule, tak měli náhubky po holkách (NO-pes). Pro Báru se mi podařilo sehnat úplně náhodou úplně supráckej náhubek, ale od té doby štěstí nemám...

Ahojky všem
Zuzko Odry jsem sice "vyprala " , ale hárá tak hodně , že jsem neměla odvahu ji vzít s sebou , takže zustala doma . No aspon CAJCik zůstal v rodině
Verčo na Breda mám koš na Šarplanince a na holky mám tak nějak co podědily co se za ta léta doma nashromáždilo :-))) .Ale od lidí vím ,že se RTW hodně používá.

a štěnátka jsem neměla , to jsem byla na návštěvě

22.11.2007 15:40

nada napsal(a):
Ahojky všem
Zuzko Odry jsem sice "vyprala " , ale hárá tak hodně , že jsem neměla odvahu ji vzít s sebou , takže zustala doma . No aspon CAJCik zůstal v rodině
Verčo na Breda mám koš na Šarplanince a na holky mám tak nějak co podědily co se za ta léta doma nashromáždilo :-))) .Ale od lidí vím ,že se RTW hodně používá.

To se chudina "prala" jen tak zbůhdarma? To musela být vděčná. A nenapínej, dovezla sis to štěndo dom nebo ne?

22.11.2007 15:46

nada napsal(a):
Ahojky všem

Naďo, moc díky

22.11.2007 18:31

eavy napsal(a):
Naďo, moc díky

Jdu vás pozdravit Já budu mět štěňátka asi v únoru,malý šicíChci si nechat doma holku

23.11.2007 12:01

susan napsal(a):
To se chudina "prala" jen tak zbůhdarma? To musela být vděčná. A nenapínej, dovezla sis to štěndo dom nebo ne?

Zuzko - no aposn Odry vypadá zase jako pes
a já tě napínala ??
Nééé pejsek neni muj , byla jsem pro něj s kamarádem

24.11.2007 16:26

lmusa napsal(a):

tak jak bylo v Žižicích ???

sejtanova smecka

24.11.2007 17:42
sejtanova smecka

nada napsal(a):
tak jak bylo v Žižicích ???

Hezky

sejtanova smecka

24.11.2007 17:45
sejtanova smecka

sejtanova smecka napsal(a):
Hezky

Skoro bych řekla, že moc hezky

25.11.2007 07:24

Skoro bych řekla, že moc hezky

Tak to je fajn - a co nějaký foto pokračování ?? By nebylo ??

sejtanova smecka

25.11.2007 07:52
sejtanova smecka

nada napsal(a):
Tak to je fajn - a co nějaký foto pokračování ?? By nebylo ??

bohužel

25.11.2007 08:05

bohužel

tak to jsi teda zklamala

sejtanova smecka

25.11.2007 08:09
sejtanova smecka

nada napsal(a):
tak to jsi teda zklamala

já vím, poslední dobou nejsem jako fotograf moc funkční

25.11.2007 08:57

já vím, poslední dobou nejsem jako fotograf moc funkční

Jano,
aspoň jméno toho svého mimča bys mohla prozradit, když už jsi dala fotku

25.11.2007 09:08

lmusa napsal(a):

Líbo - že by Gejzír ??

25.11.2007 09:11

nada napsal(a):
Líbo - že by Gejzír ??

Ahoj Naďo, Jana je tajemná jako hrad v Karpatech, ale snad nám to prozradí

sejtanova smecka

25.11.2007 09:36
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
Ahoj Naďo, Jana je tajemná jako hrad v Karpatech, ale snad nám to prozradí

Líbo, ani ne tak tajemná, jako sklerotická Ano, je to Gejzír nebo-li Maxík :-)

25.11.2007 09:38

Líbo, ani ne tak tajemná, jako sklerotická Ano, je to Gejzír nebo-li Maxík :-)

Aha, tak to jo No, on vypadal jako "maxipes" už na speciálce ve Zbraslavi

sejtanova smecka

25.11.2007 09:43
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
Aha, tak to jo No, on vypadal jako "maxipes" už na speciálce ve Zbraslavi

Měli ho přejmenovat na Fíka, ten taky rostl víc do šířky než do výšky

25.11.2007 09:48

Měli ho přejmenovat na Fíka, ten taky rostl víc do šířky než do výšky

Mi se cvalíci líbi

sejtanova smecka

25.11.2007 09:51
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
Mi se cvalíci líbi

Fakt? Tak to by jsi si Maxíka zamilovala

25.11.2007 09:56

Fakt? Tak to by jsi si Maxíka zamilovala

Jo fakt. Na té speciálce jak jsem ho viděla, byl nadýchaný jako cukrová vata a taky tak pěkně kulaťoučký

25.11.2007 10:07

lmusa napsal(a):

tak jste se hezky rozjely :-) a jak je na Moravě Líbo ?? tady zrovna sněžoprší , takže ty naši pracovní hafani jsou taky jak bahňáčci

sejtanova smecka

25.11.2007 10:09
sejtanova smecka

nada napsal(a):
tak jste se hezky rozjely :-) a jak je na Moravě Líbo ?? tady zrovna sněžoprší , takže ty naši pracovní hafani jsou taky jak bahňáčci

Tak u nás je to podobné

25.11.2007 10:18

nada napsal(a):

U nás od noci prší. Teda už ne tak moc jako v noci, ale i tak je to hnusné

25.11.2007 20:42

lmusa napsal(a):
U nás od noci prší. Teda už ne tak moc jako v noci, ale i tak je to hnusné

Jani, moc pěkný medvídek
Hlásím, u nás plus 5 a sníh v prčicích

26.11.2007 13:15

eavy napsal(a):
Jani, moc pěkný medvídek
Hlásím, u nás plus 5 a sníh v prčicích

Áč v Žižicích jsem nebyla posílám pár fotek od tajného obdivovatele KAO
Tajana Lištička