lmusa
napsal(a):
Věříte někdo, že ještě dnes v poledne bylo v OV na srazu takové nádherné počasí?
Než jsme dorazili domů, tak už jsme tomu nevěřili ani my!
dargan
napsal(a):
Věříte někdo, že ještě dnes v poledne bylo v OV na srazu takové nádherné počasí?
Ahoj tady sněželo od pátečního poledne až do dnešního rána-dopoledne.Dneksa po obědě začalo lejt a fičet všechen sníh je pryč jen rybník na dvorku a zahrádce
jsem sebírala bobky po hafanech v holínkách
Ráda bych se zase podívala mezi lidičky stejného postižení
Jinak posílám pozdrav všem později příchozím
lmusa
napsal(a):
Ahoj holky - teda vy jste měli zase srazík , to teda závidím,já tvrdla v práci
A jinak počasí je u nás veeeelmi bahnivé,ráno byl snížek ,ale celej den lilo a je to teda ne na holinky ,ale na brodičky
.Jestli to bude přetrvávat celej tejden , tak místo s Odry pojedu do Letňan s bahnitou koulí
cipalka

dargan
napsal(a):
Dášo, kdo nevěří, do Ostravy ať běží
Batyr "Sedlár"
cipalka

cipalka
napsal(a):
Dášo, kdo nevěří, do Ostravy ať běží
Batyr "Sedlár"
Jeden téměř spící hrdobec Talísek
cipalka

cipalka
napsal(a):
Jeden téměř spící hrdobec Talísek
Kajka - otrávená neustálým Cipískovým obtěžováním
cipalka

cipalka
napsal(a):
Kajka - otrávená neustálým Cipískovým obtěžováním
Embada ŠS
cipalka

cipalka
napsal(a):
Embada ŠS
Drsoň Nagy alias Škubánek alias Amulet Zlatá fontána
nada
napsal(a):
A jinak počasí je u nás veeeelmi bahnivé,ráno byl snížek ,ale celej den lilo a je to teda ne na holinky ,ale na brodičky
.Jestli to bude přetrvávat celej tejden , tak místo s Odry pojedu do Letňan s bahnitou koulí
Jasně, srazík byl, a kavkazí krasavci dnes měli početní převahu
!
cipalka

cipalka
napsal(a):
Drsoň Nagy alias Škubánek alias Amulet Zlatá fontána
A toť vše. Zbytek fotek mám bohužel na výšku a vždycky se mně to tady zobrazí v nějaké šílené podobě...
A jeden tuplovanej vítěznej zrzavec na závěr
cipalka

nada
napsal(a):
Cipuldovi převeliká gratulace
a super fota
Naďo, díky, vyřídíme a zdravíme všechny Kocíkovic bahnité koule
dargan
napsal(a):
!
Aron z Brosikova - dnešní vítěz juniorhandlingu
dargan
napsal(a):
!
Cageri z DD
nada
napsal(a):
Citeli z DD
nada
napsal(a):
a poslední z DD - naše Colinečka
cipalka

dargan
napsal(a):
a poslední z DD - naše Colinečka
Dargánci by měli získávat nějaké speciální ocenění coby nejpočetnější chovatelská skupina
cipalka

nada
napsal(a):
Dáša je koukám profi fotograf na svém na svém místě
A Alko - nevím čím to je ,ale bahnitá koule je jen Odry ostatní členi jsou čisťounký i když nevím jak to dělají
Naďo, esli vony náhodou ostatní bahnité koule nepřemisťují potají své bahno na chudáka Cvakajdu a pak dělaj machry, že oni sou čistí jak slovo Bóži a ona je jak čunče... No? Chudák malá...
nada
napsal(a):
Dáša je koukám profi fotograf na svém na svém místě
A Alko - nevím čím to je ,ale bahnitá koule je jen Odry ostatní členi jsou čisťounký i když nevím jak to dělají
Naďo tak žádný profi ze mě néééni, dneska prý (dle mé drahé polovičky) tak leda profi zapomětlivá drbna!
A Audry že je bahňačka? Asi ví, že ji ve svých volných chvílích děsně ráda vyčesáváš
dargan
napsal(a):
Naďo tak žádný profi ze mě néééni, dneska prý (dle mé drahé polovičky) tak leda profi zapomětlivá drbna!
A Audry že je bahňačka? Asi ví, že ji ve svých volných chvílích děsně ráda vyčesáváš
Zdravím z Liberce, nám tady dnes nasněžilo, takže se mimina konečně očistili z toho bláta.
stana zem
napsal(a):
Zdravím z Liberce, nám tady dnes nasněžilo, takže se mimina konečně očistili z toho bláta.
Všude ochutnávají svatomartinské víno, naše mimča právě likvidují zbytky vína na zahradě
stana zem
napsal(a):
Všude ochutnávají svatomartinské víno, naše mimča právě likvidují zbytky vína na zahradě
A ještě kytičky likvidují. No, Petr slíbil ohrádku, aby nic nezničili a nějak ji nestihl udělat
pvc
napsal(a):
Téda, nádherné fotky ze srazíku, gratulujeme bratránkovi Cipískovi! My už máme nad Libercem skoro půl metru sněhu a momentálně nádherně sněží. Takže nějak netuším, jak se dostanu z práce dom.
Ahojky
Sníh teda všem závidím,protože u nás je to neuvěřilnééé
nada
napsal(a):
No , ale pochybuju , že do neděle uschne
Ahoj všemNaďo gratuluju, to chci vidět, jak to z ní dostaneš
Ještě pár fotek ze srazu. Cipísek
nada
napsal(a):
Batir Azijský medved
nada
napsal(a):
Colinka s paničkou
nada
napsal(a):
Cipi trénoval i na výstavy, aby to příště zase všem nandal
nada
napsal(a):
A pózoval s paničkou
nada
napsal(a):
Vztekloun Ťapec
nada
napsal(a):
Kajka s Aronkem
nada
napsal(a):
A se známým neodbytným erotomanem Cipískem
nada
napsal(a):
Návštěvník Číro Herbík
nada
napsal(a):
A na závěr K+T pod svým oblíbeným stromem Podobnost s fotkou z minulého srazu je čistě náhodná
cipalka

nada
napsal(a):
Zuzko , já už to mám vymyšlený - v sobotu jde Odry pod sprchu a pod peřinu a v neděli ráno rovnou do auta
A pěkný fota !!! Paráda
Zuzo, fotky jsou fakt prďácký!!!!!!! Holt kdo umí, umí
A to ještě musím na Zuzku bonznout, že kromě focení zvládala dopřávat na střídačku Kajce a Tališovi držkovanou na figuranta
My ostatní čučkaři se můžem jít akorát tak klózat
eavy
napsal(a):
Fotky ze srazíku se povedly
Dámy, hlásím 30 cm nádherné sypkého snížku Pesani si ho užívají
Hlásím, že u nás - Plzeň sever - to vypadá jako u Nadi na dvorečku - akorát jsou jak prasata - Audry promiň - asi úplně všici.
I když je fakt, že cca před pěti minutami začalo docela dost sněžit - otázka- zda se to přemění opět na bahno, nebo to vyrží a udělám z těch prasat psy - též potřebuji jednu na sobotu vypulírovat - akorát se mi lépe vejde do vany i do postele
Jinak malej Herbík je super příšerka, už se těším, až ho uvidím na vlastní oči.
Ostatní fota ze srazu samozřejmě též chválím
monika s
napsal(a):
Hlásím, že u nás - Plzeň sever - to vypadá jako u Nadi na dvorečku - akorát jsou jak prasata - Audry promiň - asi úplně všici.
I když je fakt, že cca před pěti minutami začalo docela dost sněžit - otázka- zda se to přemění opět na bahno, nebo to vyrží a udělám z těch prasat psy - též potřebuji jednu na sobotu vypulírovat - akorát se mi lépe vejde do vany i do postele
Moniko, co to je za fešáka nebo snad fešandu?
monika s
napsal(a):
Moniko - tak to jsem ráda , že v tom hnusu nejsem sama
A "dáma" Odry se nemůže urazit , páč máš 100% pravdu o prasátku
a na očistnou sobotní koupel se teda opravdu moooc těším
nada
napsal(a):
Moniko - tak to jsem ráda , že v tom hnusu nejsem sama
A "dáma" Odry se nemůže urazit , páč máš 100% pravdu o prasátku
a na očistnou sobotní koupel se teda opravdu moooc těším
Alko co kecánkáš, máš fotky hezčí než já. Naďo máš to dobře vymyšlené, tak dej pak vědět, jak jste si koupel užily A Číro je fakt srandovní
lmusa
napsal(a):
Za poslední týden napadlo víc sněhu, než loni za celou zimu. Jestli to takhle půjde dál, budeme zase bez plotů .
susan
napsal(a):
Petro já bych teda brala radši čistý bílý sníh než déšť a bahno co tu máme. a myslím, že takových nás je víc, co Naďo?
No tak to je jasný, že než čuňačinky v bahně se mi víc líbí řádění ve sněhu. Jenže všeho moc škodí. Vůbec u nás - když se opravdu zadaří, tak musím všechno tahat kilák a půl od auta. Navíc do kopce. Takže přeprava masa se stává noční můrou (obzvlášť, když toho je ke 100 kg).
Detail Anuše, trénující na miss vánoční stromeček
pvc
napsal(a):
No tak to je jasný, že než čuňačinky v bahně se mi víc líbí řádění ve sněhu. Jenže všeho moc škodí. Vůbec u nás - když se opravdu zadaří, tak musím všechno tahat kilák a půl od auta. Navíc do kopce. Takže přeprava masa se stává noční můrou (obzvlášť, když toho je ke 100 kg).
Detail Anuše, trénující na miss vánoční stromeček
Se Zuzkou naprosto souhlasím A od Petry to beru jako velkou provokaci
.
Tady sice sněží ,ale udrží se to maximálně na střeše
nada
napsal(a):
Se Zuzkou naprosto souhlasím A od Petry to beru jako velkou provokaci
.
Tady sice sněží ,ale udrží se to maximálně na střeše
No tak já to teda taky beru jako provokaci. Zrovna dneska, kdy jsme ráno přivezli slámu - vynikající, když jí má člověk volně loženou a musí ji nějak dostat třičtvrtěmetrovou vrstvou těžkého sněhu k baráku . Ale první sníh prý podle jednoho starousedlíka vydrží maximálně jednou za 15 let
, tak už se těším na ty záplavy. Jinak je to samozřejmě bezva, s tím bordelem v dešti se to nedá srovnávat
.
pvc
napsal(a):
No tak já to teda taky beru jako provokaci. Zrovna dneska, kdy jsme ráno přivezli slámu - vynikající, když jí má člověk volně loženou a musí ji nějak dostat třičtvrtěmetrovou vrstvou těžkého sněhu k baráku . Ale první sníh prý podle jednoho starousedlíka vydrží maximálně jednou za 15 let
, tak už se těším na ty záplavy. Jinak je to samozřejmě bezva, s tím bordelem v dešti se to nedá srovnávat
.
Ahoj, chci se zeptat co děláte když potkáte někoho tak nezodpovědného když pustí během hodiny dvakrát psa volně po vsi a jdete na prochajdu?Páníček si poprví chytil, zřejmě zavřel nebo snad hned na to zase pustil jen jsem přešla kousek dál.Chodím s oběma pesotama....Mám od Geryho modřiny a spálené ruce!!!Ten malej volně pobíhající hafan za náma cupkal až k domovuNejhorší je,že je to vina nezodpovědného majitele.A ještě horší,že příště z něj může bejt dva ještě delší jezevčíci.Jak v takové krizové situaci jednáte?
stefifrend
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat co děláte když potkáte někoho tak nezodpovědného když pustí během hodiny dvakrát psa volně po vsi a jdete na prochajdu?Páníček si poprví chytil, zřejmě zavřel nebo snad hned na to zase pustil jen jsem přešla kousek dál.Chodím s oběma pesotama....Mám od Geryho modřiny a spálené ruce!!!Ten malej volně pobíhající hafan za náma cupkal až k domovuNejhorší je,že je to vina nezodpovědného majitele.A ještě horší,že příště z něj může bejt dva ještě delší jezevčíci.Jak v takové krizové situaci jednáte?
Do prčic, když potřebuju radu, tu zrovna nikdo není.Kdepak všichní jste?
nada
napsal(a):
Verčo , foťák stejnej ,ale asi jsem byla dnes šikovnější
Posunu Kavkazany.
jedna fotka Batira Rama Gele
kati
napsal(a):
Posunu Kavkazany.
jedna fotka Batira Rama Gele
Batir a Berenis
stefifrend
napsal(a):
Ahoj, gratuluju k výsledkum z výstavy.Máte krásný pesany Lidičky náhubky takový ty lepší ty černý kupujete kde?Víte o nich někde na netu?Máte na hafany nějaký specielní,který sedí?Nebo máte přímo na plemeno KPP?Děkuji za případné rady
Výborný jsou náhubky na RTW .koupit se daji v kdejakém zveráku nebo objednat .
stefifrend
napsal(a):
Zdravím a děkuju,za odpověd´.To kupujete na kluka nebo na holku?U nás tu totiž zveráč není
Přijdou mi lepší takový ty černý asi jsou něčím potažený?Snad i kvalitnější?
Ahoj, zdravím všechny přítomné.Kdepak všichni jste?Vždycky všichni přijdou když já už večer odpadnu
kaca
napsal(a):
U Desenského je nový kavkazan, mrkněte na Kavkazany v nouzi jestli někdo nepoznáte svůj odchov, hafan je s PP (je v uchu tetován).
Málinkej je mi ho líto.Má moc pěknou barvu a smutně na té fotce kouká.Snad se ho ujme někdo hodně brzy aby nestrádal.Já k dětěem už tři a navíc takhle velkýho...to by asi nešlo.To nejde aby zjistili tetování a nechali si zjistit chovatele na čmku?
stefifrend
napsal(a):
Málinkej je mi ho líto.Má moc pěknou barvu a smutně na té fotce kouká.Snad se ho ujme někdo hodně brzy aby nestrádal.Já k dětěem už tři a navíc takhle velkýho...to by asi nešlo.To nejde aby zjistili tetování a nechali si zjistit chovatele na čmku?
tak něco pro zpestření
stefifrend
napsal(a):
Nad´o Vy jste měla děti?Ani jsem nevěděla.Jsou moc hezcí,vlci to je moje krevní skupina
Pak se mi líbí ještě rezavý podklad s tmavou
Ten co je u pana Desenského je moc hezký
Ahojky, gratulace všem co bodovali v Letňanech a Naďoooo, jak to, že Audrey nepózovala? Ještě že to agripka zachránila. Nakonec jsi z ní to bláto nedostala nebo co??
A toho malýho sis vezla k sobě domů?
lmusa
napsal(a):
Ahojky dámy
Naďo prosím, jak jsi tu psala, že nej jsou náhubky na RTW, tak Bredíkovi je? Já totiž marně sháním náhubky pro kluky. Ještě než jim narostly papule, tak měli náhubky po holkách (NO-pes). Pro Báru se mi podařilo sehnat úplně náhodou úplně supráckej náhubek, ale od té doby štěstí nemám...
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy
Naďo prosím, jak jsi tu psala, že nej jsou náhubky na RTW, tak Bredíkovi je? Já totiž marně sháním náhubky pro kluky. Ještě než jim narostly papule, tak měli náhubky po holkách (NO-pes). Pro Báru se mi podařilo sehnat úplně náhodou úplně supráckej náhubek, ale od té doby štěstí nemám...
Ahojky všem
Zuzko Odry jsem sice "vyprala " , ale hárá tak hodně , že jsem neměla odvahu ji vzít s sebou , takže zustala doma . No aspon CAJCik zůstal v rodině
Verčo na Breda mám koš na Šarplanince a na holky mám tak nějak co podědily co se za ta léta doma nashromáždilo :-))) .Ale od lidí vím ,že se RTW hodně používá.
a štěnátka jsem neměla , to jsem byla na návštěvě
nada
napsal(a):
Ahojky všem
Zuzko Odry jsem sice "vyprala " , ale hárá tak hodně , že jsem neměla odvahu ji vzít s sebou , takže zustala doma . No aspon CAJCik zůstal v rodině
Verčo na Breda mám koš na Šarplanince a na holky mám tak nějak co podědily co se za ta léta doma nashromáždilo :-))) .Ale od lidí vím ,že se RTW hodně používá.
To se chudina "prala" jen tak zbůhdarma? To musela být vděčná. A nenapínej, dovezla sis to štěndo dom nebo ne?
nada
napsal(a):
Ahojky všem
Naďo, moc díky
sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka

nada
napsal(a):
Tak to je fajn - a co nějaký foto pokračování ?? By nebylo ??
bohužel
sejtanova smecka

nada
napsal(a):
tak to jsi teda zklamala
já vím, poslední dobou nejsem jako fotograf moc funkční
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Ahoj Naďo, Jana je tajemná jako hrad v Karpatech, ale snad nám to prozradí
Líbo, ani ne tak tajemná, jako sklerotická Ano, je to Gejzír nebo-li Maxík :-)
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Aha, tak to jo No, on vypadal jako "maxipes" už na speciálce ve Zbraslavi
Měli ho přejmenovat na Fíka, ten taky rostl víc do šířky než do výšky
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Mi se cvalíci líbi
Fakt? Tak to by jsi si Maxíka zamilovala
sejtanova smecka

nada
napsal(a):
tak jste se hezky rozjely :-) a jak je na Moravě Líbo ?? tady zrovna sněžoprší , takže ty naši pracovní hafani jsou taky jak bahňáčci
Tak u nás je to podobné
eavy
napsal(a):
Jani, moc pěkný medvídek
Hlásím, u nás plus 5 a sníh v prčicích
Áč v Žižicích jsem nebyla posílám pár fotek od tajného obdivovatele KAO
Tajana Lištička
nada
napsal(a):
Áč v Žižicích jsem nebyla posílám pár fotek od tajného obdivovatele KAO
Tajana Lištička
Neregistrovaný uživatel