Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2007 21:15

Dobrý večír!Dobrý den!
Mám takový dotaz: Máme 3,5 letého bišonka a sem tam mu křupnou klouby (při utírání tlapek, když skočí na postel, při hraní...). co stím? Máme zajít za vetem?Co když ho bude chtít zrengenovat či vzít krev?Chce to asi nějaký přípravek na chrupavky,že?Popřípadě jaký?Poraďte.Díky

12.11.2007 07:32

kook napsal(a):
Dobrý večír!Dobrý den!
Mám takový dotaz: Máme 3,5 letého bišonka a sem tam mu křupnou klouby (při utírání tlapek, když skočí na postel, při hraní...). co stím? Máme zajít za vetem?Co když ho bude chtít zrengenovat či vzít krev?Chce to asi nějaký přípravek na chrupavky,že?Popřípadě jaký?Poraďte.Díky

Co když ho bude chtít zrengenovat či vzít krev
Tak to budete muset zaplatit.

Chce to asi nějaký přípravek na chrupavky,že
Nejlépe Alavis.

12.11.2007 13:48

mucholabka napsal(a):

Nejlépe Alavis.

proc nejlepe alavis, co takhle chassoton nebo caniviton? v cem je lepsi alavis nez ostatni?

12.11.2007 19:35

mucholabka napsal(a):

Nejlépe Alavis.

To já vím,že to budu muset zaplatit.Mě šlo o to, zda to není nějak zbytečné, zda to jde i bez těchto procedur něco preventivně nasadit.

12.11.2007 20:50

kook napsal(a):
To já vím,že to budu muset zaplatit.Mě šlo o to, zda to není nějak zbytečné, zda to jde i bez těchto procedur něco preventivně nasadit.

Promiň, musela jsem si rýpnout.

Alavis...po zkušenostech s fenou NO s DKK 3/4 a degenerativní myelitidou, výrůstky na páteři a kolem kyčelních kloubů, s těžkou artrózou, na něj nedám dopustit, zkoušela jsem kde co, u nás fungoval nejlépe.

Které kloubečky mu dělají potíže?

12.11.2007 23:33

kook napsal(a):
Dobrý večír!Dobrý den!

Já vím, že je to trošku vedle, ale nám takhle začala křupat dcera ve svých nějakých 16 letech. Protože zároveň chodila se skoliózou k ortopedovi, taky jsme se ptali, jestli to vadí a co proti tomu. Doktor na to, že to je vlastně takový "kosmetický" problém, že to neznamená žádné kloubní onemocnění, ani revma či cokoliv podobného, a že se to nijak léčit nemusí.
Jak jsem nakoupila, tak prodávám

14.11.2007 16:37

mucholabka napsal(a):
Promiň, musela jsem si rýpnout.

Alavis...po zkušenostech s fenou NO s DKK 3/4 a degenerativní myelitidou, výrůstky na páteři a kolem kyčelních kloubů, s těžkou artrózou, na něj nedám dopustit, zkoušela jsem kde co, u nás fungoval nejlépe.

Které kloubečky mu dělají potíže?

většinou mu křupou prsty při utírání,když přijdeme z venku. Ale myslím,že to budou asi přední. Ono to není tak časté a když to křupne,tak nevím bohužel,který kloub to byl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík