Pes v pohybu - fotosoutěž

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.1.2006 21:38

Dávejte sem fotky pejsků v pohybu a pokud se jich sejde dost, uděláme soutěž o nejlepší tři snímky, lukrativní ceny zaručit nemohu, ale dobrý pocit z pobavení lidí a ukazání svého mazlíka ano :-)

9.1.2006 09:39

dejavu napsal(a):
Dávejte sem fotky pejsků v pohybu a pokud se jich sejde dost, uděláme soutěž o nejlepší tři snímky, lukrativní ceny zaručit nemohu, ale dobrý pocit z pobavení lidí a ukazání svého mazlíka ano :-)

tak aby se to trochu rozjelo, dam sem par super mimosouteznich snimku z jinych webu

9.1.2006 09:41

dejavu napsal(a):

dalsi mimosoutezní komodor, mimochodem jeden tento krasny pes je v utulku na Slovensku v dost desnych podminkach, pokud by mu nekdo chtel pomoct, napiste mi na mail dana@dreamworx.cz, dodam podrobnosti

9.1.2006 09:43

dejavu napsal(a):
dalsi mimosoutezní komodor, mimochodem jeden tento krasny pes je v utulku na Slovensku v dost desnych podminkach, pokud by mu nekdo chtel pomoct, napiste mi na mail dana@dreamworx.cz, dodam podrobnosti

Tohle taky fotil profik, zavidim

9.1.2006 09:44

dejavu napsal(a):

Ono to není špatný nápad. Jenom si myslím, že na těchto zmenšeninách nebude nic vidět. Jenom orientačně. Nedají se zvětšit a trochu víc prohlídnout nějkýho kožicha. Bylo by to strašně neobjektivní. Ono to chce podle mě oslovit asi moderátory domluvit pravidla , velikost fotek a počet. Od kdy do kdy. Aby šly posílat hlasy a trochu bokem ne v diskuzi.Např jak se zadává nové téma jako někde nahoře.Tady by to bylo podle mě nemá smysl. A závěr by tady byl jenom hádka vyšumnění.

9.1.2006 09:50

dejavu napsal(a):

Ale toto není komondor, to je puli. Šlo o překlep, že?

9.1.2006 09:54

chibet napsal(a):
Ono to není špatný nápad. Jenom si myslím, že na těchto zmenšeninách nebude nic vidět. Jenom orientačně. Nedají se zvětšit a trochu víc prohlídnout nějkýho kožicha. Bylo by to strašně neobjektivní. Ono to chce podle mě oslovit asi moderátory domluvit pravidla , velikost fotek a počet. Od kdy do kdy. Aby šly posílat hlasy a trochu bokem ne v diskuzi.Např jak se zadává nové téma jako někde nahoře.Tady by to bylo podle mě nemá smysl. A závěr by tady byl jenom hádka vyšumnění.

Myslím, že Dajavu jde hlavně o pohlazení oka a pobavení duše, jen tak, bez cen. A pak jen časem oznámit hlasování. Přesto by to nějaké termíny chětlo. Co třeba: zasílání fotografií do konce týdne-do 15.1. a následující týden od 16.do 22.1 bude hlasováni?
...Jdu hledat v albech...

9.1.2006 09:58

dejavu napsal(a):

Jo, ještě by to chtělo nějaké hranice v počtu dodaných fotografií! Navrhuji max.3 na "přihlášenou osobu".

9.1.2006 10:40

eva nohelova napsal(a):
Ale toto není komondor, to je puli. Šlo o překlep, že?

kdepak překlep, já tyto pejsky vůbec nevídám, tak je nemám nakoukané, díky za opravu, ráda se přiučím, na Slovensku tohohle vydávali za komondora, tak mi to prislo stejne, takove chlupate, cerne, dredate kulicky :-)
Jinak mi tu opravdu neslo az tak o kvalitu, to by se ale dalo vyresit tim, ze byste si fotky dali zaroven na web a k zdejsi male pridali link s fotkou v dobre kvalite. Pokud nemate web, muzete pouzit jednoduche nahrani sem http://imageshack.us Nastavite si misto, kde mate fotku v pocitaci v tamnim prohlizeci, zmacknete tlacitko host, chvilinku pockate a ----ups! Vyplivne vam to adresu fotky, pouzijte tu posledni v ramecku s napisem direct link a tu sem dejte.
Slo mi o to probudit ve vas fotografickou vasen pro zachyceni peknych fotek psu v pohybu, pripadne malinko ctizadosti vyfotit neco lepsiho, nez se obvykle fotiva :-)

9.1.2006 10:41

dejavu napsal(a):

Takže začnu, i když jsem zjistila, že v pohybu a alespoň trochu srandovních mám velmi málo. Tedy alsepoň něco...
"Lítající pes na obraně"

9.1.2006 10:43

dejavu napsal(a):

"když jde zadní část těla jinam, nž-li chce přední část..."

9.1.2006 10:43

eva nohelova napsal(a):
Jo, ještě by to chtělo nějaké hranice v počtu dodaných fotografií! Navrhuji max.3 na "přihlášenou osobu".

ano, tri na osobu je dobry napad, fotku dejte na web a hodte link, navod mate vyse v mem prispevku a uzavirka bude za tyden. Vitezi se dostane patricne popularity i na jinych webech. A pamatujte - kdo si hraje, nezlobi :-)))

9.1.2006 10:44

dejavu napsal(a):

"Kterak ovce pásla psa"

9.1.2006 10:50

dejavu napsal(a):
kdepak překlep, já tyto pejsky vůbec nevídám, tak je nemám nakoukané, díky za opravu, ráda se přiučím, na Slovensku tohohle vydávali za komondora, tak mi to prislo stejne, takove chlupate, cerne, dredate kulicky :-)
Jinak mi tu opravdu neslo az tak o kvalitu, to by se ale dalo vyresit tim, ze byste si fotky dali zaroven na web a k zdejsi male pridali link s fotkou v dobre kvalite. Pokud nemate web, muzete pouzit jednoduche nahrani sem http://imageshack.us Nastavite si misto, kde mate fotku v pocitaci v tamnim prohlizeci, zmacknete tlacitko host, chvilinku pockate a ----ups! Vyplivne vam to adresu fotky, pouzijte tu posledni v ramecku s napisem direct link a tu sem dejte.
Slo mi o to probudit ve vas fotografickou vasen pro zachyceni peknych fotek psu v pohybu, pripadne malinko ctizadosti vyfotit neco lepsiho, nez se obvykle fotiva :-)

Jinak k predchozimu, je to puli i na Slovensku, opravili si to nebo jsem mela vzpominkovy klam. Foto zde, je v Bratislave, kdyby ho nekdo chtel http://www.slobodazvierat.sk/utulok_ba/donald_v.jpg

9.1.2006 11:16

eva nohelova napsal(a):
"Kterak ovce pásla psa"

fotka není mého psa, ale je nádherná

9.1.2006 11:25

ema napsal(a):
fotka není mého psa, ale je nádherná

Dante na coursingu v Otrokovicích.....

9.1.2006 11:48

jana dante napsal(a):
Dante na coursingu v Otrokovicích.....

Moc fotek Jima v pohybu nemám, neb nečeká , v objektivu je dost často jenom prdelka.

9.1.2006 12:27

dejavu napsal(a):

Jejda. Tak to mi se přidáme.

9.1.2006 12:28

impact napsal(a):
Jejda. Tak to mi se přidáme.

A další. Je to tedy můj pit Mafián a kamarádčin labrador Maxa.

9.1.2006 12:29

dejavu napsal(a):

hovík jako motorovej člun

9.1.2006 12:29

dejavu napsal(a):

Tak já se jdu taky pochlubit
Pokud vás mohu prosit, tak se mrkněte sem: http://sulwen.mysteria.cz/jcsoft/vidzin02.jpg Nechce se mi fotku upravovat na zdejší "umrněnou" velikost

9.1.2006 12:32

impact napsal(a):
A další. Je to tedy můj pit Mafián a kamarádčin labrador Maxa.

A Mafián ala veverka.

9.1.2006 13:08

dejavu napsal(a):

Chytáme sněhovou kouli....

9.1.2006 13:28

irena napsal(a):

sice pohyb trochu jinak ,ale hejbe se doost:-)))))))

9.1.2006 13:37

irena napsal(a):

2měsíční Sam v letu :-)

9.1.2006 13:41

nada napsal(a):
sice pohyb trochu jinak ,ale hejbe se doost:-)))))))

Nápadníci před plotem a někteří za plotem :-)

9.1.2006 13:42

janina napsal(a):

Tady nase "parta" chyta kouli. Moje je ta prostredni - devitimesicni cuba cistokrevneho voriska.

9.1.2006 13:46

iv napsal(a):
Tady nase "parta" chyta kouli. Moje je ta prostredni - devitimesicni cuba cistokrevneho voriska.

A tady pronasleduje zas jineho kamose ...

9.1.2006 13:48

janina napsal(a):

Kde máš to ucho? :-)

9.1.2006 13:49

iv napsal(a):

Týjo, to vypadá jako hodně dobrá fotka Nebyla by někde na web v "normální" velikosti. Myslím, že u téhle fotky je to zmenší hrozná škoda.

9.1.2006 14:06

zet napsal(a):
Týjo, to vypadá jako hodně dobrá fotka Nebyla by někde na web v "normální" velikosti. Myslím, že u téhle fotky je to zmenší hrozná škoda.

Tak to bohuzel nemam. Nejsem autorem tydle fotky (te cernobile ano), ale pes je to muj :-)

9.1.2006 14:12

iv napsal(a):
Tak to bohuzel nemam. Nejsem autorem tydle fotky (te cernobile ano), ale pes je to muj :-)

Já měla na mysli tu černobílou

9.1.2006 14:21

janina napsal(a):
Kde máš to ucho? :-)

Bertrám letí Na tuhle jednu fotku jsme vyplácali snad celý film (ještě za dávných časů kdy jsme neměli digitál).

9.1.2006 14:24

linda l napsal(a):
Bertrám letí Na tuhle jednu fotku jsme vyplácali snad celý film (ještě za dávných časů kdy jsme neměli digitál).

Naši chrťáci při každodenní honičce.

9.1.2006 14:25

linda l napsal(a):

Agir po svém prvním koupání v řece.

9.1.2006 14:57

impact napsal(a):
A Mafián ala veverka.

... to snad není pravda! Je fakt dobrej

9.1.2006 14:58

zet napsal(a):

Mně se taky móóóc líbí!

9.1.2006 15:08

peggyna napsal(a):
Agir po svém prvním koupání v řece.

Rvačka?

9.1.2006 15:10

zet napsal(a):

tak tu taky nemam :-)

9.1.2006 15:18

jarda c napsal(a):
hovík jako motorovej člun

Benny ve výskoku...

9.1.2006 15:39

p81 napsal(a):
Rvačka?

Z našich klubových stránek

9.1.2006 15:49

danarny napsal(a):
Z našich klubových stránek

a ještě jedna

9.1.2006 17:44

dejavu napsal(a):

Dnešní fotka. Ladný klus.

9.1.2006 18:27

dejavu napsal(a):

Tezko se mi vybira, co sem dam a navic nevim, co s tim udela zmenseni... Ale tak treba tuhle:

Skorovlce Lump a gronacka Dina hopsajici

9.1.2006 18:31

wami napsal(a):
Tezko se mi vybira, co sem dam a navic nevim, co s tim udela zmenseni... Ale tak treba tuhle:

Skorovlce Lump a gronacka Dina hopsajici

Skorovlk Deny a radost z pohybu...

9.1.2006 18:45

wami napsal(a):

A do tretice - Lumpova sestricka Meggie leze do vody...

9.1.2006 18:45

wami napsal(a):

Brooke pri hrani!!!!

9.1.2006 18:59

baiwen napsal(a):
Brooke pri hrani!!!!

Taky něco přidám...

9.1.2006 19:57

dejavu napsal(a):

Tak a Ron s kámošem Dýnem, při hře.

9.1.2006 19:57

dejavu napsal(a):

hra pokračuje

9.1.2006 19:58

dejavu napsal(a):

a poslední

9.1.2006 20:22

dita napsal(a):
a poslední

Tady je moje prdelka Pri hratkach.

9.1.2006 20:24

orlynka napsal(a):
Tady je moje prdelka Pri hratkach.

Tady opet s kamarady

9.1.2006 20:26

orlynka napsal(a):
Tady opet s kamarady

Tak a to je brouzdani snehem a akcni vyraz v ocich

9.1.2006 20:33

orlynka napsal(a):

Taky jedna lítací

9.1.2006 21:04

dejavu napsal(a):

Tady jedna "hopsací" / "lítací"

9.1.2006 21:06

k.ate napsal(a):
Tady jedna "hopsací" / "lítací"

Jedna hrací

9.1.2006 21:08

k.ate napsal(a):
Jedna hrací

A ještě jedna hrací Bohužel zaostřená jen moje Veverka ....

9.1.2006 21:09

orlynka napsal(a):

Ta fotka ve sněhu je super, taky něco najdu! Ale zítra...

9.1.2006 21:31

dejavu napsal(a):

Naše Mášenka na návštěvě u starší kámošky

9.1.2006 21:35

lmusa napsal(a):
Naše Mášenka na návštěvě u starší kámošky

a ještě jedna Mášenka

9.1.2006 21:39

lmusa napsal(a):
a ještě jedna Mášenka

já jsem o většinu fotek při nedávném kleknutí počítače přišla Takže hlavně zálohujte

9.1.2006 22:02

dejavu napsal(a):

přetahovaná

10.1.2006 07:41

dejavu napsal(a):

Tak taky jednu přidám. Z jednoho kousacího víkendu v Zadní Třebáni. Foceno né ode mě, ale od Jany Baudyšové a zdá se mi srandovní. :)

10.1.2006 10:26

iv napsal(a):

Iv - není ta černobílá fotka jen hodně zdařilá fotomontáž?! Mně přijde ten ovčák nějak moc nahoře.....ale nic ve zlým, jen se ptám

10.1.2006 11:43

dejavu napsal(a):

A pádím.

10.1.2006 15:41

jana dante napsal(a):
Iv - není ta černobílá fotka jen hodně zdařilá fotomontáž?! Mně přijde ten ovčák nějak moc nahoře.....ale nic ve zlým, jen se ptám

Ne ne, kdepak. je jen orizla. Kamos co jim hazel.. nechci zverejnovat :-D
Spodek ovcakovych tlapek je trochu nad kolenama.. .takze to jen zkresluje :-))

10.1.2006 16:18

iv napsal(a):
Ne ne, kdepak. je jen orizla. Kamos co jim hazel.. nechci zverejnovat :-D
Spodek ovcakovych tlapek je trochu nad kolenama.. .takze to jen zkresluje :-))

aha

je to totiž neskutečně působivá fotka...tak moc, že jsem až pojala podezření jestli je to vůbec fotka zachycující realitu....

10.1.2006 17:10

aranka napsal(a):
A pádím.

Přispěju taky s trochou do mlejna

10.1.2006 17:29

caniche napsal(a):
Přispěju taky s trochou do mlejna

lítací trdlo Darések

10.1.2006 18:15

dejavu napsal(a):

Dejavu ten černý puli ve slovenském útulku je pes? Nevíš? Mě ta stránka nejde otevřít

10.1.2006 19:39

verivery napsal(a):
Dejavu ten černý puli ve slovenském útulku je pes? Nevíš? Mě ta stránka nejde otevřít

Tak to je stafordík v plném nadšení.

10.1.2006 19:41

danone napsal(a):
Tak to je stafordík v plném nadšení.

Ještě jednou Day (aneb amstaf) a její běhy sněhem.

10.1.2006 19:48

danone napsal(a):
Ještě jednou Day (aneb amstaf) a její běhy sněhem.

tak par aj odo mna

10.1.2006 20:05

dejavu napsal(a):

Novofundlanďan Kim zdrhající s ukradenou rukavicí...

11.1.2006 13:26

rendik napsal(a):
Novofundlanďan Kim zdrhající s ukradenou rukavicí...

tak i Píďa přispěje svojí troškou do mlýna Kalliope

11.1.2006 13:27

kalliope napsal(a):
tak i Píďa přispěje svojí troškou do mlýna Kalliope

a další .......skok

11.1.2006 14:30

dejavu napsal(a):

to prosím není obří tlusté morče , to je špringr přeskakující lavičku

11.1.2006 14:35

dejavu napsal(a):

...a samozřejmě loví

11.1.2006 14:38

dejavu napsal(a):

a vůbec miluje pohyb už od malinka

11.1.2006 14:44

dejavu napsal(a):

a když neběhá tak alespoň trénuje překážky na agility

11.1.2006 14:50

dejavu napsal(a):

Tak tohle je Viloušek, letící přes odpor všech svých laloků nadzvukovou rychlostí čtyřměsíčního štěněte:-)

11.1.2006 14:55

mac1 napsal(a):
to prosím není obří tlusté morče , to je špringr přeskakující lavičku

tak to je dobrá fotka! Kdy se začnou dávat ty body?

11.1.2006 15:45

dejavu napsal(a):

Co se tyce bodovani, tak uzavirka souteze bude v nedeli a v pondeli otevru dalsi forum, kde bude bodovani, kam budete kazdy psat jedno jmeno autora a strucny popis fotky, ktere davate hlas, protoze nekteri davali fotek vic. Kazdy ma jen jeden hlas.
(Ja jsem cetla ten dotaz, kdy uz se budou rozdavat body jako Kdy uz se budou rozdavat ty boudy, tak ve mne hrklo, ze vznikla fama, ze za prvni misto se rozdavaj psi boudy :-)))

11.1.2006 15:47

mac1 napsal(a):
a když neběhá tak alespoň trénuje překážky na agility

Marcelko, fotky jsou nadhrerne, dej je do fora springri, ale tady ma kazdy jen 3 soutezni, tak si vyber z nich tri, ktere budou soutezni a pro ktere lidi mohou hlasovat

11.1.2006 23:05

dejavu napsal(a):
Co se tyce bodovani, tak uzavirka souteze bude v nedeli a v pondeli otevru dalsi forum, kde bude bodovani, kam budete kazdy psat jedno jmeno autora a strucny popis fotky, ktere davate hlas, protoze nekteri davali fotek vic. Kazdy ma jen jeden hlas.
(Ja jsem cetla ten dotaz, kdy uz se budou rozdavat body jako Kdy uz se budou rozdavat ty boudy, tak ve mne hrklo, ze vznikla fama, ze za prvni misto se rozdavaj psi boudy :-)))

Pudlí dostihy (té stříbrné pudlici je na fotce už skoro jedenáct let)

12.1.2006 07:22

caniche napsal(a):
Pudlí dostihy (té stříbrné pudlici je na fotce už skoro jedenáct let)

12.1.2006 08:14

dejavu napsal(a):

Jen jeden hlas... Já vím, bude to potom jednodušší při sčítání, ale jen jeden...ach jo...co já vyberu...mám takových 5 favoritů....

12.1.2006 08:57

dejavu napsal(a):

Ahoj, tak já se také přidám s fotečkou svých psích holek - obě jsou kříženky z útulku, každá z jiného a jsou to obě zlatíčka. Zatím si na sebe zvykají, tu vlevo mám už dva roky tu vpravo přesně měsíc.

12.1.2006 09:00

tina napsal(a):
Ahoj, tak já se také přidám s fotečkou svých psích holek - obě jsou kříženky z útulku, každá z jiného a jsou to obě zlatíčka. Zatím si na sebe zvykají, tu vlevo mám už dva roky tu vpravo přesně měsíc.

a ještě jednu...
Škoda, že jsou ty fotky tak malinké, ty moje mini psice moc nevyniknou..

12.1.2006 09:02

tina napsal(a):
a ještě jednu...
Škoda, že jsou ty fotky tak malinké, ty moje mini psice moc nevyniknou..

12.1.2006 11:27

tina napsal(a):

Na tomto forum jsem dnes poprvé, tak se hned aktivně zapojím. (Snad se mi povede vložit fotku v nějakym normálním formátu,nevím jak by to mělo být velké, aby to tu nějak vypadalo) To je můj bosík ....

12.1.2006 11:31

eva nohelova napsal(a):
Jen jeden hlas... Já vím, bude to potom jednodušší při sčítání, ale jen jeden...ach jo...co já vyberu...mám takových 5 favoritů....

No tak dobre, tak teda 3 hlasy :-)))

12.1.2006 11:52

dejavu napsal(a):

Amon so sestrou

12.1.2006 12:03

jade napsal(a):
Amon so sestrou

Tak tahle je fakt dobrá!

12.1.2006 12:04

jade napsal(a):
Amon so sestrou

a s bratom

12.1.2006 12:09

dejavu napsal(a):
Marcelko, fotky jsou nadhrerne, dej je do fora springri, ale tady ma kazdy jen 3 soutezni, tak si vyber z nich tri, ktere budou soutezni a pro ktere lidi mohou hlasovat

aha, to jsem nějak přehlédla , tak vybírám "morče nad lavičkou", loveckou foto ( synek ulovil otce :-) a mládě v běhu, když ukořistilo kousek masa

12.1.2006 12:10

jade napsal(a):
a s bratom

este raz s bratom

12.1.2006 12:12

jade napsal(a):
este raz s bratom

a este raz

12.1.2006 12:14

jade napsal(a):
a este raz

Úžasný fotečky.

12.1.2006 12:21

jade napsal(a):
a este raz

a na coursingu

12.1.2006 12:30

jade napsal(a):
a na coursingu

usmev

12.1.2006 14:11

jade napsal(a):
tryskomys

Pro pamlsek udělám vše.

12.1.2006 15:02

dejavu napsal(a):

Haldy kůže v pohybu:-)

12.1.2006 21:11

dejavu napsal(a):
No tak dobre, tak teda 3 hlasy :-)))

Díky, díky, díky...

12.1.2006 21:14

jade napsal(a):
tryskomys

Jade, všechny jsou skvělé. Třeba ta facka od bráchy, ale mají být jen do této "soutěže" 3 ks od jednoho autora! Ktaré tedy tři hlásíte do soutěže?

12.1.2006 21:26

jana69 napsal(a):
Haldy kůže v pohybu:-)

tak když můžou být 3 fotky tak ještě něco přidám:-))

12.1.2006 21:34

nada napsal(a):
tak když můžou být 3 fotky tak ještě něco přidám:-))

řádění štěňátek

12.1.2006 22:16

nada napsal(a):
řádění štěňátek

Když jsem byl ještě malej.......

12.1.2006 22:18

elda napsal(a):
Když jsem byl ještě malej.......

Teď už jsem větší a skáču výš a výš......

12.1.2006 22:19

elda napsal(a):
Teď už jsem větší a skáču výš a výš......

A hrozně rád skáču za sněhovou koulí .....

12.1.2006 22:58

dejavu napsal(a):

revír

12.1.2006 23:06

birma napsal(a):
revír

přede dvěma lety

13.1.2006 00:28

dejavu napsal(a):

Tak se taky přidám, ale buhužel mám jen jednu

13.1.2006 00:35

dejavu napsal(a):

Tak jsem ještě něco našel

13.1.2006 09:04

soell napsal(a):
Tak jsem ještě něco našel

Také přispěji svou troškou do mlýna. Fotky jsou z nedělní procházky 4 berňaček a dělal je Vláďa Pasler, který je zároveň
i jedním z páníčků.
1.

13.1.2006 09:05

sona napsal(a):
Také přispěji svou troškou do mlýna. Fotky jsou z nedělní procházky 4 berňaček a dělal je Vláďa Pasler, který je zároveň
i jedním z páníčků.
1.

2.

13.1.2006 09:06

sona napsal(a):
2.

3. koukám, že v malém ty fotky tak nevyniknou. kdyžtak se na velké můžete podívat na www.stene.cz

13.1.2006 10:29

sona napsal(a):
3. koukám, že v malém ty fotky tak nevyniknou. kdyžtak se na velké můžete podívat na www.stene.cz

a do třetice chrt v pohybu

13.1.2006 12:41

eva nohelova napsal(a):
Jade, všechny jsou skvělé. Třeba ta facka od bráchy, ale mají být jen do této "soutěže" 3 ks od jednoho autora! Ktaré tedy tři hlásíte do soutěže?

aha, to som asi prehliadla, ja ani neviem ktore

13.1.2006 12:55

eva nohelova napsal(a):

tak asi tie 3 s brachou
pracovny nazov:
1/ krokodyl
2/ facka
3/ este raz vyplazis na mna ten jazyk!!

13.1.2006 13:13

eva nohelova napsal(a):

dodavam este detail "hadku" cislo 3/
na tom malom formate vela nevidno

13.1.2006 14:06

dejavu napsal(a):

Taky přidám jednu fotečku, je to náš "ušoplesk" alias fenka bernského salašnického - tohle bylo přímo ukázkové přivolání

13.1.2006 16:11

janiii napsal(a):
Taky přidám jednu fotečku, je to náš "ušoplesk" alias fenka bernského salašnického - tohle bylo přímo ukázkové přivolání

Tak já se přidávám.Náš NKO ulovil kostičku

15.1.2006 20:26

gerosek napsal(a):
Tak já se přidávám.Náš NKO ulovil kostičku

tak ja posilam jednu letni. to byl nas pejsanek malinkej a hoodnej {tzn. ze jeste nic nesezral }

15.1.2006 21:38

dejavu napsal(a):

zuzávírám to a je čas začít hodnoit, navštivte forum Pes v pohybu 2 vyhodnoceni a zacnete hodnoit :-)
Dejte sem 3 jmena s popisy fotek, pro ktere hlasujete. Jenom z prezdivky to nepoznam, o jakou fotku se jedna, kdyz tam ma vetsina lidi fotek vic.

Přidejte reakci

Přidat smajlík