Ahojte. Ať koukám, jak koukám, nikde nevidím tyto krásný pejsky. Máte je někdo?
sanko2
napsal(a):
U nas na Slovensku cca 15km od Ziliny beha po dedinke jeden krasavec..ale nevidiet ho pravidelne..neviem ani komu patri, ale bude uz trochu starsi...drzim palce aby ste nasli kopec kamaratov
máme kamarádku irčanku
hankaapes
napsal(a):
Setřice Carry, zrovna čekáme šťeňátka, teda kolem 12.12.2007
ketkat
napsal(a):
Setřice Carry, zrovna čekáme šťeňátka, teda kolem 12.12.2007
Carry s nejlepším kamarádem Nemem
ketkat
napsal(a):
Carry s nejlepším kamarádem Nemem
Jůů, kóča Nám byl teď ve středu rok, tak jsme slavily. Odkud jste, smím-li se zeptat?
skippy
napsal(a):
Matýsek.
skippy
napsal(a):
Mattias v zimě.
skippy
napsal(a):
A v létě.
skippy
napsal(a):
Nasávám vůni lesa.
skippy
napsal(a):
Jůů, kóča Nám byl teď ve středu rok, tak jsme slavily. Odkud jste, smím-li se zeptat?
Gratulujeme k narozeninám S Carrynkou bydlíme v Olomouci
skippy
napsal(a):
No ták setříci, ukažte se světu
Carrynka, no my jsme z Olomouce, psala jsem to víš.A odkud jste vy? A jak jde výchova?
ketkat
napsal(a):
Carrynka, no my jsme z Olomouce, psala jsem to víš.A odkud jste vy? A jak jde výchova?
Aha, promiň, přesledovala jsem to. Jsme z malé vesničky na Vysočině. A výchova? No je šikovná, až vyčůraná, ale vcelku to jde. Už se na ní můžu spolehnout a to je hlavní Ale je jí teprve rok, tak nečekám zázraky, ale snaží se. Chodí s námi s koníkem na vyjížďky, úplně to zbožňuje. Kolik je té Tvojí?
skippy
napsal(a):
Aha, promiň, přesledovala jsem to. Jsme z malé vesničky na Vysočině. A výchova? No je šikovná, až vyčůraná, ale vcelku to jde. Už se na ní můžu spolehnout a to je hlavní Ale je jí teprve rok, tak nečekám zázraky, ale snaží se. Chodí s námi s koníkem na vyjížďky, úplně to zbožňuje. Kolik je té Tvojí?
No,tak to je fajn.Carry se mnou celý dny tráví taky u koní, ale ven se mnou bohužel jezdit do lesa nemůže....Myslím že už bych jí pak asi neviděla.Ale když jedu jenom na louky tak se mnou taky jezdí. No je jí 2 a 3/4roku a právě asi za 10dní čekáme štěňátka, tak bude o zábavu a starosti postaráno, ale jinak se těším. A jak si naučila tu svojí že s tebou může jezdit ven?Jezdíš i do lesa?U nás se Carry hodně změnila po těch 2letech, ale stále je to puberťák a asi navždy zůstane, ale mě se to líbí.
ketkat
napsal(a):
No,tak to je fajn.Carry se mnou celý dny tráví taky u koní, ale ven se mnou bohužel jezdit do lesa nemůže....Myslím že už bych jí pak asi neviděla.Ale když jedu jenom na louky tak se mnou taky jezdí. No je jí 2 a 3/4roku a právě asi za 10dní čekáme štěňátka, tak bude o zábavu a starosti postaráno, ale jinak se těším. A jak si naučila tu svojí že s tebou může jezdit ven?Jezdíš i do lesa?U nás se Carry hodně změnila po těch 2letech, ale stále je to puberťák a asi navždy zůstane, ale mě se to líbí.
No, začala jsem jí brát už jako malý štěňátko, sice třeba jen na deset minut, ale zvykala si být s námi. Představa, že by nás ztratila z dohledu je pro ní hrůzná. Ještě se mi nestalo, že by nepřišla na zavolání. Lovecký pud má silný, ale nechá se ovládnout. U nás je naopak problém spíš v těch loukách. V lese, kde nemá takový rozhled se nás těsně drží, abychom se jí náhodou neztratili, ale jak vidí pláň, tak se snaží se proběhnout podle svého, ale nechá se naštěstí odvolat
Jak jsi psala, že se u vás změnila, můžeš mi prosím popsat v jakém směru? Docela mě zajímá, co od ní můžu čekat... A štěňátka budou s PP? V současný době sháním někoho, kdo by mi jí připravil na lovecké zkoušky, což je bohužel podmínkou pro uchovnění
Tady se svým nej kámošem
skippy
napsal(a):
No, začala jsem jí brát už jako malý štěňátko, sice třeba jen na deset minut, ale zvykala si být s námi. Představa, že by nás ztratila z dohledu je pro ní hrůzná. Ještě se mi nestalo, že by nepřišla na zavolání. Lovecký pud má silný, ale nechá se ovládnout. U nás je naopak problém spíš v těch loukách. V lese, kde nemá takový rozhled se nás těsně drží, abychom se jí náhodou neztratili, ale jak vidí pláň, tak se snaží se proběhnout podle svého, ale nechá se naštěstí odvolat
Jak jsi psala, že se u vás změnila, můžeš mi prosím popsat v jakém směru? Docela mě zajímá, co od ní můžu čekat... A štěňátka budou s PP? V současný době sháním někoho, kdo by mi jí připravil na lovecké zkoušky, což je bohužel podmínkou pro uchovnění
Tady se svým nej kámošem
No to u nás byl problém hned od začátku, ona neměla až takovou potřebu si mě hlídat (možná v tom byl ten problém, já jsem totiž hlídala jí, místo aby to bylo naopak.) a tak se občas sama vydala na výlet,naštestí z toho vyrostla a tak nějak jinak zmoudřela, a neboj už to bude jenom lepší.
Štěnda budou bohužel bez PP, nejsme uchovnění.Nějak nebyl čas a ani chuť chodit z myslivcema do lesa.A dej si na ně pozor, co jsem potkala 4 myslivce tak jsou pěkně drsní, mají takové metody, jako že psovi svážou hubu s aportem a nechají ho tak, nebo ho zkopou,protože hned neposlechl....Carrynky ségra je u myslivce a když jsem je viděla asi před rokem tak měla zlomený nějaký žebro.Ale teď jsem se potkala s kámoškou a její teta dělá myslivce, tak se s ní domluvím na jaro, jestli by o to měla Carry vůbec zájem.
P.S: oba dva jsou moc hezcí