Ahojky,
včera jsme na dřevěném obkladu zdí objevili takový zvláštní suk.
nevidíte tam podobnost?
misule
napsal(a):
Ahojky,
nevidíte tam podobnost?
srovnej s
misule
napsal(a):
Ahojky,
nevidíte tam podobnost?
to je krasny priklad pareidolie, to je takova ta schopnost v ruznych flecich a skrabancich a opryskane stene videt ruzne veci. My, psychologove to vyuzivame radi v projektivnich testech, protoze na tom se krasne ukaze, co ma clovek v hlave. Hypochondr vidi rentheny a casti tela, deviant deviantni sexualni vyjevy a milovnik psu tam vidi tohle co ty :-)
Daksi krok uz jsou jenom Kandinskeho pseudohalucinace, to je to, co asi taky znas, kdyz cely den cistis houby, tak zavres vecer oci a vidis houby.
Az se ti pred usnutim zacnou mihat psi pod vicky neodbytne jako zivi do sebemensiho detailu a ze sna zacnes stekat, tak se prihlas :-)
dejavu
napsal(a):
to je krasny priklad pareidolie, to je takova ta schopnost v ruznych flecich a skrabancich a opryskane stene videt ruzne veci. My, psychologove to vyuzivame radi v projektivnich testech, protoze na tom se krasne ukaze, co ma clovek v hlave. Hypochondr vidi rentheny a casti tela, deviant deviantni sexualni vyjevy a milovnik psu tam vidi tohle co ty :-)
Daksi krok uz jsou jenom Kandinskeho pseudohalucinace, to je to, co asi taky znas, kdyz cely den cistis houby, tak zavres vecer oci a vidis houby.
Az se ti pred usnutim zacnou mihat psi pod vicky neodbytne jako zivi do sebemensiho detailu a ze sna zacnes stekat, tak se prihlas :-)
tak ze sna jsem ještě neštěkala
misule
napsal(a):
Ahojky,
nevidíte tam podobnost?
Fakt super! Taky jsem ten typ, co v různých "věcech" vidí jiné věci. Takže jsem "pareidolista"?
Ano, ta podoba je zřejmá a viděla bych v tom také pejska typu vašeho. Je jasné, že ten pes k vám patří!
Když jsem četla o těch houbách, napadlo mě něco, co sem sice vůbec nepatří, ale musela jsem se začít smát, jak je ta čeština zajímavá...:
Čistila jsem houby, ale bylo to na houby, protože vím houby, nestli ty houby nebudou stát za houby.
dejavu
napsal(a):
no jo, pseudohalucinace. nedávno jsem jela asi po x letech a skoro prvně na lyžování. Byla jsem z toho tak mimo,že jak jsem si večer lehla a usínala,pořád jsem viděla jak lyžuju a jak se mi kříží špičky......no to byla noc