Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.11.2007 18:20

dnes jsem objevila u mého štěněte rýmu, bohužel už jsem nestihla dojet na veterinu, takže se chci poradit s Váma.
asi den pozoruju hodně vlhký čumák, ale nepřišlo mi to divné, dnes jsem u něj objevila i trochu hlenu.
občas frká.
ohřála jsem mu krmení,aby měl teplé do žaludku a dala jsem mu pár lžiček medu. Je zavřený v místnosti kolem18stupňů.
nemáte někdo zkušenost?
myslíte, že stačí klidový režim nebo to bude rovnou na ATB?
DÍKY

29.11.2007 18:21

rude napsal(a):
dnes jsem objevila u mého štěněte rýmu, bohužel už jsem nestihla dojet na veterinu, takže se chci poradit s Váma.
asi den pozoruju hodně vlhký čumák, ale nepřišlo mi to divné, dnes jsem u něj objevila i trochu hlenu.
občas frká.
ohřála jsem mu krmení,aby měl teplé do žaludku a dala jsem mu pár lžiček medu. Je zavřený v místnosti kolem18stupňů.
nemáte někdo zkušenost?
DÍKY

pardon RÝMA!!

29.11.2007 18:44

rude napsal(a):
pardon RÝMA!!

Peťo nám na rýmu nedali nic...a byla do tří dnů pryč...dej vitamíny a ohřívej jídlo..myslím že bude OK, chce to klid

29.11.2007 19:18

rude napsal(a):
občas frká.
nemáte někdo zkušenost?
DÍKY

Já myslela, že to bude něco s budhissmem, podle názvu.

Jinak pro mě by byla asi rozhodující hlavně teplota. Měřili jste?

29.11.2007 19:30

impact napsal(a):
Já myslela, že to bude něco s budhissmem, podle názvu.

Jinak pro mě by byla asi rozhodující hlavně teplota. Měřili jste?

nějak jsem se překlepla,ale zní to fakt divně
myslím, že nemá, žere i pije. zítra jí změřím, dnes by mu tam ten teploměr asi umrzl

29.11.2007 22:35

rude napsal(a):
nějak jsem se překlepla,ale zní to fakt divně
myslím, že nemá, žere i pije. zítra jí změřím, dnes by mu tam ten teploměr asi umrzl

Umrznul? Jako v zadku?

Já bych asi změřila a popkud by byl bez teplot, tak bych akorát cinkla vetovi a zeptala se. Kdyby s teplotou, tak bych tam zajela...

30.11.2007 14:18

rude napsal(a):
občas frká.
nemáte někdo zkušenost?
DÍKY

Ja by som odporucila kupit psi sirup Plerasan V, je na podporu imunity a myslim ze po 2 dnoch zvysenej davky by mu to preslo

2.12.2007 19:18

gupka napsal(a):
Ja by som odporucila kupit psi sirup Plerasan V, je na podporu imunity a myslim ze po 2 dnoch zvysenej davky by mu to preslo

moje kniracka mela anginu, dali nam nejaky antibiotika a sirup, nevim proc, ale stal pet stovek a pes ho vubec nechtel, rvala jsem to do ni piskotama namocenejma v nem, strikackou az do krku, a stejne sirup byl uuuplne vsude, nastvala jsem se koupila jitrocelovej sirup a nalila ho do misky, tak rychle snad jeste nic nezmizelo, priste jsem ji ho naredila teplou vodou, a pesan chlamtala a chlemtala, mela zvlastni umelou misticku na to, strkala ji porad pred nas, ze chce jeste. takze vzdycky kdyz zacne psikat a kejchat, kupuju jitrocelak za dvacku a pes je ok

Přidejte reakci

Přidat smajlík