Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevite nekdo, co s tim? Mam fotku asi 300kb, kterou jsem postupne zmensovala az na 0kb (porad mi neni jasny jam muze mit fotka 0kb, ale to je jedno), ale stejne mi nejde vlozit. Napisu text, prilozim fotku a dam vlozit, ale obevi se mi prazdna stranka a dole mi to pise ze hotovo, a nic vic, nikam dal se nedostanu. Zkousela jsem to vcera i dneska ale porad nic. Dik za kazdej tip. P
napsal(a):
Nevite nekdo, co s tim? Mam fotku asi 300kb, kterou jsem postupne zmensovala az na 0kb (porad mi neni jasny jam muze mit fotka 0kb, ale to je jedno), ale stejne mi nejde vlozit. Napisu text, prilozim fotku a dam vlozit, ale obevi se mi prazdna stranka a dole mi to pise ze hotovo, a nic vic, nikam dal se nedostanu. Zkousela jsem to vcera i dneska ale porad nic. Dik za kazdej tip. P
Nastavit šířku obrázku na 320 bodů a kompresi to unese i 100 procent.

napsal(a):
zmenseno na 320 tak uvidime, jestli sem toho boerbulla konecne dostanu. Udajne hodne hlidaci pes, ale on si o sobe mysli, ze je plysak na hrani.

ges
napsal(a):
Nastavit šířku obrázku na 320 bodů a kompresi to unese i 100 procent.
dik, ono jak ten ACdsee fotky ukazuje jako "best fit", tak mi to nedoslo, ze to bude moc velky rozmerove. Predtim mi to fotky vzdycky vkladalo v pohode.