Jsem tu nováááá :)))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2007 19:37

Ahoooj tak koukám že je tu príma diskuze o bíglech, no to já se přidám , mám tři bígliny a kříženečka teriéra s bíglem, jsou naprosto užasní, pravidelně cvičime poslušnost, takže super, je jasný že to občas skřípe ale to už k bíglovi občas patří :o)))) Pokud byste měl někdo zájem, v sobotu máme sraz s ostatníma bíglíma v 11 hodin ve stromovce, budem rádi, když se někdo přidá :)) rádi potkáme nový bígloše i s páníkama :o)

18.12.2007 19:57

jingless napsal(a):
Ahoooj tak koukám že je tu príma diskuze o bíglech, no to já se přidám , mám tři bígliny a kříženečka teriéra s bíglem, jsou naprosto užasní, pravidelně cvičime poslušnost, takže super, je jasný že to občas skřípe ale to už k bíglovi občas patří :o)))) Pokud byste měl někdo zájem, v sobotu máme sraz s ostatníma bíglíma v 11 hodin ve stromovce, budem rádi, když se někdo přidá :)) rádi potkáme nový bígloše i s páníkama :o)

Zdravíme bíglí výletníky!

19.12.2007 07:49

jingless napsal(a):

Pavlíno, a který je ten kříženec? Ten první?
Lucie

19.12.2007 09:30

pinoha napsal(a):
Lucie

jo ten první.....

19.12.2007 14:26

pinoha napsal(a):
Lucie

No jasně že ten první :-) Je to kříženec bígla a teriéra, tak trochu jsme mu před rokem a kousek pomohli od páníků, kteří ho nechtěli a vytvořili mu tak nový domov :-)))) A nikdy bych ho nikomu už nedalaaaaa

19.12.2007 20:40

jingless napsal(a):
No jasně že ten první :-) Je to kříženec bígla a teriéra, tak trochu jsme mu před rokem a kousek pomohli od páníků, kteří ho nechtěli a vytvořili mu tak nový domov :-)))) A nikdy bych ho nikomu už nedalaaaaa

A proč se nepřidáš do diskuze o bíglech, která už tady je zavedena dávno?

19.12.2007 22:06

wera napsal(a):
A proč se nepřidáš do diskuze o bíglech, která už tady je zavedena dávno?

to sem taky měla původně v plánu, ale jak sem přidala příspěvek tak se mi to uložilo jako nový

Přidejte reakci

Přidat smajlík