Tábor pro malá plemena - pojeďte s námi!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.12.2007 11:27

Ahoj,
dovoluju si pozvat všechny malý (možná i střední - po domluvě) pejsky s jejich páníčkama na Letní tábor pro malá plemena, který se bude už třetím rokem konat v překrásné lokalitě kousek od Žďáru nad Sázavou.

Objekt je daleko od silnice, kousek od lesa, možnost polopenze, tři možnosti ubytování (chatka, srub, hotel).

Program je plný her, soutěží, vědomostních testíků, výcviku poslušnosti, součástí je i stezka odvahy, největší žrout Sázavy, výlety...

Věk není nijak omezen, letos bylo nejmladší slečně 14, nejstarší paní okolo 70ti. Jezdí sem rodiny s dětmi, babičky a vnoučata, holky jenom s pejskama, manželské páry, občas se vyskytne i docela hezkej kluk , takže pokud nemáte zrovna přítele, který by byl ochotný trávit týden v psí smečce, seberte kamarádku, maminku, dědu nebo bráchu a pojeďte s námi.

Nejsem vedoucí, ale byla jsem tam loni i letos a ráda bych se podělila i s vámi. Největší předností je asi rodinné prostředí, žádný příkazy a zákazy.

Takže kdyby měl někdo zájem, mrkněte se na http://www.cavalier- psisvet.cz/?link=uvod (bez mezery).

Terka a Aymee

23.12.2007 13:41

hekate napsal(a):
Ahoj,
dovoluju si pozvat všechny malý (možná i střední - po domluvě) pejsky s jejich páníčkama na Letní tábor pro malá plemena, který se bude už třetím rokem konat v překrásné lokalitě kousek od Žďáru nad Sázavou.

Objekt je daleko od silnice, kousek od lesa, možnost polopenze, tři možnosti ubytování (chatka, srub, hotel).

Program je plný her, soutěží, vědomostních testíků, výcviku poslušnosti, součástí je i stezka odvahy, největší žrout Sázavy, výlety...

Věk není nijak omezen, letos bylo nejmladší slečně 14, nejstarší paní okolo 70ti. Jezdí sem rodiny s dětmi, babičky a vnoučata, holky jenom s pejskama, manželské páry, občas se vyskytne i docela hezkej kluk , takže pokud nemáte zrovna přítele, který by byl ochotný trávit týden v psí smečce, seberte kamarádku, maminku, dědu nebo bráchu a pojeďte s námi.

Nejsem vedoucí, ale byla jsem tam loni i letos a ráda bych se podělila i s vámi. Největší předností je asi rodinné prostředí, žádný příkazy a zákazy.

Takže kdyby měl někdo zájem, mrkněte se na http://www.cavalier- psisvet.cz/?link=uvod (bez mezery).

Terka a Aymee

To je super, že je něco i pro prcky. Už máme sice domluvený jiný tábor, ale když nám to nevyjde (jako už 3x) určitě se uvidíme u vás. Mějte se, H.
PS:V odkazu mezera je :)
Na fotce náš prcek s obříkem (knírač+ RR)

23.12.2007 15:39

honey napsal(a):
To je super, že je něco i pro prcky. Už máme sice domluvený jiný tábor, ale když nám to nevyjde (jako už 3x) určitě se uvidíme u vás. Mějte se, H.
PS:V odkazu mezera je :)
Na fotce náš prcek s obříkem (knírač+ RR)

Tak to bude super, těšíme se

28.12.2007 22:56

hekate napsal(a):
Tak to bude super, těšíme se

Ha, helemese, reklama!!! No uvidíme, uvidíme. Cassie zdraví kámošku... :) Pac!

28.12.2007 23:13

gigi napsal(a):
Ha, helemese, reklama!!! No uvidíme, uvidíme. Cassie zdraví kámošku... :) Pac!

Ahoj :) a to to po mně ani nikdo nechtěl Aymee zdraví Cassie

20.1.2008 13:43

hekate napsal(a):
Ahoj :) a to to po mně ani nikdo nechtěl Aymee zdraví Cassie

Ahojky, dívala jsem se na stránky a tábor vypadá moc dobře. Ale nikde jsem nenašla ještě propozice na tento rok. Nevíte někdo jaká je cena?? Díky moc, už se těšíme

20.1.2008 14:34

honey napsal(a):
Ahojky, dívala jsem se na stránky a tábor vypadá moc dobře. Ale nikde jsem nenašla ještě propozice na tento rok. Nevíte někdo jaká je cena?? Díky moc, už se těšíme

Ahoj, takže pojedete s námi? To je super... My jezdíme každej rok na druhej turnus, tzn v srpnu. Na ty termíny se zeptam, loni byly přihlášky už v únoru a co se týče ceny, ta byla loni (pokud si dobře vzpomínám) stejná, jako předloni. Terka

Neregistrovaný uživatel

20.1.2008 21:35
Neregistrovaný uživatel

hekate napsal(a):
Ahoj, takže pojedete s námi? To je super... My jezdíme každej rok na druhej turnus, tzn v srpnu. Na ty termíny se zeptam, loni byly přihlášky už v únoru a co se týče ceny, ta byla loni (pokud si dobře vzpomínám) stejná, jako předloni. Terka

A můžu se zeptat jaká byla předloni , fakt jsem to tam nikde nenašla . Moc díky, asi jsu slepá

21.1.2008 10:54

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A můžu se zeptat jaká byla předloni , fakt jsem to tam nikde nenašla . Moc díky, asi jsu slepá

Tak jsem Daně napsala mail, snad odepíše brzo... Jinak si ale myslim, že ten ridgeback neprojde, přecijen je to pro malý pejsky, no nevim, to je asi na individuální domluvě, ale spíš ne... uvidíte :) Terka

22.1.2008 20:43

hekate napsal(a):
Tak jsem Daně napsala mail, snad odepíše brzo... Jinak si ale myslim, že ten ridgeback neprojde, přecijen je to pro malý pejsky, no nevim, to je asi na individuální domluvě, ale spíš ne... uvidíte :) Terka

Však já nikde nepsala že by jel i ridgeback Chci jet jen s tím malým ;). Jinak taky jsem psala mejl ( před 14dny) a pořád nikdo neodepsal , zítra tam zkusím zavolat. H.

23.1.2008 15:39

honey napsal(a):
Však já nikde nepsala že by jel i ridgeback Chci jet jen s tím malým ;). Jinak taky jsem psala mejl ( před 14dny) a pořád nikdo neodepsal , zítra tam zkusím zavolat. H.

Ahoj, tak to jóóó Dneska mi volala Dana, že tábor se bude asi stěhovat do Jeseníků, ještě se uvidí. Jinak mi nic moc bližšího neřekla, jedině snad to, že od půlky února budou na stránkách informace s termíny. Terka

23.1.2008 17:47

hekate napsal(a):
Ahoj, tak to jóóó Dneska mi volala Dana, že tábor se bude asi stěhovat do Jeseníků, ještě se uvidí. Jinak mi nic moc bližšího neřekla, jedině snad to, že od půlky února budou na stránkách informace s termíny. Terka

Tyjo, Jeseníky, fakt? Tak to je bod k dobru! Jestli se obmění kromě místa i obsah, tak jsme chycený...!

24.1.2008 09:11

gigi napsal(a):
Tyjo, Jeseníky, fakt? Tak to je bod k dobru! Jestli se obmění kromě místa i obsah, tak jsme chycený...!

Mně se obsah celkem líbí, ono to asi nejni nic jednoduchýho něco kloudnýho vymyslet :) Jeseníky neznam a bude mi tam určitě zima!!!

24.1.2008 18:21

hekate napsal(a):
Mně se obsah celkem líbí, ono to asi nejni nic jednoduchýho něco kloudnýho vymyslet :) Jeseníky neznam a bude mi tam určitě zima!!!

UŽ MÁME TERMÍNY!!!!!!!!!!

1. turnus: 19. 7. - 26. 7.
2. turnus: 16. 8. - 23. 8.

Tak a teď si vybrat.... holky, napište mi, jak pojedete, ať mam ten výběr jednodušší... Terka

24.1.2008 20:30

hekate napsal(a):

Tak a teď si vybrat.... holky, napište mi, jak pojedete, ať mam ten výběr jednodušší... Terka

Ahojky, za termíny jsem moc vděčná . Nám se spíš víc hodí ten první, v červenci ;)
Ale ještě jednou se chci zeptat jaká je cena, nebo alespon jaká byla minule a předminule. Díky H. Jo a už víte jestli to bude ve Ždáru nebo Jeseníkách??

25.1.2008 08:10

honey napsal(a):
Ahojky, za termíny jsem moc vděčná . Nám se spíš víc hodí ten první, v červenci ;)
Ale ještě jednou se chci zeptat jaká je cena, nebo alespon jaká byla minule a předminule. Díky H. Jo a už víte jestli to bude ve Ždáru nebo Jeseníkách??

Nám zatím vyhovujou oba, tak se vám přizpůsobíme..Jessie taky holky pozdravuje

25.1.2008 13:09

hekate napsal(a):

Mno jestli, tak spíš červenec-v srpnu nejspíš bude madam hárat...
Jeseníky jsou fajn a v létě tam sněžit nebude. ;)
Nechtěla jsem říct, že by byl obsah špatný, to vůbec, jen by mě asi nebavilo dělat znova to samý...
Uvidím za pár měsíců, co bude za další akce, teď je to tak pade na pade.

27.1.2008 20:10

gigi napsal(a):
Mno jestli, tak spíš červenec-v srpnu nejspíš bude madam hárat...
Jeseníky jsou fajn a v létě tam sněžit nebude. ;)
Nechtěla jsem říct, že by byl obsah špatný, to vůbec, jen by mě asi nebavilo dělat znova to samý...
Uvidím za pár měsíců, co bude za další akce, teď je to tak pade na pade.

Jaká je cena prosím (nebo jaká byla minule)??? Děkuji za odpověd, H.

28.1.2008 19:03

honey napsal(a):
Jaká je cena prosím (nebo jaká byla minule)??? Děkuji za odpověd, H.

Je pravda že Jess by taky měla hárat někdy v srpnu..

28.1.2008 19:30

tynushka napsal(a):
Je pravda že Jess by taky měla hárat někdy v srpnu..

No tak asi holky nejni co řešit, pojedem v červenci, je někdo proti? Ráda bych vás tam potkala všechny...

To Honey: cena byla loni i předloni něco okolo 3 tisíc (cassie nás snad opraví, jestli to je špatně), zdá se to hodně, ale všechny ty ceny, hračky, diplomy, medajle a kokinka + ubytování asi taky nebyly nejlevnější :)

Terka

28.1.2008 20:46

hekate napsal(a):
No tak asi holky nejni co řešit, pojedem v červenci, je někdo proti? Ráda bych vás tam potkala všechny...

To Honey: cena byla loni i předloni něco okolo 3 tisíc (cassie nás snad opraví, jestli to je špatně), zdá se to hodně, ale všechny ty ceny, hračky, diplomy, medajle a kokinka + ubytování asi taky nebyly nejlevnější :)

Terka

Díky, moc jsem to potřebovala vědět, abych zjistila jestli budu moct jet. A takže pojedu, pže 3tisíce stojí většina táborů (a hodně jich stojí i víc). Takže se určitě v červenci potkáme. H.

29.1.2008 19:23

honey napsal(a):
Díky, moc jsem to potřebovala vědět, abych zjistila jestli budu moct jet. A takže pojedu, pže 3tisíce stojí většina táborů (a hodně jich stojí i víc). Takže se určitě v červenci potkáme. H.

No Honey, to je super... a co nějaká fotka, co? Ať víme, na co se máme těšit (já si přeju, ať to je WESTÍÍÍK!!!!!)... Terka

29.1.2008 20:56

hekate napsal(a):
No Honey, to je super... a co nějaká fotka, co? Ať víme, na co se máme těšit (já si přeju, ať to je WESTÍÍÍK!!!!!)... Terka

A tady jen Benja

29.1.2008 20:56

hekate napsal(a):

:DD Ale já už tady psala a fotky dávala, jsou o něco výš I přesto přikládám další fotečku - máme RR a knírače (takže westík to fakt není )
Takže tady konečně Mafi a Benji (pojedu jen s tím prckem)

29.1.2008 20:57

honey napsal(a):
:DD Ale já už tady psala a fotky dávala, jsou o něco výš I přesto přikládám další fotečku - máme RR a knírače (takže westík to fakt není )
Takže tady konečně Mafi a Benji (pojedu jen s tím prckem)

Ježiši sory za to že fotky se opakujou, ale mě ta ifauna nějak blbne. Objevuje se mi jiná fotka než se tu nakonec objeví. No nic, aspon si to zapamatujete

30.1.2008 13:01

honey napsal(a):
Ježiši sory za to že fotky se opakujou, ale mě ta ifauna nějak blbne. Objevuje se mi jiná fotka než se tu nakonec objeví. No nic, aspon si to zapamatujete

Bohužel Teri, westíci tam budem asi samy Však my si vystačíme ne ? Uděláme ňáký mafiánský duo

30.1.2008 14:37

tynushka napsal(a):
Bohužel Teri, westíci tam budem asi samy Však my si vystačíme ne ? Uděláme ňáký mafiánský duo

Hele, Honey, nejen ifauna blbne, ale i muj mozek!!! Já myslela, že to je někdo novej Achjo, já už to nebudu chlastat

31.1.2008 10:28

hekate napsal(a):
Ahoj,

Terka a Aymee

:) No tak už jsem zavolala vedoucí tábora,
ve srubu (i s WC a sprchami) to vychází na skoro 4000 - to by bylo i s polopenzí...,
v chatce (společné WC...) to vyjde o něco levněji - jeden den za 700
a v hotelu to vychází hodně draze.
No takže já pojedu do srubu. Jo a bude to ve Ždáru :)

31.1.2008 11:53

honey napsal(a):
:) No tak už jsem zavolala vedoucí tábora,
ve srubu (i s WC a sprchami) to vychází na skoro 4000 - to by bylo i s polopenzí...,
v chatce (společné WC...) to vyjde o něco levněji - jeden den za 700
a v hotelu to vychází hodně draze.
No takže já pojedu do srubu. Jo a bude to ve Ždáru :)

Já jsem teď taky mluvila s Danou, prej ti řekla ceny za loňskej rok, ale je tam ještě nějaký DPHčko, to bude vědět do konce února.

Jinak srub NENI se sprchama, ale je tam záchod a umyvadlo, sporák a 4 postele (2 dole, 2 v hornim poschodí), skříňky, křesílko a balkóóón <3 Jinak polopenze je super, to tam má většinou každej a na obědy se chodí vždycky na výletě do hospody Jedinej problém je, že zpátky je to do kopce a s plnym pupíkem a po dvou pivech už se tak dobře do kopečka nešlape

Loni byla pani na chatce, libovala si, jak to má levný a běhala si pro vodu, na záchod i umejt ruce do hotelu, nic moc teda. Hotel je zbytečnej luxus, je tam sice televize a koupelna se sprchou přímo na pokoji, ale to by nebyl ten správnej zážitek

Terka

31.1.2008 12:03

hekate napsal(a):
Já jsem teď taky mluvila s Danou, prej ti řekla ceny za loňskej rok, ale je tam ještě nějaký DPHčko, to bude vědět do konce února.

Jinak srub NENI se sprchama, ale je tam záchod a umyvadlo, sporák a 4 postele (2 dole, 2 v hornim poschodí), skříňky, křesílko a balkóóón <3 Jinak polopenze je super, to tam má většinou každej a na obědy se chodí vždycky na výletě do hospody Jedinej problém je, že zpátky je to do kopce a s plnym pupíkem a po dvou pivech už se tak dobře do kopečka nešlape

Loni byla pani na chatce, libovala si, jak to má levný a běhala si pro vodu, na záchod i umejt ruce do hotelu, nic moc teda. Hotel je zbytečnej luxus, je tam sice televize a koupelna se sprchou přímo na pokoji, ale to by nebyl ten správnej zážitek

Terka

Hodim vám sem holky nějaký fotky:

Takhle vypadá srub, i autem se tam dá po takovym chatrnym můstku dojet

31.1.2008 12:03

hekate napsal(a):
Hodim vám sem holky nějaký fotky:

Takhle vypadá srub, i autem se tam dá po takovym chatrnym můstku dojet

Jiný sruby

31.1.2008 12:04

hekate napsal(a):
Jiný sruby

u sporáku se stolem a topenim, za dveřma je kumbálek asi na sušení věcí

31.1.2008 12:07

hekate napsal(a):
u sporáku se stolem a topenim, za dveřma je kumbálek asi na sušení věcí

křesílko a schody do patra... to asi pejsci nevylezou, nevim, mladá nikdy moc ambice neměla.

31.1.2008 12:07

hekate napsal(a):
křesílko a schody do patra... to asi pejsci nevylezou, nevim, mladá nikdy moc ambice neměla.

postýlky (povlečení s sebou!)

31.1.2008 12:09

hekate napsal(a):
postýlky (povlečení s sebou!)

Takhle spinkaj naše děti Aymee

31.1.2008 12:10

hekate napsal(a):
Takhle spinkaj naše děti Aymee

A Jumbilka

31.1.2008 12:11

hekate napsal(a):
A Jumbilka

Louka před hotelem, v pozadí náš rarach

31.1.2008 12:11

hekate napsal(a):
Louka před hotelem, v pozadí náš rarach

jídelna

31.1.2008 12:13

hekate napsal(a):
jídelna

Hopsodááá

31.1.2008 12:14

hekate napsal(a):
Hopsodááá

A na cestě z hospody pejskové obvykle neodolaj vycachtání v potoce

31.1.2008 19:18

hekate napsal(a):
A na cestě z hospody pejskové obvykle neodolaj vycachtání v potoce

Za tu sprchu na srubu se omlouvám, jen jsem tlumočila co jsem si pamatovala (volala mamka a já to psala sem, takže sem se spletla). Ale i bez sprch je to skvělý, hotel mi přijde taky moc luxusní a chatka no i ta by se dala přežit. Ale ten srub vidím na zlatuou střední cestu :))
No jinak doufám že vám nebude vadit že mi je 15, no na táboře vlastně už 16 - ani nevím kolik bude ostatním....
Jo a fotečky ted nemám, máme rozloženej počítač a tak su ráda že mužu na net. Ale nějaký fotky najdete na www.mojewww.net
Čau H.

1.2.2008 10:08

honey napsal(a):
Za tu sprchu na srubu se omlouvám, jen jsem tlumočila co jsem si pamatovala (volala mamka a já to psala sem, takže sem se spletla). Ale i bez sprch je to skvělý, hotel mi přijde taky moc luxusní a chatka no i ta by se dala přežit. Ale ten srub vidím na zlatuou střední cestu :))
No jinak doufám že vám nebude vadit že mi je 15, no na táboře vlastně už 16 - ani nevím kolik bude ostatním....
Jo a fotečky ted nemám, máme rozloženej počítač a tak su ráda že mužu na net. Ale nějaký fotky najdete na www.mojewww.net
Čau H.

Ahoj :) To nám nevaaaa... Srub je super, já tam jela poprvý ve tvym věku a bydlela jsem na srubu uplně sama. Docela jsem se v noci bála, ale třetí den jsem chytila pod postelí myš a od tý doby jsem spala uplně klidně Ještě s námi možná pojede kamarádka s nadrženym jezevčíko-špicem To si užijeme holky! Jé, já se tam tak těšim...

1.2.2008 12:06

hekate napsal(a):
Ahoj :) To nám nevaaaa... Srub je super, já tam jela poprvý ve tvym věku a bydlela jsem na srubu uplně sama. Docela jsem se v noci bála, ale třetí den jsem chytila pod postelí myš a od tý doby jsem spala uplně klidně Ještě s námi možná pojede kamarádka s nadrženym jezevčíko-špicem To si užijeme holky! Jé, já se tam tak těšim...

Nadrženym ? to bude skvělý no XDD Já se tam strašně těšim

1.2.2008 23:54

tynushka napsal(a):
Nadrženym ? to bude skvělý no XDD Já se tam strašně těšim

Já taky Týnko... a co teprve kočka... to bude zas depka po táboře!

2.2.2008 10:55

hekate napsal(a):
Já taky Týnko... a co teprve kočka... to bude zas depka po táboře!

No jo..To my snad budem v pohodě.. :) Bereš si tam teda ty potkanky ?

2.2.2008 20:29

tynushka napsal(a):
No jo..To my snad budem v pohodě.. :) Bereš si tam teda ty potkanky ?

No my už se taky těšíme, jinak přihláška už tam je: http://www.cavalier-psisvet.cz/?link=tabor2008 tak doufám, že se nepřihlásíte dřív než já a zbyde na mne volné místo

3.2.2008 20:03

honey napsal(a):
No my už se taky těšíme, jinak přihláška už tam je: http://www.cavalier-psisvet.cz/?link=tabor2008 tak doufám, že se nepřihlásíte dřív než já a zbyde na mne volné místo

Talže teda první turnus jo ? Okáá

4.2.2008 12:43

tynushka napsal(a):
Talže teda první turnus jo ? Okáá

Jo, první turnus, ale bacha holky!!! Ještě bych si s tou přihláškou počkala na ceny, aby někdo nebyl nepříjemně překvapenej

6.2.2008 11:14

hekate napsal(a):
Jo, první turnus, ale bacha holky!!! Ještě bych si s tou přihláškou počkala na ceny, aby někdo nebyl nepříjemně překvapenej

No to asi jo..Snad to nebude tak hrozný ne ..

7.2.2008 14:01

tynushka napsal(a):
No to asi jo..Snad to nebude tak hrozný ne ..

DŮLEŽITÁ INFORMACE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dneska mi volala Dana (vedoucí) s tim, že jestli chceme jet na 1. turnus, tak potřebuje urychleně zálohy, protože lidi šílej a první turnus se plní jak blázen. Aby na nás zbyly sruby.

Taky už mi řekla ceny (zítra by snad měly být na stránkách):

Na cenách se nic nemění, KROMĚ!!! polopenze: 1.260,- Kč a rekreační poplatek: 56,- Kč (ten platí pouze osoby starší 18 let).

Všechno si to spočítejte a záloha bude ve výši 50% na účet uvedenej na stránkách. Můžete to rovnou zaplatit celý jako já

Tak šup, ať nám to neuteče! Terka

7.2.2008 14:09

hekate napsal(a):
DŮLEŽITÁ INFORMACE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dneska mi volala Dana (vedoucí) s tim, že jestli chceme jet na 1. turnus, tak potřebuje urychleně zálohy, protože lidi šílej a první turnus se plní jak blázen. Aby na nás zbyly sruby.

Taky už mi řekla ceny (zítra by snad měly být na stránkách):

Na cenách se nic nemění, KROMĚ!!! polopenze: 1.260,- Kč a rekreační poplatek: 56,- Kč (ten platí pouze osoby starší 18 let).

Všechno si to spočítejte a záloha bude ve výši 50% na účet uvedenej na stránkách. Můžete to rovnou zaplatit celý jako já

Tak šup, ať nám to neuteče! Terka

Tyjo holky, to je dobrá pálka... ta polopenze to pěkně navýšila...

7.2.2008 15:48

hekate napsal(a):
Tyjo holky, to je dobrá pálka... ta polopenze to pěkně navýšila...

Týnko, prosimtě, já bych potřebovala bejt ještě v sobotu doma, jely bysme až v neděli, takže by se neplatil jeden den. Nevadilo by ti to? Jestli teda chceš jet vlakem, tak to je v klídku, ale kdybys chtěla jet se mnou autem, tak bysme jely ráno v neděli, cesta tam trvá max. 3 hoďky. Dej mi vědět, ju? Ono se tam stejně první den nic moc neděje. Terka

7.2.2008 19:46

hekate napsal(a):
Týnko, prosimtě, já bych potřebovala bejt ještě v sobotu doma, jely bysme až v neděli, takže by se neplatil jeden den. Nevadilo by ti to? Jestli teda chceš jet vlakem, tak to je v klídku, ale kdybys chtěla jet se mnou autem, tak bysme jely ráno v neděli, cesta tam trvá max. 3 hoďky. Dej mi vědět, ju? Ono se tam stejně první den nic moc neděje. Terka

Takže já to spočítala na 4.200Kč - polopenze, srub, pes s výcvikem... a je mi 16(bez poplatku 56korun). Tak já už zítra pošlu přihlášku a penízky :))

8.2.2008 12:12

honey napsal(a):
Takže já to spočítala na 4.200Kč - polopenze, srub, pes s výcvikem... a je mi 16(bez poplatku 56korun). Tak já už zítra pošlu přihlášku a penízky :))

To je sranda, já to spočítala i spoplatkem na 4.176,- Kde udělali soudruzi z NDR chybu? Počítejte se mnou: srub: 1.960,- polopenze: 1.260,- aktivní pes: 900,- (příplatek: 56,-). Mně vychází 4.176,- bez příplatku je to 4.120,- Terka

8.2.2008 14:18

hekate napsal(a):
To je sranda, já to spočítala i spoplatkem na 4.176,- Kde udělali soudruzi z NDR chybu? Počítejte se mnou: srub: 1.960,- polopenze: 1.260,- aktivní pes: 900,- (příplatek: 56,-). Mně vychází 4.176,- bez příplatku je to 4.120,- Terka

Já to asi mírně zaokrouhlila - včera už to bylo večer, a mě to nějka nemyslí....
Takže jen 4,120 :)))

27.2.2008 14:01

honey napsal(a):
Já to asi mírně zaokrouhlila - včera už to bylo večer, a mě to nějka nemyslí....
Takže jen 4,120 :)))

Tak co, jedete? Cassie? Je to strašně drahý...

28.2.2008 12:11

hekate napsal(a):

Cassie nejede. Po opakovaných úvahách - dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. A cena fakt žádná sláva.
Máme zálusk na jiné akce. Např. : agi+taneční tábor http://www.novy-svet.ic.cz/ clanky/agitabor2008.doc;
docela se mi zamlouvá http://www.psiskolafalco.cz/naseakce.htm soustředění květen/červen, ale ještě tam není víc a možná se mi to bude krejt s jinou akcí;
možná první turnus ve Svojanově http://akce.ambergold.cz/akce2008.htm...
Asi ne všechno, budu si muset hodit korunou. Nebo dvěma. Přidaly byste se?

28.2.2008 12:19

hekate napsal(a):

Jo a taky bych s potvorou chtěla prubnout moře, třeba tady: http://klub.kynolog.cz/ index.php?option=com_content&task =view&id=9&Itemid=27, jenom si nedovedu představit kavalíra při těch vodních pracích ...

17.7.2008 09:34
honey

XXX.XXX.138.182

gigi napsal(a):
Jo a taky bych s potvorou chtěla prubnout moře, třeba tady: http://klub.kynolog.cz/ index.php?option=com_content&task =view&id=9&Itemid=27, jenom si nedovedu představit kavalíra při těch vodních pracích ...

TAk co jedete? My ano a už se moooc těšíme ...
H.

17.7.2008 09:40
hekate

XXX.XXX.95.138

honey napsal(a):
TAk co jedete? My ano a už se moooc těšíme ...
H.

Ahoj a kterej jedete termín?

17.7.2008 21:39
honey

XXX.XXX.138.182

hekate napsal(a):
Ahoj a kterej jedete termín?

První, tuto sobotu A ještě jsem ani nezačala balit

28.7.2008 22:02
honey

XXX.XXX.138.182

hekate napsal(a):
Ahoj,

Terka a Aymee

Tak, tábor je za námi. Byl vážně skvělý....
a tady několik fotek pro spestření

28.7.2008 22:06
honey

XXX.XXX.138.182

honey napsal(a):

na mamutovi

28.7.2008 22:08
honey

XXX.XXX.138.182

honey napsal(a):

"hromadný výcvik" (Terka a Benji, Daisy, Xsara)

28.7.2008 22:10
honey

XXX.XXX.138.182

honey napsal(a):
na mamutovi

Alča a Benji s Kimuli

28.7.2008 22:12
honey

XXX.XXX.138.182

honey napsal(a):
na mamutovi

a poslední...