Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.1.2006 18:45

Zdravím všchny, tak jsem se pustil do ,,upravování" nemoderové diskuse.Myslel jsem si, že si lidi odpustí poznámky jako je totalitní režim atd., ale bohužel jsem se zklamal.Myslel jsem si, že je to v období těch příšerných nadávek pustí, a ono nic.
No, naštěstí se nedám zvyklat a statečně budu sprosťárny a neinteligentní příspěvky mazat dál.
Držte mi palce .

17.1.2006 18:00

troy napsal(a):
Zdravím všchny, tak jsem se pustil do ,,upravování" nemoderové diskuse.Myslel jsem si, že si lidi odpustí poznámky jako je totalitní režim atd., ale bohužel jsem se zklamal.Myslel jsem si, že je to v období těch příšerných nadávek pustí, a ono nic.
No, naštěstí se nedám zvyklat a statečně budu sprosťárny a neinteligentní příspěvky mazat dál.
Držte mi palce .

Sláva!

17.1.2006 18:35

troy napsal(a):
Držte mi palce .

A jak poznáte neinteligentní příspěvek?
A proč zde zakládáte fórum nesouvisející se psy?
Mi to dosti vadí, myslím, že by se mělo smáznout.

17.1.2006 18:38

chvd napsal(a):
A jak poznáte neinteligentní příspěvek?
A proč zde zakládáte fórum nesouvisející se psy?
Mi to dosti vadí, myslím, že by se mělo smáznout.

Se psy to svým způsobem souvisí, na nemoderované se také občas psy zabývají A neinteligentní je příspěvek v podobě: ,,večer to tu stejně zaseru, vítejte u mongolů apod.".

17.1.2006 18:42

troy napsal(a):
Držte mi palce .

Jen mazte, ale pozor, ne kazdy je vysokeho IQ, aby to nebyla diskriminace.

17.1.2006 18:45

canis lupus napsal(a):
Jen mazte, ale pozor, ne kazdy je vysokeho IQ, aby to nebyla diskriminace.

K tomu snad nedojde Ale nejsem jediný kdo udržuje, takže uvidíme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík