Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2007 10:08

Prosím, nemá někdo čerstvě narozený málopočetný vrh a nebo fenu s faleškou, fenu co přišla o štěňata? Fena kamarádky mojí kamarádky měla komplikace při porodu a od prvního dne chovatelka piplá 13 štěňat a některý bohužel odmítají lahev a je třeba je urgentně umístit, protože se spadají na váze. Už se jich několik podařilo umístit, ale ještě několik zbývá. Nemůže prosím někdo pomoci? Jedná se o velké plemeno.

30.12.2007 11:59

chelbi napsal(a):
Prosím, nemá někdo čerstvě narozený málopočetný vrh a nebo fenu s faleškou, fenu co přišla o štěňata? Fena kamarádky mojí kamarádky měla komplikace při porodu a od prvního dne chovatelka piplá 13 štěňat a některý bohužel odmítají lahev a je třeba je urgentně umístit, protože se spadají na váze. Už se jich několik podařilo umístit, ale ještě několik zbývá. Nemůže prosím někdo pomoci? Jedná se o velké plemeno.

Kontakt! a odkud jsou!

30.12.2007 13:45

impact napsal(a):
Kontakt! a odkud jsou!

O jaké se jedná plemeno a odkud jste??Určitě se někdo najde!!

30.12.2007 14:07

asteka napsal(a):
O jaké se jedná plemeno a odkud jste??Určitě se někdo najde!!

Jedná se o tibetské dogy. Chovatelka je z Prahy. Přímý kontakt neznám, mě oslovila kamarádka s tím, že se jedná o její kamarádku. Snažím se pomoci, tak jsem to dala sem. Pokud by se někdo konkrétní našel, písněte sem, či u mě je mejl, já to přepošlu.

30.12.2007 20:06

chelbi napsal(a):
Jedná se o tibetské dogy. Chovatelka je z Prahy. Přímý kontakt neznám, mě oslovila kamarádka s tím, že se jedná o její kamarádku. Snažím se pomoci, tak jsem to dala sem. Pokud by se někdo konkrétní našel, písněte sem, či u mě je mejl, já to přepošlu.

Tak 2 lidičkové se dnes ozvali, ale ještě pro jistotu..... kdyby třeba něco nešlo......

20.11.2008 18:00
luciee

XXX.XXX.74.188

chelbi napsal(a):

Hledá se kojná fena pro štěňátko jorkšíra - Moravskoslezský kraj
Ráda bych touto cestou pomohla paní, co přišla o fenečkua a zbylo jí po ní jen jedno štěňátko - viz text níže.

Dobrý den,už nevím kam se obrátit a proto se pokouším sehnat pomoc všude možně.Včera nám zemřela na veterinární stanici fenka jorkšírského teriéra jménem Miki.Zemřela při vrhu štěnátek,kdy se jí jedno vzpříčilo v bříšku a nešlo ven.Veterinář to nechával náhodě místo toho,aby jí odoperoval.Ale to už asi na tom nic nezmění než zemřela vyvrhla jedno štěnátko,které doposud žije a krmíme ho co 2 hodiny z kapátka.Na veterině i některé chovatelky,které sme oslovili nám řekli,že má malou šanci na přežití,pokud ho nepříjme nějaká fenka,která někdy ted porodila.Prosím nemohla byste tuto prozbu zveřejnit na svém blogu,možná by někdo o nějaké pomoci věděl.Jsem z moravskoslezského kraje...od Ostravy a štěnátko zavezu kamkoli,jen aby to přežilo.Je to to jedinné co nám po naší holčičce zůstalo.

vlasta.zavodna@seznam.cz

20.11.2008 21:24
mucholabka

XXX.XXX.96.34

luciee napsal(a):
Ráda bych touto cestou pomohla paní, co přišla o fenečkua a zbylo jí po ní jen jedno štěňátko - viz text níže.

Dobrý den,už nevím kam se obrátit a proto se pokouším sehnat pomoc všude možně.Včera nám zemřela na veterinární stanici fenka jorkšírského teriéra jménem Miki.Zemřela při vrhu štěnátek,kdy se jí jedno vzpříčilo v bříšku a nešlo ven.Veterinář to nechával náhodě místo toho,aby jí odoperoval.Ale to už asi na tom nic nezmění než zemřela vyvrhla jedno štěnátko,které doposud žije a krmíme ho co 2 hodiny z kapátka.Na veterině i některé chovatelky,které sme oslovili nám řekli,že má malou šanci na přežití,pokud ho nepříjme nějaká fenka,která někdy ted porodila.Prosím nemohla byste tuto prozbu zveřejnit na svém blogu,možná by někdo o nějaké pomoci věděl.Jsem z moravskoslezského kraje...od Ostravy a štěnátko zavezu kamkoli,jen aby to přežilo.Je to to jedinné co nám po naší holčičce zůstalo.

vlasta.zavodna@seznam.cz

Chvilku po vložení jsem psala mejl, ale zatím se mi nikdo neozval...

20.11.2008 21:54
mucholabka

XXX.XXX.96.34

luciee napsal(a):

vlasta.zavodna@seznam.cz

Tak už si nejspíš nějakou kojnou našli. Fena štěně přijala.

16.12.2016 13:00
JitkaN

XXX.XXX.246.168

Zdravím, nevíte někdo o někom, kdo má teď kojnou fenku malého plemene? Naše fena jezevčíka, odmítá jedno štěně, umělé mléko nestačí.Je to urgentní...Jsme z Prahy.Dekuji moc nedvedovajitka@centrum.cz.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.12.2016 13:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

JitkaN napsal(a):
Zdravím, nevíte někdo o někom, kdo má teď kojnou fenku malého plemene? Naše fena jezevčíka, odmítá jedno štěně, umělé mléko nestačí.Je to urgentní...Jsme z Prahy.Dekuji moc nedvedovajitka@centrum.cz.

Jak, umělé mléko nestačí?

Na jedno štěně?

Jestli ho fena odmítá a štěně se nechytlo ani na umělém mlíku, tak to kojná fena nespasí. Ne všechno je životaschopné.

16.12.2016 15:59
dadu

XXX.XXX.61.94

Zdravím, tak já mám fenku šicu, má 2 štěnda, která pomalu odstavuji. Ale momentálně jsem v pracovní neschopnosti, tak bych klidně někomu mohla s pipláním štěňátek pomoci, i kdyby byly na umělém mléce. Čas na to mám, bydlím u Mladé Boleslavi směr na Jičín a zkušenosti mám.

24.3.2021 21:37
Dixinka

XXX.XXX.41.207

Hledám kojnou fenku fro 2 jorkšíráčky

Fenka dostala eklampsii 24.3.21
A 2 štěňátka ze 4 chceme k náhradní fence...
Moc díky
Daniela Urbánková
Ideálně Okr Mělník
603 734 224
u.daniela@seznam.cz

24.3.2021 22:12
dadu

XXX.XXX.33.64

Dixinka napsal(a):
Hledám kojnou fenku fro 2 jorkšíráčky

Fenka dostala eklampsii 24.3.21
A 2 štěňátka ze 4 chceme k náhradní fence...
Moc díky
Daniela Urbánková
Ideálně Okr Mělník
603 734 224
u.daniela@seznam.cz

Mohla bych vám pomoct. Napište mi do sz

Přidejte reakci

Přidat smajlík