cobli

Ahoj,měla bych dotaz. Jak často vaše psy odčervujete ? Mám prvního a veterinář nám dává tabletky každé tři měsíce,přijde mi to často,ale nemám s tím zkušenosti.Mám zhruba 1,5 ročního ridgebacka. Dík za rady
cobli

die3
napsal(a):
a psik je v dome alebo v byte? v dome vraj podla veta staci 2 x do roka. v byte nie. ja mam psa v byte a odcervujeme kazde 2-3 mesiace podla druhu tabletiek, takze si myslim ze je to v poho
Tak už v tom mám jasno,díky moc
cobli
napsal(a):
Tak už v tom mám jasno,díky moc
Já myslím, že je daleko lepší nechat vyšetřit hovínko u veta, finančně to vyjde nastejno. Jen u nás to je trošku horší, když jsem o to veta poprosila, koukal na mě, jak nevěřící Tomáš, nikdy to nedělal, takže jednou za čas jedeme s hovínkem na kliniku asi 80km od nás. Myslím že je zbytečné psa jen tak odčervovat.
selticky
napsal(a):
Já myslím, že je daleko lepší nechat vyšetřit hovínko u veta, finančně to vyjde nastejno. Jen u nás to je trošku horší, když jsem o to veta poprosila, koukal na mě, jak nevěřící Tomáš, nikdy to nedělal, takže jednou za čas jedeme s hovínkem na kliniku asi 80km od nás. Myslím že je zbytečné psa jen tak odčervovat.
Neslyšela jsem teda, že se odčervuje jen 2x do roka. my odčervujem po 3 měsících a to pravidelně.
sabina
napsal(a):
Neslyšela jsem teda, že se odčervuje jen 2x do roka. my odčervujem po 3 měsících a to pravidelně.
No podle mě je to taky o tom, co pes žere...pokud dostává jen granule je menší pravděpodobnost, že by chytl červi...pokud požírá maso, a všechno možné ostatní od stolu, po venku..je ta pravděpodobnost podstatně vyšší. Já mám psa doma - v bytě i v domě...není to pes na dvůr a odčervujem jak jsem psala po 3 měsících...pes je potom aktivnější....pořádně se vysere po odčervení...a podle mě se v něm tolik nedrží ty bakterie..když jednou za čas takhle střeva provětrá..
cobli
napsal(a):
Ahoj,měla bych dotaz. Jak často vaše psy odčervujete ? Mám prvního a veterinář nám dává tabletky každé tři měsíce,přijde mi to často,ale nemám s tím zkušenosti.Mám zhruba 1,5 ročního ridgebacka. Dík za rady
Nazdar Gabi !!!!
Nam rekla vetka jednoznacne: do PUL ROKU kazdy MESIC, od pul roku 2krat do roka...
Ale je to nazor od nazoru, kamoska ma stejne stary stene a vetka je odcervila ve 4.mesici a rekla, ze pak az v 7. mesici...
Ale podle me tim nemuzes nic zkazit...