arwen
napsal(a):
Ahoj všem. Vkládejte sem prosím fotečky agility, nůžete připsat i vaše postřehy, na jakém cvičáku cvičíty, poznatky, úspěchy a neúspěchy ze závodů,... Předem moc děkuji. A.
Ahojky. Tak tohle je kavalír king charles španěl Dynno z Růžových poupat na ukázkách agility v Trhanově. Bohužel už nežije, otrávil se.
registana
napsal(a):
Ahojky. Tak tohle je kavalír king charles španěl Dynno z Růžových poupat na ukázkách agility v Trhanově. Bohužel už nežije, otrávil se.
A tohle je labradorský retrívr Buton Diviš z Mlžbých zahrad u nás na cvičáku. Chodíme na cvičák v Domažlicích (www.kk-domazlice.wz.cz). Na závodech jsme byli dvakrát, ve zkouškách dvakrát diskvalifikovaní, jednou jsme doběhli se známkou Dobrý. Butýska totiž víc zajímají feny kolem než parkur
.
arwen
napsal(a):
Ahoj všem. Vkládejte sem prosím fotečky agility, nůžete připsat i vaše postřehy, na jakém cvičáku cvičíty, poznatky, úspěchy a neúspěchy ze závodů,... Předem moc děkuji. A.
Sice žádnou fotečku z agility "normálního" nemám, jen pár z výběhu, kterej udělalo u nás město, ale snad se to brzo už změní, až bude digitálek... :) Chodíme s psicí teprve od října cvičit organizovaně, jinak jsem ji učila sama, aby se nenudila. Chodíme do KK Pedigree VFU ![]()
Nějaký závody a zkoušky snad jednou taky budou....
registana
napsal(a):
A tohle je labradorský retrívr Buton Diviš z Mlžbých zahrad u nás na cvičáku. Chodíme na cvičák v Domažlicích (www.kk-domazlice.wz.cz). Na závodech jsme byli dvakrát, ve zkouškách dvakrát diskvalifikovaní, jednou jsme doběhli se známkou Dobrý. Butýska totiž víc zajímají feny kolem než parkur
.
Tohle je šeltie Cid na závodech v Táboře. Byli jsme zatím jen na dvoudenních závodech v Začátečnících a oba dva dny jsme vyhráli. Jinak, s Cidem chodím také na cvičák do Domažlic a v dubnu se s ním chystám na další závody (také do začátečníků) do Soběslavi. S Butýskem teď pojedu do Českých Budějovic na halové závody a potom také do té Soběslavi, ale s Butonem normálně do zkoušek.
registana
napsal(a):
.
(Vím, že to je mimo, ale jak jsem přečetla "kk Domažlice", vzpomněla jsem si na pejskařku Dášu a pejskaře Jirku Dvořáčkovi. Snad jsem nepopletla jména
, už jsem je neviděla asi 10 let... Cvičili a chovali belgičáky a NO. Nevím, ale jak teď. Jestli tam ještě jsou, pozdravte mi je prosím. Nemám už a ně kontakt).
k.ate
napsal(a):
Sice žádnou fotečku z agility "normálního" nemám, jen pár z výběhu, kterej udělalo u nás město, ale snad se to brzo už změní, až bude digitálek... :) Chodíme s psicí teprve od října cvičit organizovaně, jinak jsem ji učila sama, aby se nenudila. Chodíme do KK Pedigree VFU ![]()
Nějaký závody a zkoušky snad jednou taky budou....
Kde to KK Pedigree v Brně je,prosímtě?
k.ate
napsal(a):
Na veterině, když jdeš z Chodské, tak projdeš kolem stájí (tuším?) a ten cvičák tam uvidíš... Ale teď se netrenuje kvuli sněhu..
závody ve Zlíně
arwen
napsal(a):
Čivava Fionka na Snoopyho poháru v Dubenci.
arwen
napsal(a):
Ještě jednou - nadšená agiliťačka, hlavně když pořadatelé nezapomenou posekat trávník, jinak jí hrozí, že mezi stébly zabloudí. Ale elánu má dost.
arwen
napsal(a):
Docela povedený záběr - pudlík ve skoku.
arwen
napsal(a):
Blátivý jarní Cipískův pohár v Jičíně 2005.
conie
napsal(a):
Blátivý jarní Cipískův pohár v Jičíně 2005.
Běhám se svým 4letým chodským psem Darrim Stamo-Budem
Na cvičáku je perfektní, bohužel na závodech ho stejně jako výše uvedeného Buton zajímají víc fenky a když už ho udržím na place, běží pomalu a dělá, jak kdyby některé překážky viděl poprvé v životě
No byli jsme zatím na 4 závodech, na těch posledních v Ostravě vyhrál zkoušky LA1 (byl 1. z 19). Teď se chystáme na pravní dva Praděd Cupy, Na dubnovou Třebíč a neoficiální závody do Tišnova
Jinak běháme v klubu Kirican Olomouc (www.kirican.com), a naše stránky jsou www.darri.xf.cz.