Jack russell terier II.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2006 11:00

Děkuji za radu, tak tedy mám nové téma.v předešlém téma (Jack russel terier)jsem naposledy tedy psala, že jsem se nakonec rozhodla pro toho JRT,už se na něj moooc těším až ho budu vychovávat...a hrat si sním a mazlit se...!!! Už jen čekám na fotečky a fotečky a fotečky a info od paní u které ji mám zamluvenou již skoro rok. Takže budu ráda za Vaše příspěvky!Informace, na co dávat pozor, stravu,....atd. Předem všem děkuji..!Budu Vás informovat.

20.1.2006 10:18

jane007 napsal(a):
Děkuji za radu, tak tedy mám nové téma.v předešlém téma (Jack russel terier)jsem naposledy tedy psala, že jsem se nakonec rozhodla pro toho JRT,už se na něj moooc těším až ho budu vychovávat...a hrat si sním a mazlit se...!!! Už jen čekám na fotečky a fotečky a fotečky a info od paní u které ji mám zamluvenou již skoro rok. Takže budu ráda za Vaše příspěvky!Informace, na co dávat pozor, stravu,....atd. Předem všem děkuji..!Budu Vás informovat.

Dobrý den,
ve středu 18.1.2006 se narodila už fenečka JRT, na kterou čekám skoro rok. Kterou jsem měla zamluvenou..!Stále jsem váhala mezi JRT a čivavkou..! čivavka by byla určitě pohodlnější pro mě... ale nakonec jsem se rozhodla,že si teda raději koupím toho mého vysněného JRT!!!! Nemůžu si pomoct!!!Je to prostě nejkrásnější pejsek na světě!!!Pro mě! Když jsem si ho tolik přála...tak proč bych nemohla změnit svůj životní styl..! Pro ni to udělám, nemůžu se jí dočkat!!! Bude to možná v pohodě a vím,že budu ráda,že jsem se tak rohodla.Teď čekám na fotečky narozených štěňátek, které bych měla obdržet každým dnem..Paní mi psala,že druhé štěňátko je právě fenečka a je celá maminka. Takže čekám na další informace a fotky!!!Tolik se těším.Dlouho dlouho jsem to zvažovala...ale změna je přece život..! Tak jsem zvědavá.Chtěla jsem Vám jen vědět jak jsem se nakonec rozhodla.. PS:teď už jen záleží jestli souhlasí také můj přítel...ale myslím,že nakonec jo. Máme na to zhruba 8 týdnu!!!

PS:toto je překopírováno z téma Jack russel terier ať můžete třeba reagovat a odepistova a posílat fotečky tady.Díky Janča

20.1.2006 10:18

jane007 napsal(a):

Ta rada na nové téma sice byla směrovaní na "Kachnizona", protože se ptal na výchovu 8 týdenního štěněte, nějak špatně se mi to zařadilo, ale nevadí. Alespoň se to bude zase rychleji načítat. Rozhodně se ozvěte, tak to všechno dopadlo, a když ho budete mít doma, těším se tady na foto a informace, a postřehy....
Hodně štěstí.

20.1.2006 11:00

eva nohelova napsal(a):
Ta rada na nové téma sice byla směrovaní na "Kachnizona", protože se ptal na výchovu 8 týdenního štěněte, nějak špatně se mi to zařadilo, ale nevadí. Alespoň se to bude zase rychleji načítat. Rozhodně se ozvěte, tak to všechno dopadlo, a když ho budete mít doma, těším se tady na foto a informace, a postřehy....
Hodně štěstí.

aha? to nevadi. Určitě dám vědět..!

Přidejte reakci

Přidat smajlík