Napadlo mě udělat sraz westíků.
Takže kdo máte westíka nebo i kamaráda, co ho má, pojďte s náma na malej seznamovací výlet.
Šlo by se příští sobotu (tj. 19. ledna 2008) do Srbska. Sraz v Berouně na vlakovym nádraží, došlo by se pěšky do Srbska (cca 3 kiláky), tam by se dal oběd a zpátky by se jelo vlakem do Berouna (s plnym pupíkem se jde blbě).
Hodinu srazu upřesnim podle toho, kolik lidí by šlo, jestli vůbec bude zájem. Takže pište, kdo by šel. Terka (723 189 683)
hekate
napsal(a):
Takže kdo máte westíka nebo i kamaráda, co ho má, pojďte s náma na malej seznamovací výlet.
Šlo by se příští sobotu (tj. 19. ledna 2008) do Srbska. Sraz v Berouně na vlakovym nádraží, došlo by se pěšky do Srbska (cca 3 kiláky), tam by se dal oběd a zpátky by se jelo vlakem do Berouna (s plnym pupíkem se jde blbě).
Hodinu srazu upřesnim podle toho, kolik lidí by šlo, jestli vůbec bude zájem. Takže pište, kdo by šel. Terka (723 189 683)
Tak my se teda s Jess hlásíme..Snad to klapne a příjde co nejvíc lidí...
hekate
napsal(a):
Jé, a co takhle newestíky, berete taky? Cassii by westí smečka udělala určitě radost!
gigi
napsal(a):
Jé, a co takhle newestíky, berete taky? Cassii by westí smečka udělala určitě radost!
Ahojky, tak jo :) vem Cassie, to se mladá zcvokne a ty Týnuško vem i zbytek kámošů, já zkusim ukecat Jumbu
tynushka
napsal(a):
No, jí se psem nepustěj vůbec nikam daleko, on je docela neposlušnej a asi se bojj že by někam utekl nebo já nevim..prostě ani na vedlejší sídlák..Nechápu..To my toho máme s Jess tolik procestovanýho ;)
přihazuju kopii letáku:
Sraz westíků
Dne 19. ledna 2008 se bude konat sraz westíků. Nenechte nás v tom samotné a pojďte s námi!
(výjimečně se mohou zúčastnit i pejsci jiných malých plemen)
Kdy a kde?
Sraz bude v sobotu 19. ledna 2008 na vlakovém nádraží v Berouně ve 12.00
Co se bude dít?
Až se všichni, kdo se přihlásí dostaví (musíte se přihlásit, abychom vám neutekli), vyrazíme směr Srbsko (pěšky), kde si sedneme do restaurace a dáme něco dobrého. Pokud bude dál chuť, můžeme se podívat i na Karlštejn a zpátky se svezeme vlakem.
Co si vzít s sebou?
• Vodítko - i pro pejsky, kteří chodí na volno, po cestě budou koně, tak ať se nikomu nic nestane.
• Miska a PET láhev s vodou – pokud nejste na pejska přehnaně hákliví, neberte nic, po celé cestě teče celkem čistá řeka.
• Menší obnos na vlak, větší na obídek :)
• No a konečně i dobrou náladu. Kdo ji mít nebude, zaručeně mu ji dodají naši pejsci!
Kontakt: hekate6@seznam.cz nebo tel. 723 189 683
hekate
napsal(a):
přihazuju kopii letáku:
Sraz westíků
Dne 19. ledna 2008 se bude konat sraz westíků. Nenechte nás v tom samotné a pojďte s námi!
(výjimečně se mohou zúčastnit i pejsci jiných malých plemen)
Kdy a kde?
Sraz bude v sobotu 19. ledna 2008 na vlakovém nádraží v Berouně ve 12.00
Co se bude dít?
Až se všichni, kdo se přihlásí dostaví (musíte se přihlásit, abychom vám neutekli), vyrazíme směr Srbsko (pěšky), kde si sedneme do restaurace a dáme něco dobrého. Pokud bude dál chuť, můžeme se podívat i na Karlštejn a zpátky se svezeme vlakem.
Co si vzít s sebou?
• Vodítko - i pro pejsky, kteří chodí na volno, po cestě budou koně, tak ať se nikomu nic nestane.
• Miska a PET láhev s vodou – pokud nejste na pejska přehnaně hákliví, neberte nic, po celé cestě teče celkem čistá řeka.
• Menší obnos na vlak, větší na obídek :)
• No a konečně i dobrou náladu. Kdo ji mít nebude, zaručeně mu ji dodají naši pejsci!
Kontakt: hekate6@seznam.cz nebo tel. 723 189 683
Pojďte s námi, je nás pořád málo