maťa

Klárko nežádoucí je, ale ta úplně dlouhá, ta jen delší, tedy krk, kalhotky a praporky, ta až tak nevadí, i když na výstavách bývá horší ocenění, ale obvykle jsou to stejně psi z pracovní linie, nebo na pracování zaměření
Efrunkovi ouško stojí, a moooc děkuji za pochvalu, mně se taky strašně líbí
maťa

maťa
napsal(a):
Klárko nežádoucí je, ale ta úplně dlouhá, ta jen delší, tedy krk, kalhotky a praporky, ta až tak nevadí, i když na výstavách bývá horší ocenění, ale obvykle jsou to stejně psi z pracovní linie, nebo na pracování zaměření
Leni ještě jsem ti psala do staré diskuze
Klárko koukni semka:
http://www.stajbonkov.estranky.cz/ clanky/nasi-psi/stenata
Dvě mezery!!!
Mají oba ovčouny fakt krásně dlouhosrsté, až sem měla cukání si jedno štěně ještě vzít....nejsem normální
maťa

maťa
napsal(a):
Leni ještě jsem ti psala do staré diskuze
Klárko koukni semka:
http://www.stajbonkov.estranky.cz/ clanky/nasi-psi/stenata
Dvě mezery!!!
Mají oba ovčouny fakt krásně dlouhosrsté, až sem měla cukání si jedno štěně ještě vzít....nejsem normální
Kecám! Jedna mezera!!!
maťa
napsal(a):
Kecám! Jedna mezera!!!
Maťo, já když už něco malýho tak jedině toho pattíka - holčičku - a nebo nějakýho útulkáčka. Aspoň bych si dala pokoj s výstavama a chovem i když nějakou fajn papírovou slečinku a od ní kupu krásnej štěňátek.... no nějak mě to nikdy nelákalo a jsem spíš na psíky samce ale poslední dobou mě ta štěňátka přeci jen uhlodávají víc a víc. A ty pattíci... no od pohledu je to prostě něco pro mě a jsem do nich fakt totálně zamilovaná. Jen se fakt bojím dost tvrdé teriéří pracovní povahy Chtěla bych něco aktivního na práci což si myslím že ten pattík je jen je tam zase limitující jejich výška a na normální sportovní výcvik (tedy samozřejmě zkoušky) by mě s ním nepustili. Ale zase tu je zkušebák pro malá plemena a docela by mě lákalo i dogfrisbee a určitě bych jí brala i na coursing.... jen jsem dost pohodlný člověk a bojím se aby mě ta aktivka malá fakt nepřemohla...
A lovecký výcvik dělat nějak zrovna moc nechci a tak se taky bojím abych tu jejich povahu v ní pak moc nelámala. I když je plno lidí co s nima dělá agility a tak... Takže prostě pořád sním a zároveň se toho bojím
A hlavně by to byl další psík do baráku (i když jen takovej skoropsík) a "zabíral" by mi místo na toho pořádného vysněného caníka podle mých představ (jenže to je bohužel víc než nereálné).
maťa
napsal(a):
No tak za moje hříbátko se vším všudy bych měla tak 2,5 vlkodava. Takže nejbližší dva roky teda nic nehrozí, i kdy, kdo ví, třeba se nade mnou marek smiluje , my totiž ještě jako šetříme na domeček na samotě
, takže Marek ze mně mírně šílí
. Ale snu se rozhodně nevzdávám. Že já nemůžu být nějaký právník nebo manager ve vysoké funkci, to by bylo prašulí
.
Maťo a dlouhosrsťáci jsou úžo, to já snad na živo ani neviděla.
maťa

luckai
napsal(a):
No tak za moje hříbátko se vším všudy bych měla tak 2,5 vlkodava. Takže nejbližší dva roky teda nic nehrozí, i kdy, kdo ví, třeba se nade mnou marek smiluje , my totiž ještě jako šetříme na domeček na samotě
, takže Marek ze mně mírně šílí
. Ale snu se rozhodně nevzdávám. Že já nemůžu být nějaký právník nebo manager ve vysoké funkci, to by bylo prašulí
.
Maťo a dlouhosrsťáci jsou úžo, to já snad na živo ani neviděla.
Ale tak Leni, klidně do toho jdi....na gauč ho můžeš uvázat vždycky a myslím, že na aktivitu s Peetem zvyklá jsi až moc, oproti třeba mně, takže to s ním zvládneš
Jejda už abys ho měla.....to bude veselo
Luci no jo no, zase kdybys byla právník, či manager, nebudeš mít na zvířátka, ba ani sebe, vůbec čas....a k čemu ti pak ti peníze budou že? Chtělo by to nějaký toho arabskýho šejka, jenže kde ho najít a vnutit mu, že právě já jsem ta nejlepší a nejkrásnější pro něj, že?
Já taky vlkodávče tak hned mít nebudu, byť bych i jako mohla, za rok dva, až Efram vyroste, ale furt, už nějakej rok, čekám, až se jim prodlouží věk a zmírní se tolik těch nemocí, na které trpí A někde jsem četla, že fenky žijí o hodně déle, než psi, u vlkodavů teda
Což mě štve, páč já fenku necúúúúú!
Já je na živo viděla, teda jednoho a je to fakt něco! Překrásný pes, PŘEKRÁSNÝ!!!
maťa
napsal(a):
Ale tak Leni, klidně do toho jdi....na gauč ho můžeš uvázat vždycky a myslím, že na aktivitu s Peetem zvyklá jsi až moc, oproti třeba mně, takže to s ním zvládneš
Luci no jo no, zase kdybys byla právník, či manager, nebudeš mít na zvířátka, ba ani sebe, vůbec čas....a k čemu ti pak ti peníze budou že? Chtělo by to nějaký toho arabskýho šejka, jenže kde ho najít a vnutit mu, že právě já jsem ta nejlepší a nejkrásnější pro něj, že?
Já taky vlkodávče tak hned mít nebudu, byť bych i jako mohla, za rok dva, až Efram vyroste, ale furt, už nějakej rok, čekám, až se jim prodlouží věk a zmírní se tolik těch nemocí, na které trpí A někde jsem četla, že fenky žijí o hodně déle, než psi, u vlkodavů teda
Já je na živo viděla, teda jednoho a je to fakt něco! Překrásný pes, PŘEKRÁSNÝ!!!
No víš Maťo on Peet bude oproti opravdu pracovnímu teriérovi učiněné neviňátko a zas tak moc aktivní taky není. My si naprosto vyhovujeme, Když blbneme tak blbneme ale když nemáme náladu tak se svět nehroutí a rádi se jen tak pomuchlínkujeme doma na zemi S Míťou to už je horší, to je aktivnější potvora, ale i tak na teriéra teda fakt nemá
K nám chodí jeden dlouhosrstej No na cvíčo a i kamarádka má jednoho dlouhosrstého důchodce. Dám vám sem jeho fotečku. Ale už je to opravdu zasloužilý dědeček...
maťa

pitimiti
napsal(a):
No víš Maťo on Peet bude oproti opravdu pracovnímu teriérovi učiněné neviňátko a zas tak moc aktivní taky není. My si naprosto vyhovujeme, Když blbneme tak blbneme ale když nemáme náladu tak se svět nehroutí a rádi se jen tak pomuchlínkujeme doma na zemi S Míťou to už je horší, to je aktivnější potvora, ale i tak na teriéra teda fakt nemá
K nám chodí jeden dlouhosrstej No na cvíčo a i kamarádka má jednoho dlouhosrstého důchodce. Dám vám sem jeho fotečku. Ale už je to opravdu zasloužilý dědeček...
Kriste ten je krásnej!!! Slintám a jdu někam zahrabat peněženku, jinak to špatně dopadne
No Leni, on i teriér rád chrupe v postýlce, když má páneček kopr! Sem měla jagošku, a na jagoše hnedka tak někdo nemá, co se šílenosti v pohybu týče
maťa
napsal(a):
Kriste ten je krásnej!!! Slintám a jdu někam zahrabat peněženku, jinak to špatně dopadne
No Leni, on i teriér rád chrupe v postýlce, když má páneček kopr! Sem měla jagošku, a na jagoše hnedka tak někdo nemá, co se šílenosti v pohybu týče
tys měla jagošku jo? No téda. Tak to jsi odvaz a oceňuji tvou odvahu. To bych vážně toho pattíka mohla Já je prostě miluju. Jenže můj problém je že sem fakt na psy a na fenky moc ne. Ale mít pattíka psa ještě k mému dominátorovi Peetovi... to by pro naše okolí nemuselo dopadnout moc dobře
Tak si říkám, že ta fenečka na začátek by mohla být vhodnější
maťa
napsal(a):
Hele maťo, o šejkovi nemluv, nevím jak daleko jsou tam s emancipací ... A dalšího takového blázna jako marek, co mi plní má šílená přání už asi nenajdu.
A když je řeč o útaláčcích, tak hele
luckai
napsal(a):
Hele maťo, o šejkovi nemluv, nevím jak daleko jsou tam s emancipací ... A dalšího takového blázna jako marek, co mi plní má šílená přání už asi nenajdu.
A když je řeč o útaláčcích, tak hele
celý vlkoušek
luckai
napsal(a):
celý vlkoušek
před dvěma rokama dědovi umřela babička a hned na to pes, tak přesto, že už žádného nechtěl jsme to riskli a vzali z útulku. A dobře jsme udělali, venku je úžasně akční, doma hodný jak mimino, poslouchá naprosto skvěle, no k nezaplacení zlatíčko. Za pár týdnů si dědu získal a už se jenom pusinkovali. Akorát před vánoci dostal děda mrtvičku a je pořád v nemocnici, tak je zase bez pánečka, tak se snažíme, teda hlavně mamka mu to co nejvíc vynahradit.
maťa

luckai
napsal(a):
celý vlkoušek
Jo jo Leni, měla, ale taky fenku No jsem zvědavá, jak se nakonec rozhodneš a co bude
Luci ten je krááásnej, čepýřníček dle mého gusta! S tím Šejkem to neber tak vážně, já bych Míťu taky nevyměnila, ale tak snít sa musí, bo by se člověk zvencl za chvilku
luckai
napsal(a):
před dvěma rokama dědovi umřela babička a hned na to pes, tak přesto, že už žádného nechtěl jsme to riskli a vzali z útulku. A dobře jsme udělali, venku je úžasně akční, doma hodný jak mimino, poslouchá naprosto skvěle, no k nezaplacení zlatíčko. Za pár týdnů si dědu získal a už se jenom pusinkovali. Akorát před vánoci dostal děda mrtvičku a je pořád v nemocnici, tak je zase bez pánečka, tak se snažíme, teda hlavně mamka mu to co nejvíc vynahradit.
jojo fakt úžasný pejsan. Když jsem říkala našemu veťákovi, co je provozovatel toho útulku a pomáhal mi ho dědovi "vnutit" , jak je hodný, milý, poslušný ... tak mi říká: jo to my jsme z útulku všichni takoví hodní, přítulní a poslušní
maťa
napsal(a):
Teda koukám,že odběhnu od počítače a než těm mejm hladovcům uvařím na ráno pudink a vyvenčím Bijou,tak už je tu zase spousta témat k odpovídáníLucko se mi úplně vybavilo,jak jsem dělala na hříbárně a pán,se kterým jsem tam pracovala měl kobylku Rentu a každý rok jí nechával připouštět v hřebčinci v Písku,a protože neměl na připouštěcí poplatek měl s ředitelem úmluvu,když se narodí hřebeček,tak propadne hřebčinci,a když kobylka tak zůstane doma.A co myslíš,každý ráno pan Bořánek otevřel dveře od boxu a říká Rentě,tak co ty kurvo,zase budeš mít kluka,vidˇ???A taky,že
každý rok měla
Ty dlouhosrtsí ovčouni jsou fakt nádherný,Lenko já nevím já bych asi už do žádnýho hyper psa nešla,loni když měla Bijou růstové problémy,tak jsem ze zoufalství četla Malinkatýho kreténa(knížka o foxteriérovi) a musím říct,že se mi výrazně ulevilo,že někdo je na tom se psem ještě hůř než jáMatˇo fakt podle posledních průzkumů žijou fenky déle,ale tedˇ ta statistika neběhla hodně blbě pro psy,protože umřelo hodně mladý zvíře a naopak u fen umřely dvě asi 10 letý fenky,to s průměrem zacloumá.Myslím,že jako u všeho je to o štěstí.po jakém zvířeti sáhneš.Můj první vlkodávek Benji umřel v 7,5 letech a podle zpravodaje by v té době čvrtý nejstarší pes ve WDK
maťa
napsal(a):
Jo jo Leni, měla, ale taky fenku No jsem zvědavá, jak se nakonec rozhodneš a co bude
Luci ten je krááásnej, čepýřníček dle mého gusta! S tím Šejkem to neber tak vážně, já bych Míťu taky nevyměnila, ale tak snít sa musí, bo by se člověk zvencl za chvilku
Jo to jen tak nebude... zatím jen pořád sním a dlouho snít budu
maťa

maťa
napsal(a):
Jejda Luci, snad se dědeček brzo uzdraví!!! Moc mu to přeju
Klárko teda, díky za vysvětlení, jsem klidnější Dost mě právě ten věkový rozdíl mezi psem a fenkou vyděsil
Malinatého kreténa mám doma a je to bezva knížka, stejně jako Robin a Robin 2
maťa
napsal(a):
maťo, tak to já zas chců fenku. Jsem se naplánovala, že bych to měla samoobnovovací, jako než fenka umře měla by štěňátka, Jejda to zní příšerně, jako nemyslím před smrtí, ale třeba v pěti a jedno bych si nechala a tak pořád dokola . A taky si říkám, že by to byl klídek, než teď s takovým akčním, sebevědomým, nesnášenlivým 30ti kilovým chlapem. No jo, já vím, že si za to můžu z velké části sama, ale tak snad ještě něco napravíme.
maťa
napsal(a):
A bacha na svatbu,oni ty chlapi jsou pěkně nevyzpytatelní.Před svatbou by Tě nosili na rukou a jak na Tebe mají papír tak začnou vystrkovat růžkyMně by Zelenka před svatbou snesl modrý z nebe,sice měl dlouhý dodací doby,ale asponˇpři tom nenadával.A dneska slyším jen,ježíš ty už zase něco chceš...cože další pes,králík,koza...jedině přes mojí mrtvolu..jsem kategoricky proti...atd.Takže bacha abys nedopadla jako já,já vozím zvířata domů jedině,když je manžel na cvičení nebo služební cestě,popřípadě mu svůj úmysl sděluju hoooodně moooc dopředu
A voříšek je skvělej
maťa

maťa
napsal(a):
Jejda Luci, snad se dědeček brzo uzdraví!!! Moc mu to přeju
Klárko teda, díky za vysvětlení, jsem klidnější Dost mě právě ten věkový rozdíl mezi psem a fenkou vyděsil
Malinatého kreténa mám doma a je to bezva knížka, stejně jako Robin a Robin 2
Tož vdávat se zatím dlouho nebudu, dneska je to ekonomicky nevýhodné
Luci no jo, fenky jsou ale zase daleko vychcanější, než psi.....čovek se s nima "pere" celej život a ještě skvěle umí hrát týrané chudinky.....viď Klárko??? Ale je fakt, že si dokáží omotat chlapa kolem packy, takže to má své výhody....pro "naši holčičku všechno" atd.
Psi jsou jiní troška, férovější a rovnější, takže tě buď zakousnou a nebo ne, poslechnou a nebo ne, a obvykle po pubertě se s nima už rozčilovat nemusíš
Ale je to samo jedinec od jedince.....já fenku nechci dlouho, protože žádná nebude jak Batulka a asi bych to od ní čekala a tak....u psů nic nečekám a jsem naprosto v klidu.....
Leni, všichni si myslím ještě počkáme na ty své "sny a představy" ale aspoň se máme na co těšit
maťa
napsal(a):
Kláro, tak já už jsem 4,5 roku po svatbě a po 6,5 letech společné domácnosti .
Jo a ještě jsem vám nepřihodila foto toho nesnášenlivého, sebevědomého, akčního,30 ti kilového .... chlapa. Foto z loňské dovolené, ranní vstávání.
maťa
napsal(a):
Tož vdávat se zatím dlouho nebudu, dneska je to ekonomicky nevýhodné
Luci no jo, fenky jsou ale zase daleko vychcanější, než psi.....čovek se s nima "pere" celej život a ještě skvěle umí hrát týrané chudinky.....viď Klárko??? Ale je fakt, že si dokáží omotat chlapa kolem packy, takže to má své výhody....pro "naši holčičku všechno" atd.
Psi jsou jiní troška, férovější a rovnější, takže tě buď zakousnou a nebo ne, poslechnou a nebo ne, a obvykle po pubertě se s nima už rozčilovat nemusíš
Ale je to samo jedinec od jedince.....já fenku nechci dlouho, protože žádná nebude jak Batulka a asi bych to od ní čekala a tak....u psů nic nečekám a jsem naprosto v klidu.....
Leni, všichni si myslím ještě počkáme na ty své "sny a představy" ale aspoň se máme na co těšit
no jo ženskou povahu si užívám u svojí kobuchy. Je to fakt, když Rinďátko nechytne zrovna záchvat před dalším samcem, tak je úplně dokonalý . Ale já zas říkám, kdo jiný by těm ženským měl rozumět víc než já
, i když Marek už má taky jistě bohaté zkušenosti
.
luckai
napsal(a):
Jo a ještě jsem vám nepřihodila foto toho nesnášenlivého, sebevědomého, akčního,30 ti kilového .... chlapa. Foto z loňské dovolené, ranní vstávání.
Tak to máš asi vyjímečného manžela.My spolu bydlíme 5,5 roku a už 3,5 roku jsme svoji a rok od roku je to s jeho neústupností horší a horší.No tak já bych mohla vyprávět o "týraných" chudinkách a héreckejch výkonech,které podává Bijou,je to zvláštní,ale u psů jsem se s tím fakt taky nesetkala,jo já nic já muzikant to jim šlo skvěle,ale to fakt byl jediný herecký výkon a fakt mě kluci málokdy něčím vyvedli z míry a rovnováhy
maťa

luckai
napsal(a):
Luci Luci, věčně nespokojená, což? Co já bych dala "jen" za 30-ti kilového chlapa!!!! Jeden má přes 20 kg, zatím!!!, druhý 65 kg a to jen proto, že jídlo je pro něj utrpění ve všech podobách, a třetí má 116kg!!!
Jen ten čtvrtej má bohudíky 3,5kg
maťa

maťa
napsal(a):
Luci Luci, věčně nespokojená, což? Co já bych dala "jen" za 30-ti kilového chlapa!!!! Jeden má přes 20 kg, zatím!!!, druhý 65 kg a to jen proto, že jídlo je pro něj utrpění ve všech podobách, a třetí má 116kg!!!
No holky teda.....v dubnu budeme s Míťou načínat 9-tej rok společně, tak mě nestrašte, že se to někdá po nějaké svatbě změní!!!
Ale já se vlastně ekonomicky nevýhodně vdávat nebudu.....takže nic
maťa
napsal(a):
. Počkej až budu mít vlkouše. Na mě taky málo vyrostl
.
Kláro, vyjímečný je určitě, mamka říká, že tak hodného chlapa, co by se mnou vydržel mé výmysly bych asi už nenašla.. Ale jak říkám pohár právě přetekl a kolem hříbka už si platím vše sama (teda doufám, že nějaký bude!!!) a od letoška i spoustu dalších kravin pro zvířata, které naprosto nutně potřebuju, ale Marek je tak nutnými neshledává . Ale naštěstí je tak hodný, že mi půjčil a mám neomezenou dobu na splácení.
Ale částečně jsem ráda, už mi to taky nebylo moc příjemné, když mi platil vpodstaě vše on na víceméně jen mého mého koníčka a postavila jsem se k problému čelem
.
maťa
napsal(a):
No holky teda.....v dubnu budeme s Míťou načínat 9-tej rok společně, tak mě nestrašte, že se to někdá po nějaké svatbě změní!!!
Ale já se vlastně ekonomicky nevýhodně vdávat nebudu.....takže nic
A to já jsem říkala taky,že když jsem se narodila jako Švarcová,tak tak chci i umřít,no vidíš a už je ze mě nějaký pátek ZelenkováMně se po sobotní hádce vybavil citát...Ne smrt,ale život nás rozdělí..a začínám ho chápat
maťa
napsal(a):
hele a já mám rekord, já jsem s Markem začala chodit v 15, tak jsme spolu 11 let, ty jo.Tak kdo má víc?
maťa

klarazelenkova
napsal(a):
A to já jsem říkala taky,že když jsem se narodila jako Švarcová,tak tak chci i umřít,no vidíš a už je ze mě nějaký pátek ZelenkováMně se po sobotní hádce vybavil citát...Ne smrt,ale život nás rozdělí..a začínám ho chápat
Klárčí, ale já proti vdávání nejsem vůůůbec, to já se klidně vdám!!! Akorát že až to bude výhodné ekonomicky Porodné 17 litrů jsem teda nestydatě prošvihla, ale počkám si....třebas to zvednou ještě víc
zajímavý citát.....píšu si! Snad mě Míťa neopustí....takový pako bych totiž už nenašla
Ale on taky ne....takže jsme si kvit
maťa

luckai
napsal(a):
Co na to říct, život tě naučí
Doufám Luci, že nenaučí Naučil mě už dost a vcelku mi to i stačilo
Ale sama jsem žila dlouho, tak bych žila zase.....furt mám ještě psiska, ti mě neopustí
maťa

maťa
napsal(a):
Tak v 15-ti jsem si ještě užívala bujarého mládí Rekord netrhnu
I tak mám dojem, že sme spolu už desítky let
Tak a já jdu psům dělat "zahradní dozor" a pak budou mít papú Krásný večer všem
a jeden Efram nakonec
maťa
napsal(a):
Tak v 15-ti jsem si ještě užívala bujarého mládí Rekord netrhnu
I tak mám dojem, že sme spolu už desítky let
Tak a já jdu psům dělat "zahradní dozor" a pak budou mít papú Krásný večer všem
a jeden Efram nakonec
Ahojky holky!Nevíte nejsou dneska erupce na slunci???Já vytáhla hřeben a čekala jsem obvyklý souboj s Bijou a ona držela a nechala se česatDoufám,že si to nezakřiknu
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky holky!Nevíte nejsou dneska erupce na slunci???Já vytáhla hřeben a čekala jsem obvyklý souboj s Bijou a ona držela a nechala se česatDoufám,že si to nezakřiknu
A ta růžová ji teda sedí. Ale ještě bych to doplnila o nějaký krajkový top a decentní kloubouček s krajkovou stuhou .
luckai
napsal(a):
A ta růžová ji teda sedí. Ale ještě bych to doplnila o nějaký krajkový top a decentní kloubouček s krajkovou stuhou .
Učesaná fešanda
maťa

maťa
napsal(a):
Klárko, ta Bijou má víc oblečků, než jáááá!!! Hrozně jí to sekne, že bys ji nechala předvádět se na molu s modelkama??? Bijou by vydělala majlant
Tak a já dneska byla nucena zabarikádovat nejen zahradu, ale i část dvora, bohužel totiž není jen bláto, ale blátivé rybníčky a ti spratci v tom hrabou, voda nevoda, a nakazili už i KIKINU!!! Takže když jsem odpo opět strávila 3,5 hodiny umýváním a koupáním psů, mytím koberců, chodby, parket, zdí, dveří a nakonec sama sebe, vzdala jsem to.....už jim bylo fuk, že s nima na té zahradě jsem, hrabali a lítali v té bahnivé vodě, a když jsem na ně řvala a chtěla je chytit, pojali to jako zábavnou "bahnící honěnou" a po půl hodině zoufalého řvaní, slibování útulku, trouby a kde čeho ještě, jsem to vzdala. Hajzlíci jedni, jak ti mně hnulí žlučí!
Takže mají k dispozici půlku dvorku, kde je zatím relativně nebahnivý trávník a hlavně je dozoruju ze dveří a nemají mi kam utéci! Zbytek jim musí stačit na proťápkách Jestli to ti lidi v bytech nemají nakonec lehčí.....mají! Vždyť jsem se psama v bytě žila skoro celej život!!!
Než sme vyšlapali do třetího patra, měli tlapky skoro čistý, před dveřma jsem je jen otřela vlhkou žínkou a bylo to! A hlavně nikde po Brně nebyli hnusný, bahnivý rybníky!
Se zblázním, určitě jo
Zítra si dovezu Mú a odpo jedem slavit narozeniny Míťovýho táty, takže chudinka Mú bude ty spratky hlídat, ale udělám ji školení, co a jak, a hlavně jsem ji nakoupila vitamín C, taky čokolády a udělám ji dobré papú, abych si ji udobřila už dopředu Nééé Mú to bere sportovně, možná ještě líp, než já.....to bude tím, že má průpravu ve výchově MNĚ! takže už jí nic nerozhází
Jdu na proťápku, a pak do vany....krásný víkend všem!
maťa
napsal(a):
Klárko, ta Bijou má víc oblečků, než jáááá!!! Hrozně jí to sekne, že bys ji nechala předvádět se na molu s modelkama??? Bijou by vydělala majlant
Tak a já dneska byla nucena zabarikádovat nejen zahradu, ale i část dvora, bohužel totiž není jen bláto, ale blátivé rybníčky a ti spratci v tom hrabou, voda nevoda, a nakazili už i KIKINU!!! Takže když jsem odpo opět strávila 3,5 hodiny umýváním a koupáním psů, mytím koberců, chodby, parket, zdí, dveří a nakonec sama sebe, vzdala jsem to.....už jim bylo fuk, že s nima na té zahradě jsem, hrabali a lítali v té bahnivé vodě, a když jsem na ně řvala a chtěla je chytit, pojali to jako zábavnou "bahnící honěnou" a po půl hodině zoufalého řvaní, slibování útulku, trouby a kde čeho ještě, jsem to vzdala. Hajzlíci jedni, jak ti mně hnulí žlučí!
Takže mají k dispozici půlku dvorku, kde je zatím relativně nebahnivý trávník a hlavně je dozoruju ze dveří a nemají mi kam utéci! Zbytek jim musí stačit na proťápkách Jestli to ti lidi v bytech nemají nakonec lehčí.....mají! Vždyť jsem se psama v bytě žila skoro celej život!!!
Než sme vyšlapali do třetího patra, měli tlapky skoro čistý, před dveřma jsem je jen otřela vlhkou žínkou a bylo to! A hlavně nikde po Brně nebyli hnusný, bahnivý rybníky!
Se zblázním, určitě jo
Zítra si dovezu Mú a odpo jedem slavit narozeniny Míťovýho táty, takže chudinka Mú bude ty spratky hlídat, ale udělám ji školení, co a jak, a hlavně jsem ji nakoupila vitamín C, taky čokolády a udělám ji dobré papú, abych si ji udobřila už dopředu Nééé Mú to bere sportovně, možná ještě líp, než já.....to bude tím, že má průpravu ve výchově MNĚ! takže už jí nic nerozhází
Jdu na proťápku, a pak do vany....krásný víkend všem!
Musím říct,že mě to oblíkání začíná bavit,to růžový pyžámko je ještě po mojí maličkosti,heč
Matˇo já nevím jestli by to byl rozumný nápad jí vypustit na molo,s její náturou bych spíš prodělala kalhoty než vytřískala majlant
Musím říct,že náš dvorek i zahrada vypadají hodně podobně,dneska dorazil chudák architekt měřit budovy a neměl holinky,bylo mi ho fakt líto
maťa
napsal(a):
Kdo se díval včera Mezi námi zvířaty? Byli tam vlkouši . Já bych hned brala toho bílého, doufám, že se mi v budoucnu poštěstí tahle barva .
luckai
napsal(a):
Kdo se díval včera Mezi námi zvířaty? Byli tam vlkouši . Já bych hned brala toho bílého, doufám, že se mi v budoucnu poštěstí tahle barva .
Ahojky!Tak já bohužel ne,jak je mým dobrým zvykem nestíhám.Chlapi byli v lese,takže jsme s klukama pekli a vařili jako o život.Jsem z Bijou rozčarovaná,jako kdybych měla doma cizího psa,včera jsem zkušebně zase vytáhla kartáč a madam opět držela a snad si těch pár tahů kartáčem i užívala,vůbec jí nepoznávám,je hodná,chová se velmi rozumně
No prostě zlatíčko.Jen,aby to nebyl nějaký klid před bouří,dneska jdeme na stehy,tak jsem zvědavá co vyvede.Lucko já už jsem to tu psala já jsem ujetá na šedivou nebo šedivou s žíháním.Než jsem jela pro Benjiho moc jsem si přála,aby byl plavý,no a přivezla jsem žíhaného,s Bárinem se moje touha po plavé splnila a pro změnu jsem fňukala,že ta žíhaná byla stejně lepší.Takže až pojedu pro štěníka budu chtít šedivého,jaký bude to se nechám překvapit
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky!Tak já bohužel ne,jak je mým dobrým zvykem nestíhám.Chlapi byli v lese,takže jsme s klukama pekli a vařili jako o život.Jsem z Bijou rozčarovaná,jako kdybych měla doma cizího psa,včera jsem zkušebně zase vytáhla kartáč a madam opět držela a snad si těch pár tahů kartáčem i užívala,vůbec jí nepoznávám,je hodná,chová se velmi rozumně
No prostě zlatíčko.Jen,aby to nebyl nějaký klid před bouří,dneska jdeme na stehy,tak jsem zvědavá co vyvede.Lucko já už jsem to tu psala já jsem ujetá na šedivou nebo šedivou s žíháním.Než jsem jela pro Benjiho moc jsem si přála,aby byl plavý,no a přivezla jsem žíhaného,s Bárinem se moje touha po plavé splnila a pro změnu jsem fňukala,že ta žíhaná byla stejně lepší.Takže až pojedu pro štěníka budu chtít šedivého,jaký bude to se nechám překvapit
Tak co stehy a co bouře? No já bych ideálně chtěla bílého, ale těch asi moc není ne, ale šedá se mi taky líbí, čím světlejší tím lepší.
Včera jsem zas sondovala u Marka, jak to vidí s vlkodavem. Tak mi řekl, že jestli bude hříbě, tak to bych s vlkoušem měla tři koně a že pochybuje, že je uživím .
Už dva dny loví Marek v počítači nějakého pěkně protivného vira a furt se ho nemůže zbavit, tak se doma ani nedostanu na net.
luckai
napsal(a):
Tak co stehy a co bouře? No já bych ideálně chtěla bílého, ale těch asi moc není ne, ale šedá se mi taky líbí, čím světlejší tím lepší.
Včera jsem zas sondovala u Marka, jak to vidí s vlkodavem. Tak mi řekl, že jestli bude hříbě, tak to bych s vlkoušem měla tři koně a že pochybuje, že je uživím .
Už dva dny loví Marek v počítači nějakého pěkně protivného vira a furt se ho nemůže zbavit, tak se doma ani nedostanu na net.
Stehy dopadly nad očekávání dobře,Bijou bez protestování ulehla na bok a bez problémů si je nechala vyndat.
Bílých vlkodávků je jen pár,ale za to s plavýma se roztrhl pytel a jejich mraky.Jo taky mám problém se dostat k počítači,páč manžel neustále střílí vojáčky a nebo nadává a stále hledá virtuálního syčáka,který způsobuje občasné nepochopitelné chování našeho počítače..jsem zvědavá kdo vydrží dýl
klarazelenkova
napsal(a):
Stehy dopadly nad očekávání dobře,Bijou bez protestování ulehla na bok a bez problémů si je nechala vyndat.
Bílých vlkodávků je jen pár,ale za to s plavýma se roztrhl pytel a jejich mraky.Jo taky mám problém se dostat k počítači,páč manžel neustále střílí vojáčky a nebo nadává a stále hledá virtuálního syčáka,který způsobuje občasné nepochopitelné chování našeho počítače..jsem zvědavá kdo vydrží dýl
Tak si představte,že jsem dneska udělala průzkum záhonů u mamky na dvoře a fakt jsem našla 2 sněženky,1 krokus a 2 primulky a tedˇmi řekněte jestli se zbláznila příroda a nebo jáLoni jsem je taky našla brzo,ale myslím,že bylo po polovině února
maťa

maťa
napsal(a):
Ahoj!
Klárko té Bijou to neuvěřitelně sekne, to by mě taky bavilo, jí stále měnit image
A jsem moc ráda, že je tak šikovná a i vyndání stehů zvládla na jedničku! Jen tak dál
Alexi, a co je s tebou, že se neozveš ani písmenečkem???
Jináč co se barvy týče, su na ty nejtmavší, byť to psa opticky zmenšuje, páč já prostě tmavé psy žeru a žeru!!!
Takže vlkodávče jedině tmavě žíhané....hahaha....si vždycky všechno tak krásně a rozumně naplánuji, a nakonec mi moje srdce, šestý smysl, a poťouchlá náhoda, stejně vyberou dle svého
Nutno ale říci, že zatím vybírají na jedničku
Tady u nás dneska prší, takže mám troška klidu od dlouhých proťápek, zato drahý domov volá po takových skvělých úkolech, jako je žehlení, luxování, vytírání......
A páč jsem za poslední tři dny všechno a všechny troška zanedbávala kvůli něčemu dost důležitému, hodlám to dneska všem vynahradit.....
Posílám novou fotečku, sebe s miláčky, ale vypadám tam, jak upejr
maťa

maťa
napsal(a):
maťa
napsal(a):
Ahojky!No chvílema jsem si připadala jako zvířecí vizážistka,ale od vyndání stehů mám hezky prádlo vypraný a nachystaný na další operaci,už brzo nás čeká kontrolní rtg a podle toho se uvidí kdy se budou šrouby vyndavat.Zatím mám z té zatracené operace takový smíšený pocity,Bijou pro změnu vytáčí nohu dovnitř a když stojí tak tý zatracený noze stejně pořád ulevuje a opírá se o prsty,zatím se utěšuju tím,že je to přeci jen 14 dní po operaci a je na nějaké úvahy a úsudky ještě brzo,ale červíček přeci jen hlodá čím dál tím víc uporněji
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky!No chvílema jsem si připadala jako zvířecí vizážistka,ale od vyndání stehů mám hezky prádlo vypraný a nachystaný na další operaci,už brzo nás čeká kontrolní rtg a podle toho se uvidí kdy se budou šrouby vyndavat.Zatím mám z té zatracené operace takový smíšený pocity,Bijou pro změnu vytáčí nohu dovnitř a když stojí tak tý zatracený noze stejně pořád ulevuje a opírá se o prsty,zatím se utěšuju tím,že je to přeci jen 14 dní po operaci a je na nějaké úvahy a úsudky ještě brzo,ale červíček přeci jen hlodá čím dál tím víc uporněji
Ani jsem Ti ty Tvoje kluky ušatý nepochválila,moooc jim to sluší.Představte si,že Bijou mě dál udivuje svým vzorným chováním a včera mi 3x přinesla aport
maťa
napsal(a):
ahoj holky, jak pokračujete, u nás nic nového.
A co Alex, jediný vlkodav, tak ten by tu měl být povinně aspoň 3x týdně .
maťa

maťa
napsal(a):
Ahoooj
Tož aj u nás je vše, jako vždy Agbar opět decentně kulhá, tentokrát na zadní, páč letěl jak pako do zatáčky, Efruša přezubuje a je stále aktivnější a aktivnější, a já kupodivu nešednu, ale usmívám se, jak měsíček na hnoji
Asi už sem se z toho úplně zbláznila, bo co.....
Jééé jarní Sněhule mě taky zajímá, hlavně v lednu!
Klárko co Bijou, je stále tak vzorný a hodný pacient? Nešije ona na tebe nějakou boudu?
maťa
napsal(a):
Ahoooj
Tož aj u nás je vše, jako vždy Agbar opět decentně kulhá, tentokrát na zadní, páč letěl jak pako do zatáčky, Efruša přezubuje a je stále aktivnější a aktivnější, a já kupodivu nešednu, ale usmívám se, jak měsíček na hnoji
Asi už sem se z toho úplně zbláznila, bo co.....
Jééé jarní Sněhule mě taky zajímá, hlavně v lednu!
Klárko co Bijou, je stále tak vzorný a hodný pacient? Nešije ona na tebe nějakou boudu?
Jo Bijoule je stále vzorný pacient,sice je ohromně otravná páč pořád musí u všeho asistovat,chodí za mnou jako stín a neustále se dožaduje hlazení a nedá si vysvětlit,že jí fakt nehodlám drbat 24 hodin..za to Pavlík zlobí jak dˇas a jestli opravdu budu potřebovat někoho zavřít do klece,mám docela jasno v tom kdo by si to zasloužilTaky si pořád říkám jestli ten klid není před bouří,no uvidíme
maťa

klarazelenkova
napsal(a):
Jo Bijoule je stále vzorný pacient,sice je ohromně otravná páč pořád musí u všeho asistovat,chodí za mnou jako stín a neustále se dožaduje hlazení a nedá si vysvětlit,že jí fakt nehodlám drbat 24 hodin..za to Pavlík zlobí jak dˇas a jestli opravdu budu potřebovat někoho zavřít do klece,mám docela jasno v tom kdo by si to zasloužilTaky si pořád říkám jestli ten klid není před bouří,no uvidíme
hahaha, tak si to ti dva spolu vyměnili
Bijou Pavlíkovi pošeptala, že ona teďka zlobkat nemůže, tak ať to na chvíli vezme za ni, než nabere sil
No jo, si tě omotává kolem tlapky, tím mazlením, teď otázka, proč? Zda opravdu jen a pouze čistou a samou láskou k tobě, a nebo fakt kuje něco nekalého Já osobně jsem vůči svým psům již silně podezřívavá, páč dobře vím, jaké jsou to filutky a výpečci
maťa
napsal(a):
no tak na Sněhul zatím jarní choutky nepřišli, ale včera v rádiu mě potěšila zpráva, že zvířata blbnou, že si myslí, že je jaro a vylézají z děr, tak třeba na to taky dojde .
Kláro vidím, že si užíváš mateřských radostí do sytosti. No kluci jsou kluci .
luckai
napsal(a):
no tak na Sněhul zatím jarní choutky nepřišli, ale včera v rádiu mě potěšila zpráva, že zvířata blbnou, že si myslí, že je jaro a vylézají z děr, tak třeba na to taky dojde .
Kláro vidím, že si užíváš mateřských radostí do sytosti. No kluci jsou kluci .
Ahoj ludkovia...hrozne moc sa ospravedlnujem ze sme sa dlho neukazali ale mame doma naprd PC, a v robote nestiham...nehovoriac o tom ze som slubil nejake foto...tak snad sa to dnes da do poriadku ak nie tak az cez vikend...no a cez vikend sme radi ze sme niekde po vyletoch...tak to mame teraz take akosi rozlietane...
Amon sa ma fajn, len mam trochu burzy natiekli na oboch prednych ale zas nie je to nic cim by sme sa prilis znepokojovali...len lapaj jeden naucil sa akosi v noci pytat von a clovek sa poriadne nevyspi...tak to musime zas nejak zarazit...
no viac snad este dnes vecer...aj s fotkami...zatial papa a este raz sa ospravedlnujem za to ze tu nie som v poslednej dobe castejsie...
maťa
napsal(a):
Uáááááááááááááááááááááááááááááááááááá
děvčata, právě jsem tady našla inzarát tohoto znění :
Chovatelská stanice nabízí čtyřměsíčního pejska s PP.Je milé povahy,tmavě žíhané barvy.Plně očkovaný, čipovaný,naučený čistotnosti.Vzhledem k nepatrnému estetickému defektu jej nabízím za báječnou cenu.Pouze do láskyplného prostředí.
Sice je to z prosince, tak už je možná pryč, každopádně já jsem asi totálně praštěná, že nad tím vůbec uvažuju, nevím kam bychom ho strčili , časově bych byla asi už totálně vyřízená. A Markova reakce byla, když si ho budeš platit ... to jsem zůstala s otevřenou pusou ... a když viděl štěnátka, tak se mu moc líbily. Sice to není moje barva a taky nevím, jak by se snesl s tím naším, ale myslím, že když by byl kliďas, tak by nebyl problém.
Asi paní napíšu,abych měla aspoň pocit, řže jsem toho vlkodva SKORO měla.
luckai
napsal(a):
Uáááááááááááááááááááááááááááááááááááá
děvčata, právě jsem tady našla inzarát tohoto znění :
Chovatelská stanice nabízí čtyřměsíčního pejska s PP.Je milé povahy,tmavě žíhané barvy.Plně očkovaný, čipovaný,naučený čistotnosti.Vzhledem k nepatrnému estetickému defektu jej nabízím za báječnou cenu.Pouze do láskyplného prostředí.
Sice je to z prosince, tak už je možná pryč, každopádně já jsem asi totálně praštěná, že nad tím vůbec uvažuju, nevím kam bychom ho strčili , časově bych byla asi už totálně vyřízená. A Markova reakce byla, když si ho budeš platit ... to jsem zůstala s otevřenou pusou ... a když viděl štěnátka, tak se mu moc líbily. Sice to není moje barva a taky nevím, jak by se snesl s tím naším, ale myslím, že když by byl kliďas, tak by nebyl problém.
Asi paní napíšu,abych měla aspoň pocit, řže jsem toho vlkodva SKORO měla.
Teď mi to došlo, Alexi promiň .... oprava: děvčata a chlapče
luckai
napsal(a):
Teď mi to došlo, Alexi promiň .... oprava: děvčata a chlapče
Lucko tak to jsme na tom skoro stejně,já dostala před 14 dny nabídku na fenečku,ale odmítla jsem jí,že bych se jí tedˇnemohla věnovat kvůli rekonvalescenci Bijoule.......... a protože nabídka stále trvá,můj manžel zareagoval,když si najdeš brigádu,tak jo....no od pondělka chodím na výpomoc k sousedům a snažím se být nejhodnější manželka pod sluncem(teda jen ten včerejšek kdy jsme ze zhádali jako koně,trochu nevyšel)
maťa

maťa
napsal(a):
Teda holky, vy ale máte štígro!!! A ještě i drahé polovičky jsou na vás tak hodné.....to by byla škoda, to nevyužít, ne???
A mně nikdo nic nenabízí búúúúú
Ale teda tmavě žíhaný pejsek, s PP, Lucko já ti snad budu závidět!!! Jen ten věk....já bych ráda od mini prtěte....ale zase, darovanému koni že.......
Tak co, jdete do toho????? Holkýýýýýý, budou štěndáááá???
maťa
napsal(a):
Teda holky, vy ale máte štígro!!! A ještě i drahé polovičky jsou na vás tak hodné.....to by byla škoda, to nevyužít, ne???
A mně nikdo nic nenabízí búúúúú
Ale teda tmavě žíhaný pejsek, s PP, Lucko já ti snad budu závidět!!! Jen ten věk....já bych ráda od mini prtěte....ale zase, darovanému koni že.......
Tak co, jdete do toho????? Holkýýýýýý, budou štěndáááá???
Teda Kláro 14 !!!! dní a ty ses ještě nepochlubila . A jak je stará a barva a fotka, prosím. nebo to nechceš zakřiknout.
Maťo, no jó hodný to on je, akorát to si budu zase muset půjčit další půjčku .
(zas jsem měla na talíři, že s takovou žádný dům nebude a že pak budem platit ještě větší hypotéku s tolika zvířatama, že s domem můžu rozloučit .... no a já nějak naivně pořád věřím, že to nějak půjde )
Akorát jak tak nad tím přemýšlím, kdybych do toho šílenství šla, jestli si radši pár tisíc nepřiplatit a nepočkat a koupit si to, co opravdu chci: světlou fenečku, případně aby byla možnost štěnda, kdybych se rozhodla. Jak už jsme to tu rozebírali, tak v té několikaleté péči se těch "pár"
tisícovek opravdu ztratí.
Ale sladcí jsou opravdu všichni, ach jo.
luckai
napsal(a):
Teda Kláro 14 !!!! dní a ty ses ještě nepochlubila . A jak je stará a barva a fotka, prosím. nebo to nechceš zakřiknout.
Maťo, no jó hodný to on je, akorát to si budu zase muset půjčit další půjčku .
(zas jsem měla na talíři, že s takovou žádný dům nebude a že pak budem platit ještě větší hypotéku s tolika zvířatama, že s domem můžu rozloučit .... no a já nějak naivně pořád věřím, že to nějak půjde )
Akorát jak tak nad tím přemýšlím, kdybych do toho šílenství šla, jestli si radši pár tisíc nepřiplatit a nepočkat a koupit si to, co opravdu chci: světlou fenečku, případně aby byla možnost štěnda, kdybych se rozhodla. Jak už jsme to tu rozebírali, tak v té několikaleté péči se těch "pár"
tisícovek opravdu ztratí.
Ale sladcí jsou opravdu všichni, ach jo.
Ahojky!Nejsem tajnůstkářka,ale nechci to zakřiknout,jestli to vyjde určitě se puchlubím,zatím záleží na Bijouli jak se bude uzdravovat a jestli si manžel nepostaví hlavu
Oni ty chlapi jsou všichni stejný,v nejmíň vhodný okamžik si postaví hlavu a ještě malujou čerta na zedˇ
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky!Nejsem tajnůstkářka,ale nechci to zakřiknout,jestli to vyjde určitě se puchlubím,zatím záleží na Bijouli jak se bude uzdravovat a jestli si manžel nepostaví hlavu
Oni ty chlapi jsou všichni stejný,v nejmíň vhodný okamžik si postaví hlavu a ještě malujou čerta na zedˇ
Ahojky!Před chvilkou jsem našla rozpis kruhů do Brna,je přihlášených 50 IW,přiznejte se kdo jedete na čumendu???
maťa

maťa
napsal(a):
Klárko, tak ti strašně moc přeji, aby to vyšlo!!!!
Do Brna jedu, teda chtěla bych, jestli se zase něco nepoto... Letos bych právě kvůli IW chtěla jet v sobotu i neděli
maťa
napsal(a):
Klárko, tak ti strašně moc přeji, aby to vyšlo!!!!
Do Brna jedu, teda chtěla bych, jestli se zase něco nepoto... Letos bych právě kvůli IW chtěla jet v sobotu i neděli
Já jsem domluvená s kamarádkou,že mě vezme sebou,zatím to není tutovka,ale snad to klapneMusí,protože další výstavy budu asi muset oželet i čumendu,protože manžel má skoro na všechny výstavy,které jsem chtěla okouknout cvičení i přes víkend,takže mám obavy,že to bude na dlouho poslední možnost a jak to bude na podzim si vůbec netroufám odhadnout
maťa

klarazelenkova
napsal(a):
Já jsem domluvená s kamarádkou,že mě vezme sebou,zatím to není tutovka,ale snad to klapneMusí,protože další výstavy budu asi muset oželet i čumendu,protože manžel má skoro na všechny výstavy,které jsem chtěla okouknout cvičení i přes víkend,takže mám obavy,že to bude na dlouho poslední možnost a jak to bude na podzim si vůbec netroufám odhadnout
No vidíš, to by bylo fajný, bychom se tam potkaly Ještě nevím, zda budu brát i Agbara, ale chtěla bych...jenže s tím jeho kulháním, i když je to lepší a lepší, už si radši nic neslibuju
maťa
napsal(a):
No vidíš, to by bylo fajný, bychom se tam potkaly Ještě nevím, zda budu brát i Agbara, ale chtěla bych...jenže s tím jeho kulháním, i když je to lepší a lepší, už si radši nic neslibuju
Maťo, kdybys byla i v neděli... no taky nic neplánuju ale přemýšlím, že bych vytáhla Míťulu mezi lidi tak třeba...
maťa

maťa
napsal(a):
Jééé Leni, to by bylo hrozně príma!!! Kdybych vzala Agbíška, tak by se z ní zbláznil, pakouš jeden A hlídat bychom je museli oba, kvůli nohám, takže by ani jeden netrpěl naší buzerací
Tak kdyby ti to vyšlo, byla bych moc ráda.....foťák bys vzala, že???
Právě chci oba dva dny....nějak mi to jen v tom červnu už přestává stačit
maťa
napsal(a):
Jééé Leni, to by bylo hrozně príma!!! Kdybych vzala Agbíška, tak by se z ní zbláznil, pakouš jeden A hlídat bychom je museli oba, kvůli nohám, takže by ani jeden netrpěl naší buzerací
Tak kdyby ti to vyšlo, byla bych moc ráda.....foťák bys vzala, že???
Právě chci oba dva dny....nějak mi to jen v tom červnu už přestává stačit
No čoveče, foťák bude muset na chvíli do "nemocnice" takže počítám že pár týdnů ho mít nebudu. Končí mi záruka tak s tím musím pohnout abych to pak celé necálovala sama! Ale snad bych překecala kamarádku aby jela taky a ona má skoro ten samý ;-)
No a Míťa... ti nevím ale počítám že bude tak akorát pěkně protivná páč ona je princezna a k princeznám se nečuchá Ne ona jak je nervozni tak zná jen mě a ostatní jí jsou ukradený a jak jí někdo "obtěžuje" tak mu to dá pěkně najevo. Je to prostě totální hysterka ale uvidíme, třeba bude v dobré náladě.
Ale ona paradoxně o dost líp vychází s fenama páč ty jí nedělají nemravný vávrhy
maťa

maťa
napsal(a):
Huuu....tak foťák nebude? Sem se těšila na profi fotečku od Lenky Tož ho musíš kamarádce zabavit
Jééé, tak Míťa je na tom stejně, jak Agbíšek.....ti nevím, ale snad neznám "vopruz" psa a nechápu, co na tom mají A kdyby prudili jen fenky, ale oni aj ti psi mezi sebou jsou někdy, často
, jak magoři
A Agbíšek z toho má trauma, páč on nic takovéh nedělá a nezná, ani k fenkám, natož ke psům!!! Takže v tomhle můžeš být klidná, mám slušného a normálního psa
To on si kolem Míťy jen zaskáče svůj "kozlíkovský taneček", pak padne na záda a bude, jak ho tak znám
maťa
napsal(a):
Huuu....tak foťák nebude? Sem se těšila na profi fotečku od Lenky Tož ho musíš kamarádce zabavit
Jééé, tak Míťa je na tom stejně, jak Agbíšek.....ti nevím, ale snad neznám "vopruz" psa a nechápu, co na tom mají A kdyby prudili jen fenky, ale oni aj ti psi mezi sebou jsou někdy, často
, jak magoři
A Agbíšek z toho má trauma, páč on nic takovéh nedělá a nezná, ani k fenkám, natož ke psům!!! Takže v tomhle můžeš být klidná, mám slušného a normálního psa
To on si kolem Míťy jen zaskáče svůj "kozlíkovský taneček", pak padne na záda a bude, jak ho tak znám
Jo tak to by si mohli rozumět! Míťa kozáčka umí taky moc dobře
pitimiti
napsal(a):
Jo tak to by si mohli rozumět! Míťa kozáčka umí taky moc dobře
Holky tak to bude fajn,že se konečně poznáme i osobně,já teda přijedu bez "maroda",mi přeci jen s pohybem musíme šetřit.My chodíme jen několikrát denně na pár kroků,ach jo.Ale už jsem zaznamenala konečně pokrok,od pátku sleduju,že Bijou zatěžuje nohu víc a víc a už ani nestojí tak často na třech,tak snad se blýská na lepší časy
klarazelenkova
napsal(a):
Holky tak to bude fajn,že se konečně poznáme i osobně,já teda přijedu bez "maroda",mi přeci jen s pohybem musíme šetřit.My chodíme jen několikrát denně na pár kroků,ach jo.Ale už jsem zaznamenala konečně pokrok,od pátku sleduju,že Bijou zatěžuje nohu víc a víc a už ani nestojí tak často na třech,tak snad se blýská na lepší časy
Jo jo, ono to chce dát jí čas
Akorát já teda určitě jedu v neděli a předpokládám, že ty spíš v sobotu,že? Ale my už se známe
maťa
napsal(a):
Ahojek, tak já jsem měla perný víkend, protože u nás máme 4 vodnáře, takže jsme měli slavící.. tak jsem pekla dort, vařila, uklízela, hostila...
No a nejvíc na tom vydělá Rinďátko, protože děti se samo v jídle jen trochu porýpali, aby se neřeklo, takže Ringo má hody na dva dny kuřátko s rýží . A kousek dortu taky dostal
.Navíc tu mám teplo, takže může i domů, tak si to užívá, dokonce jsme ho měli i chvíli na oslavě a choval se pěkně a poslušně. On totiž, když je s náma , tak je hodný, poslušný, v klidu. Ale jak je moc lidí, tak se mu všechno musí říkat třikrát, za každým furt chodí jak ocásek, oslintává všechny, no prostě vzrůš to je jeho. Ale včera byl vzorňák.
Jé, škoda, že je to tuhle neděli, to bych na vlkouše hned jela. Akorát mám v Praze vytrvalecký kurz. Takže do brna jedu v pátek a v sobotu frčím do Prahy. U nás na końské diskuzi to bylo dilema, kdo kam pojede, jestli do Prahy nebo do Brna.
Tak foťte vlkouše, ať je tu po víkendu na co se dívat a kdo uloví bílého má prémii
.
maťa

maťa
napsal(a):
No jo, já z toho víkendu začínám být nervozní....opět je výstava JEN ve dvou pavilonech a z toho na dvou galeriích, takže to tam bude jak loni.....nedalo se tam chodit, ke kruhu se člověk nedostal, ke stánkům taky ne, byl málem ušlapán, o psech ani nemluvě Fakt něco šílenýho a v hale dole to nebylo o moc lepší
Agbara to tenkrát tak otrávilo, že jsme radši vypadli ven a to vstupné jsem proklínala po zbytek roku....a letos, s tím, jak začíná být napruženější, představa jak se kolem něj tlačí lidi, a jak mají ve zvyku, ZEZADU si psa pohladí, nevím nevím Nejhorší je, že ještě alergičtější, než on, jsem na to já, takže su nabručená už den dopředu a Agbar bohužel dobře vycítí mé nálady
A nejspíš to zase udělají tak chytře, že velká a obří plemena budou nahoře, na té mini pidi galerijce, zatímco zakrslíci budou v té velké hale dole!!!
No už srším oheň a sýru a ještě tam ani nejsu a nevím....
V sobotu pojedu určo, a neděli si rozmyslím dle toho, jak to tam bude vypadat
maťa

maťa
napsal(a):
No jo, já z toho víkendu začínám být nervozní....opět je výstava JEN ve dvou pavilonech a z toho na dvou galeriích, takže to tam bude jak loni.....nedalo se tam chodit, ke kruhu se člověk nedostal, ke stánkům taky ne, byl málem ušlapán, o psech ani nemluvě Fakt něco šílenýho a v hale dole to nebylo o moc lepší
Agbara to tenkrát tak otrávilo, že jsme radši vypadli ven a to vstupné jsem proklínala po zbytek roku....a letos, s tím, jak začíná být napruženější, představa jak se kolem něj tlačí lidi, a jak mají ve zvyku, ZEZADU si psa pohladí, nevím nevím Nejhorší je, že ještě alergičtější, než on, jsem na to já, takže su nabručená už den dopředu a Agbar bohužel dobře vycítí mé nálady
A nejspíš to zase udělají tak chytře, že velká a obří plemena budou nahoře, na té mini pidi galerijce, zatímco zakrslíci budou v té velké hale dole!!!
No už srším oheň a sýru a ještě tam ani nejsu a nevím....
V sobotu pojedu určo, a neděli si rozmyslím dle toho, jak to tam bude vypadat
Pardon, oheň a síru!!!! S měkkým
maťa
napsal(a):
Minulý týden mi povídal sousedka,že zimní Brno je jen pro silné povahy,že letní výstava je úžasná,ale v zimě,že tam není k hnutí,no jsem na to zvědavá,já byla v Brně na výstavě prvně a naposledy v 90 na světovce,tady jsem se taky na první pohled zamilovala do vlkodávků
maťa
napsal(a):
Klidně i sýru
Tak čekám v sobotu večer na reference, ale vypadá to, že tam stejně pojedem.... no bude to pro Míťu opravdu zábavná neděle.... dlouhá cesta - nenávidí cestování, mnoho lidí a málo místa - nenávidí mnoho lidí a málo místa.... Ale hlavně že ten týranej je ten doma, ten kterej miluje lidi a málo místa kvůli nim přežije
Ten bude bručet doma a plakat a říkat si něco o lidech tyranech a Míťa, která o to zas tak nestojí se bude prodírat davy lidí a psů a bude si taky myslet něco o tyranech ... aspoň si pak budou mít o čem doma spolu povídat
maťa

pitimiti
napsal(a):
Klidně i sýru
Tak čekám v sobotu večer na reference, ale vypadá to, že tam stejně pojedem.... no bude to pro Míťu opravdu zábavná neděle.... dlouhá cesta - nenávidí cestování, mnoho lidí a málo místa - nenávidí mnoho lidí a málo místa.... Ale hlavně že ten týranej je ten doma, ten kterej miluje lidi a málo místa kvůli nim přežije
Ten bude bručet doma a plakat a říkat si něco o lidech tyranech a Míťa, která o to zas tak nestojí se bude prodírat davy lidí a psů a bude si taky myslet něco o tyranech ... aspoň si pak budou mít o čem doma spolu povídat
Si mě Leni fakt rozesmála
No aspoň něco veselého....
Jo jo Klárko, sousedka má pravdu, s letním Brnem se tahle "sardinkovačka" nedá srovnat.....hlava na hlavě, noha na hoze, lidi do sebe žďuchaj, jak paka.....bych potřebovala nějakýho hodně vzteklýho a nervního psa, kterej tři metry od sebe nesnese živou duši, to by se mi tam chodilo
Si asi zajdu vybrat ze zdejší široké nabídky kotcových a řetězových psů.....ti nesnáší všechny a všechno a vztekat se umí skvěle.....tak stačí jen si vybrat barvu...
maťa
napsal(a):
teda tak jak to čtu, tak to musí být docela síla, to jsem zvědavá na vaše zážitky .
To Ringoškovi by se tam líbilo, čím víc lidí tím líp a pejsků na hraní, zábava to je jeho. Až na ten drobný problémek se samcema . Ale to bychom si aspoň řádně procvičili zase sebeovládání
. Ten by se s vašima klukama nekamarádil, holt konkurence.
luckai
napsal(a):
teda tak jak to čtu, tak to musí být docela síla, to jsem zvědavá na vaše zážitky .
To Ringoškovi by se tam líbilo, čím víc lidí tím líp a pejsků na hraní, zábava to je jeho. Až na ten drobný problémek se samcema . Ale to bychom si aspoň řádně procvičili zase sebeovládání
. Ten by se s vašima klukama nekamarádil, holt konkurence.
Peet se taky s pejskama samcema nekamarádit .... ale na výstavách je mu to fuk. Tam je tolik psů že je mu to jedno, pokud ho tedy osobně nekontaktují. Dokonce jednou v Poznani na světovce nás bylo v kruhu asi přes 20 takže psi těsně velde sebe a vedle stojící pán s dementním pejskem.... no pejsek Peetovi neustále šlapal jednou nohou po zádech. Já na toho dementa (páníčka) mávala rukama, ukazovala si na čelo jestli jako je fakt normální že ho to nechá dělat, pak už jsem i sprostě nadávala a on byl totálně imunní... no a Peet? Čekala jsem jen kdy vybouchne a já poletím z kruhu ven že mám agresivního psa, ale on si jen tak rpr sebe mručel že je s jeho chování velice nespokojen, já mu šeptala do ouška ať se na toho kreténa vyprdne a nijak dál to neřešil.... doma mu tohle někdo udělat tak tu tlapu ani nestačí z těch jeho zad sundat a už by byl mrtvej
pitimiti
napsal(a):
Peet se taky s pejskama samcema nekamarádit .... ale na výstavách je mu to fuk. Tam je tolik psů že je mu to jedno, pokud ho tedy osobně nekontaktují. Dokonce jednou v Poznani na světovce nás bylo v kruhu asi přes 20 takže psi těsně velde sebe a vedle stojící pán s dementním pejskem.... no pejsek Peetovi neustále šlapal jednou nohou po zádech. Já na toho dementa (páníčka) mávala rukama, ukazovala si na čelo jestli jako je fakt normální že ho to nechá dělat, pak už jsem i sprostě nadávala a on byl totálně imunní... no a Peet? Čekala jsem jen kdy vybouchne a já poletím z kruhu ven že mám agresivního psa, ale on si jen tak rpr sebe mručel že je s jeho chování velice nespokojen, já mu šeptala do ouška ať se na toho kreténa vyprdne a nijak dál to neřešil.... doma mu tohle někdo udělat tak tu tlapu ani nestačí z těch jeho zad sundat a už by byl mrtvej
No tak to našemu trdlu by se tam hrozně líbilo,ona je maximalistka po paničce,takže nejblíž stojícího největšího psa by lákala ke hře tak dlouho až by se jí povedlo ho vyprovokovat ke hře,pak by kolem něj různě skákala do výšky a dálky a bláznivě přitom metala kotrmelce,jo a ještě by se válela po zemi,to praktikovala na dvou posledních výstavách...no pikard
klarazelenkova
napsal(a):
No tak to našemu trdlu by se tam hrozně líbilo,ona je maximalistka po paničce,takže nejblíž stojícího největšího psa by lákala ke hře tak dlouho až by se jí povedlo ho vyprovokovat ke hře,pak by kolem něj různě skákala do výšky a dálky a bláznivě přitom metala kotrmelce,jo a ještě by se válela po zemi,to praktikovala na dvou posledních výstavách...no pikard
tak ta by si s Ringoškem parádně rozumněla, toho by ani nemusela provokovat, stačilo by mrknout očkem a Rigo by skákal metr dvacet a uvrtěl by se svým zbytkem ocásku do vyčerpání .
Leni, tak nějak . To Ringo se zas musí trochu "zimunizovat"
. na cvičáku, když je někdo nový nebo ze začátku je jak baskervil, tak si s ním jdu pěkně sendout vedle toho " největšího nepřítele" a nesmí ani muknout, chvílu se vzteká a pak vedle sedí ani necekne. Škoda, že teď cvičák nějak nezvládáme, potřebuje to jak sůl
. Sice chodíme do města a tam kde jsou psi, ale není to ono.
Ringo a Daneček (dědův) první společná vycházka
maťa

klarazelenkova
napsal(a):
Klárko, to je Bijou stejná, jak Agbíšek, aj s těma tanečkama a plácačkama na zem To on takto i ke psům, nejen k fenkám, ale jenom tehdá, pokavad na něj pes nezavrčí....to pak rozhodně kamarád není a dělá bububu
Se mu nedivím, na mě někdo sprostě mluvit a odsekávat, když bych byla k němu kamarádská, taky mu to vrátím
Teda Leni, to má Peet výdrž.....to bych toho chlapa i se psem asi přizabila já, místo Peeta
luckai
napsal(a):
tak ta by si s Ringoškem parádně rozumněla, toho by ani nemusela provokovat, stačilo by mrknout očkem a Rigo by skákal metr dvacet a uvrtěl by se svým zbytkem ocásku do vyčerpání .
Leni, tak nějak . To Ringo se zas musí trochu "zimunizovat"
. na cvičáku, když je někdo nový nebo ze začátku je jak baskervil, tak si s ním jdu pěkně sendout vedle toho " největšího nepřítele" a nesmí ani muknout, chvílu se vzteká a pak vedle sedí ani necekne. Škoda, že teď cvičák nějak nezvládáme, potřebuje to jak sůl
. Sice chodíme do města a tam kde jsou psi, ale není to ono.
Ringo a Daneček (dědův) první společná vycházka
Tak s kamarádama od koní další boxer a rigeback, foceno o loňských vánocích, dnes už kdybych je tak pustila s tím boxerem tak by to bylo do krve, tady ještě kamarádi. Jsem zvědavá jak to dopadne s tím ridgem, už je docela velký a Ringovi zatím pořád nevadí.
luckai
napsal(a):
Tak s kamarádama od koní další boxer a rigeback, foceno o loňských vánocích, dnes už kdybych je tak pustila s tím boxerem tak by to bylo do krve, tady ještě kamarádi. Jsem zvědavá jak to dopadne s tím ridgem, už je docela velký a Ringovi zatím pořád nevadí.
a celá smečka
maťa
napsal(a):
Klárko, to je Bijou stejná, jak Agbíšek, aj s těma tanečkama a plácačkama na zem To on takto i ke psům, nejen k fenkám, ale jenom tehdá, pokavad na něj pes nezavrčí....to pak rozhodně kamarád není a dělá bububu
Se mu nedivím, na mě někdo sprostě mluvit a odsekávat, když bych byla k němu kamarádská, taky mu to vrátím
Teda Leni, to má Peet výdrž.....to bych toho chlapa i se psem asi přizabila já, místo Peeta
Ještě,že na tý výstavě s Peetem nebyla Matˇa,by mu zkazila výstavní kariéru
maťa

klarazelenkova
napsal(a):
Ještě,že na tý výstavě s Peetem nebyla Matˇa,by mu zkazila výstavní kariéru
to máš recht Klárčííí, já na tohle nervy nemám
Ale to su teďka už "klidnej člověk", to být to támhle před 8 lety, tak toho chlapa aj se psem rovnou odstřelím
maťa

maťa
napsal(a):
to máš recht Klárčííí, já na tohle nervy nemám
Ale to su teďka už "klidnej člověk", to být to támhle před 8 lety, tak toho chlapa aj se psem rovnou odstřelím
Ačkoliv psa nééé, ten za pitomýho pána nemůže že----psa bych si nechala, pokud by byl výstavně úspěšnej, tím líp
maťa
napsal(a):
Ačkoliv psa nééé, ten za pitomýho pána nemůže že----psa bych si nechala, pokud by byl výstavně úspěšnej, tím líp
No já se mu snažila naznačit, že jsem vážně ale vážně rozzlobená ale jemu to bylo úplně fuk!!! Asi sem nebyla dostatečně výstižná
No Peetula když je u mě tak se chová slušně, teda nesmí mu pejskové lézt až do huby. On má prostě pocit, že je pán tvorstva a celý svět je jen kvůli němu takže ho nemá co kdo otravovat a potřebuje mít ten svůj klídeček a osobní prostor. Jak mu ho nikdo nenarušuje tak je v pohodě a můžeme jít klidně venčit s cizím psem - samozřejmě pouze na vodítkách - když si ten dotyčný nebude všímat Peeta on si nebude všímat jeho. Jenže ona většina lidí má nekonfliktní psy a nebo psy pouze "vysírače" a jim je to jedno, mají je na volno a kldině je nechají dojít až k nám...protože oni se přeci neperou.... a to sem pak vážně vzteklá a ten jouda to ze mě cítí a tak koná...
maťa

maťa
napsal(a):
Tak co, nějak to tu upadá
Alexi, žijete s Amonkem ještě?
Klárko, co Bijou? Je stále hodná pacientka? Budeš v tom Brně?
Lenko, ty budeš teda v Brně v neděli, že? A asi u Caníců, viď? Dívala jsem se na rozpis kruhů a máte tam teda pěkně nadupáno
Luci, tak gratuluji Sněží k "milování" a teď jen doufat, aby taky bylo mimčo
maťa

maťa
napsal(a):
maťa
napsal(a):
Ahojky!!!Bijou je stále podezřele hodná,ve středu jsem zase zkoušela česání a už se pomalu vracíme k normálu...česání prý néOpět jsem zkoušela připouštět králíky a nějak se nedaří,samec skáče samici po hlavě....no snad tu techniku časem vypilujou
Zítra v 5.30 vyrážíme s kamarádkou do Písku na nádraží,tam skočíme do autobusu,v Táboře nás naloží další kamarádka a frčíme směr Brno
Tak ahojky zítra,budu se nejvíc vyskytovat u vlkodávků a půjdu taky na pikardˇácký pokec,vypadá to "celorepublikový sraz"
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky!!!Bijou je stále podezřele hodná,ve středu jsem zase zkoušela česání a už se pomalu vracíme k normálu...česání prý néOpět jsem zkoušela připouštět králíky a nějak se nedaří,samec skáče samici po hlavě....no snad tu techniku časem vypilujou
Zítra v 5.30 vyrážíme s kamarádkou do Písku na nádraží,tam skočíme do autobusu,v Táboře nás naloží další kamarádka a frčíme směr Brno
Tak ahojky zítra,budu se nejvíc vyskytovat u vlkodávků a půjdu taky na pikardˇácký pokec,vypadá to "celorepublikový sraz"
Ahojky!!!Tak jsem ráno s kamarádkou vyrazila na cestu,dojely jsme autobusem do Tábora a tam čekaly na kamarádku,která nás měla vzít autem do Brna,bohužel technika se proti nám spikla a auto se rozhodlo,že dál nejede,po návštěvě autoservisu,kde jsme strávily asi 3 hodiny,jsme usoudily,že do Brna už to stejně nestihneme a tak jsme Brno vzdaly...moc se omlouvám snad se uvidíme jindy
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky!!!Tak jsem ráno s kamarádkou vyrazila na cestu,dojely jsme autobusem do Tábora a tam čekaly na kamarádku,která nás měla vzít autem do Brna,bohužel technika se proti nám spikla a auto se rozhodlo,že dál nejede,po návštěvě autoservisu,kde jsme strávily asi 3 hodiny,jsme usoudily,že do Brna už to stejně nestihneme a tak jsme Brno vzdaly...moc se omlouvám snad se uvidíme jindy
No jóóó, já to teď dopsala na mujpsovi
maťa

maťa
napsal(a):
Klárko to mi je líto
Ale nezoufej, pavilon byl jeden, ten druhej byla maličkej a měl jen 4 kruhy myslím, a ten první měl TŘI galerie, úzké, jak tunel, takže nebylo k hnutí nikde Míťa s Agbarem čekali dole, já to prošla, ale ani fotit se nedalo, páč se chodilo uličkou por jednoho OBĚMA směry, zbytek zabíraly kruhy a vystavující kolem se psy
Bylo to ještě horší, než loni, alespoň venku bylo příjemně a slunečno
Nějaké fotky jsem se snažila udělat, ale vzdala jsem to brzy
Tak aspoň něco málo
maťa

maťa
napsal(a):
Zítra přeji všem pevné nervy a nepošlapané psy!!!!
maťa

maťa
napsal(a):
maťa

maťa
napsal(a):
maťa

maťa
napsal(a):
maťa

maťa
napsal(a):
maťa

maťa
napsal(a):
maťa

maťa
napsal(a):
maťa

maťa
napsal(a):
Kříženec, labrador to nebyl, dle obří hlavy bych tipla křížence labíse s asiatem
maťa

maťa
napsal(a):
Další fotky jsou už od kamarádky, díky ní mám alespoň nějakou památku, já už fakt fotit nemohla
Takže autorem všech fotek dále je P.Š.
maťa

maťa
napsal(a):
maťa

maťa
napsal(a):
A Agbíšek....snad nebude vadit, že ho sem taky dám Opět fotila kamarádka
maťa

maťa
napsal(a):
Se mnou
maťa

maťa
napsal(a):
A ještě se mnou
maťa

maťa
napsal(a):
Proti úpalu
maťa

maťa
napsal(a):
Tohle mělo být štěně kavkazáka!!! Tlapky mělo maličké, klouby taky, marně jsem paní říkala, že to kavkaze vidělo možná tak z rychlíku Nakonec z paní vypadlo, že to je bez PP......ale bylo milé a Agbíšek byl opět blahem bez sebe
maťa

maťa
napsal(a):
A poslední, naše rodinné foto
maťa
napsal(a):
Jestli vám nevadí čí to byl pes tak taky přihodím dnešní fotečku.
maťa
napsal(a):
A poslední, naše rodinné foto
Ahojky, tak já Brno vzdala už dopředu a nikam nejedeme.... Dnes sme si udělali velkou prochajdu (fotky na CC fóru) tak už se mi zítra nikam nechce... hlavně odřekli všichni s kterými jsme měli jet a tak to snad přežiju když neuvidím výkvět českých CC na výstavě
Jen sem si tak říkala co kdyby se tam náhodou objevil nějaký malý Peetáček, ale snad by to nebyla jediná výstava kam by vyrazili takže není všem dnům konec. A Míťa měla dneska super den (a halvně na ní hodně namáhavý) tak jí ho nebudu kazit zítřejším mačkáním a dlouhou cestou
maťa
napsal(a):
Ahoj holky, tak já měla naprosto skvělý víken kurs byl super, poznala jsem se s holkama z diskuze, parádně jsme si to užily. Dokonce jsem si podržela v něděli sněži při skoku, paráda. Teda ale na to jak byla stydlivka ... teď uvidí hřebce rozčápne nohy a už s ní nikdo nehne, pěkně si to užívá .
Jinak bílí vlkodávco ode mě obrdžují . Kolik tak vlkoušů tam bylo?
Vidím, že některým se ten víkend opravdu moc nevyvedl. Ale příště bude líp.
Maťo, musím říct, že agbíšek je úžasně podobný tvému příteli .
Rendíku to jsou tvoji vlkouši?
luckai
napsal(a):
Ahoj holky, tak já měla naprosto skvělý víken kurs byl super, poznala jsem se s holkama z diskuze, parádně jsme si to užily. Dokonce jsem si podržela v něděli sněži při skoku, paráda. Teda ale na to jak byla stydlivka ... teď uvidí hřebce rozčápne nohy a už s ní nikdo nehne, pěkně si to užívá .
Ahojky!!Vlkodávků bylo hlášených 50,grrr a já tam nedorazila.Vlkodávci jsou kámošky Jany,co má malou pikardici Airu...!Ale Renča má taky pěknou dvojku,šeltičku a novofundláka a bacha oba umí tancovat
luckai
napsal(a):
Jak už napsala Klára - vlkodávci moji nejsou, moje je ta pidišeltie
luckai
napsal(a):
aha, cože sem Jana nehodí občas pár fotek těch svých zázraků .
tedy a chtěla bych vidět tančit novofunlanďana, to si nedovedu představit, nebyly fotky?
Ahojky!!!Tak jsme právě doma dořešili udělenou ředitelskou důtku,monokl a další prima záležitosti a nic si nepřeju víc než,aby už všichni táhli spát a měla jsem svatý klid.Tančící novofundladˇan je na www.nfpeskim.ic.cz a tančící šeltička je na www.selticka.webovka.eu
Malá pikardice Aira - neteř Bijoule
klarazelenkova
napsal(a):
Ahojky!!!Tak jsme právě doma dořešili udělenou ředitelskou důtku,monokl a další prima záležitosti a nic si nepřeju víc než,aby už všichni táhli spát a měla jsem svatý klid.Tančící novofundladˇan je na www.nfpeskim.ic.cz a tančící šeltička je na www.selticka.webovka.eu
Malá pikardice Aira - neteř Bijoule
Ahojky!
Tak mám s Bijou po kontrole,udělaný rentgen...nožka se hojí dobře a 29.2 jdeme na vyndání šroubů