A co třeba Prachaticko? :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2008 18:17

Jsou tu nějací chovatelé, či majitelé pejsků z Prachaticka?

19.1.2008 18:26

eavy napsal(a):

Ahoj, škoda, že nejsme

19.1.2008 19:01

eavy napsal(a):

To se ví, to se rozumí
http://www.hovawartbert.estranky.cz/

19.1.2008 19:18

meta napsal(a):
To se ví, to se rozumí
http://www.hovawartbert.estranky.cz/

Jé, ahoj Meto, Tebe bych tu nečekala Jak pokračujete na cvičáku?

19.1.2008 19:20

corinka napsal(a):
Ahoj, škoda, že nejsme

Ahojky Soňo Jak vypadá to zranění kavkazáčka? Už je to OK?

20.1.2008 15:11

eavy napsal(a):
Jé, ahoj Meto, Tebe bych tu nečekala Jak pokračujete na cvičáku?

Bída s nouzí. Loni jsme propadli u ZPU1, tak letos znova

21.1.2008 11:46

eavy napsal(a):

Zranění už dnes není skoro vidět, připomíná mi to jen trošku kratší "kožíšek" na původně vyholeném místečku. Prostě je to kavkaz, skvělej,prímovní, není žádná máčka,naštěstí se nedostal jazykem ani zoubkama na ránu, takže si to nemohl ošetřovat sám,a za 14 dní jsme o ničem nevěděli.Dnes je z něj krásná chlupatá koule,zdravá, ulítaná a uřvaná,.ale strach jsem tenkrát měla obrovskej, co se bobečkovi stalo, ahoj. Mějte se moc krásně všichni, třeba se někdy potkáme, a propo: Jedete na výstavu do Ostravy?V dubnu?Pesanům pac a pusu

21.1.2008 11:49

eavy napsal(a):

Tady jsme z "bebínkové" strany , nad levou lopatkou je trošičku světlejší místečko-dorůstá nová srst-dnes asi 1,5 cm.Ahoj,ahoj

21.1.2008 12:12

meta napsal(a):
Bída s nouzí. Loni jsme propadli u ZPU1, tak letos znova

Nevadí, letos se určo zadaří... Jak se rozrůstá cvičák?

21.1.2008 12:14

corinka napsal(a):
Tady jsme z "bebínkové" strany , nad levou lopatkou je trošičku světlejší místečko-dorůstá nová srst-dnes asi 1,5 cm.Ahoj,ahoj

No hezky se z toho vylízal, to je fajn, že je už ok. Ostrava je pro nás moc daleko, ale nějaký srazík v Žižicích by bodnul Vyražte taky

21.1.2008 13:10

eavy napsal(a):
Nevadí, letos se určo zadaří... Jak se rozrůstá cvičák?

Znáš to, noví přicházejí, zjišťují, že je to dřina, odcházejí a zase přidou další. Zůstává především houževnaté jádro . Plošně jsme se loni rozrostli posunutím plotu, ale na standardní revír je to pořád málo. A taky se nikomu nechce sekat dvojnásobnou plochu, tak další rozšiřování nehrozí. Cvičák má zbrusu nové stránky, na Bertovi je odkaz.

21.1.2008 14:44

meta napsal(a):
Znáš to, noví přicházejí, zjišťují, že je to dřina, odcházejí a zase přidou další. Zůstává především houževnaté jádro . Plošně jsme se loni rozrostli posunutím plotu, ale na standardní revír je to pořád málo. A taky se nikomu nechce sekat dvojnásobnou plochu, tak další rozšiřování nehrozí. Cvičák má zbrusu nové stránky, na Bertovi je odkaz.

Odkaz na stránky jsem u Tebe našla, hned jsem mrkla Koukala jsem, jak jste se rozrostli, ta fotka jako by odněkud z nebes :o), je fantastická
Já do Pt chtěla chodit, byla jsem se tam tehdy optat (což si jistě pamatuješ) Jenže mě Lea celkem odradila otázkou : "A proč chcete s kavkazákama chodit na cvičák? Vždyť je to pro ně zbytečný. Není lepší je jen venčit? " To mě celkem dostalo a trochu i mrzelo, jako by byl kavkazák méněcenný :o( Je jasné, že nikdy nebude stopovat jako pracovní plemena, ani mi nebude nosit aportek 30 min., ale furt je to pes, který si chce zadovádět s jinýma pesanama a trochu i učit
Ve Volarech to bylo stejné :o(, jen ve Vimperku mě vzali a bez debat Takže až mi mužíček nastříká auto, co jsem od něj dostala k Vánocům pro pejsky, tak budu konečně pořádně mobilní a hurá na cvičák

21.1.2008 19:09

eavy napsal(a):
No hezky se z toho vylízal, to je fajn, že je už ok. Ostrava je pro nás moc daleko, ale nějaký srazík v Žižicích by bodnul Vyražte taky

Jezdíme na srazy do Přerova, teď máme v plánu únorové setkání,snad nám do toho nic nevleze.Manžel teď "klukům" chlupatejm dovezl "nové" autečko z bazaru, kam se (no, nevím na jak dlouho) vlezou oba. Takže můžeme vyrážet na výlety, konečně, všichni zároveň. A ty Žižice jsou kde? Třeba v létě, nebo přemýšlím o klubovce v Rokycanech

Přidejte reakci

Přidat smajlík