Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2006 15:54

Dobrý den,
chtěla bych založit takovou diskusi na téma kuchařka pro psy. Někdo krmí pejsky granulemi, jiný psovi vaří.
Existujívšak třeba nějaké extra pochoutky pro psa, které si můžete udělat i doma. Mám recept na česnekové sušenky pro pejsky, ale ještě jsem ho neotestovala. Zítra přidám recept

Tímto bych Vás všechny chtěla požádat jestli máte nějakou specialitku co Vašim pejskům chutná... je jedno jestli to bude hlavní chod nebo pamlsek... recepty sem Děkuji! Bude to sloužit jako inspirace mě a snad i ostatním

26.1.2006 20:10

charon napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych založit takovou diskusi na téma kuchařka pro psy. Někdo krmí pejsky granulemi, jiný psovi vaří.
Existujívšak třeba nějaké extra pochoutky pro psa, které si můžete udělat i doma. Mám recept na česnekové sušenky pro pejsky, ale ještě jsem ho neotestovala. Zítra přidám recept

Tímto bych Vás všechny chtěla požádat jestli máte nějakou specialitku co Vašim pejskům chutná... je jedno jestli to bude hlavní chod nebo pamlsek... recepty sem Děkuji! Bude to sloužit jako inspirace mě a snad i ostatním

letos nám vyzbylo mraky vanilkových rohlíčků od vánoc. Tak dáváme za odměnu každý den 2 kousky. Máme teď vzorného psa.

27.1.2006 09:44

mendik napsal(a):
letos nám vyzbylo mraky vanilkových rohlíčků od vánoc. Tak dáváme za odměnu každý den 2 kousky. Máme teď vzorného psa.

Nemohl bych se také občas zúčastnit výcviku? Umím skvěle poslouchat!!!

27.1.2006 15:29

charon napsal(a):
Dobrý den,

Ahoj Míšo, tak kde je ten recept? Chtěla bych to zkusit. Nějakou novou mňamku.

27.1.2006 15:42

charon napsal(a):
Dobrý den,

Ahoj. Já mému pejskovi vařím. Na celé čáře to vyhrála rýže s čímkoliv. Takže : Kuřecí křídla uvařím s kostkou masoxu, maso oberu, rýži smíchám s vývarem a nechám ho samovolně vychladnout. Rýže se pěkně nacucne a je to mňam. Je to výživné, zdravé a netrpí průjmy - to hlavně!
A potom ještě klasika: uvařím těstoviny a smíchám je s konzervou- ale to není žádný objevný recept,že?! Ale potom ty prďánky!!!

27.1.2006 15:45

chibet napsal(a):
Ahoj Míšo, tak kde je ten recept? Chtěla bych to zkusit. Nějakou novou mňamku.

Omlouvám se byla jsem včera v Národním divadle trocha kultury (abych nebyla barbar)
Česnekové psí sušenky
(Psi mají rádi vůni česneku a tyto sušenky jsou navíc i výživnou domácí pochoutkou)
260 g pšeničné mouky
115g kukuřičné mouky
100 g sezamových semínek
3 vejce
60 ml mléka
125 ml drůbežího vývaru
2 polévkové lžíce olivového oleje
2 pokrájené stroužky česneku
Postup:
1) ve velké míse smíchejte pšeničnou a kukuřičnou mouku a sezamová semínka. přidejte 2 vejce, mléko a nakonec vývar, olej a česnek. Umíchejte tuhé těsto a nechte 15 minut odpočinout.
2) Těsto rozválejte na placku silnou asi 6 mm a vykrájejte libovolné tvary. Potřete zbývajícím rozkvedlaným vejcem.
3)Sušenky položte na lehce vymazaný plech a pečte 25-30 minut při teplotě 180 stupňů C. hotové sušenky urovnejte na talíř a nechte vychladnout.

A potom? Dobrou chuť

29.1.2006 15:54

jasmat napsal(a):
Ahoj. Já mému pejskovi vařím. Na celé čáře to vyhrála rýže s čímkoliv. Takže : Kuřecí křídla uvařím s kostkou masoxu, maso oberu, rýži smíchám s vývarem a nechám ho samovolně vychladnout. Rýže se pěkně nacucne a je to mňam. Je to výživné, zdravé a netrpí průjmy - to hlavně!
A potom ještě klasika: uvařím těstoviny a smíchám je s konzervou- ale to není žádný objevný recept,že?! Ale potom ty prďánky!!!

Masox nemá se zdravím absolutně nic společného

Přidejte reakci

Přidat smajlík