Zlatý retrívr - ZDARMA!!!!!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2008 10:04

Neměl by jste někdo zájem o štěňátko zl.retrívra???Majitelé feny, asi nepočítali s tak hojným přírustkem a nemůžou se jich zbavit....

24.1.2008 10:24

rocky napsal(a):
Neměl by jste někdo zájem o štěňátko zl.retrívra???Majitelé feny, asi nepočítali s tak hojným přírustkem a nemůžou se jich zbavit....

OMLOUVÁM SE, ZJISTILA JSEM AŽ TEĎ ŽE JE TO NĚJAKEJ PODFUK!!!!
Někdo nám to poslal na služební email, tak jsem to prostě poslala dál ...

24.1.2008 10:46

rocky napsal(a):

chjo, je to už snad na všech diskuzních fórech. Je to mejl z roku 2003!

24.1.2008 10:58

slecnanikdo napsal(a):
chjo, je to už snad na všech diskuzních fórech. Je to mejl z roku 2003!

No vidíš a já to vidím poprvé! Člověk v tu chvíli hold nepřemýšlí že by to mohl být nějaký trapný ftip a snaží se pomoct..

24.1.2008 13:58

rocky napsal(a):
No vidíš a já to vidím poprvé! Člověk v tu chvíli hold nepřemýšlí že by to mohl být nějaký trapný ftip a snaží se pomoct..

Mě to došlo taky - včera. Hned jsem to vymazala, protože nesnáším vyhrožování typu - nebo budou uspána!!!
A dnes mě došel druhý. Uvedený telefou je údajně na již zoufalého staršího pána, který o žádných štěňatech nic neví.
Tak teď nevím, který údaj je vůbec pravý - a co je špatný vtip nebo něčí naschvá.
Snad jen fotky budou pravé a né fotomontáž.
Taky mě dnes došel email - prodám křížence bernský sal. a irský setr. Všechno mažu. V tomhle případě uznávám jen seriˇozní jednání a inzeráty. Email může kolovat třeba pět let a pořád se bude vesele přeposílat a skutek utek!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík