Je nějaká tabulka na váhový růst krysaříka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2008 23:55

Chtěla jsem se zeptat, jestli se dá sehnat nějaká tabulka, jak roste štěnátko krysaříka.. nebo napiště kolik vaše štěnátko kdy vážilo.. třeba 8týdnech, nebo 3 měsících a kolik má ted v dospělosti...... moc děkuju.. moc by mě totiž zajímalo, co vyroste z té mojí prdelky.. děkuju..Ala

25.1.2008 07:33

trisha napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat, jestli se dá sehnat nějaká tabulka, jak roste štěnátko krysaříka.. nebo napiště kolik vaše štěnátko kdy vážilo.. třeba 8týdnech, nebo 3 měsících a kolik má ted v dospělosti...... moc děkuju.. moc by mě totiž zajímalo, co vyroste z té mojí prdelky.. děkuju..Ala

Ahoj Trisho, naší Jettě je 2,5let a váží 3,2kg

25.1.2008 07:34

trisha napsal(a):

a o tabulce nevim

25.1.2008 09:43

adelal napsal(a):
a o tabulce nevim

ahojky... mě by zajímalo jakou váhu třeba měla, když sis jí přivezla a nebo v jiný věk štěněte.. třeba v 10týdnu...nebo 3,5měsíce.. a pak v dospělosti.. abych mohla porovnat toho mýho diblíka..děkuju

25.1.2008 12:20

trisha napsal(a):
ahojky... mě by zajímalo jakou váhu třeba měla, když sis jí přivezla a nebo v jiný věk štěněte.. třeba v 10týdnu...nebo 3,5měsíce.. a pak v dospělosti.. abych mohla porovnat toho mýho diblíka..děkuju

jasně chápu, ale bohužel už si nepamatuju..

25.1.2008 13:02

trisha napsal(a):

Takže - naše krysařička měla (když jsme si ji přinesli kolem toho 9 týdne) 80 dk.
Na bonitaci vážila 1,60 kg (naměřená k.v. 19,5 cm)
Teď v 8i letech se její váha pohybuje kolem 1,80 kg.
Hermínka Maskot Bohemia loni v červnu

25.1.2008 15:51

nadja napsal(a):
Takže - naše krysařička měla (když jsme si ji přinesli kolem toho 9 týdne) 80 dk.
Na bonitaci vážila 1,60 kg (naměřená k.v. 19,5 cm)
Teď v 8i letech se její váha pohybuje kolem 1,80 kg.
Hermínka Maskot Bohemia loni v červnu

Trisha měla v 9týdnech 50kg.. myslíš, že je i tam možný že hodně vyroste? ted jsou jí 3 a půl měsíce a má 1kg... já netuším do kolika měsíců krysaříci rostou... papa,Ala

25.1.2008 15:52

trisha napsal(a):
Trisha měla v 9týdnech 50kg.. myslíš, že je i tam možný že hodně vyroste? ted jsou jí 3 a půl měsíce a má 1kg... já netuším do kolika měsíců krysaříci rostou... papa,Ala

50kg?

25.1.2008 16:38

andelaskoloudova napsal(a):
50kg?

heehee.. no 50kg.. ehmm. 50dk
to je jasná věěěc...Ala

25.1.2008 17:19

trisha napsal(a):
heehee.. no 50kg.. ehmm. 50dk
to je jasná věěěc...Ala

No, když mi napíšeš z jaké je Trisha chov. stanice, tedy hlavně po jakých je rodičích (jména), podívám se do starých zpravodajů a zkusím zjistit velikost jejích rodičů, prarodičů, ... Z toho by se to dalo odvodit.

25.1.2008 22:14

nadja napsal(a):
No, když mi napíšeš z jaké je Trisha chov. stanice, tedy hlavně po jakých je rodičích (jména), podívám se do starých zpravodajů a zkusím zjistit velikost jejích rodičů, prarodičů, ... Z toho by se to dalo odvodit.

Trisha není s papírama.. ale rodiče jsou velcí 1,4kg a 1,8...co mi bylo řečeno... Jen jsem chtěla vědět kam mi ten můj bobeček vyroste,podle toho jak jí přibývá váha

Přidejte reakci

Přidat smajlík