Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2008 08:55

mám prosbu...Moje Trisha jakmile malinko fouká a nebo je zima nechce ven... nalepí se na dveře a já s ní nehnu... chtěli jsme začít chodit na výcvik,ale ten se provádí jen venku..tak nevím co s tím... nebo se dělá někde výcvik štěnat uvnitř budovy? ....oblečky a to i ty nejmenší jsou nám stále strašně veliké.. jedině že bych se dala na šití sama... no a to by snad bylo lepší do ponožky vystřihnout dvě díry

26.1.2008 09:56

trisha napsal(a):
mám prosbu...Moje Trisha jakmile malinko fouká a nebo je zima nechce ven... nalepí se na dveře a já s ní nehnu... chtěli jsme začít chodit na výcvik,ale ten se provádí jen venku..tak nevím co s tím... nebo se dělá někde výcvik štěnat uvnitř budovy? ....oblečky a to i ty nejmenší jsou nám stále strašně veliké.. jedině že bych se dala na šití sama... no a to by snad bylo lepší do ponožky vystřihnout dvě díry

..tak vystřihněte, pes si po čase zvykne a bude si to venku krásně užívat :-) Zkuste poponést kousek od tech inkriminovaných dveří, psa pustit a zkusit zaujmout nějakou hrou, na kterou je zvyklý...

26.1.2008 10:40

dav napsal(a):
..tak vystřihněte, pes si po čase zvykne a bude si to venku krásně užívat :-) Zkuste poponést kousek od tech inkriminovaných dveří, psa pustit a zkusit zaujmout nějakou hrou, na kterou je zvyklý...

jo.. já jí dám kousek od dveří a ona se klepe tak, že jí vidím 2x

26.1.2008 18:06

trisha napsal(a):
jo.. já jí dám kousek od dveří a ona se klepe tak, že jí vidím 2x

kolik malá má?Já sehnala oblečky na kilovou krysku.

29.1.2008 10:06

endy napsal(a):
kolik malá má?Já sehnala oblečky na kilovou krysku.

ahojky... kde jsi sehnala ty oblečky? Trisha má akorád kilo, tak by to bylo super...

30.1.2008 20:36

trisha napsal(a):
ahojky... kde jsi sehnala ty oblečky? Trisha má akorád kilo, tak by to bylo super...

Ty první jsem koupila normálně ve zveráči,svetr i overálek.A např. na dogi-fashion mají i takhle malé velikosti.Když tak zajdi na celý svět,můžu Ti je vyfotit a popsat víc.

31.1.2008 08:15

endy napsal(a):
Ty první jsem koupila normálně ve zveráči,svetr i overálek.A např. na dogi-fashion mají i takhle malé velikosti.Když tak zajdi na celý svět,můžu Ti je vyfotit a popsat víc.

Na celým světě jsem už byla,ale trošku se tam motám... Teď když Trishe vyrostli nožičky,tak už je to mnohem lepší...ale pravda, je že na ní ted seženu mimořádně svetříček,ale nic co by neprofouklo... ted na prvním našem cvičáku měla chlupatou ponožku a přes to ještě svetřík... no a pravda?......... vůbec to nepomohloAsi by potřebovala na dovolenou k moři,kde bude minimálně 40stupňů

Přidejte reakci

Přidat smajlík