Dva westíci v mělnickém útulku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2008 20:48

Tihle dva westíci jsou v mělnickém útulku. Jsou to zlatíčka, kamarádka, která je viděla, popisuje obzvlášť fenku jako vyloženě přítulnou a milou, vděčnou za každý kontakt.
Nalezeni byli v ne moc dobrém stavu, léčí se jim ouška...
Snažíme se jim najít nový domov.
Kdybyste někdo zatoužil rozšířit svou smečku ;-)
Jsou už na westíkách v nouzi a všude možně, ale třeba zavítá někdo, kdo by o ně stál, zrovna sem. :)

30.1.2008 23:15

kanyapi napsal(a):
Tihle dva westíci jsou v mělnickém útulku. Jsou to zlatíčka, kamarádka, která je viděla, popisuje obzvlášť fenku jako vyloženě přítulnou a milou, vděčnou za každý kontakt.
Nalezeni byli v ne moc dobrém stavu, léčí se jim ouška...
Snažíme se jim najít nový domov.
Kdybyste někdo zatoužil rozšířit svou smečku ;-)
Jsou už na westíkách v nouzi a všude možně, ale třeba zavítá někdo, kdo by o ně stál, zrovna sem. :)

Jéééžiš, já bych je láskou snědla, ale už máme dva psy a třetí (a čtvrtej) by mi neprošel, škoda, že už nebydlim sama, dala bych domov oboum. Budu držet pěsti, ať najdou hodný páníky, bobečci <3

31.1.2008 11:44

hekate napsal(a):
Jéééžiš, já bych je láskou snědla, ale už máme dva psy a třetí (a čtvrtej) by mi neprošel, škoda, že už nebydlim sama, dala bych domov oboum. Budu držet pěsti, ať najdou hodný páníky, bobečci <3

Ještě uvažuju, že si zařídim podnájem, ale to by asi nebylo jen tak... A vzala bych si asi jen fenku.

31.1.2008 15:47

hekate napsal(a):
Ještě uvažuju, že si zařídim podnájem, ale to by asi nebylo jen tak... A vzala bych si asi jen fenku.

Kdyby to bylo možné, bylo by to super, ale chápu, že je to všechno hodně složité.

1.2.2008 10:13

kanyapi napsal(a):
Kdyby to bylo možné, bylo by to super, ale chápu, že je to všechno hodně složité.

Tak já se budu stěhovat až na jaře... to je mi tak líto! Zalarmovala jsem okolí a pár lidí o tom uvažuje... achjo, čumáčci malý.

Přidejte reakci

Přidat smajlík