kiwi
napsal(a):
tak se pokouším hodit sem nějakou fotečku tak prosím mějte trpělivost
Ono se to fakt povedlo juchu! Hádejte co je to za plemeno!
kiwi
napsal(a):
Ono se to fakt povedlo juchu! Hádejte co je to za plemeno!
tak stejně vypadá naše maltezačka.. až teda na tu černou masku a ty ouška :)
nebo od tety shih tzu. tam je ale stejný problém a navíc má kratší čumáček :)
když jsou tito ostříhaní, vypadají hodně podobně :)
tak co to je? ta maska je skvělá :)
kiwi
napsal(a):
tak se pokouším hodit sem nějakou fotečku tak prosím mějte trpělivost
Je to čistokrevný a maltezáček ani shi-tzu to není! omlouvám se rozjela jsem to i na dalším příspěvku protože se mi zdálo že příspěvek s titulkem pokus o vložení... nikdo neotevře! tak se omlouvám!
Nápověda: uši jsou prý trošku vzácnost že jsou nahoře přirozeně! chovatelé se snaží je pejskům vylepovat aby stály! nám stojí sami! dobře už se tak chlubit nebudu!
kiwi
napsal(a):
Je to čistokrevný a maltezáček ani shi-tzu to není! omlouvám se rozjela jsem to i na dalším příspěvku protože se mi zdálo že příspěvek s titulkem pokus o vložení... nikdo neotevře! tak se omlouvám!
Nápověda: uši jsou prý trošku vzácnost že jsou nahoře přirozeně! chovatelé se snaží je pejskům vylepovat aby stály! nám stojí sami! dobře už se tak chlubit nebudu!
a do které skupiny patří? mezi společenský? chce to ještě malou nápovědu
jana dante
napsal(a):
no jo, ale labutěnka má svislý uši, ne? (já jsem ještě labutěnku s takhle postavenýma ušima neviděla)......a navíc mají kraťoučkou srst na čumáku a dlouhou po těle. Že by ho takhle dokázal změnit odlišný střih?
Labutěnka má buď svislé uši nebo stojaté a čumák se jim holí ,takže když není oholený a po těle je ostříhaný,tak já jsem stále přesvědčená že je to labutěnka. Napište,jak to je -je to labutěnka ?????