Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2006 18:22

Nevím jak vám, ale mě se ten pitbul co je v místním atlasu vůbec nelíbí
Doufám že nevadí že zakládám diskuzi tady....
Dík za vaše názory.
Jen jsem chtěla říct že znám mnohem hezčí psy, a nejen to, tento pes mi moc nepřipadne jako dokonalý představitel plemene :-)
Dík za názory :-)

30.1.2006 19:21

anuska napsal(a):
Dík za vaše názory.
Jen jsem chtěla říct že znám mnohem hezčí psy, a nejen to, tento pes mi moc nepřipadne jako dokonalý představitel plemene :-)

No máš pravdu...navic ta fotka ani neukazuje psa v pozici , kdy by se mohlo posoudit jak moc typickým APBT je :-))

30.1.2006 19:25

anuska napsal(a):
Dík za vaše názory.

Žádný pes není dokonalý. Mně snad každý pes v každém atlase připadá víceméně nedokonalý. A díky za to. To by byla nuda, kdyby všude byla jen fotka jednoho stejného psa, který by byl třeba celosvětově uznám za nejideálnějšího představitele plemene. Nemyslíte?
A zrovna pitbul je stále dost neustálený v typu. Kdyby tam byla fotografie pitbula "s p.p." z našeho cvičáku, každý by koukal, co je to za plemeno.
Atlasy slouží pro představu. Kdo chce o plemeni vědět a vidět více, musí se o něj více zajímat a nevycházet z jednoho obrázku.
Pro každého majitele a chovatele je právě ten jejich pes nejtypičtějším představitelem. Můžu soudit podle sebe. Taky si myslím, že mám nejhezčí kavalírku a šeltičku ze všech. Ale jsem dostatečně "střízlivá" na to, abych se dovolávala toho, aby právě můj typický představitel plemene byl v atlasech. (Tím nechci rozhodně říci, že si myslíte vy sama totéž a nebo že dokonce APBT máte a jakého atd.).

30.1.2006 19:51

eva nohelova napsal(a):
Žádný pes není dokonalý. Mně snad každý pes v každém atlase připadá víceméně nedokonalý. A díky za to. To by byla nuda, kdyby všude byla jen fotka jednoho stejného psa, který by byl třeba celosvětově uznám za nejideálnějšího představitele plemene. Nemyslíte?
A zrovna pitbul je stále dost neustálený v typu. Kdyby tam byla fotografie pitbula "s p.p." z našeho cvičáku, každý by koukal, co je to za plemeno.
Atlasy slouží pro představu. Kdo chce o plemeni vědět a vidět více, musí se o něj více zajímat a nevycházet z jednoho obrázku.
Pro každého majitele a chovatele je právě ten jejich pes nejtypičtějším představitelem. Můžu soudit podle sebe. Taky si myslím, že mám nejhezčí kavalírku a šeltičku ze všech. Ale jsem dostatečně "střízlivá" na to, abych se dovolávala toho, aby právě můj typický představitel plemene byl v atlasech. (Tím nechci rozhodně říci, že si myslíte vy sama totéž a nebo že dokonce APBT máte a jakého atd.).

No, ale tenhle má třeba tvar hlavy, jaký by APBT fakt moc mít neměl, řekl bych, že ani srst moc neodpovídá a barva je také zvláštní......ale máte pravdu, může to byýt klidně kvalitní pit...jen tkových je opravu málo a tak je nevhodné takového jedince zařadit do atlasu...podle mne tedy.

Toho vašeho pita s "pp" asi myslíte sakum prdum ironicky??
Jenže nejhorší je, že já taky kupoval pita s "PP" a spousta lidí takto nakupuje...no ale to bychom už zase byli u mých oblíbených množitelů:-))Takže dost

30.1.2006 20:11

chvd napsal(a):
No máš pravdu...navic ta fotka ani neukazuje psa v pozici , kdy by se mohlo posoudit jak moc typickým APBT je :-))

Ještě navíc já nevím. ale podle mě je moc chlupatej
Připomíná my potkana rexe :-)

30.1.2006 20:13

anuska napsal(a):
Ještě navíc já nevím. ale podle mě je moc chlupatej
Připomíná my potkana rexe :-)

to vidíme stejně...píši to v tom spodním příspěvku o té srsti...
třeba je to Pit Reykjavický:-))

30.1.2006 20:16

eva nohelova napsal(a):

Opravdu pitbula mám, ale moc si nemyslím že je nejhezčí pit, možná proto že je ještě mladá, taky proto že sní moc nedělám, a taky proto že prostě znám hezčí psy.
Ale tohodle psa jsem si pořídila taky z důvodu (nebyl to jediný důvod) že se mi toto plemeno líbí vizuálně, a opravdu takovíhle Ti psi prostě nejsou :-(
Takovéhoto pitbullteriera jsem viděla jen jednoho a to je ten který je v místním atlasu.

30.1.2006 20:18

chvd napsal(a):
to vidíme stejně...píši to v tom spodním příspěvku o té srsti...
třeba je to Pit Reykjavický:-))

Jé mě teď napadlo že asi vyšlechtím holých pitbula. To je docela dobrý ne? Bude to pitbull pro alergiky.
Protože naháčci jsou jenom takoví tintítka, tak aby bylo něco pořádnýho :-)

Dobře asi dost urážím že? :-))

30.1.2006 20:28

anuska napsal(a):
Opravdu pitbula mám, ale moc si nemyslím že je nejhezčí pit, možná proto že je ještě mladá, taky proto že sní moc nedělám, a taky proto že prostě znám hezčí psy.
Ale tohodle psa jsem si pořídila taky z důvodu (nebyl to jediný důvod) že se mi toto plemeno líbí vizuálně, a opravdu takovíhle Ti psi prostě nejsou :-(
Takovéhoto pitbullteriera jsem viděla jen jednoho a to je ten který je v místním atlasu.

No, oni se pitbulové taky v atlasech moc nevyskytují.
I když uznávám, že je spousta hezčích.

30.1.2006 22:06

anuska napsal(a):

Nene není nejhezčí, nejhezčí je přeci Beruszenka!!! Nebo raděj ne, ať se snoubenec nenačtve!

31.1.2006 00:43

anuska napsal(a):
Dík za vaše názory.

Viděli jste Flashdance? Copak to tam bylo za divného psa s divnou barvou a divnou hlavou? Nebyl to pit? Pokud ne, těším se na typy na plemeno...
Na naháče pita se těším. Určitě o něj bude zájem.

31.1.2006 18:21

chvd napsal(a):
Nene není nejhezčí, nejhezčí je přeci Beruszenka!!! Nebo raděj ne, ať se snoubenec nenačtve!

Ach ty lichotníku!!

31.1.2006 18:22

eva nohelova napsal(a):
Viděli jste Flashdance? Copak to tam bylo za divného psa s divnou barvou a divnou hlavou? Nebyl to pit? Pokud ne, těším se na typy na plemeno...
Na naháče pita se těším. Určitě o něj bude zájem.

Ten film jsem neviděla, tipovat nemůžu :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík