Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2008 09:41

Nemáte nějaké zkušenosti s tímto krmivem, vím, že dříve to bylo docela dobré, ale nevím jak dnes?díík

8.2.2008 15:12

rude napsal(a):
Nemáte nějaké zkušenosti s tímto krmivem, vím, že dříve to bylo docela dobré, ale nevím jak dnes?díík

Ahojky Péťo.............já s Ankou mám zkušenosti, ale né moc dobré. No vlastně jak se to vezme, potřebovali jsem aby Lenny trochu zhubla..........je to už asi dva roky, v té době jsem měla možnost brát Anku za dobré peníze. Tak jsme jí teda zkusili a musím říct, že jsou to skvělé granule, když chceš aby pes schodil (což ty asi nechceš, že?).
Lenny nám po těcho granulích krásně zhubla, opravdu nádherně, za dva měsíce byla jako laň. Poté jsme se raději vrátili k našim osvědčeným granulím.
Ale musím uznat, že pokud budu chtít aby Lenny zase schodila, tak jí koupím ANKU.

8.2.2008 15:26

scepancova napsal(a):
Ahojky Péťo.............já s Ankou mám zkušenosti, ale né moc dobré. No vlastně jak se to vezme, potřebovali jsem aby Lenny trochu zhubla..........je to už asi dva roky, v té době jsem měla možnost brát Anku za dobré peníze. Tak jsme jí teda zkusili a musím říct, že jsou to skvělé granule, když chceš aby pes schodil (což ty asi nechceš, že?).
Lenny nám po těcho granulích krásně zhubla, opravdu nádherně, za dva měsíce byla jako laň. Poté jsme se raději vrátili k našim osvědčeným granulím.
Ale musím uznat, že pokud budu chtít aby Lenny zase schodila, tak jí koupím ANKU.

Ahój, to jsme se tu sešly... Já krmím Kima Ankou už tak rok a půl, nejdřív dostával štěněcí, teď má dospělácký (pro velký plemena) a spokojenost na všech frontách. Jsou to jediný granule, který dobrovolně žere (nic jinýho nechce), srst v pohodě, bobky taky a že by byl extra hubený se mi nezdá.

8.2.2008 15:34

rendik napsal(a):
Ahój, to jsme se tu sešly... Já krmím Kima Ankou už tak rok a půl, nejdřív dostával štěněcí, teď má dospělácký (pro velký plemena) a spokojenost na všech frontách. Jsou to jediný granule, který dobrovolně žere (nic jinýho nechce), srst v pohodě, bobky taky a že by byl extra hubený se mi nezdá.

My měli s Ankou fakt blbou zkušenost. Ale víš jak to je, každému psovi sedi něco jiného.

8.2.2008 16:08

rude napsal(a):

Mám dobrou zkušenost, momentálně s ní krmím početnější smečku, je fakt, že přikrmuji maso, ale stejně si myslím, že je to jen o třídu níž, než Acana, kterou jsem krmila donedávna.

8.2.2008 16:42

rude napsal(a):

Ahoj Péťo, já sice Ankou nekrmím, ale moje kamrádka ma psa, který nežere opravdu nic jiného. A nevypadá, že by strádal. Ale je to velšteriér, takže jiná kategorie, než vy.

8.2.2008 18:23

matahari napsal(a):
Ahoj Péťo, já sice Ankou nekrmím, ale moje kamrádka ma psa, který nežere opravdu nic jiného. A nevypadá, že by strádal. Ale je to velšteriér, takže jiná kategorie, než vy.

dík za názory,
on má teď Hillsku a myslela jsem, že mu sedne, ale má strašně velký bobky, pomalu jako denní dávku... a zkusila jsem to hlavně kvůli vetamixu, že mi to dovezou a mají ho levnější, tak přemýšlím, jestli tu Anku nezkusím.tu má vetamix taky za super cenu.

8.2.2008 19:32

rude napsal(a):
dík za názory,
on má teď Hillsku a myslela jsem, že mu sedne, ale má strašně velký bobky, pomalu jako denní dávku... a zkusila jsem to hlavně kvůli vetamixu, že mi to dovezou a mají ho levnější, tak přemýšlím, jestli tu Anku nezkusím.tu má vetamix taky za super cenu.

ještě dotaz, ta Anka je premium?

8.2.2008 21:45

rude napsal(a):
ještě dotaz, ta Anka je premium?

anka je premium.taky sem jí zkoušela krmit a jediný,co na ní bylo fajn,že psovi chutnala,jinak mu absolutně nesedla

9.2.2008 10:40

rude napsal(a):

Nekrmila som nou, pozrela som na stranku vyrobcu, nikde nevidim uvedeny podiel masa...

9.2.2008 20:02

rude napsal(a):

My jsme krmili Ankou Maintenance Large Breed, a spokojenost.Myslím,ze je to kvalitni krmivo.A psovi to fakt chutna.

9.2.2008 22:01

rude napsal(a):

měla bych podobný dotaz, ale ja se rozhoduji mezi k9 a ankou pro štěňata velkých plemen tak by mě zajímal váš názor , nebo poraďte něco lepšího díky

10.2.2008 17:59

omina napsal(a):
měla bych podobný dotaz, ale ja se rozhoduji mezi k9 a ankou pro štěňata velkých plemen tak by mě zajímal váš názor , nebo poraďte něco lepšího díky

No tak myslím,že obě značky jsou kvalitní granule.Asi to hce vyzkoušet jedny a když nebudou sedět,tak zkusit ty druhé.Jinak myslím,že největší spokojenost všeobecně mezi lidmi je purina pro plan a royal canin...

23.1.2009 18:43
markemic

XXX.XXX.144.49

rude napsal(a):

Ahoj,nevíte někdo ,kolik tohle krmivo obsahuje masa?Koukala jsem na jejich stránky ,ale nikde jsem to tam neobjevila...docela by mne to zajímalo..

25.1.2009 19:51
lenocka

XXX.XXX.109.4

markemic napsal(a):
Ahoj,nevíte někdo ,kolik tohle krmivo obsahuje masa?Koukala jsem na jejich stránky ,ale nikde jsem to tam neobjevila...docela by mne to zajímalo..

Kolik má masa jsem nenašla, 24% bílkovin a 14% tuku (Anka Adult Large Breed), já jí krmím, jsem moc spokojená a moje Bonnie taky, o žádném hubnutí nemůže být řeč..

26.1.2009 14:28
markemic

XXX.XXX.84.176

lenocka napsal(a):
Kolik má masa jsem nenašla, 24% bílkovin a 14% tuku (Anka Adult Large Breed), já jí krmím, jsem moc spokojená a moje Bonnie taky, o žádném hubnutí nemůže být řeč..

Děkuju za reakciMě se zdá složení více než dobré na tu cenu,samozřejmě jsou ještě lepší krmiva,ale teprve mě čeká zkoušení toho co bude štěníkovi vůbec chutnat,takže nejdřív pokusy a uvidíme na čem se usadíme
Anka mě zaujala,budu brát Puppy Large ...

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.5.2012 21:22

pvc napsal(a):
Mám dobrou zkušenost, momentálně s ní krmím početnější smečku, je fakt, že přikrmuji maso, ale stejně si myslím, že je to jen o třídu níž, než Acana, kterou jsem krmila donedávna.

Taky jsem zkoušel Acanu a psi měli z té soji střevní potíže.

28.5.2012 21:24

Jsou to nejlepší granule v této cenové kategorii. Naštěstí se nevozí z Polska jako Eukanuba.

28.5.2012 21:28

Jsou to dobré granule obojí.

30.5.2012 17:00
hanele

XXX.XXX.219.155

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Taky jsem zkoušel Acanu a psi měli z té soji střevní potíže.

Ze soji v Acaně ... ? :-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík